Contains affiliate links

Idag är jag lite trött efter en ganska lång helg. Efter jobbet i fredags väntade grillkväll med ett par kompisar. Vädret var perfekt och det var jättemysigt.

På lördagen blev det till att gå upp tidigt för att jobba och efter jobbet åt jag och Alex mat för att sedan dra vidare på fest. Det har alltså varit två fullspäckade dagar och även väldigt roligt!

Idag blev det en lite lugnare dag. Började morgonen med en kort men skön promenad följd av lite övningskörning i stan. Körningen gick bra förutom att det blev en tvärnit när en annan bil körde rakt ut från en parkeringsplats, trots att det var huvudled! Men men, det blev ingen skada och nu vet jag även att jag kan lita på min reaktionsförmåga!

Har inga fler planer för dagen. Ska kanske träffa Alex en stund när han slutat jobbet annars blir det att sitta inne och mysa framför en bra serie. Ösregnar ute så det är perfekt "serie-tittar-väder". Har även kollat på ett par plagg på Nellie som jag är sugen på att beställa. Har aldrig beställt därifrån men de verkar ha massa fina saker! Taggar dem här nedanför.

Vi ses,

Lina

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments