OCH DÅ VAR DET BARA EN VECKA KVAR PÅ SOMMAR LOVET.
BRUKAR OFTAST HA ÅNGEST EFTER LOVEN ÖVER ATT JAG INTE GJORT NÅGOT MEN FAKTISKT SÅ KÄNNER JAG INTE SÅ DENNA GÅNGEN. har gjort något i stort sätt varje dag och är faktiskt nöjd med lovet även om inte Sveriges väder har levererat särskilt bra. idag börjar även träningarna på riktigt med de nya tiderna och med längre pass. ska på ett sätt bli skönt att komma in i rutinerna igen, men det är ju alltid skönt att ha fritt fram och göra vad man vill.. nu hoppas jag bara på en bra sissta vecka och en bra termin i skolan + en lyckad säsong i handbollen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För ca ett halvår sedan fick jag reda på att mina föräldrar skulle skiljas. detta var inget man hade märkt i förhand, iAF inte något som jag märkte.. MEN nu i efterhand när man tänker tillbaka var mamma borta ganska mycket men det var inte så TYDLIGT ATT MAN TÄNKTE PÅ DET. JAG VAR ÄVEN BORTA GANSKA MYCKET JUST UNDER DENNA PERIODEN, DET VAR MYCKET MED SKOLAN, HANDBOLLEN OCH KOMPISAR. I STORT SÄTT VAR DEN ÄNDA GÅNGEN JAG VAR HEMMA NÄR JAG SOV.

MEN EN DAG SKULLE JAG ÅKA IN TILL STAN OCH TRÄFFA NÅGRA KOMPISAR. MORMOR SKULLE PASSA MIG OCH MIN LILLEBROR FÖR ATT PAPPA OCH MAMMA SKULLE BORT. MEN JUST NÄR JAG ÄR PÅ VÄG ATT ÅKA RINGER PAPPA O SÄGER ATT JAG MÅSTE STANNA HEMMA ETT TAG TILL.. JAG FÖRSÖKTE ÖVERTALA HONOM ATT JAG SKULLE FÅ ÅKA MEN DET GICK INTE. FÖRST BRYDDE JAG MIG INTE O TÄNKTE ATT HAN SÄKERT BARA VILLE ATT JAG SKULLE VARA HEMMA UNDER MIDDAGEN. MEN SEDAN KOM JAG INSÅG JAG ATT HAN INTE ENS SKULLE VARA HEMMA DEN KVÄLLEN OCH TRODDE DÄRFÖR NÅGOT HADE HÄNT. JAG VISSTE ATT HAN HADE VARIT HEMMA HOS FARMOR HELA DAGEN OCH TRODDE DÄRFÖR NÅGOT HADE HÄNT MED HENNE. TILL SLUT KOM PAPPA HEM MEDANS JAG FELIX (MIN BROR) OCH MORMOR SATT OCH ÅT MIDDAG. HAN BÖRJADE MED "JAG HAR NÅGOT JAG MÅSTE BERÄTTA". JAG HÖRDE DÅ BARA I MITT HUVUD HUR HAN SÄGER "ERAN FARMOR ÄR SJUK". MEN ISTÄLLET KOMMER "JAG OCH ER MAMMA SKA SKILJA OSS". JAG TROR ALDRIG JAG HAR BLIVIT SÅ shockad förut. först satt bara jag och min bror helt tysta,. men efter en liten stund gick jag upp til mitt rum. jag började inte gråta utan bara satt helt tyst och massa tankar snurrade i huvet. efter bara ca 1 minut kommer pappa och felix in och pappa berättar vidare om vad som hänt och anledningen osv. detta vill jag inte gå in på för jag vill inte "hänga ut" mina föräldrar eller vad man ska säga. jag sa iaf fortfarande inte nått eller grät utan jag bara gick där ifrån tog på mig skorna o åkte in till stan. påvägen ringde jag och berätta för mina närmsta kompisar och började då gråta. något mer som shockade mig var mina kompisars reaktioner.. de flesta sa "va? dina föräldrar är ju så söta tillsammans" eller något liknande och ingen hade förväntat sig de. den kvällen var jag med mina kompisar och tänkte inte alls på det som hänt utan sket fullständigt i mina föräldrar ust då. min plan var att sova hos en kompis några dagar men pappa tvingade hem mig då inte mamma ens visste att jag och min bror hade fått reda på vad som skulle hända. dom vill därför ha ett så kallat familjemöte o prata om saken. och jag kan ju säga att det blev inte bättre efter de "mötet".

Likes

Comments

soM VISSA AV ER SÄKERT VET SÅ SKA JAG FLYTTA IGEN. DET VAR BARA 3 MÅNADER SEDAN JAG FLYTTADE, MEN VI TRIVDES EJ SÅ NU HAR VI KÖPT ETT STÄLLE DÄR VI FÖRHOPPNINGSVIS TRIVS! Jag HAR VARIT DÄR 2 GÅNGER OCH TYCKER VERKLIGEN DET ÄR JÄTTE FINT OCH MYSIGT. DET ÄR DOCK MINDRE ÄN DÄR VI BOR NU MEN SÅ HIMLA MYCKET FINARE.. IDAG FICK VI NYCKELN DIT MEN VI SKA INTE FLYTTA FÖREN PÅ SÖNDAG. JAG HAR DÅ FUNDERAT PÅ ATT GÖRA EN VLOGG UNDER FLYTTEN. ÄR INTE VAN VID DE MEN DET KAN VARA EN KUL GREJ. SKULLE NI VILJA SE EN FLYTT VLOGG? FÅR SE HUR JAG GÖR MED DET.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments