Header

Vi går sakta men säkert mot mörkare tider, men vad gör det när jag äntligen får klä mig i mitt favoritplagg polotröjan? Mitt bästa stiltips i höst är definitivt en skön polotröja, gärna i randigt eller färg, kombinerat till blåjeans, boots och en ullkappa. För att fixa looken ytterligare sätter jag gärna en hatt på huvudet. Mode behöver inte vara mer komplicerat än så, det gäller bara att hitta de klassiska nyckelplaggen som går att mixa och matcha till mycket.

Nytt i höstgarderoben är denna klarröda ribbade polotröja och en svartvit-randig tröja från Gina Tricots nya höstkollektion. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har haft en härlig och avkopplande helg fylld med sol, båtåkande, klippor och saltvatten. Det här behövde jag. Nu är jag redo för en ny arbetsvecka!

Likes

Comments

Äntligen är det lördag, veckans bästa dag! Idag ska jag njuta för fullt av det fina vädret och ledigheten genom att åka ut med båten. Jag är i stort behov utav solens varma strålar och havets salta vatten.

Hej sommar, äntligen är du här!

Likes

Comments

Jag kom till kontoret strax efter 8. Kollade igenom mailen, skickade några nyhetsbrev, gjorde nyhetsbrev, drack kaffe, skickade Pumaskor och bläddrade igenom senaste numret av Elle för att få lite härlig inspiration.

Sen drack jag lite mer kaffe och plockade ihop höstskor för att fota till sociala medier. En väldigt rolig dag på jobbet. Älskar mitt jobb!

Efter jobbet mötte jag upp Emma och Lisa för en mysig fika på vårt stammisställe.
Nu är jag äntligen hemma och maratontittar på min nya serie som jag fastnat för totalt, nämligen Gilmore Girls.
Har du inte sett den än? Gör det!

Och så här såg en onsdag i juli ut!

Likes

Comments

Härom veckan träffade jag fina Turid för en kaffe på stan. Som vanligt lyckades vi hamna på vårt favoritcafé daMatteo och beställde in varsin kardemummabulle och kaffe till det, såklart. Jag må vara galen i fika, men det är allt något speciellt med att ta en paus i den stressiga vardagen och bara avnjuta en god kopp kaffe med en vän.

Likes

Comments

Vi har redan kommit fram till juli månad. Nu finns det liksom ingen sommar att längta till längre, sommaren existerar här och nu. Dock motbevisar vädret detta varje dag, vilket gör att man ständigt har en längtan till att sommaren ska sätta igång på allvar. 

Till skillnad från mina tidigare somrar så ska jag jobba heltid den här sommaren. Vecka 29 har jag en veckas semester och resten tänkte jag spara till hösten. Jag känner att en solsemester eller en weekendresa hade varit extremt välbehövligt just nu eftersom jag ständigt känner mig trött och orkeslös. Ett litet miljöombyte hade inte suttit helt fel, kanske ta tåget till Köpenhamn eller hoppa på ett flyg till mina drömmars stad Paris.

Likes

Comments

Välkommen tillbaka till 90-talet med en svart choker i mocka. Det här halsbandet är min absoluta favoritaccessoar just nu och jag matchar den till i princip allt. Det är de små detaljerna som gör jobbet.

Ni hittar den på NA-KD!

Likes

Comments

Jag sitter på tåget på väg hem från Göteborg. Är trött efter en lång och intensiv vecka på jobbet och ser fram emot att få bädda ner mig i sängen och ta igen förlorad sömn.

Ikväll träffade jag min barndomskompis Embla. Vi åt pasta på Vapiano och uppdaterade varandra om våra liv.
En härlig och avkopplande kväll som verkligen behövdes.

Den efterlängtade helgen är här och jag är helt ledig. Fantastiskt.

Likes

Comments

Min Instagram@linamandamattsson