View tracker

Tankar

Igår var den sista dagen någonsin jag hade höstlov och det känns både lite sorgligt men ändå skönt. Nu är det bara 104 dagar kvar till Rom och 6 månader och 26 dagar till studenten och jag ska nog överleva!

Lovet spenderades dock nästan bara med jobb men utekvällen i onsdags gjorde sitt så är glad att den blev av i alla fall. Nu måste jag kasta mig upp på cykeln för upptäckte att det var snö när jag vaknade så tar nog lite längre tid att cykla idag. I eftermiddag ska prövning av studentmössa hinnas med och att ge blod. Nu kämpar vi fram till jullovet!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • Filed under: Tankar

Likes

Comments

View tracker

Tankar

Efter ett jobbpass på 5 timmar som slutade klockan 22 igår hämtade Sofia upp mig för att fixa oss hemma hos henne inför Release Halloween festen på BJ. Väl där blev det dans, skoj och några drinkar. Vi träffade även på några från klassen vilket gjorde att stämningen höjdes ännu mer! Vid 3 tiden stängde dem och några av oss tyckte att ett 20-pack nuggets på Donken var lägligt, så efter en promenad till Donken vid fyra mackarna och några nuggets senare för dem andra begav jag och Sofia oss hem till henne för att krypa ned i sängen vid 5 snåret. En mycket lyckad kväll helt enkelt!

  • Filed under: Tankar

Likes

Comments

View tracker

Tankar

Efter mycket tjat fick jag äntligen locka Melkers hår och allt klär ju en skönhet eller vad är det man brukar säga?

Imorgon blir det ett jobbpass på kvällen men dagen ska spenderas med att tro det eller ej men inget speciellt, älska lov!

  • Filed under: Tankar

Likes

Comments

Tankar

När man ser mig springandes mellan lektioner i skolan så är jag nästan alltid osminkad, men varför är det egentligen så? Jag älskar faktiskt smink och det är ett av mina stora nöjen men när det kommer till skolan så orkar jag inte alltid och de där extra 20 minuterna i sängen känns mer lockande. Däremot när det kommer till fest eller en middag ute med vänner då älskar jag att dra på full on make up och rocka ögonskuggor och eyeliners eller ett riktigt ballt läppstift, eller varför inte allt på samma gång?! Därför ser jag verkligen fram emot vår skiva vi ska ha den 25 maj då temat är Enchanted Forest och jag tänker rocka en riktig glitter/partaj sminkning eller något annat helt galet! Ansiktet är duken och jag får välja hur det ska se ut för en kväll, love it!

  • Filed under: Tankar

Likes

Comments

Tankar

Idag är första gången på länge som solen väljer att titta fram dock var det inte så lång varit men endast en skymt av solen gör en lite gladare. De senaste dagarna jag inte uppdaterat har inget speciellt hänt, sovit hos Melker men eftersom att hans bror har katt och jag är allergisk bestämde jag mig för att åka hem igen. Dessvärre har jag blivit sjuk och min hals värker men snart är denna vecka över och på fredag väntas fikamys med tjejerna så jag ska nog allt överleva!

  • Filed under: Tankar

Likes

Comments

Tankar

En efter en åker bilarna förbi och här sitter jag. Bussen är sen, måste hinna in till stan för att byta buss. Snart jobb. Solen har glömt bort hur den skiner men jag har hört att den kommer tillbaka snart. Bussen kommer. Jag kliver på. Snart där. Snart jobb.

  • Filed under: Tankar

Likes

Comments

Är nu hemkommen efter ett jobbpass och jag är helt slut. Idag var det rush nästan hela tiden vilket kanske är förståeligt då solen inte tittat fram på hela dagen, så hela Uppsala var ute på ärenden. Dagar som denna önskar jag att jag bodde i ett land där solen var mer närvarande men eftersom att jag ska flytta till London kanske det bara är att vänja sig. Imorgon blir det ännu ett jobbpass och sedan tänkte jag bege mig hem till Melker för lite mys och som plus i kanten blir det även närmare till skolan på måndag!

Nu skulle det sitta fint med en sallad och fruktsmoothie från Espresso house

Likes

Comments

Tankar

Kvällen har bestått av att vara på föreställningen Svenska Hijabis som gick på stadsteatern ikväll och även imorgon kväll. Den var väldigt bra, där de 5 tjejerna tog upp fördomar som de upplevt i det svenska samhället och jag fick mig en riktig tankeställare.

Nu ska jag ta mig en dusch och sedan mysa ned mig i sängen med Melker eftersom att jag ska jobba i helgen så får ta vara på denna fredag!

  • Filed under: Tankar

Likes

Comments

Resor

​Ta mig tillbaka till värmen, solen och när tiden stod still

  • Filed under: Resor

Likes

Comments

Tankar

Är det inte lite intressant hur nästan varannan person man känner antingen bloggar eller har haft en blogg? För bara 10 år sedan såg verkligheten verkligen inte ut så för ungdomar men ta mig som exempel... jag är 18 år och detta är nog min åtminstone femte blogg och den längsta perioden jag bloggat var nog inte ens ett år tillsammans med min pojkvän. Den gav vi sedan upp och jag skaffade en ny...skrev kanske 5 inlägg och raderade den sedan nu ikväll för att skapa denna blogg. Så var ska då denna blogg sluta?

Min plan är inte att uppdatera varje dag med ny intressanta inlägg för så mycket händer inte i mitt liv. Men till julen kommer mer i alla fall ske för jag ska mitt första steg närmare London. Därför tänkte jag ni skulle få följa med på min resa till livet som au pair för jag skulle då önska det fanns fler bloggar som hanterar det ämnet!


  • Filed under: Tankar

Likes

Comments