Så vad händer egentligen i mitt liv just nu? Frågan borde egentligen formuleras om till vad händer inte i mitt liv....

I augusti satte jag sista punkten för min första bok och HERREGUD vad stressigt det har varit! Tror jag aldrig någonsin jobbat så hårt in i det sista där pressen låg över mig precis hela vägen fram tills slutet, eller slutet är det ju verkligen långt ifrån då boksläppet är om mindre än en månad och jag just nu har ett rätt så fullspäckat schema framför mig gällande intervjuer och förfrågningar som min pressansvarig på förlaget tar hand om åt mig. Är så tacksam för alla de fina människor som jag har runtomkring mig i detta projekt som sluter upp och stöttar när jag inte förstår allt som händer. Tycker det är en enorm lättnad att jag slipper hålla i alla trådar och att någon sköter bokningar och allt annat jobbmässigt åt mig även om jag själv får väldigt mycket att göra. Jag har just nu två väldigt stora projekt inplanerade gällande boksläppet som jag kommer att berätta mer om senare, varav det ena ska genomföras imorgon...(!!!!) Är så sjukt nervös inför det men jag vet att jag om någon kommer att klara det!

Sen är det faktiskt en annan väldigt rolig händelse som sker snart och det är att jag faktiskt åker till Malaysia nu på fredag vilket jag ser fram emot så otroligt mycket. Kan knappt vänta på att få komma dit för att träffa mina fina vänner som var här i Sverige tidigare i år, saknar några lite extra och jag är verkligen jättetaggad på att få komma iväg <3 Blir borta i två veckor och kommer hem bara några dagar innan planerat boksläpp.... November blir tufft för mig på många vis då det finns så otroligt mycket som kommer att avslöjas gällande mig och mitt liv där jag redan nu förstår att jag kommer få det turbulent. Men jag står för precis allt som jag tycker och tänker så varför ska jag må dåligt. Jag kan inte stå till svars för händelser jag tvingats ta mig igenom där jag bara varit modig nog att berätta sanningen om mitt liv, för saker som jag berättar i boken tror jag inte många hade vågat skriva och tala så öppet om som jag faktiskt valt att göra

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som ni kan läsa i rubriken så är jag tillbaka igen här på bloggen!

Det var verkligen längesedan jag satte mig ner framför en dator för att blogga och skriva av mig lite. Några av er har till och med hört av sig på både mail och i instagram angående min långa paus och för mig finns det så otroligt många anledningar till min frånvaro. Pressen av allt runtomkring som hänt i mitt liv är en kort sammanfattning där jag en tid inte alls mådde bra och fick sådan otrolig ångest inför precis ALLT. Jobbet tog över mycket av mitt liv just eftersom jag jobbade med boken väldigt mycket samtidigt som jag fick gå igenom svåra saker i nära relationer med människor som stod mig otroligt nära där jag var tvungen att ta några av de svåraste besluten jag tvingats ta i mitt liv. Jag fick ännu en gång en riktig smäll av tonårslivet och alla de motgångar som "hör till" att jag stundtals ville lägga mig ner för att aldrig mer resa på mig. De få personer som känner till detta vet hur svårt det varit för mig att gå igenom men att jag klarar precis ALLT med min enorma vilja och envishet som besitter mig. Livet stannar inte upp bara för att det finns mörka stunder och för att män känner en sån enorm saknad, allt går att kämpa sig igenom och det hoppas jag att ni precis som jag vet <3 Jag klarade inte av att vara ärlig med precis vad exakt som hände under perioden detta utspelade sig för er jag tog därför beslutet att jag helt enkelt valde att lägga bloggen åt sidan för en tid framöver, för varför blogga och berätta om sitt liv när jag inte kunde skriva om något som tyngde mig så jävla mycket? Jag valde att gå in i mig själv och ta hand om alla de delar som jag prioriterat bort under en tid och helt enkelt bara fokusera på det som verkligen betydde något och det är först nu som jag känner att jag kan komma tillbaka till bloggandet igen. Jag har saknat er mina fina läsare så tro inget annat. <3

Likes

Comments

Igår åkte vi och köpte hur mycket skaldjur som helst till middag, allt ifrån hummer till färska räkor vilket var så himla gott! Skaldjur är något av det godaste jag vet och speciellt kräftor, längtar tills kräftskivan vi ska ha senare <3 Vi passade på att fira våra familjers vänskap som är nästan precis 10 år nu. Vi träffades under en resa till Spanien och har sedan dess hållit kontakten genom alla år vilket är så kul! Älskar att träffa dessa människor och att just en av dem är min bästa vän gör ju saken ännu bättre <3 För vad är oddsen för att ens bästa väns familj är bästa vänner med hela min familj?

Likes

Comments

Igår bestämde jag och Wilma oss för att bära ut våra täcken + kuddar ut till deras stora solsäng ute på gården för att lägga oss och kolla på film. Ni ser ju själva på bilderna hur mysigt vi hade det <3 Blev den klassiska filmen Mean girls som jag tror att de flesta har sett (annars är det en läxa jag ger dig som läsare)

Likes

Comments

Nu är vi framme i Stockholm hos våra bästa vänner, hade en trevlig kväll under fredagen där vi åt god mat och bara umgicks. Kom fram runt 19-tiden och blev sittandes länge vid middagen innan jag och Wilma bestämde oss för att slå på en film nere vid sofforna.

På lördagen åkte vi på eftermiddagen till Norrtälje för att strosa omkring i hamnområdet som var så otroligt fint, sommarvärme och sol låg över oss precis hela dagen så verkligen en toppendag att vara ute på! Hamnade på ett litet cafe där vi åt lunch, jag tog en Chicken Sandwich med lite olika tillbehör till och jag ångrar inte mitt val en sekund så maten verkligen var perfekt. Pratade på och gick omkring innan vi åkte vidare för att hämta upp skaldjuren till kvällens middag <3

PERFEKT DAG HELT ENKELT <3

Likes

Comments

Godmorgon mina hjärtan <3

Idag åker jag tillbaka till Stockholm igen tillsammans med familjen, Hampus är dock i London så vi får helt enkelt klara oss utan honom. Dagarna här har som sagt fyllts av jobb vilket gjort att jag inte varit så aktiv här, tänker inte gå in mer på det eftersom ni redan känner till anledningarna XD Men jag ser verkligen fram emot att få komma tillbaka till mitt kära underbara Stockholm igen, älskar staden bara mer och mer för varje gång jag kommer det! Blir väl så nu när jag varit där en del på möten i jobbet så blir mer och mer sugen på att flytta dit <3

Likes

Comments

Jag tycker verkligen att Kardashians klär sig så sjukt bra, varje gång jag letar efter ny inspiration så hittar jag alltid collage med outfits som dem har och WOW är det typ varje gång!!! Dessa är bara några av dem favoriter som jag hittat.

VILKEN STIL GILLAR NI BÄST?

Likes

Comments

Här kommer min boks första utdrag, har fått så mycket frågor och nu valt att publicera en liten text från ett av kapitlen. Jag hoppas att ni gillar det och att ni kommer läsa den hela fullständiga versionen senare i höst när den släpps <3 Tack för allt ert stöd som jag får varje dag!!!

Likes

Comments