Likes

Comments

Här är vår vän Frankie. Han följer med oss på powerwalk, till affären på kvällen och sitter utanför och väntar tills vi är klar. Han går så stolt och fint löst framför oss. En riktig man skulle jag säga. Han och alla tjejer ;)
Det får mig att sakna min hund och allra bästa vän där hemma. Wilma.Likes

Comments

Haft en skön och lugn helg med både oväder och solsken. God mat var även givet (matnördar). 
Alltså det känns så sjukt att man säger "åka hem" när man menar till Bedulu och dom andra, man är som en enda stor familj och att vi trivs otroligt bra här trots allt är så himla skönt. Vi bor på landet kan man säga, med höns och gapande tuppar, massvis med hundar, kaniner, och ja, såklart alla ödlor.

Vad jag saknar hemma. Att få ägna tid i köket och min träning. Det jag har mest cravings efter som börjar gå mig på nerverna. Men, vädret här överväger det därhemma så okej, jag är rätt nöjd ändå.

Förra veckan kom en ny volontär som heter Anastasia. Hon bor i London. Josefin och jag klickade direkt med henne och har hängt med henne en hel del. Så kul med nya gemenskaper! 

Likes

Comments

Igår var vi in till Ubud och åt på ett av de bästa ställerna jag nånsin ätit på om jag ska vara ärlig. Alltså ville ha allt från menyn. Dom hade allt från indonesiskt, italienskt, vegan, mjölkfritt, glutenfritt, hälsoshot, juicer, nyttigbollar. Ja, jag kan fortsätta i all evighet haha. Tillslut blev det en "nyttig pizza" med mozarella, feta, parmesan, oliver, vitlök, basillika. Jag är inget pizza fan men denna (ohmy). Vi avslutade med vegan glass gjord på allt från en kokosnöt. Godaste glassen där också!! Vi var dödsmätta men lyriska efteråt hihi.
Innan det var vi på massage och pedikyr för 80kr. Inte ens en dagens lunch hemma. Som drottningar japp. 
Imorgon får vi helg och då styr vi inför en helg i Sanur. Beach weekend ohyes!  

Likes

Comments

Haft två bra dagar på skolan. Känns så skönt när man börjar komma in i allting, hur barnen fungerar, rutiner osv. På förmiddagen har jag varit tillsammans med de äldre barnen med downsyndrom, dom har sina olika egenskaper som trots allt gör dom så speciell. Vi har räknat alfabetet och enkel matte. 
Idag på eftermiddagen gjorde vi handavtryck på papper med vattenfärg, åh vad kul dom tyckte att det var. Då blir man glad inombords. 
Josefin har inte mått bra alls stackarn, tror hon fått solsting, så nu får jag pyssla om henne lite extra, men det är hon värd. 
Nu ska ni få se mina gravings (ung kokosnöt och bananpannkaka)


Likes

Comments

+
Värme
Lämna Gävle
Fint klimat 
Mysigt land
Träffa nya människor
Blivit brun
Färsk frukt
Bananpannkaka
Billigt
Resa med Josefin
Uppskattning
Frihet
Helgerna
-
Mycket trafik
Regn/åska
Insekter
Hönor/tupp som låter jämt
Hundar överallt
Dåliga vägar
Olika åsikter (skolan)
Kulturkrockar (skolan)
Resurser (skolan)
O-organiserat (skolan)
Bor så långt ifrån allt. CirkleK.
Alla nära och kära hemma


Likes

Comments

Haft en sån bra helg. Det är alltså det fetaste huset jag varit i haha. Man har känt sig som en drottning här. Vi har solat, badat, lyssnat på hög musik, beställt "free homedelivery", spanat in surfare, hängt med Australienare, åkt motorcross, varit på klubb. Idag blir det poolhäng hela dagen innan vi återvänder till jobb, kallvatten, ödlor och civilisation. Men barnen är underbara.Likes

Comments

Igår mötte vi alltså upp Sofie!!! Jag fattar knappt att det är sant. Det blev glädjetårar och om vi hade en tyst sekund under middagen? Alla var helt till sig. Äntligen återförenade. 
Efter jobbet idag åker vi till Seminyak tillsammans med massa andra volontärer där vi hyrt ett hus vid stranden. Äntligen sol och bad som jag längtat. :)
Likes

CommentsNu var det några dagar sen jag skrev men kände att jag ville smälta och komma in i allting innan jag försöker skriva något klokt. Men, numera bor vi tillsammans med familjen och andra volontärer som är här från andra länder. De kommer även från ett annat volontär-företag. De två första dagarna var vi helt lost, vi var helt slut i huvudet och tom i kroppen. Väldigt mycket att ta in och försöka passa in. Vi börjar förstå allt mer nu och smått lära oss namn på barnen. Vårt "guest house" har sängar på övervåningen och toalett nere. Faktiskt mysigt förutom att vi bara har kallvatten att duscha i, brr. Vi har även umgåtts med de andra volontärerna och ätit mat tillsammans, kul att höra om deras länder, Canada, Sydafrika, England, Tyskland bla.
Tänkte berätta mer om barnen och skolan senare. 
Imorgon får vi helg och ska spendera den med Sofie. Det kommer verkligen göra under för oss. Kan knappt förstå.

Likes

Comments