Denna vecka har varit en otroligt lugn vecka. Så skönt och välbehövligt men den har gått lite för fort, redan fredag imorgon. I veckan har jag varit lite hästvakt så i tisdags började jag dagen med en liten tur ut i skogen, det var gos. Jag har varit ytterst lite i skolan, enbart tisdag och idag så har varit väldigt lugnt på den fronten.

Har hängt en del med Maria och Elliot vilket alltid är mysigt och jag mår så bra efter en eftermiddag med dom.

Har varit hemma hos min älskade mormor och morfar och druckit kaffe med deras vänner. Älskar att vara hemma hos dom och umgås, världens bästa är de.

Just nu ligger jag i sängen och ska äta lite kvarg med bär innan jag kryper ner till kojs. Imorgon väntar lunchträning och sedan pyssel i mormor och morfars trädgård.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagen började klockan 06.30 hemma hos min bonussyster och hennes familj. Jag hade lovat att ställa upp som barnvakt under dagen. Det har varit en så mysig dag. Vi har läst böcker, tittat på babblarna, myst och gungat! Elliot är ju för söt just nu, börjar äntligen kunna säga mitt namn även om det är i stil med "ninaaa" just nu. Underbara unge <3

Likes

Comments

Klockan är alldeles för mycket, som vanligt. Jag behöver sova, jag behöver sluta tänka och bli ordentligt utvilad. Ibland är det svårt men jag undrar bara när ibland ska bli sällan. Lite väl djupt kanske, jag kanske överanalyserar mina tankar klockan halv ett på natten. Fy för livets upp och nedgångar. Imorgon ska bli en bättre dag. Godnatt!

Likes

Comments

Söndag och helt plötsligt var veckan förbi. Sista dagarna gick fort så bloggen förblev ouppdaterad. Men tur var väl det för det hände inte mycket mer än att jag pluggade massor ihop om att klara tentan. Fredagens tenta gick sådär men det är skönt att den är över och gjord. Fredagkvällen spenderades med andra från programmet, väldigt trevligt!

Idag mötte jag upp Elin för kaffe och promenad i vårsolen. Ett varv runt Hagaparken och vi hann prata ikapp sen senast. Min finaste tjej <3

Likes

Comments

Goddagens kära ni.

Ännu en dag fylld av plugg men istället ute på Steninge Slott tillsammans med Matilda. Åt en mysig lunch och tillbringade sedan eftermiddagen nedgrävda i böckerna. Vi båda fick mycket plugg gjort så vi kände oss lite sådär extra duktiga när vi rullade hemåt igen.

Detta är ungefär så kul som min dag blev. Nu på kvällen har jag suttit och försökt få lite jobb gjort och ska nu ta upp böckerna igen för att nöta lite inför tentan.

Likes

Comments

Idag har jag förflyttat hemmaplugget till sängen istället. Otroligt spännande och händelserik dag idag. Började dagen med att ligga kvar lite för länge i sängen.. Efter ett ryck tog jag mig iväg och tvättade min lilla bil så att den blev vårfin. Sedan var det raka vägen till campus för ett litet seminarium.

Nu ska resten av kvällen bestå av lite pluggande och sedan försöka lägga mig i tid. Imorgon väntar en fulldag med plugg och förhoppningsvis ett träningspass på kvällen.

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg!

Hur många bloggar är jag uppe i nu? Vill jag ens räkna? Skippar nog det. Men detta är iallafall försök ca hundra till att ha en väl uppdaterad blogg. Med mitt otroligt dåliga minne tänker jag att det kan bli lite roligt att kunna få en tillbaka blick på mitt liv. Idag är det en söndag, en otroligt spännande och händelserik söndag. Jag har suttit hela förmiddagen och pluggat. Jag skriver en tenta i metod på fredag så veckan kommer inte bestå av speciellt exotiska händelser. En liten presentation kan komma att publiceras i dagarna också, jag är ju en så otroligt intressant människa så ni har väl massor av funderingar på vem jag är? (haha)

Kram så länge!

Likes

Comments