Header
Veckans...

Ni får en veckans bild då jag inte orkar något annat!

Detta är en bild som jag tog på min lillebror. Han skejtar och här hoppar han 20 cm. Eller höjden på bommen är 20 men han hoppar ju typ 40 cm. Nu ska jag fortsätta vara lat och så hörs vi i nästa uppdatering som antagligen kommer att var om bästa Aliie! Hörs då, bay!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

Tillbaka med en bomb!

Jag var typ helt död efter i tisdags och när jag skulle skriva färdigt det påbörjade inlägget och uppdaterade sidan så var allt borta. Orkade inte skriva om det då det var ganska rörigt inlägg. Ingenting hörde ihop och vem vill läsa något sådant?

Tänker inte skriva något om någon av lektionerna, då det kommer ett med Allie någon gång nästa vecka. Och hur det gick med Prado finns det en rätt bra beskrivning på "hans" instagram. (team_prado)

Så istället så kommer det en bild bomb! Jag tog några bilder när jag var ensam hemma idag, så här kommer den!

Insåg att bilderna blev bättre när jag inte försökte kolla in i kameran. Håller ni med? Dom ser mer naturliga ut?

På den här sista bilden ser ni vad jag använder för att ta mina bilder utan att själv försöka fokusera och ta bilden, det är också därför telefonen är med på typ alla bilder jag tog, men ni får bara se tre av typ trettio.

Så det var det för dagens uppdatering, vi hörs au revoir!

Likes

Comments

Stallet

"Rider du aldrig andra hästar? Har du ridit andra hästar nyligen? Kan du inte berätta lite om det också, hur var det, om det var lätt eller svårt jämförelse med Prado ovs."

Börjar med att säga, tack för din fråga. Men grejen är att jag inte tänkt så långt då jag bara glömmer vad vi gjorde och hur det kändes, så om jag skulle skriva ett inlägg om det skulle det typ bli tre rader långt, vilket kanske inte är det roligast att läsa? Men jag kan göra en liten sammanfattning av en häst jag har ridit två gånger nu, denna vecka blir det den tredje. Så vi kör igång!

Lite bakgrundsfakta om man kan säga så. Allie är ett sto född 2012 och har bara varit på ridskolan i några månader. Hon är fortfarande under utbildning med sjukt duktig för sin ålder, enligt mig. Jag har bara ridit två dressyrlektioner på henne med kan säga lite ut ifrån det.

Hon är så mycket lättare än vad Prado är enligt mig. Hon är mycket piggare och så mycket lättare att jobba med. Det bästa enligt mig är nog att jag så lätt ser om det är något jag gör tokigt och kan rätta till det för att få det att funka både för henna och mig. Men Hanna (ridlärare) ser också om det är något att rätta till, tex mina händer och armbågar.

Jag har ju inte gått på bommar en men jag hoppas det kommer att gå bra. Ska göra det på onsdag, då har vi bommar och jag hoppas på det bästa, med låga krav, om ni fattar vad jag menar. Vi gör såhär jag lägger upp ett sånt här inlägg någon gång under vecka 13 eller 14. Då på onsdagen v. 13 har jag ridit klart den perioden, smart va?

Aja nu ska jag göra något och sen är det skola imorgon= chill dag även fast att den går till 16, två lektioner du vet. Vi har någon konstig föreläsning i tre timmar, sen lunch hemkunskap med ny lärare och sist profil= klättring😶🔫. Så det blir uppdateringen imorgon, hörs då, au revoir!

Söt som socker eller vad??😍😍

Likes

Comments

Veckans...

Det är vår!!! Eller nästan!

Därför har jag valt en lite vårig bild, passar inte det bra?? HÄR KOMMER DEN!!

Jag valde denna bild då fåglarna vaknar till liv under våren och för att himlen är blå. Snart är det april vilket jag ser fram imot! Taggade på våren/sommaren 2k17!

Vi hörs i nästa "au revoir"!

Likes

Comments

Vardag

Detta kan nog bli rätt roligt!!

Jag fick denna idé då jag ibland tänker hur Prado är som person (häst). Och då han är en ridskoleponny och visar sig som den mer lata typen så ska jag beskriva honom hur han är för mig, fast som en människa, om ni fattar vad jag menar.

Han enligt mig är en person som inte gör mer än vad han behöver. Eller för att hårdra det så kallad "lat". Men med personer han känner är han mer den busiga som aldrig kommer att bli äldre en tre, typ. Väldigt lättuttråkad men så måste hela tiden göra något. Han är inte den modigaste typen men vill gärna testa om någon annan går först.

Är du jobbig mot honom blir han irriterad och kan gå lite emot vad du själv tycker. Älskar att hoppa och kan bli väldigt taggad och ta tag i hindret.

Okej det vart inte så bar som jag tänkt mig, men hade inte riktigt planerat det helt, kommer nog en bättre version av denna någon gång i framtiden. Så håll utkik så hörs vi i nästa, bay!

Likes

Comments

Vardag

Tja, vad gör ni??

Jag har lektion egentligen och ska göra någon undersökning, men den funkade inte satt är sitter jag. Vet inte riktigt vad jag ska göra, men jag kan väl berätta lite om vad jag ska/ har gjort idag.

Jag har haft en lektion innan vilket var idrott. Vi hade vollyboll vilket inte var kul med klassen, men i profilen är det roligt. Med profil menar jag att våran skola har ämnen som man kan välja och då kallar man det profil. Jag har idrottsprofil och ska nästa vecka klättra. Men nu har jag i alla fall svenska. Våran ordinarie lärare är sjuk så vi har en vikarie som inte vet vad vi ska göra.

Nästa sak vi har är lunch, det blir någon äcklig fisk. Sen har jag So i en timme och tio minuter. Tråkigt! Sen har jag en halvklass ENG/NO där jag har engelska. Sen har jag en resush (stav) engelska där vi brukar kolla på typ film. Sen har jag matte, med värsta läraren i världen!

Måste lägga av, fått en uppgift nu, blä men, bay!

Likes

Comments

Veckans...

En fin bild jag tog förra veckan!

Denna bild har jag valt som en lite försenad veckans bild. Tycker den är så fin att den bara måste ha ett eget inlägg! Njut av denna bild och så hörs vi i nästa inlägg!

Tjao!

Likes

Comments

Vardag

Jag vet att min blogg har legat "nere" men har varit väldigt upptagen!

jag har ridit fyra lektioner i rad, och har inte bara orkat tagit upp min data, och gör det fortfarande inte, utan skriver som en liten uppdatering från min telefon! Trött som bara den och vill inte till skolan imorgon!

Idag har vi haft en uppstarsdag med US, eller ungdoms sektionen för ERK.

Tänker inte skriva mer då jag vill slappa framför filmen jag kollat. Juste jag måste bara rekommendera en film först. "A girl like her", den visar "sanningen" om skolan. Kolla på den(!!) och du kommer troligen gråta och må väldigt bra efter!!

I vara fall vi hörs väl om ett tag, om någon dag, när jag har lite energi. Jaja bay!!

Likes

Comments

Novell

Del 5

Jag somnade med datorn i knät och vaknar av en duns mitt i natten. Jag slår upp ögonen då jag tror det är en tjuv, men nej. När jag kollar på golvet ser jag min data. Jag går motvilligt upp ur sängen och kollar på klockan. Den är 05.36 och jag inser att jag ska gå upp om ca två timmar. Jag plockar min dator och går till baka till sängen. Precis när jag ska lägga mig hör jag en duns. Sen börjar vårat larm att pipa. I panik smyger jag snabbt fram till dörren och låser den. Sen smyger jag så tyst jag kan tillbaka till min säng. Jag lägger täcket över huvudet och hoppas på det bästa.

Jag vaknar av mitt alarm klockan 07.30. Jag klär på mig och öppnar min dörr försiktigt. När jag kommer ut är det poliser i hela huset. Jag sicksaker mig ner till köket för att hitta något att äta. Men jag kommer inte in i köket. I köket ligger det något på golvet, något som är övertäckt med en svart lakan. Jag drar efter andan när jag kommer på vad det kan vara. Jag försöker få kontakt med någon av poliserna med det ända dom vill veta är vad jag har sä...

Likes

Comments

Veckans...

Tänkte det att, det har ju varit semeldagen och jag har inte fotat så mycket i veckan, så vad passar inte bättre en denna bild! Visst se det gott ut??

Likes

Comments