I går var det kundkväll på The Home Company, butiken är en inredningsbutik i centrala Karlskrona som i år firar hela 20 år.
När du steg innanför dörren möttes du av väldoftande tilltugg, ett glas bubbel samt en nystylad butik med väldigt inspirerande miljöer.


Trevligt och hemgjort tilltugg med influenser från både Italien & Frankrike.


Påskig pastell med porslin från Potteryjo & Rosendahl.


Den gör skäl för sitt namn - Happy bird
Jag skulle gärna ha en utanför dörren, tänk vad glada alla besökare måste bli om de möts av en pippi.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är det på gång!
Visst kommer våren nu? Jag och kidsen har spenderat större delen av dagen utomhus.
Vi har suttit på altanen och spelat boll på den mossbelagda gräsmattan. Topplistan från Spotify har spelats på hög volym och ibland har vi trillat in i en gemensam dans.
Hantverkaren kom och gick, men någonstans i förbifarten sa han att det kommer göras klart nästa vecka...
Lite inspo till utsidan. Klotet från Eva Solo är en stor favorit, och visst vore det trevligt att dela sin solstol med någon man tycker om?

Likes

Comments

Dagens första mål spenderades med båda barnen till bords (kors i taket då minimannen oftast sitter vid tv'n)
Nu ska det bli spännande och se ifall det dyker upp någon hantverkare idag... 

Likes

Comments

​Kaffe, solljus och altan - som balsam för själen.
​Jag sitter på altanen, suger i mig D-vitamin och fullkomligt njuter av fåglarnas kvitter. Trots att vi ännu inte införskaffat oss några utemöbler (ta det lugnt mamma, jag sitter på en filt) så är komforten hög.


Det är nu sju veckor sedan vi flyttade in i vårt lilla hus, saker och ting börjar komma på sin plats och med det kommer även lugn...

Visserligen började vi så sent som igår att riva kakel i köket, "vi skulle bara fortsätta kakla där kaklet tog slut"... Att man ens tänker ordet "bara" när det gäller renovering?
Hantverkaren som tidigare varit här hade sett jobbet som en halvdagsjobb, men han lämnade igår med orden "det lär bli övertid denna veckan."


Nej, nu har komforten försvunnit och istället är det träsmak, får nog ta och börja spåna på lite goa utemöbler - för här kommer jag definitivt spendera mer tid!

Likes

Comments