Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är så trött på att vara sjuk ! Vill springa lite på löpbandet, lyfta något tyngt och skaka rumpan av mig med Zumba 👌🏻


  • 497 Readers

Likes

Comments

Är hemma hos killen min. Vaknade och skulle dra mig till jobb men när jag väl kom upp mådde jag inte alls bra. Hemskt att ha så ont i magen och må dåligt. Väntar på att mamsen ska komma och hämta mig då hon är ledig och min kille ska sova 😢 blir väl att hem och sova... det enda jag vill just nu. Osminkad och helt sunken men bjuder på en liten bild


  • 504 Readers

Likes

Comments

Idag är det en lugn dag här, sitter just nu ute på loftet och väcker barn när dem ska upp. (Super söta) och för en gångs skull är det inte typ 4- här ute utan plusgrader 👌🏻


  • 547 Readers

Likes

Comments

Jag har verkligen seriöst börjat fundera på cellulitreducering. Jag har celluliter som jag märker markant och väldigt mycket. Jag stör mig på det väldigt mycket och speciellt eftersom det är på sidan av mina lår. Undrar om det fungerar, försvinner det direkt eller behöver man åka tillbaka och göra det igen ? !?! hm.... så ja om någon vet skriv eller kommentera ✌


Likes

Comments

1. Jag tröttnar alltid på saker väldigt snabbt (kan verkligen vara vad som helst)

2. Jag vill och kommer alltid vilja ha en hund även fast jag vet att jag inte kommer palla ansvaret

3. Det är väldigt få människor jag verkligen berättar sanningen om vad jag tycker om saker och ting.

4. Om någon hade fått höra alla tankar jag har i mitt huvud dygnet runt, så hade nog ingen tyckt jag var reko. Det är sjukt så mycket saker, eller ja små saker jag går runt och funderar på. Eller rättare sagt analyserar så sjukt noga haha

5. Jag vill ha fler tatueringar, har 2 men ingen som syns om jag inte har bikini eller shorts.

6. Jag har jätte lätt för att gråta. Inte så att jag kan gråta för små saker utan när jag väl gråter så är det så mycket saker jag hållit inne ett bra tag så om jag släpper ut en sak så följer dem andra med i tårar.

7. Jag har och kommer nog alltid ha en hemlis crush på Mac Miller. 😍 kvittar hur många gånger jag lyssnar på låtarna så tröttnar jag aldrig.

8. Jag har aldrig sagt dem tre magiska orden (jag älskar dig) till någon i nyktert tillstånd. (Finns en händelse i Ayia Napa då jag sa det till en av mina bästa tjejkompisar då vi var som mest fulla i baren Haha)

9. Jag kan störa mig så fruktansvärt mycket på människor som tror dem är bättre än andra och verkligen potentierar det överallt på instagram och facebook m.m.

10. När jag ska öppna en bruk med kolsyrat i så knackar jag alltid tre gånger på toppen och tre gånger på sidan innan jag öppnar den (Har hört att skummet försvinner då haha)

11. Jag kan skämmas över mig själv ibland så mycket onödiga saker jag säger till människor när jag blir bekväm med dem.

12. Jag är extremt svag för chips, om ingen ser mig så kan jag äta en hel chipspåse helt själv (ja vet matvrak)

13. Om jag någon gång skulle klara av att titta en person rakt in i ögonen, så kräver det månaders träning nog haha.

14. Mitt störta problem med utseendet är mitt hår, vilket färg det ska vara, hur jag ska sätts upp det eller vad jag ska göra med det.

Sista och den svåraste vad man ska berätta...
15. (inte för att det kanske är så jätte intressant för er men) Min första och min enda stora kärlek jag upplevt träffade jag 2014 i Juli, och är killen jag kallar min pojkvän idag.

Likes

Comments

Hehe sovit hos min kille idag, ensam eftersom han jobbar natt. En aning tomt utan honom men det är så skönt att ha nära till jobbet 🙏🏼 äter lite frukost och ska snart klä på mig för att bege mig dit
  • 599 Readers

Likes

Comments

Ibland så är livet på topp, verkligen på topp. Ni vet då man kan skutta fram av glädje och springa hur långt om helst utan att benen ger upp. Sen kommer dem andra dagarna då jag känner mig som svagast, de känns som ett steg fram och benet går rakt av. Det krävs så mycket men ändå så lite för känslan ska komma.

Man kan aldrig vara totalt lycklig dygnet runt men det finns människor i mitt liv som gör mig lycklig endast genom att vara där. Sms som jag fått kan jag bara sitta och stirra på, flera flera timmar. Antingen så blir jag ledsen eller så har jag ett leende på läpparna.

Ibland är det hemskt att man kan vara rädd för att vara för lycklig, för andra sekunden kan det ändras

(Lite bilder från italien)

Likes

Comments

Nudlar, tacokyckling, grönsaker mums


  • 644 Readers

Likes

Comments

" - Hade jag kunnat skulle jag skrivit ditt namn uppe i molnen eller med stjärnorna "


  • 657 Readers

Likes

Comments