Ni är ju några stycken som kikar in här och jag skulle darför uppskatta jättemycket om ni hade skrivit önskemål om vad som är roligt att läsa här på min blogg.Varför läser ni min blogg? Vilka inlägg tycker ni är roligast? Hade varit sååå kul att veta vad ni tänker.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

.. Det blir inte bättre än så (jo kanske en lördagsmorgon men ni fattar) jag är uppe med tuppen idag och har kokat mig en balja med köffe som jag dricker på altanen.
Tänkte ta tummarna ur och göra avokado mackor snart.... MEN det är fredag, det är vår ute? Och jag ska spendera min dag i butiken i vanlig ordning innan jag går på helg 18.15, uuuuunderbart.
Hej så länge!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen fått min studentklänning och den är som en dröööööm.
Slutar aldrig förvånas utav Ida Sjöstedt!
Gillar ni den?

Likes

Comments

Oooh du härliga lediga dag.
Hej fina! Hur är läget med er?
Idag har jag studiedag och passade darför såklart på att äta långfrukost i sängen, städat undan och skrivit på mitt GYARB som inprincip är klart, nu är det bara 86 dagar kvar till jag tar studenten.. HELT GALET!
Idag är en sån dag då jag är lite extra glad helt enkelt. Snart kommer mamma hem och plockar upp mig för en promenad längs havet.
Ut i solen och njut med er!
Hörs!

Likes

Comments

.. fick en fråga om jag kunde visa vad jag köpte igår och visst kan jag det! Jag som behövde nya underkläder och sedan fick syn på detta underbara sett ifrån ELLA•M, som en liten dröm. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Livets goda stunder, Matlycka

Min helg började med en god fredagslurre på Le crossiant (som ni vid detta laget vet är min favorit inne i stan) och på eftermiddagen tog jag tåget mot Karlshamn och hem till Linnéa för att fira henne som äntligen fyllt 18!

Mina fina girls! Och världens godaste gottebord..

... hade en superkväll med alla som slutade med dans inne i stan.
I lördagsmorse bestämde jag och mamma oss för att ta en mysdag i stan... så det gjorde vi.

... hade en mysig dag trots det hemska vädret och åt gott, fikade och fick med mig lite shopping hem. Innan vi åkte hemåt igen så köpte vi med oss sushi som vi sedan åt framför Farang. Tack livet för livets helg!

Likes

Comments

Två lite mer färgglada bilder ifrån igår då jag inte är lika färglad idag. Vaknade upp kass nu imorse och antar att jag har feber.... vem förtjänar att vakna upp så en fredag lixom? Jag som verkligen hade sett fram emot denna fredag och framförallt helgen. Men som det ser ut nu blir det nog dessvärre sängen... nåväl. Jag önskar iallfall er där ute en härlig fredag och en bra start på helgen!

Likes

Comments

Pics Pinterest dagen till ära. internationella kvinnodagen, en viktig dag att hylla alla kvinnor och speciellt någon kvinna i ditt liv som betyder lite extra för dig. Din mamma, din kompis, din syster, flickvän eller en kollega...Jag vill hylla mina fantastiska vänner lite extra och min mamma som är women power för mig!!!!! Ni är fantastiska❤


Kvällen har jag spenderat med Johanna som äntligen har kommit hem ifrån sin resa, vi låg i soffan med täcke och gotta och pratade ikapp livet. Känns bra att hon är på hemmaplan igen. Inte nog med det så är det faktiskt bara 100 dagar kvar tills jag slutar skolan. Känns ganska sjukt ändå.. Nu räknar jag ner dagarna.

Likes

Comments