Tankar

Nu har det gått en vecka sedan jag tittade in här, men tro mig när jag säger att jag inte gjort någonting. Jag låg sjuk måndag-onsdag och sedan tvingade jag mig själv till skolan torsdag-fredag bara för att jag får sådan panik av att missa lektioner då det är så jag lär mig (lyssnar på lektionen och behöver sedan knappt plugga något inför proven). Nu är det i alla fall lite bättre men har fortfarande världens jobbigaste hosta och går runt och stör alla i skolan med den men det får vara ok.

Min födelsedag blev inte heller riktigt som jag hade tänkt mig då jag fortfarande var sjuk, kände ingen smak när jag åt och Melker fick jättehög feber under natten. Det var inte superkul att betala för ett hotellrum vi båda bara låg och var sjuka i och champagnen vi skulle skålat i står alltså fortfarande kvar oöppnad i mitt rum och väntar på ett nytt tillfälle att fira.

  • Filed under: Tankar

Likes

Comments

Tankar

Efter mitt sista jullov från gymnasiet någonsin så var det dags att bege sig till skolan för att börja den sista terminen på gymnasiet men tyvärr blev det inte så. Det började med att jag kände mig lite dålig igår och sedan fick feber på kvällen. Så, här ligger jag nu i sängen när de andra befinner sig i skolan för sista första gången för i år. Men, men finns inte så mycket att göra åt det mer än att försöka att bli frisk för om endast 3 dagar fyller jag 19!

Sedan jag sist skrev här har jag även genomfört intervjun för STS och det gick superbra! Jag skickade även in alla formulär igår kväll så nu sitter jag bara och väntar på att börja intervjuerna med familjer. Dock är det ingen panik med det då jag har tänkt att åka till London i augusti men alltid kul att få det hela i rullning!

  • Filed under: Tankar

Likes

Comments

Tankar

Dagarna bara springer i väg och här sitter jag nu och inser att imorgon blir det att gå upp för en jobbvecka. Till skillnad från många andra är jag däremot inte ledig på helgen och kommer jobba både nyårsafton och nyårsdagen, så det blir något nytt men OB är ju aldrig fel. Jag har även hunnit med att boka in en intervju med STS den 3 januari (kan ni förstå att det är ett nytt år om en vecka? 2017!) och börjar redan nu bli lite nervös.

Jag gjorde även något så spontant att jag bokade ett hotellrum för mig och Melker till min kommande 19-årsdag för det är ju endast 19 dagar kvar dit, passande! Sedan är det bara ett år kvar tills jag blir 20 och vuxen på "riktigt". Alltid tyckt 20 räknas mer som vuxen än 18 då man blir myndig!

  • Filed under: Tankar

Likes

Comments

Tankar

Då var även jag som många andra helt fast i Skam! Har de senaste dagarna sträck kollat på de två första säsongerna som finns på SVTplay och jag älskar det!

Till en början var jag lite tveksam då jag trodde det skulle vara som de serierna man satt och kollade på när man var yngre men det är verkligen något som gör att man blir helt fast, vilket jag nu är, skamligt fast...

Vet någon om det går att se säsong 3 någonstans? Orkar inte vänta tills SVT släpper det!

  • Filed under: Tankar

Likes

Comments

Tro det eller ej men denna mörka vinterdag när sommaren och studenten känns oändligt långt borta är jag helt redo för studenten. Jag har köpt skor, klänning och mössa och går nu bara och väntar på att det ska bli den andra juni och jag springer ut från slottet, klar med skolan och redo för att börja livet!

Likes

Comments

Tankar

Efter att jag nu i en vecka har försökt skicka in en ansökan till STS au pair så fungerade det helt plötsligt och jag blev minst sagt förvånad. Så nu helt plötslig och oförberett har jag skickat in en ansökan om att få åka iväg till London i ett år vilket känns helt overkligt men samtidigt grymt kul. Det är nu livet efter gymnasiet börjar bli på riktigt, längtar!

  • Filed under: Tankar

Likes

Comments

Tankar

Gårdagens pannkakasfrukost blev med våfflor istället men de var faktiskt riktigt goda så jag klagar inte! Dagen ska inte spenderas med att göra någonting faktiskt vilket jag tycker jag förtjänar efter en hektisk vecka. Imorgon däremot blir det att baka lussekatter och jag verkligen hoppas att jag får mer julkänsla för just nu har jag verkligen ingen!

Hoppas ni får en mysig vinterdag med snön som föll under natten :)

  • Filed under: Tankar

Likes

Comments

Tankar

Long time no see....for real.

Insåg att det var över en månad sedan jag senast tittade in här och det beror helt ärligt på att skolan har tagit över mitt liv och när jag inte är i skolan antingen jobbar jag eller försöker ta det lugnt.

Det har faktiskt inte hänt jättemycket sedan jag sist försökte formulera ett inlägg. Jag har firat Matilda som fyllt 18, firat mig och Melker som fyllt 6 år (tillsammans) och försökt att skicka in min ansökan till STS au pair men sidan vill inte samarbeta med mig och de har inte svarat på mitt mejl heller. Så, det står helt still just nu... Och juste har beställt min studentmössa också så nu börjar det kännas mer på riktigt!

Snart ska jag väcka Melker då han fortfarande ligger och sover...(den latmasken). Funderar också på att göra en fet pannkaksfrukost då vi har resursdag så borde lyxa till det lite OCH för att jag äntligen är klar med psykologi uppsatsen! Sen blir det att åka ned på stan för att hämta upp bilen och köpa de sista julklapparna! Mys!


  • Filed under: Tankar

Likes

Comments

Tankar

Igår var den sista dagen någonsin jag hade höstlov och det känns både lite sorgligt men ändå skönt. Nu är det bara 104 dagar kvar till Rom och 6 månader och 26 dagar till studenten och jag ska nog överleva!

Lovet spenderades dock nästan bara med jobb men utekvällen i onsdags gjorde sitt så är glad att den blev av i alla fall. Nu måste jag kasta mig upp på cykeln för upptäckte att det var snö när jag vaknade så tar nog lite längre tid att cykla idag. I eftermiddag ska prövning av studentmössa hinnas med och att ge blod. Nu kämpar vi fram till jullovet!

  • Filed under: Tankar

Likes

Comments

Tankar

Efter ett jobbpass på 5 timmar som slutade klockan 22 igår hämtade Sofia upp mig för att fixa oss hemma hos henne inför Release Halloween festen på BJ. Väl där blev det dans, skoj och några drinkar. Vi träffade även på några från klassen vilket gjorde att stämningen höjdes ännu mer! Vid 3 tiden stängde dem och några av oss tyckte att ett 20-pack nuggets på Donken var lägligt, så efter en promenad till Donken vid fyra mackarna och några nuggets senare för dem andra begav jag och Sofia oss hem till henne för att krypa ned i sängen vid 5 snåret. En mycket lyckad kväll helt enkelt!

  • Filed under: Tankar

Likes

Comments