View tracker

Idag åkte mina Johnny bulls på. Har sagt det innan men säger det igen, nu är det höst!

Vad gillar ni mest med hösten?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Wow, vilken träning! Fick till så bra känsla och det mesta stämde. Det var verkligen tredje gången gillt🌟

Inte världens bästa bild men va hon hoppade, STOR 🌟 till Gineke😍

Kraam

Likes

Comments

View tracker

Hur vacker är han inte? Fantastiska Hugo, snällare hund får man leta länge efter. Kommer att bli tomt den dagen han inte längre finns. Älskade hund!!

Kraam

Likes

Comments

Asså, hur snygga är inte dessa? De svarta är mina favoriter! Vilken färg diggar du mest? Du hittar dessa godingar här.

​Kraam

Likes

Comments

Nu har det blivit MYCKET bilder så tänker avsluta denna söndagen med att dela med mig av om hur mina tankar gick angående gymnasieval. För er som går i nionde klass så börjar nu reklamblad från olika gymnasieskolor dyka ner i brevlådan.

Jag går i ettan på Ekonomiprogrammet på Tranemo gymnasieskola. Jag kan säga från början att det inte var ett självklart val för mig. Jag sade från början att jag absolut inte skulle gå Ekonomiprogrammet eller Samhällsprogrammet för den delen. Från hela början så ville jag gå Teknikprogrammet då jag alltid tyckt om teknik & fysik, sedan ändrade jag mig till Naturprogrammet. Sen kom jag till insikt att jag inte skulle mäkta med det då jag i nian vart ganska så skoltrött.

Istället så tänkte jag framåt, vad vill jag jobba med i framtiden? Vill jag bli lärare? Skall jag bli ingenjör? Vill jag gå högskola? Detta satte helt stopp i mitt huvud! Jag tänkte alldeles för mycket sa vår SYV på skolan. I stället skulle jag komma fram till vad jag gillar för ämnen, finns det något speciellt som jag brinner för, vad har jag för intressen? På den här vägen så kom jag ganska långt. Jag började utesluta program och till sist fanns det fyra olika linjer som jag stod emellan. Och det var Florist, Realgymnasiet med inriktning hund, Samhäll- och Ekonomiprogrammet. Inte alls vad jag hade tänkt mig från början!

Första valet jag gjorde så stod Samhäll som första, Florist som andra och Ekonomi som tredje val. Sista dagen i omvalsperioden ändrade jag mig och bytte så Ekonomiprogrammet blev mitt förstaval, Och det är jag så nöjd med! Även fast jag inte vill jobba på bank eller på ett kontor. Men eftersom att det är en bred linje med högskoleförberedande linje så kan jag i stort sett bli vad jag vill! Förutom läkare och veterinär osv..men annars så står det många dörrar öppna!

Så till dig som inte har något självklart gymnasieval, läs in dig på det olika programmen. Även några av de som du absolut inte har tänkt dig från början. Valet blir inte alltid som man tänkt sig, inte mitt i alla fall. Och jag trivs hur bra som helst! Men kom ihåg, gå utifrån vad DU vill, vad DU gillar.

​Kraam på er så hörs vi i morgon!

Likes

Comments

Något som jag ÄLSKAR är klockor och något som jag ÄLSKAR är roséguld. Tycker att det blir så fint med ett tunt diskret armband till. Det lilla extra gör mycket! Något som jag också alltid bär i smyckeväg är örhängen!


Vad gillar du mest att ha?;)

​Kamera: Nikon D3200

Kraam

Likes

Comments