Vardag

Lite blandade bilder från de senaste dagarna.

Har hunnit med en hel del faktiskt. Varit på Ullared, fikat med familjen vid havet, jobbat, spelat minigolf, färgat håret. Har haft ganska fullt upp senaste dagarna som ni kanske märkt. Men har varit en hel del med familjen då min syster igår åkte tillbaka till stockholm, pappa åker till Nässjö (där han bor på vardagarna) nästa vecka och om 2 veckor flyttar jag. Så vi tog vara på sista tiden tillsammans innan vi alla ses tillsammans igen i oktober.

Tänkte skriva lite mer om min flytt och framtiden i något inlägg längre fram. Hoppas allt är bra med er.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mat

Tidigare i veckan blev jag och nam bjudna på middag hos underbara linn. Vi hade en riktig tjejkväll med samtalsämnen som rörde allt här i livet. En väldigt välbehövlig kväll med två fantastiska människor!

Likes

Comments

Tankar

Så ligger vi här återigen. du och jag. så nära man bara kan komma men det känns som vi är längre ifrån varandra än någonsin innan. Längtan efter varandras läppar fick oss att hamna här ännu en natt. Det är inte det att jag inte vill att du ska vara här, för de vill jag. helvete vad jag vill det. Men jag vet också att varje gång jag hamnar i din famn så plockar jag ner en bit i min mur som jag fått bygga upp i ren panik. för det skulle ju inte bli såhär, du och jag är ju ingenting samtidigt som vi är allt och lite till.

Så jag pussar dig på pannan och kryper lite närmare i hopp om att hon försvinner då. För vi båda vet att hon finns i dina tankar mer ofta än ibland. En dag kanske hon är ute ur bilden och då sitter vi där i bilen igen och sjunger med till alla låtar. Då ligger vi där igen och pratar igenom hela nätterna och inser 06.30 att solen har gått upp igen men vi har ännu inte lyckats somna. För det är något med dig, något som får mig att aldrig vilja somna ifrån dig. Något som gör att jag kan le för jag är jag. Något som får mig att längta efter mer hela tiden. Du är en fin tanke som jag plockar fram ibland.


Likes

Comments

Vardag

Ännu en dag som ledig är över. Dagen spenderades bl.a. i Karlskrona med nam då vi hade lite ärenden inför helgen partaj att fixa. Eftermiddagen bestod endast av lite fix och körning på systern. Kvällen spenderade jag och Hugo (hunden) hos nam. Hoppas er dag har varit bra i värmen!

Likes

Comments

Vardag

Hej igen!

återigen får jag be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Men sanningen är faktiskt att jag har haft halsfluss.. Jag är nu ÄNTLIGEN frisk igen men har några dagar kvar av penicillin. Men piggnade till redan i lördags så lite har faktiskt hänt sen dess, så bjuder på lite bilder för att komma ikapp.

fotboll i lördags som slutade 6-0!!

gårdagens outfit

Gårdagens lunch i kristianstad

Likes

Comments

Tankar

Självklart gör det ont sa mamma till mig när jag låg där med krossat hjärta och grät tills tårarna tog slut. Och det gjorde ont, så in i helvetes ont gjorde det där och då. Känslan av att man aldrig kommer överleva, för smärtan inombords tar över och är det enda som betyder något.

Vi finns här sa de samtidigt som de gjorde allt de kunde för att få mig bort ifrån gatan. När jag låg där i fosterställning i min nya fina klänning, blommor i håret och enbart skrek och skrek. Då va det inte känslan av att jag inte kommer överleva då kom känslan att jag vill inte överleva. När paniken slår över en med en sådan kraft att man varken stå, prata eller ens andas.

Håll känslorna utanför sa hon när jag sa att jag sovit hos en ny. Jag lovar svarade jag samtidigt som la några extra bitar i min mur som jag fått bygga upp runt mitt hjärta. Och allting började kännas okej även om vissa dagar fortfarande fick mig att tro att smärtan aldrig går över.

Du skrattar mer nu sa hon samtidigt som hon log med hela ansiktet. Gör jag? de kanske jag gör trots allt, bara att jag själv inte märkt det. Fast när jag tänker efter så inser jag att livet är inte lika skrämmande längre. Jag står här på egna ben och jag börjar bli vän med mig själv igen. Och ja jag skrattar mer än på riktigt länge.


Likes

Comments

Något jag gör väldigt ofta är att titta tillbaka på gamla bilder och tycker detta är väldigt roligt. Så tänkte bjuda på lite bilder på mig själv sen 2012 så ni kan se hur jag förändrats. Ser knappt själv att det är jag, men oj vad jag saknar mitt hår ibland.

Så vi börjar med hösten 2012

Juni 2013

Juli 2014

Juli 2015

April 2016

Juni 2016

Juni 2017

Ja som ni ser så är det ju lite skillnad bara senaste året tycker jag. Hoppas ni tycker detta va ett lite roligare inlägg.

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon!
Började dagen med en promenad i solen. Nu blir det lite fix framför datorn innan jag drar iväg för att jobba några timmar. Ikväll händer inte allt för mycket mer än ett gympass troligtvis. Ha en bra måndag!

Likes

Comments