Alltså åh.. Jag har haft en tung vecka och har tunga veckor framför mig med mycket plugg.. och då kan man som inte städa riktigt det man verkligen vill och det tynger ner en ganska rejält.. Särskilt när man pluggar på distans som jag gör..

Så kommer jag hem från ett möte på skolan och så har gubben städat hela lägenheten.. Det sjuka är att jag är så full i så mycket information med tanke på att vi har tenta nästa vecka, har väldigt mycket i skallen just nu.. Så jag tänker inte på fören han säger det.. och det är så självklart att det är städat när man kollar sen.. Men det är något jag uppskattar att han gör en sådan grej.. Det är ju inte så att det är självklart att jag ska städa som inte går på ett jobb längre.. Men man känner sig stressad om det ligger grejer över golvet.. Och är det en sak som jag har lärt mig så är det att inte ta folk för givet och uppskatta det man har.. Jag har verkligen det bästa.. Min sambo vet vad som gör mig glad och tar fram det extra mycket när det verkligen gäller.. Åh vad jag är lycklig över att ha honom i mitt liv. Världens bästa Conny..

Och imorgon kommer tågtabellen för december upp så vi ska förhoppningsvis kunna boka en resa över jul och åka ner till hans underbara familj som bor söderut.. Så då håller vi tummarna över att det finns resor till bra pris!

Puss!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

1. Favorit låt just nu?
Unsteady - X Ambasadors

2. En låt du lyssnat på i stort ett hela ditt liv?

3. En pinsam låt? - Får alltid konstiga blickar när denna låt spelas på min blandat lista, så den är en av mina pinsammaste.

4. En låt du kan helt utantill?

5. En låt som får dig på bra humör?

6. En låt som får dig att bli lugn?

7. En låt du aldrig tröttnat på?

8. En låt du lyssnar på när du tränar/har bråttom och ska gå i en rask takt?

9. Hur ofta lyssnar på musik? Varje dag. Utan att överdriva.

10. Hur ser dina hörlurar ut?

Likes

Comments

Detta är ett inlägg hyllat till en enda person (okej, kanske två) nämligen min underbara fru som bor tusentals mil bort. Och nej, hon är redan gift med en man, men förhoppningsvis kan man gifta sig med två personer. Pratade nyss med min sjukling andra sidan Atlanten. Och det går så bra, bortsett från att hon är jättesjuk.

För ungefär ett halvår sen fick jag ett samtal av Therese där hon berättar att hon sökt in på en teater/skådespelar skola. Blev jag förvånad när hon 2 veckor senare smsade kl 12 på natten: "öööh jag kom in.." Nä, jag blev inte förvånad för hon har alltid gått sina egna vägar, vad än andra människor har sagt. Hon kommer att bli något stort. Har alltid sagt det och kommer alltid att säga det.

Blev jag förvånad att skolan var i LA?.. Åter igen nej. Antingen så skulle hon åka dit själv och gifta sig med Jensen Ackles (googla på han så kommer ni förstå) eller så skulle hon gifta sig med sin soulmate och åka dit med han. Det blev det sistnämnda! Har sagt det förut och säger det igen, är så sjukt stolt över Therese att.. ja jag tror inte ni förstår det. Het ärligt tror jag inte att hon förstår det själv hur stolt jag är. Och hur tacksam jag är till Jakob att han är hennes stöd genom detta när jag inte kan vara det, inte lika mycket som jag skulle vilja.. Själv skulle jag vilja bo där med dom.

Kan jag beskriva Therese för mig med två bilder så blir det dessa två.


Hon är den som får mig att le så där. Ett äkta leende och det är ett fåtal som kan få. Kan spendera timmar med Therese och det känns som minuter. Men då det känns som timmar och man har tråkigt, har vi båda så roligt när vi har tråkigt.
Den andra bilden betyder är hon verkligen känner mig. Hon kan säga i telefonen: "Lina, kan du bara berätta vad du känner för jag hör att du inte är okej." och då kan ni ju tänka er vad hon säger när hon ser mig om det är tungt. "Woman, SPEAK!" Hon vet vad jag behöver göra för att energin ska flöda eller att motivationen ska komma. Det är denna kvinna som utan att ens fundera tog bilen från Kalix när jag ringde och bara grät, dagen då jag fick dåligt besked om Lexi och fick besluta om avlivning. Hon körde från jobbet i Kalix till gammelstans djursjukhus, för MIN skull. Hon satt med mig och Conny hela kvällen, hon gick och köpte mat för de närmsta dagarna och massor med godis och choklad. Hon for när jag sa att hon kunde.

Jag älskar denna kvinna så oerhört, jag finner inte många ord som får er att verkligen förstå. Men egentligen är det hon som ska göra det.. Och att hon ska veta att det finns INGET jag aldrig skulle göra för henne.

Du är awesome, Therese. Du klarar av allt som kommer i din väg och du kommer göra det på ditt sätt.

Miss you!
Puss

Likes

Comments

Voi voi, vilken vecka! mycket med plugg och många besök på gymmet! 3 besök och 6 långpromenader, sååå skönt!
Satt igår i 8 timmar i stan och pluggade! var inte så tufft som jag trodde men ja..

Jag och Conny satt och pratade renovering nu i veckan, och har nu beslutat att göra om i lägenheten. vi ska:
-lägga nytt golv i vardagsrummet
-måla vitt på väggar och tak i v-rum
-tapetsera i köket, kanske.
sen har jag en fundering om att köpa nytt golv till balkongen. det kan väl inte gå på så mycket på typ rusta?
Tur hörni, att jag har en pappa som är målare, snickare och allt möjligt, OCH att stora syster fått dem generna.. såg kanske själv att jag skulle fått dom men nä..

Ikväll kommer Göran hit! Kompisen (Connys) som bodde i Luleå men fick sedan jobb i Kalix, så he left us.. vi tänkte kanske fara och bowla och sen kanske gå på stans rockbar, like the good old days så Conny och Göran får känna sig lite yngre, haha.

puss!

det är Rustas Urban Legend som är golvet på första bilden, tapeten på andra bilden som "kanske" ska upp i köket är också rusta.

Likes

Comments

Puuh! Idag ska jag gymma, promenad, plugga sen plugga lite mer. Jag måste få upp energin inför alla uppgifter som ska göras, tentan som ska pluggas till! Utan energi kan man inte göra mycket. Så nu ska jag ut i kylan och gå till gymmet.

En tanke: Vart försvinner motivationen? För den är då fasen inte här!


Likes

Comments

​Denna kvinna är helt amazing :)

Likes

Comments

1. Vad gör dig riktigt glad? Att bli visad kärlek. Att någon säger att "jag älskar dig" ger mig så mycket glädje. och att se mina syskonbarn.

2. Vad gör dig ledsen och arg? Oärlighet. Sen är jag en överanalyserare, (jag tror att folk har problem med mig), och blir då ofta ledsen. Arg blir jag av orättvisa. och förluster i hockey.

3. Hur hanterar du sorg? När Lexi somnade in låg jag i sängen och grät i flera dagar. Jag åkte till syrran för att Conny inte fick ledigt från jobbet och inte ville att jag skulle vara själv. Men där låg jag bara i soffan och grät. Nu kan det komma bara sådör att jag saknar henne, kan börja gråta bara en ögonblick senare. När min styvbror gick bort var det samma process, fast det kom några veckor efter.. Jag ställde jag upp för min styvmamma, hjälpte henne och pappa med det dem inte klarade av, tror att jag stannade där en vecka. Efter en tid har gått går jag gärna ofta till graven och pratar både till Lexi och till Johan.

4. Vad har skadat dig mest i livet?

Jag har växt upp med en person som en familjemedlem som sedan förstörde min familjs liv.. Jag litade till 100% på personen som sedan visade sig vara det värsta som någonsin kommit in i våra liv. Vad det är kan jag inte gå in på här men vill någon helst veta vad så får ni gärna kontakta mig personligen.

5. Vad i livet har gett dig mest glädje?

Min familj. Mina föräldrar är så underbara. Mina syskon är mina bästa vänner. Mina syskonbarn gör mig lycklig. Alla kan ha samma beskrivning.

6. Vilka känslor tänker du på när jag säger musik?

Sorg, kärlek, aggression, glädje, inspiration

7. Känslig eller känslosam?

Både och.. En salig blandning. 50/50. En jävla mix etc.

8. Hur ofta gråter du?

Flera gånger i månaden, kan var av en video, en film, känslor.

9. Visar du mer än vad du känner, eller känner du mer än vad du visar?

Jag känner mer än vad jag visar.

10. Blir du lätt irriterad?

Senare år ja, men annars har jag ett bra tålamod. Klarar inte av personer som gör narr av mig eller retar mig. Då säger jag när botten is nådd.


Jag älskar listor, så det blev två idag!

Likes

Comments


Tre saker jag skulle vilja uppleva igen
-Min sista dag med Lexi
-Gran Canaria med Therese och familjen
-Min studentbal

Tre saker jag uppskattar
-Kärleksfulla ord
-Ärlighet
-Kaffe

Tre saker som jag vill ha
-Pengar till en resa till Therese och Jakob i LA
-Examen på lärarprogrammet
-Ett friskt och lyckligt liv

Tre saker jag älskar att göra
-Promenera
-Umgås med vänner och familj
-Se på bröllopsvideos (i know, jag har seriösa problem)

Tre ord som beskriver mig
-Positiv (om det går bra i hockey annars är jag en ragata)
-Självständig
-Babblare

Tre saker jag vill bli bättre på
-Säga när saker tynger ned mig på en gång, istället för att vänta med det.
-Att ha bättre kontakt med vänner och bekanta
-Hitta motivationen och få den att stanna

Tre saker jag inte kan vara utan
-Mobilen
-Min mascara
-Min familj

Tre drömmar jag hoppas blir verkliga
-Resa till USA
-Köpa hus
-Att bli mamma

Likes

Comments

Jackan är från Vero Moda.

Likes

Comments

En av topp tre på min lista av bästa filmer, helt klart!

Likes

Comments