Hallå där! Vakna precis, första gången på länge jag sov så sent in på dagen. Igår var jag ledig och hade bestämt träff med Bella i stan efter hennes jobb. Innan de bestämde jag mig för att gå ut och gå, så skönt! När jag kom hem dusha jag och sminka mig, hade lite nya produkter jag ville testa. Sen ringde Bella och sa att hon fick sluta tidigare så fick stressa lite till stan. Vi möttes vid åhlens och bestämde oss för att gå till créme Stockholm, jätte mysigt ställe. Jag tog en cappuccino och Bella tog en Latte. Vi hade inte setts på ett tag så vi hade mycket att prata om. Efter de så gick vi lite i stan. Vi titta lite på jackor, Bella ville ha en päls liknande jacka men hon hitta ist en ögonskugga palette från Urban Decay. Sen började båda bli ganska hungriga och trötta så vi åkte hem.

Idag ska jag ut, min kompis har ett evenemang på en klubb så vi ska dit, super kul! Så måste kanske gå upp ur sängen nu! Caio caio

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halloj! Precis kommit hem från jobbet ätit middag och bestämt mig för att ta ett bad, det är jag värd! Imorgon och tisdag är jag ledig då får vi se om jag hittar på något! Den här helgen har jag iaf jobbat och varit med familjen, inte haft tid för så mycket annat. I lördags var jag och min familj i stan, de mötte mig efter mitt jobb. Innan de gick jag till H&M för hade tittat in denna stickade röda tröja, så mysig! Tog en storlek M gör ville ha den lite oversize! Vi gick till The Meat vid Vasagatan, pappa älskar maten där och han är utbildad kock så han kan hitta sånna här guldgruvor ibland. Jag tog en sallad för att prova något nytt där och till det Aperol Spritz, så gott! Sen gick vi på bio för mamma ville se The Nile Hilton Incident, den var bra men fanns mycket annat jag hellre ville se :/ Sen blev de hem färd men jag åkte till en kompis ist! Vi gjorde inget speciellt båda skulle jobba dagen efter :/ Nästa helg är jag ledig då tror jag jag ska hitta på något roligare! Nu ska jag upp och föna håret! Byeee

Likes

Comments

Hej där! Detta kommer vara ett dåligt försök till ett första inlägg men jag får väl bara försöka ändå! Jag heter Lina Malm och är 19 år gammal och kommer från västra sidan av Stockholm. Jag gick ut från gymnasiet i våras och har börjat jobba. Känns som att jag skriver ett personligt brev hehe. Varför jag valde börja blogga är av en ända ganska enkel anledning, jag är uttråkad. Nu efter gymnasiet har jag för mycket tid på händerna. Jag behövde hitta något där jag får vara lite kreativ, då fick de bli blogga även om jag är dålig på att skriva och har grov dyslexi ( vilket lär märkas) iaf nu vet man lite om mig så då går jag vidare.


Ja min vecka börja ganska bra. Vakna upp på måndag med lönen på kontot, bra väder och sovmorgon. Under dagen så åkte jag till stan träffa mamman på lunch, mums. Där efter tog vi men sväng på Östermalm där jag gick in till Nathalie Schuterman och Gucci. Jag har i flera månader titta på väskor där ifrån, men efter många om och men slog jag till på en Balenciaga från Nathalie Schuterman förutom att jag köpte den på butiken på NK. Jätte fin, ångrar mig inte! Tisdag, Onsdag och Torsdag jobba jag och efter jobbet på Torsdag mötte jag mamma och tog en sväng på NKs höst kväll, där hitta jag en parfym som passa mig perfekt! I helgen ska jag jobba och kanske gå på bio får se. Nu ska jag upp och klä på mig och göra mig i ordning för jag öppnar på jobbet! Nu får vi se hur detta går! Chao!

Likes

Comments

Instagram@linamalm