Som jag har skrivit i ett inlägg innan så ska ju jag vara med i en fotoutmaning detta år.
Igår så höll jag på med att försöka lägga in foton från datorn till bloggen, utan att lyckas alls. Jag försökte säkert en tio gånger med att lägga in dem och lika många gånger med att lägga in en länkad logga utan någon lycka. Börjar på allvar fundera om det är så att Nouw inte klarar av sådana enkla saker utan det är bara mobilfoton gäller?
Vore tråkigt i så fall för det blir blogg byte igen då 😩

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den första januari ska jag börja delta i en foto utmaning som heter 365 foton. Precis som utmaningen heter så går den ut på att man under året ska lägga ut 365 foton på sin blogg. Varje foto har ett eget tema, mer information finns på 365foton.se om man är intresserad av att delta.

Likes

Comments

Nu var det längesedan jag skrev. Jag började jobba efter sjukskrivningen och det var minst sagt jobbigt, känns som att jag inte hunnit med något, allra minst mig själv.
Kanske att jag började jobba lite för tidigt då energin har varit lika med obefintlig, huvudvärk nästan dagligen så ja.
Men nu är jag tillbaka igen och förhoppningsvis ska det bli lite mer uppdaterat hädanefter.

Här är min lilla kille så stolt, han har hittat skatten i skogen som var var ut och letade på julafton. Självaste tomten hade tappat bort dem i skogen 😀

Likes

Comments

Likes

Comments

I dag får vi alla be för Paris och världsfreden.
Det som har hänt är fruktansvärt och oförlåtligt, oskyldiga människor har mist sina liv på grund av grymma idioter som utfört ett vidrigt terrordåd.
Vad kommer hända nu med Europa?

  • 7 Readers

Likes

Comments

I dag har vi bakat saffransflorsocker bullar med smörkräms fyllning.
Det blir en hel del bakande så här innan jul och advent. I dag stod jag och mamma för bakande då Elis är på dagis.
Jag är sjukskriven på heltid på grund av en operation men endast en vecka till.

Likes

Comments

I går bakade jag och Elis praliner efter nytt recept som vi hittade på nätet. Dulce de leche pralin med kokos.
Vi hade så kul när vi bakade, Elis blandande alla ingredienser allt eftersom jag hävde i dem i bunken och gudomligt goda blev dem. En aningens lösa dock så jag tänkte ha i mera kokos nästa gång vi gör dem för att se om jag får till bättre konsistens på dem.

Likes

Comments

I dag är jag fruktansvärt trött, kunde verkligen inte somna i natt. Låg och snurrade till halv fyra ungefär, men jag var verklige jätte trött så jag förstår inte varför det blev såhär.
På detta så har jag även dragit på mig en envis förkylning så jag vet inte hur jag ska få energi till att göra något i dag.
Försöker i alla fall äta hälsosam frukost för att få en bra start på dagen. Proteingröten fick jag från senaste The Healthy Box, den finns att köpa på proteingrot.se. Den är så god, smakar äpple och kanel och innehåller små äppelbitar, mums.
Nä nu ska jag göra mig i ordning för dagen.

Likes

Comments

​Jag har under en längre tid varit sugen på att börja blogga igen. Dock har jag inte riktigt kunnat bestämma mig för vart då det är en djungel utav olika portaler. ´Det viktigaste har varit att det går att blogga från min Ipad, vilket jag har hört att det ska gå att göra med Nouw.  Så vi får se hur detta går.

Likes

Comments