Efter en riktigt lång bloggpaus så känner jag att de kanske är dags att börja uppdatera lite här igen. Har varken haft tid eller ork till att blogga på senaste tiden, men nu känner jag att jag har både tid och ork och därför tänker jag börja igen !

Idag har man då blivit bjuden på mat och bio, vilket var jättetrevligt, kom dock hem vid halv 1 med ångesten att jag börjar 8 imorgon, och därefter måste gå upp vid halv 6... Menmen, jag hade en jättetrevlig kväll så det är väl värt den ångesten.

Förövrigt är det julafton om endast några dagar och jag är så sjukt jävla taggad. Standard jag och vara som en liten unge i en godisbutik på julafton, och jag blev faktiskt klar igår med att köpa alla julklappar vilket känns skönt. Så ingen mer stress över det utan nu är det bara att gå och vänta tills den 24 december !


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är fredag vilket betyder helg och jag har inga planer än, så vi får se vad jag hittar på ikväll och resten av helgen. Just nu ligger jag bara hemma och har gjort det ett tag. Slutade 12 då jag har tidig vecka, så idag har jag mycket tid till att göra absolut ingenting innan jag sen antagligen drar ut och träffar kompisar och hittar på någonting kul ikväll.

Det har dock vart en sjukt seg vecka i skolan, trotts att jag var ledig igår, så den här helgen förtjänar jag !


Likes

Comments

Det är tidig vecka för mig i skolan den här veckan vilket betyder att ja börjar skolan 8 varje dag, vilket tar död på mig. Är så sjukt trött och har vart det sen i måndags då jag knappt har sovit någonting, så idag blir det till att ligga hemma hela dagen och gå och lägga mig tidigt ! Imorgon har jag dock inga lektioner, men ett utvecklingssamtal vid 9 på morgonen, så det är jag inte direkt taggad på. Men det ska bli underbart att vara ledig den saken är säker.

Förövrigt så har jag inte gjort så mycket under dom här dagarna, vart med kompisar och bara haft en tråkig vecka hittills, men i helgen hoppas jag på att hitta på någonting kul iallafall !


Likes

Comments

Nu är lovet slut och imorgon börjar skolan igen. Gårdagen slutade med halloweenfest här i vallentuna med många människor man kände igen. Kom dit rätt sent och drog även ganska tidigt då jag skulle med sista tåget, men det var kul så länge det varade !

Är så sjukt jävla otaggad på börja skolan igen, och imorgon måste man då upp halv 6 för att vara i skolan i tid vilket är klockan 8. Men har man valt en skola långt bort så har man, godnatt på er !


Likes

Comments

November är här och snön har inte kommit än vilket är underbart, och jag har haft för mig lite allt möjligt under lovet. Mest vart med emma och nicole, men igår kom även sara och madde hem då dom har vart utomlands, så igår åkte sara och jag till madde i handen. Vi tänkte ju att det skulle bli en festfredag, men vi hittade inga fester för än vid 11, men det var i bromma och i älvsjö så vi skippade det och chillade hemma istället.

Idag är jag inte alls taggad på fest så lär väl träffa kompisar och bara ta det lugnt så får vi se vad man hittar på ! Har haft ett skittråkigt lov över huvud taget så kanske ska låta det sluta lika tråkigt haha. Usch.


Likes

Comments

Nu är det lov och både madde och sara är utomlands så jag sitter själv kvar i sverige och allt är sämst. Typ. Okej ska inte överdriva men saknar dom faktiskt rätt mycke och ett lov utan dom är ju abslut inte lika kul som ett lov med dom.

Den här helgen har vart sämst iallafall, har endast ruttnat typ, med jag hoppas på en förbättring resten av veckan. På torsdag kommer sara hem iaf, och på fredag kommer madde hem så då ska vi allt ha kul ! Och idag har jag bara vart i stan och träffat ella en snabbis och nu tänkte jag bara träffa emma och nicole, så får vi se vad vi hittar på då !


Likes

Comments

Nu börjar det allt bli kallt och mörkt ute, och jag känner bara hur jag kommer stänga in mig hela vintern. Göra det som är nödvändigt dvs gå i skolan och plugga. På det är skaffa jobb ett MÅSTE och jag råkar faktist ha en telefonintervju på torsdag angående jobb så vi får se hur det går, har inga förhoppningar osv, kan bara säga att jag är jättenervös ! Och får jag inte det jobbet så är det bara att leta vidare för jag SKA ha jobb i vinter !

Idag har det iallafall vart kallt och tråkigt ute så jag har endast suttit hemma och kollat serier och pluggat, har världens träningvärk från gymmet igår. Men imorgon kör vi igen så jag lyckas få min drömkropp tills i sommar ! Som jag sagt tidigare, nu är det jag som är i fokus och jag SKA lyckas !

Mitivation

Likes

Comments

Har totalt glömt bort att blogga pga att jag helt enkelt har haft fullt upp med skola, gym, familj och kompisar. Har nästan inte vart hemma en sekund känns det som, men idag blir det till att sova hemma då jag måste få en ordentlig sömn innan jag och sara imorgon måste vara i skolan 07:40.

Sen imorgon blir det skola, hem, gym och sen lär jag väl gå hem och plugga då jag har en idrottsuppgift till på tisdag. Skulle tro att det blir plugg hela veckan då jag har tre STORA prov på fredag, och på det måste jag även läsa ut en bok till fredag. Riktigt jobbig vecka såhär innan höstlovet.

Likes

Comments

Nu är det JAG som framför allt ska sättas i fokus. JAG ska fixa skolan glasklart, JAG ska få den sömn jag behöver, JAG ska skaffa jobb, JAG ska börja träna och helt enkelt få mig själv att få bättre och få lite struktur på vardagen innan jag kan ge andra min tid.

Självklart bryr jag mig om mina närmsta och kommer alltid finnas för dom, men nu är det också min tur att må bra ! Idag till exempel har jag vart i skolan, och efter det så drog jag med felix till gymmet och fick lite hjälp där så nu jävlar kommer jag ha träningsvärk imorgon ! Men det är värt det, för det är så min vardag kommer se ut framöver. För JAG ska ha min drömkropp. Punkt slut.

Likes

Comments