Classical Disney movies.
Making someone who looks sad smile.
A simple compliment from a stranger.
Finding out that a person feels the same way as you do.
Your favourite song on replay.
When someone remembers the things you say.
Holding hands.
Songs that remind you of a special person.
Hugs from behind.
Kisses on the forehead.
Seeing a baby laugh.
Being missed.
Cuddling.
Seeing your loved one smile an knowing you put it there.
Good morning texts.
Christmas lights at night.
Waking up end realising you have more time to sleep.
When someone tells you that you small nice.
The first hug from someone you haven’t seen in a long time.
When he smiles at you.
Just-shaved legs.
Handwritten letters.
Breakfast in bed.
Smiling in the middle of a kiss.
Your favourite part of a song.
Realising its friday.
Being told that you’ve made someone’s day.
Feeling the warmth of the sun on you skin.
Finding out that someone likes you.
Discovering a new song and instantly loving it.
Waking up next to the one you love.
Summer nights.
Finding out that you’re having your favourite meal for dinner.
Hanging up new clothes in you closet.
Holding a baby in you arms.
Good dreams.
When someone comes running to hug you.
Getting in a freshly made bed.
When a person hugs back tighter.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bjuder på en bild från förra veckan när vi var i lekparken för första gången, Lilly fick prova på att gunga och åka rutschkana. Igår skulle vi ha varit på lekdejt med mammorna igen men hon vi skulle hem till blev tyvärr sjuk så vi stannade hemma. Istället tog vi en tretimmars promenad med ett lunchstopp tillsammans med svärmor. Jag har upptäckt det här med poddar nu. Har aldrig tidigare intresserat mig då jag inte tycker om att lyssna på en pod där folk bara pratar om allt och inget, men här för någon vecka sen upptäckte jag dokumentärerna och det tycker jag är grymt intressant då det finns en story att följa. Jag har lyssnat igenom alla p3s dokumentärer och även p1s nu är jag inne på Aftonbladets #fallet som är grymt intressant. Jag brukar slå på en pod när Lilly somnat under en promenad och sen går jag runt tills den är slut då hon oftast brukar vakna så fort vi kommer in igen. På det sättet får jag lite egentid samtidigt som Lilly får sova ut! Haha VIN VIN.

Likes

Comments

Idag har jag och Lilly haft en riktigt mysdag inne, det har regnat utanför fönstret hela dagen så vi har inte ens funderat på att gå ut. Lilly har kommit till en period där hon är väldigt "klängig". Det är egentligen fel ord att använda för jag tycker typ bara att det är mysigt förutom när jag sätter ner henne för att gå på toa eller något då blir hon grinig. Men annars är det väldigt mysigt för hon verkligen gosar in sig i mig. Så jag har tagit vara lite på det idag och bara gosat. Förlåt för dålig uppdatering men jag tror jag slutar lova att jag ska skriva och skriver lite när jag känner för det istället. Det är ju ändå mest för att jag ska kunna gå tillbaka och se vad som hänt typ. Haha. Hoppas ni får en fin kväll.

Likes

Comments

Jag har nu träffat ett gäng mammor som jag även jobbat med på Ica som alla har fått barn med ungefär en månads mellanrum. Vi har träffats två gånger första gången besökte vi en öppenförskola och andra gången träffades vi hemma hos en av mammorna. Först tänkte jag att det skulle vara kul för Lilly att träffa barn i sin egen ålder men efter första träffen kände jag själv fick ut väldigt mycket utav att träffa andra mammor. Jag är ju en av de första i min vänskapskrets som har fått barn och har egentligen inte känt så stort behov av att träffa andra mammor. Men oj vad fel jag hade, det är så himla skönt att kunna prata om våra små utan att behöva tänka att jag kanske pratar för mycket barn. För de här mammorna pratar minst lika mycket som jag om barn och allt där runtomkring. Det är ju liksom det vi har gemensamt.
Imorgon är det dags för öppnaförskolan igen, dock kommer inte det här gänget med mammor följa med av olika anledningar. Men jag tänkte att jag kanske kan åka dit ändå och se om man kanske knyter lite andra kontakter.

Likes

Comments