Header

Kom hem från ett soligt å väldigt varmt (!!) Spanien för några dagar sedan! Har haft det sjukt bra under en veckas tid men efter det så var det hem och tillbaka till verkligheten igen! Slänger in lite bilder från resan..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Klänning från H&M, 99 kr.

Likes

Comments

Ja, vem är jag?

Mina vänner känner mig som Lina, en 16 årig tjej från skogarna i Dalarna typ. Haha men så är det. Bor i utkanten av Falun. Om ni inte vet så mycket om Falun så kan jag väl säga att det finns inte så mycket att säga, inte så värst stort. Drömmen är väl att flytta ifrån denna stad någon gång, men inte på ett långt tag.

Men vem är jag som person? Jo jag är som sagt 16 år gammal. Är ganska lång och i mitt "tjejgäng" så är alla korta. Så när vi går tillsammans så är jag som deras mamma och dom är mina små barn typ, haha. Så jag lever livet utan de där sjukt snygga klackarna, för seriöst jag blir hög som ett höghus. Jag är blond, men har även varit brunett och ginger (och ginger perioden ska vi verkligen inte prata om, no offence mot er som är gingers men jag passade verkligen inte i det haha usch). Men min naturliga hårfärg är blond. Och så ser mitt hår ut nu och är hel nöjd!

Ska börja på gymnasiet nu till hösten (redan nu på måndag faktiskt) och jag ska gå på ekonomilinjen. Är taggad och tycker verkligen att det ska bli riktigt skönt att lämna högstadiet då det inte var den bästa perioden i mitt liv direkt.

Men vad gör jag på min fritid då? Jo jag umgås med mina älskade vänner väldigt mycket, dom som betyder mest! Men när jag inte gör det så dansar jag. Tävlar i discodans på elitnivå. Är alltså i Star-klass. Just nu i dagsläget så tävlar jag bara i singel-kategorin. Men har tävlat i par, grupp och formation tidigare. I paren så har vi bestämt oss för att ta en paus denna termin, sen får vi väl se om vi fortsätter sen eller inte. Det jag gillar med att köra singel är att ingen annan är beroende av mina prestationer, utan jag själv bestämmer. Tycker att det är väldigt skönt då jag inte är så mycket för "laganda" utan är väldigt självständig av mig. Men är också väldigt intresserad av kläder! Älskar verkligen att fota outfits och matcha olika plagg! Så jag tror att ni kommer få se mycket av det här på bloggen!

Det var lite om mig, hoppas ni kommer tycka om bloggen framöver! Kram

Likes

Comments

​Hej hallå!

Okej vart ska jag börja? Jo som kanske vissa vet så har jag ju haft en blogg tidigare är på nouw under en ganska lång period. Vet inte vad jag egentligen ska tycka och tänka om den… man kan säga så här, ibland var det bra inlägg, ibland dåliga. Lika gällande uppdateringen. Om jag visste att jag skulle ta en "bloggpaus" eller liknande så informerade jag inte om det, och sen för den delen så kan jag väl inte säga att uppdateringen var så bra i vilket fall. Så jag kände att jag ville börja om på nytt. Eftersom jag verkligen älskar att blogga, och har alltid gjort! Har bloggat till och från sen jag var 8 små år! Är 16 år nu, så har alltså hållit på med detta i 8 år? Wow, har inte ens själv tänkt på hur lång tid det är.

Men det var väl mest det jag ville skriva just nu, tänkte lägga upp ett inlägg där jag presenterar mig lite mer i detalj, liksom vem är jag ens? Haha. Kram!

Likes

Comments