Spenderade helgen i Kittelfjäll med vänner. Bodde i en liten stuga en bit utanför utan vatten. Var lite nostalgiskt med tanke på att vi hade så i vår sommarstuga när vi var små.
Vädret var inte på topp. Det var molnigt och ganska blåsigt men trots det så hade vi två fantastiska dagar i backen. Underbar offpist om än lite tung snö. Älskar att det fanns många raviner att åka ner i.
Offpist, afterski och skratt summerar helgen väldigt bra. Kommer definitivt besöka Kittelfjäll igen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I lördags var vi ett gäng som tog längdskidorna ut till ön där vi har vår sommarstuga. Solen värmde rejält och en blev nästan överhettad. Uppför, nerför och nästan alla föll minst en gång. Väl framme solade vi på altanen med en kopp varm choklad. Njöt av solens varma strålar mot mitt ansikte. Jag kan inte längta till våren mer.
Syster och hennes kompis byggde en bivack ute att sova i så där tillagades middagen. Tortilla-pizza på muurika över elden. Otroligt gott efter en tur på skidorna. Det blev en helt fantastisk helg och längtar så tills vi sjösätter båten. Ska bli så härligt med vår och sommar.

Likes

Comments

Gårdagen tog slut snabbare än den hann börja. Finaste vännerna kom på besök och Melodifestivalen, snacks, livet stod på schemat. En behövlig kväll.
Innan hann jag träffa syster och hennes buse. Att ta fina bilder på honom är allt annat än lätt men han är trots allt söt. Saknar en hund i mitt liv. Så fort jag fått lite mer ordning på livet ska jag försöka hitta en egen liten valp. Tills dess njuter jag av de soliga och varma promenaderna på egen hand.

Likes

Comments

Det är lördag, helg, ledighet. Jag är fortfarande sjuk tyvärr men försöker vila så mycket som möjligt. Tog en kort uppfriskande promenad i solen. Den värmer och det känns som att våren snart är här. Vilket inte behöver vara sant. Det finns många dagar kvar där snön har möjlighet att falla. Solen kan vara förvirrande så här års. När väl våren kommer ska jag ta mig ut till vårt sommarställe, som jag längtar dit.

Likes

Comments

Ännu en dag hemma. Hade tänkt gå till jobbet idag men kroppen ville inte riktigt tillåta det. Försökte muntra upp gråa dagar med lite bananpannkakor. Superlätt och gott!
(En del banan och två delar ägg).
Snöar oändligt idag också. Lite friskhet och ledighet för en dag i backen hade inte varit helt fel. Får se fram emot Kittelfjäll dit jag troligtvis snart åker istället. Tills dess blir det fokus på att bli frisk.

Likes

Comments

Idag är andra dagen vi varit hemma sjuka. Krassliga och trötta. Inte ett endaste steg utanför dörren har vi tagit idag (tragiskt nog). Fokus har legat på att vila och att försöka bli friska snarast. Det har blivit mycket filmer och serier. Sådär som det brukar vara när en är sjuk.
Till middag tog vi iaf tag i oss själva och gjorde egen pizza. Knaprig och lite bränd på kanterna, alldeles perfekta. Så enkelt och lite lyxigt. Vår ansikten fick lite uppfräschning i form av en black seaweed face mask. Känns skönt och lent. Nu glass och lite mera film!

Likes

Comments

Nytt och fräscht. Har flyttat över till nouw för att få börja om. Jag vill komma igång lite igen med bloggandet och kände att ett byte av bloggportal var behövligt. Jag vill skriva ner och fota mer av min vardag. Kanske även några filmer.
Hoppas att detta kan bli bra och välkommen hit!

Likes

Comments