Vi pratar inte med varandra längre och inte gjort på en halv evighet, känns de som. Men ändå är det dig jag tänker på varje dag. Hur mår du? Är du lycklig nu? Är du fortfarande kär i honom som du va förr? Ställer dina vänner upp för dig dag som natt? Du och jag är inte vänner längre och den sanningen gör lika ont i hjärtat fortfarande. För genom hela mitt liv har det alltid varit du och jag. Vi växte upp tillsammans och vi har hela livet gått samma gator, oftast tillsammans. Vi två är idag som främlingar för varandra. Fast främlingar som gått igenom allt tillsammans och varenda fas i livet. Vi går inte längre samma gator som vi alltid gjort och vi går inte tillsammans genom livet. Det är ganska sorgligt hur allt slutade, men de är nog bäst såhär egentligen. Men jag vill att du ska veta att jag saknar dig, min bästa vän

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

vardag

Hela december har varit fullt ös. Har hunnit göra två nya tatueringar, skrivit tenta (som jag klarade!!), firat lillejul, julafton, tentaplugg, heldag i Göteborg för shopping och hockey med Angelica och firat nyår! Har blivit väldigt mycket pluggande då jag hade tenta den 22 december och har tenta nu på fredag och på måndag blir de praktisk tenta. Men ska försöka uppdager bättre och har så mycket bilder ifrån senaste tiden.

Likes

Comments

vardag

Måndag igen och vilken dag! Önskar jag kunde vara såhär effektiv varje dag, men men. Imorse ringde klockan 05.45 då jag hade tvättid 6.00. Så har tvättat, styrkt allt, varit ute på promenad, seminarium i skolan, massa plugg och storstädat lägenheten. Ja de kan faktiskt vara mycket att städa på 29kvadrat.

Nu har jag iallafall landet i soffan framför gossip girl. Lär somna här på plats närsom, natti!

Likes

Comments

New in

Beställda dessa under black fridsy förra veckan men va lite osäker. Men när jag fick hem dom så älskade jag dom!! Finns dock ett problem.. Dom är på gränsen till för små men eftersom det knappt tillverkas damskor i större storlek än 41 så kan jag inte byta till större storlek. Men tror jag behåller dom och trycker i fötterna i dom. Hittade iallafall på dom Nelly.

Likes

Comments

vardag

Igår blev det väldigt lugnt. Hämtade ut mina nya glasögon, mer bilder kommer. Sen blev det käk och bio med sandra innan vi hamnade hemma hos mig för ännu mer film och ett glas vin.

Idag började jag dagen med sovmorgon följt av morgonpromenad. Sen blev det en liten annorlunda frukost med stekt ägg, stuvad spenat och kycklingkorv framför julfilm. Snart ska lägenheten städas och julpyntas innan det blir plugg för resten av dagen. Låter som en perfekt söndag i mina öron

Likes

Comments

vardag

Måste börja med att säga att anledningen till att det ekat tomt här är för det har varit väldigt mycket de senaste dagarna. Har kört Växjö-Mörrum-Växjö nästan varje dag pga olika anledningar.

Men iallafall helgen är här och familjens hund bor hos mig i några dagar. Så morgon började med en timmes promenad. Idag är inte allt för mycket planerat just nu. Vi får se helt enkelt, ha en bra lördag!

Likes

Comments

Tankar & texter

en text jag skrev i somras om en kärlek som aldrig fick bli

Så ligger vi här återigen. du och jag. så nära man bara kan komma men det känns som vi är längre ifrån varandra än någonsin innan. Längtan efter varandras läppar fick oss att hamna här ännu en natt. Det är inte det att jag inte vill att du ska vara här, för de vill jag. helvete vad jag vill det. Men jag vet också att varje gång jag hamnar i din famn så plockar jag ner en bit i min mur som jag fått bygga upp i ren panik. för det skulle ju inte bli såhär, du och jag är ju ingenting samtidigt som vi är allt och lite till.

Så jag pussar dig på pannan och kryper lite närmare i hopp om att hon försvinner då. För vi båda vet att hon finns i dina tankar mer ofta än ibland. En dag kanske hon är ute ur bilden och då sitter vi där i bilen igen och sjunger med till alla låtar. Då ligger vi där igen och pratar igenom hela nätterna och inser 06.30 att solen har gått upp igen men vi har ännu inte lyckats somna. För det är något med dig, något som får mig att aldrig vilja somna ifrån dig. Något som gör att jag kan le för jag är jag. Något som får mig att längta efter mer hela tiden. Du är en fin tanke som jag plockar fram ibland.


Likes

Comments

vardag

Då va jag tillbaka här igen, kände att det va dags att börja om helt.

Vad har då hänt sen sist? Jo en hel del, sist jag bloggade va i början av augusti och sen dess har jag ett helt nytt liv känns det som. Jag har flyttat till Växjö och börjat plugga till sjuksköterska. Så nu förtiden lever jag studentlivet, och jag älskar det! Så min vardag består mycket utav plugg just nu. Tänker att detta får räcka för detta inlägg och bjuder istället på lite blandade bilder från hösten.

Likes

Comments