Header

Min och Saras shoppingdag i Göteborg... blev lite dyrt men man måste få unna sig då och då eller hur!? ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår gjorde jag ett litet spontan köp som inte var särskilt trevligt för min plånbok. Ett par gröna Nike Air Max som jag måste säga att jag ändå är sjuuukt nöjd över. Jag köpte mina på Team Sportia för 1299kr. När jag såg dom ståendes på hyllan kunde jag inte släppa blicken ifrån dom. jag skulle testa dom "för skojs skull" vilket resulterade i att jag inte tog av dom igen ;)

Likes

Comments

Denna veckan har varit otroligt härlig på många sätt! Trots att allt inte riktigt gått som planerat har det varit några riktigt roliga dagar i Härjedalen med en av mina absolut bästa vänner.

veckan började som sagt med motgångar med det lyckades vi vända till rena motsatsen. efter att vi hyrt skidor (bräda i mitt fall) så var vi snabba med att hoppa på lyftarna och ge oss iväg! efter 2 och en halv dag av snowboard åkning fick vi även testa på att åka och köra snöskoter vilket jag måste medge är sjukt roligt och det var definitivt inte sista gången jag prövar på det.

(Vi såg även renar på vägen hem vilket var ett plus!!)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag har äntligen köpt ett par Uggs! Som jag har väntat, inte på leveransen men just på att ta mig mod till att köpa dom haha! Dom är ju inte jätte billiga direkt.

Jag köpte skorna på Footway.se och dom heter mini bailey bow grey, och men tanke på studentrabatter fick jag dom för ca 1700kr istället för ca 1900kr.

Jag är supernöjd för att jag är en väldigt kallblodig person vilket leder till att jag fryser lätt, så Uggs är rätt skor för mig ;) Plus att dom är sjuuuukt fina!! Funderade även på att köpa rengörings kittet men det är också väldigt dyrt som synd är. Men som sagt är jag otroligt nöjd med mitt köp!

(Sorry för dåliga bilder haha.)


Likes

Comments

Kändes som det nyss var vår värme och plötsligt ser man snör på marken... Graderna gick från ca. -7 till -17 på några timmar. Det är just kylan som är det absolut värsta med vintern. Mörkret är ju inte häller så roligt med det går att leva med. Tur att snön är vacker i alla fall ;)

Likes

Comments