Vardag

Igårkväll träffades jag och tjejerna för lite vin och mat. Sen blev lite lite festligheter för oss. Ganska oklar kväll men hade väldigt roligt med mina underbara tjejer

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon, eller morgon och morgon kanske det inte är. Men tanken va att jag skulle upp hyfsat tidigt idag men så blev det inte riktigt. Men jag försöker sova i lägenheten utan mina sömntabletter men varje gång utan så vaknar jag på nätterna av att jag tycker någon ringer eller bankar på min dörr. Så mörkrädda jag låg livrädd i ett tag inatt. Aja blev iallafall lång sovmorgon och nu sitter jag med frukost som blev rester ifrån igår. Sminkar mig samtidigt då jag vill hinna ner en runda på stan och kanske en sväng inom gymmet. Skitsamma hörs mer sen!

Likes

Comments

Vardag

Äntligen fredag!! Idag efter jobbet gick jag till gymmet där jag gick på löpabandet i 50 min. Testade även springa men varken höft eller benhinnor ville som jag. Sen gick jag till hemmakväll för att köpa lite gotte och sen vidare till mataffären. Blev som ni ser lite plock bara. Nu ska lägga mig i sängen, kolla Netflix och äta godis!

Likes

Comments

Vardag, Mat

Ikväll kom mamma och pappa på besök hit och vi hade bokat bord klockan 20 på pinchos. Så mysigt att få lite lyx i vardagen samt att få träffa föräldrarna. Det va mer än välbehövligt idag!

Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. Är så trött och inte sovit så bra denna veckan så ska bli skönt att bädda ner sig. Imorgon jobbar jag 8.15-16.15 sen finns inget mer planerat. Godnatt..

Likes

Comments

Tankar

Nu är det ju snart dags för mig att flytta hem till mina föräldrar igen efter mitt lilla äventyr här i Växjö. Jag har min lägenhet till sista januari så tanken är ju att någon gång under vecka 4 flytta hem mig. Så det börjar närma sig mer än jag inser. Jag har jobb här hela denna och nästa vecka sen är det fullt fokus på flytten. Men eftersom jag flyttar tillbaka till mina föräldrar och till Karlshamn så tänkte jag göra en liten +/- lista om att flytta hem igen.

- Jag kommer sakna ha min egna vardag och rutiner

- Det finns en risk att jag inte tänker på min ekonomi, något jag gör väldigt mycket nu

- Jag och mina föräldrar kommer gå varandra på nerverna (fast det gör man väl alltid?)

- Jag är rädd att hamna i gamla vanor och dåliga tankar

- Jag kommer sakna ha 300 meter till affärer, gym, pizzerian haha

- Kommer vilja ha ensamtid, även fast jag hatar att bo själv haha


+ Jag kommer inte äta middag ensam varje kväll

+ Mina älskade djur!

+ Slippa sköta all tvätt, disk och städning själv

+ Att kunna umgås med mina underbara tjejer mycket mer än nu

+ Jag är inte lika beroende av mina sömntabletter när jag inte är själv

+ Att ha mina föräldrar nära och deras stöttning under mina dåliga dagar

+ Kunna få in badmintonen mer i mitt liv, då det är något jag saknar!

+ Att inte vara ensam ständigt och känna en trygghet!

Likes

Comments

Tankar

Idag va en sån dag då jag spenderade längre tid framför spegeln än jag gjorde på gymmet. Känner mig extremt trött och omotiverad till det mesta just nu tyvärr. Men tog mig ändå till gymmet där det gick mindre bra. Är så extremt trött på min kropp som ständigt har ont och inte vill samarbeta. Min höft som jag haft problem med i över 2 år nu blir aldrig bra och mina benhinnor är ju i egen historia. Men men blev iallafall 25 minuter ben/rumpa innan jag gick hem. Ingen bra känsla i kroppen men jag försöker att inte trycka ner mig själv så mycket. Långt ifrån lätt då jag ständigt lever med detta jävla självhat. Men jag jobbar på det och jag ska övervinna detta! En omotiverad lina en vanlig onsdag mitt i livet.

Likes

Comments

Mat

Ikväll blev det en favorit i repris. Hade rester över sen i måndags så passade perfekt idag!

Likes

Comments

Vardag

Idag jobbade jag som sagt till 13 sen va de raka vägen till Karlshamn för möte. När jag va klar där så körde jag tillbaka hemåt. Stannade halvvägs för lite middag och för att få prata av mig lite. Som ni ser så blev det hamburgare ikväll så gott!! Kom hem till Växjö för ungefär 45 minuter sen och nu ligger jag i sängen. Är nog dags att försöka sova nu, imorgon ringer klockan 5.30.. imorgon jobbar jag 7-16 men vi hörs mer då!
Godnatt fina ni!

Likes

Comments