Så var det söndag igen, imorgon inleds min sista sommarlovsvecka. Trots att det känns lite jobbigt så kan jag inte sluta glädjas över det sommarlov jag haft. Denna vecka spenderade jag tre dagar i Stockholm. Mycket shopping, skräpmat och glada miner. Eftersom det var prideveckan så passade jag på och gjorde ett besök på Pride Park. Där var det god stämning och mycket kärlek bland folket.

Nu ska jag fortsätta att njuta av sommarlovet så länge som det varar, så hörs vi sen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I lördags spenderade jag dagen med gott sällskap i Umeå. Staden visade verkligen sin bästa sida, vädret var fint och det gick att njuta på utsidan under den tid som inte spenderades inne i butikerna.

Likes

Comments

Den första juni avslutades mitt andra skolår som studerande. Nu när värmen även kommit hit till mina trakter gäller det att njuta. Eftersom det blev sämre på sommarjobbsfronten denna sommar så kan jag satsa på att hjälpa till hemma, läsa inför studenten, ta några springturer och nu här närmast, ta mitt körkort. Fyller nämligen 18 kommande fredag.
I augusti ska jag spendera några dagar i Stockholm med en vän, men dit är det ju ett tag så innan det hinner det nog hända en hel del annat skoj.

Några av mina snaps från den senaste tiden:

Likes

Comments

Jag och två andra vänner hade inga speciella planer för kvällen, så vi beslöt oss för att hitta på något tillsammans. Den av oss med kortet fick fungera som chaufför och vi andra som passagerare. Kvällen slutade i en lyckad roadtrip ut till havet. När vi kom ut till vattnet tog oss upp på klipporna där vi väntade tills solen gick ner. Det var tur att vi tog oss tiden att vänta, eftersom solnedgången blev så fin!

Det blev en kväll med många intressanta och roliga samtalsämnen. Genom bilfönstret fick vi även se en hel del djur, bland annat två fullvuxna älgar och både stora och små harar. Vi tog verkligen tillvara på närheten till naturen och havet. Vårens mysigaste fredagkväll!

Likes

Comments

Det har blivit maj och det är fortfarande kallt ute. Andra år brukar jag börja räkna ner dagarna till sommarlovet vid denna tid, men i år känns det som en oändlighet till sommaren. Absolut inget sommarstugsväder, ändå väljer pappa att trotsa det, för att "villaprojektet" ska framskrida. "Det får ta den tid det tar bara det blir bra i slutändan". Stugan kommer inte bli färdig i sommar men man får ju hoppas att vädret ändå blir fint, så att man kan åka dit och hjälpa till. Har valt att inte nämna så mycket om projektet här på bloggen eftersom jag inte vet ifall det är något som intresserar. Det går hur som helst framåt och det ligger ofta i tankarna på mig. Älskar att kika in på inredningskonton på Instagram eller söka inspiration från till exempel Pinterest. Har i samband med detta projekt hittat ett större intresse för inredning. Trots att det är föräldrarna som står bakom projektet så får jag ändå vara delaktig med egna idéer och tankar, vilket jag tycker att är jättekul!
Här kan ni kolla in eller följa min Pinterest där jag sätter in nya inspobilder när jag hittar: http://pin.it/kGCtxJo .

Sommarstugan ska bli ett ställe som hela familjen ska kunna njuta av och jag hoppas kunna ta vänner dit över någon weekend under kommande vår eller senare när vi kanske flyttat längre bort och har svårare att träffas under vardagarna.

Likes

Comments

Hoppas att alla haft ett fint påsklov!
Har under helgen firat min syster som blivit tonåring idag. Har också haft fredagsmys med min vän Janina. För att inte glömma så har ju Skam börjat igen! Det blir så spännande att se vad denna säsong har att komma med. Tidigare i veckan var jag på lite uppköp. Köpte mig en ny vårjacka, ett par nya skor, några andra klädplagg samt nya kosttillskott och fransar.

Imorgon fortsätter vardagen. Medan andra fortsätter i skolan, sticker jag iväg på praktik i sex veckor. Sedan blir det skönt med sommarlov. Mitt sista (matte)prov är skrivet och alla inlämningsuppgifter är gjorda. Nu kan jag verkligen koppla av, i hoppet om att praktiken kommer att gå bra.

Likes

Comments

Veckan har varit lugn. Under helgen har jag umgåtts med pojkvän men också firat en nybliven 18-åring. Själv har jag ca. 80 dagar kvar tills jag blir myndig, så spännande! Samtidigt som det är lite läskigt. Under alla dessa år har man fått lära sig att det är de vuxna som ska vara förebilderna, att det är de som ska ha det stora ansvaret och som ska klara saker och ting på egen hand. Trots det känner jag nog mig redo för att ta klivet mot vuxenlivet och för att se vad det har att bjuda på.
Nästa vecka kör bilskolslektionerna igång och snart får även jag sätta mig bakom ratten. Blir skönt att en dag få körkortet i hand. Ifall det går som planerat, så blir det nog flera spontana roadtrippar med vännerna nu under kommande sommar.

Likes

Comments

Nu har lite över en vecka gått sen jag färgade håret och jag börjar bli van. Veckan har varit lugn och har även fått ut mina prov och betyg från min gymnasieperiod. Är nöjd med mina resultat, så det är inte längre något jag behöver oroa mig över.
In veckan var det ju också den internationella kvinnodagen. Den får man ju inte glömma! Är så glad över alla inlägg som jag sett och läst under och från den dagen. Är så glad över alla som verkligen står upp för våra rättigheter. Vi ska inte bli annorlunda behandlade för att vi är kvinnor!

Likes

Comments

Nu är jag hemkommen från frisören och har äntligen fått mitt före detta nötta och gul/gröna hår uppsnyggat. Jag kan även kalla mig själv brunett nu. Är så nöjd med resultatet, samtidigt som det kommer ta en stund för mig att vänja mig med att se mig själv brunhårig. Det finns ju alltid en risk med att färga ett tidigare "blont" hår brunt i och med att det lätt kan börja se grönt ut. Jag tycker verkligen att frisören lyckats, eftersom färgen blev precis som jag ville.

Likes

Comments

Mars fick en bra början. Mamma och jag beslöt oss för att ta flickorna med på en sväng i några butiker och därefter på mat. För mig är det viktigt att nu både kunna vila ut men också att inte lämna hemma hela dagarna när jag är ledig. Därför har jag en hel del planer för veckan. Imorgon ska jag till frisören där jag ska färga håret, på fredag blir det en kort arbetsdag och sedan under helgen ska jag träffa vänner. När jag vill och känner att jag behöver så ska jag också ta tag i några skoluppgifter, men nu ska jag kolla igenom mina köp, ringa pojkvännen som är på skidsemester och kolla på några Youtube-klipp.

Likes

Comments