Kolla vad vi var och hämtade hem för 2 veckor sedan! Har länge velat ha en till katt och på facebook fick jag tag i en vän till F som hade kattungar, och då fanns det en tjej i kullen som blev våran 🌸 I början när hon kom hem så blev vår andra katt jätte sur, fräste åt varandra och jag blev rätt orolig att vi inte skulle kunna ha kvar den minsta. Men det tog en halv vecka så började dom ligga och sova bredvid varandra och nu är dom jätte tajta. Den lilla hänger med vår stora överallt, dom sover bredvid varandra, äter tillsammans osv. Är jätte glad att dom gick ihop och att allt har gått så himla bra. Hon fick sig namnet Bailey då hon hette det redan när vi hämtade henne, passar väldigt fint.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan på er, idag var det tisdag vilket som betyder att T har en dagis dag kvar på denna veckan sedan blir det mys hemma torsdag & fredag 🌸 Eftersom att jag är arbetslös så går hon bara 15 timmar i veckan, så framöver kommer hon att gå från tisdag-torsdag så vi får lite extra helg. Men annars så har dagis gått bra, hon har utvecklas så himla mycket och det har även dagis fröknarna märkt av. Idag grät hon också lite när jag och F lämnade henne, men tack och lov gick det över lika fort. Men annars har det inte varit några miner och hon har varit lika lycklig varje gång jag har hämtat henne. Hon har heller inte varit lika trött denna veckan vilket är skönt, innan har hon varit jätte gnällig.

I samarbete med twistshake.. Glöm inte av att koden linameijer20 ger 20% rabatt på hela twistshake sortiment,

Likes

Comments

Hejsan på er allihopa, nu har vi nästan precis kommit in. Vi har hunnit duscha av T och ge henne mat och lägga henne för natten. Idag har hon varit på dagis från 9-14 och allt hade gått super bra. Efter det åkte vi hem till min pappa en stund tills F slutade jobbet, och så åkte vi och hjälpte svärföräldrarna med deras matkasse. Sedan åkte vi och köpte pizza och gick upp till grannarna och käkade sedan gick vi ut med alla barnen så blev det lek på baksidan. Var super mysigt och nu somnade hon snabbt i sängen och vi ska sätta oss framför idol som startar idag, älskar att kika på uttagningen!

Likes

Comments

Nu har jag och T flyttat hem igen, vi har haft en otrolig vecka med dagis och sovande hos min pappa. Har fått mat serverad på kvällarna och kollat på film eller tv varje kväll med pappa och bara pratat. Har varit jätte mysigt att få spendera veckan där. Är så tacksam för att vi fick göra det också ♡

Nu när vi kommit hem har vi fått med oss nya stolar ifrån pappa också, han fick min farmor & farfars gamla stolar och då passade jag på att säga till att jag ville ha hans ek stolar. Super snygga och passar väldigt bra här hemma. sedan har vi även satt upp ett ''draperi'' eller egentligen en mörkläggningsgardin för rummet som är bakom vardagsrummet... Mycket finare och ser mer städat ut också! Känns skönt att få lite ordning. Nu är det bara en super städning som saknas så är allt som vanligt här hemma igen.

Likes

Comments

Hej på er allihopa! Nu har F precis varit och hämtat och lämnat våran prinsessa som har varit på dagis helt själv idag. Hon har gått från 9.15 - 11:45 helt utan sin mamma. Det kändes faktiskt helt konstigt att lämna henne helt själv på dagis och bara åka iväg utan henne. Men hon hade faktiskt inte ens gnällt något när jag hade åkt eller något under dagen, helt underbart! Nu när hon kom hem så var hon helt slut i kroppen så gick och la henne direkt i sängen.

Imorgon blir det lite längre på dagis, då går hon från 9.15 till 14 så då kommer hon även få sova där. Men hon är väldigt snäll så tror inte att det kommer vara några problem heller.

Likes

Comments

Nu var andra dagen gjord på förskolan, och det gick faktiskt bra idag också. Hon lekte, åt frukt men så fort vi kom ut vid 10 tiden blev hon lite grinig. Blev lite sen läggdags igår för vi stannade först hos min mamma & käkade korv med bröd. Sedan åkte vi hem och packade, och sen hem till pappa. Senast jag kolla på klockan igår var den 9 när jag gav T kvällsmat så det blev på tok för sent. Så vi åkte hem en halvtimme tidigare från förskolan idag men det var okej. Barn blir väldigt trötta i början utav inskolningen.

Nu ligger jag framför datorn med en kopp kaffe och ska bara ta det lugnt, T sover för hon var som sagt jätte trött. Idag har vi inget direkt planerat, tänkte städa lite och gå ut och gå senare ikväll och vid 4 kommer F hit. Så det är ungefär de som händer idag.

Likes

Comments

Idag har vi varit på inskolning i ungefär 2 timmar, första dagen faktiskt! Vi har valt en förskola som inte ligger nära oss alls men vi valde mer utifrån vad vi har hört är bra om. Och att vi kom in på första valet gjorde oss ordentligt lyckliga, det roligaste av allt är att min lillasyster går på samma dagis så när dom är ute och leker kommer dom kunna se varandra igenom stängslet. Hur gulligt?

I övrigt så kändes personalen jätte bra, och lokalen var också jätte bra. Kommer kännas tryggt att lämna T där även fast jag hellre skulle velat va hemma med henne ett halv år till. Hon kommer också att få många nya vänner, hon är ju en väldigt social bebis så hon kommer ha jätte roligt.

Men nu vart första dagen på inskolningen gjord, jag ska vara med i 2 dagar till och sedan kommer T testa gå själv på torsdag och fredag. Det som gör veckan lite mer annorlunda är att jag och T ska sova hos min pappa från tisdag till fredag. Det är absolut inget mellan mig och F men det blev enklast med tider och så eftersom pappa bor inte alls långt ifrån. Så jag och T ska cykla fram och tillbaka till dagis 😍 Planen är ju att försöka komma närmre stan men det får ta den tiden det tar helt enkelt.

Likes

Comments

Herregud vad denna tjejen börjar bli stor! När hon fyllde 1 så fick hon en bobby car med släp av sin farmor & farfar, hon hatade den tills idag! Nu idag när jag testade att sätta henne på den blev hon jätte glad, hon tog sig lite framåt men hon förstår ju fortfarande inte hur man ska göra utan hon kommer fram dom gångerna hon sprattlar med benen. Hon har även börjat ställa sig upp mot saker, exempelvis mig om vi ligger i samma säng. Helt livsfarligt för hon gör det med sådan kraft att jag är rädd att hon ska ramla ur sängen. Hon har även börjat ta sig framåt, lägger sig på mage och drar sig med mest armarna och lite med benen.

Och det värsta.. Hon har börjat kasta sig bakåt, helt galen. Värsta är när hon gör det och sitter på golvet, och när hon är arg så kastar hon sig bakåt flera gånger och sparkar med benen.. Är mycket kraft i den tjejens kropp 😂 Och framför allt mycket vilja. Men det är kul med framstegen, och ännu roligare att hon börjar bli mera ''självständig''. Hon har ju så himla mycket fantasi dessutom, kan sitta på golvet i en halv timme o bara leka o prata för sig själv. Jätte gulligt är det!!

Likes

Comments