Kläder & skönhet

Något jag älskar och använder väldigt flitigt är t-shirtklänningar och min senaste i samlingen är denna underbara ifrån FILA. Älskar den och har redan använt den flitigt!!

Likes

Comments

Vardag

Dagarna bara springer förbi och jag vill helst hinna trycka på paus och komma ikapp med huvudet. Men senaste tiden har jag haft en bra känsla i kroppen och hittat på många saker. Men självhatet har tyvärr kommit tillbaka mer och mer och vissa dagar har varit riktigt tuffa. Fast jag har verkligen utmanat mig själv vilket jag är väldigt nöjd över!

Iallafall så jobbade jag hela förra veckan, tränade en del, kollade hockey, varit på shoppingrunda osv.. Denna veckan jobbar jag också så vi får se hur aktivt jag kan uppdatera er men bjuder på lite bilder från senaste tiden.

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon torsdag!
Började dagen med en timmes promenad med hunden, väldigt skön start på dagen! Sen blev det lite frukost och nu sitter jag fast framför youtube. Dagens planer är ganska lösa så vi får se helt enkelt vad som händer! Ha en bra dag,kram

Likes

Comments

Vardag

Lite blandade bilder ifrån helgen.
Fredagen bjöd på festligheter med tjejerna, väldigt trevligt! I lördags va det dax för lite hockey och sedan blev det mellomys. Igår åkte jag och mina föräldrar till Karlskrona och avslutade kvällen med tjejerna och god mat! En väldigt härlig helg!

Likes

Comments

Vardag

Vilken härlig dag!!
Idag hoppade jag in och jobbade mellan 9-14. När jag kom hem väntade sushi och fika som finaste pappa hade fixat!! Sen va det dags att göra sig iordning och packa väskan för att sen bege sig mot Växjö. Då jag har varit på dejt nu ikväll, så himla mysigt. Imorgon väntas jobb mellan 8-14 så nu ska jag strax krypa ner. Hoppas ni haft en underbar tisdag!!

Likes

Comments

Tankar

Jag vet inte riktigt hur man börjar ett sånt här brev, ett hej kanske? Men just nu tycker jag det känns för trevligt. För varken det här eller du är särskilt trevlig. Jag behöver inte heller presentera mig för dig, för du vet mycket väl vem jag är. Du har funnits i mitt liv i över 10 år nu. Men nej det är inte mig du har gett dig på men du har ändå drabbat mig i över 10 år. Du valde att ge dig på den människa som betyder allt för mig, vi kan kalla henne för hon i detta brevet.

Hon är den mest starka och envisa människa som finns, men samtidigt är du den mest envisa sjukdom jag känner. Ja jag kan säga att jag känner dig, vi kan till och med säga att vi är bästa vänner. Fast du är den där vännen som man hatar och som man enbart vill göra sig av med även fast det inte går. Att säga att jag hatar dig är det lättaste jag vet, men jag vet också att det spelar ingen roll hur mycket jag hatar dig. Mitt hat kommer inte vara det som får dig att förlora. Jag har insett nu att du förstört väldigt mycket inte bara för henne men även för hennes familj och för mig. Tror du det är lätt att vara nöjd över sig själv när du levt tätt inpå mig i över 10 år. Förut skyllde jag på henne men idag vet jag bättre, jag vet att det är dig jag ska skylla och hata. Inte henne.

Du tänkte nog inte till när du valde att ge dig på henne eller kanske var det exakt det du gjorde. För detta har varit den längsta och tuffaste kamp jag någonsin skådat. Du har varit så nära på att vinna så många gånger men jag ska göra allt i min värld för att du inte ska gå segrande ur denna kamp. För jag är så trött på dig och allt jävla skit du ställer till med. Jag är så trött på att behöva gå orolig dagligen för du kanske vinner. Jag är så trött på att behöva se henne kämpa dagligen för att överleva. Jag är så trött på att stå och se på. Jag är så trött på att hata mig själv tack vare dig. Men framförallt är jag så trött på att gå och förbereda mig på det där samtalet. Du vet det samtalet som ger mig beskedet att du tagit henne ifrån mig. Innan har jag aldrig trott att det ska komma. Men för varje dag som du är kvar här så kommer det där samtalet närmre och närmre.

Jag vet inte vad jag vill få fram med detta brev till dig. Eller jo det vet jag nog. Jag vill att du ska lida så mycket som alla du drabbar gör. Och det är inte enbart en person du drabbar när du kommer och hälsar på. Det är en hel familj som går itu, vänskap som bryts och kärleksrelationer som brister. Det är syskonrelationer som går i tusen bitar och det är kärlek som försvinner och bildar hat. Hat mot personen du drabbar, för på så sätt får du mer övertag. Men jag är färdig med att hata henne och nu riktar hon och jag tillsammans vårt hat mot dig.

Att vara anhörig till någon som drabbas av dig är inget jag ens önskar min värsta fiende. Och tro mig jag har en hel del fienden eller personer jag ogillar. Den skam och skuld jag levt med i 10 år pga dig har fått stora konsekvenser i mitt liv. Så nej det är inte bara en människa du drabbar. Du borde inte få finnas och jag ska göra allt jag

kan för att du ska försvinna från detta samhälle. För jag har lärt mig nu att det är okej att hata dig och skylla saker på dig. Och det är okej som anhörig att må skit och vara rädd att du ska vinna. För du ska inte få ta människors liv.
/ Lina

Likes

Comments

Vardag

Jordgubbar, godis och Netflix. En perfekt söndagskväll i min öron. Precis så jag spenderat de senaste timmarna i sängen. Hoppas ni haft en bra helg!

Likes

Comments

Vardag

Fredagen började med ett härligt ben/rumppass på gymmet, så skönt att börja träna igen! På kvällen va jag på middag hos min tränare tillsammans med de andra badmintontränarna, väldigt trevligt!! Sen möte jag upp tjejerna för lite mer festligheter men nog om det tycker jag!

Lördagen hände inte allt för mycket, eller rättare sagt jag sov hela dagen. På kvällen kom min kusin med familj till oss för middag och mellomys. En lugn och skön söndag!

Idag började dagen också väldigt lugnt med lite Netflix i sängen. Sen har jag och mamma varit hos mormor i några timmar för fika och så. Så mysigt! Ikväll händer nog inte allt för mycket mer än middag med hela familjen.

Likes

Comments

Vardag

Äntligen är jag klar och på plats med allt på mitt rum sen flytten. Tycker det blev ganska bra dock lite väl mycket vit kanske, men det får duga!

Likes

Comments