Hänger med min brud i stan, är så jävla varmt i solen!! Dör lite. Vi har käkat mackor från Espresso House och bara strosat runt i staden. Vill så gärna ha sommar nu så att man kan göra sånt här varje dag. Nu ska jag väll snart dra hemmåt eftersom att Audrina kommer hem, hon har varit med Emil under dagen nämligen. Vi hörs!

Likes

Comments

Hej bloggen! Gick upp sjukt tidigt imorse för att gå på ett frukost event som Gulliver anordnade. Tog en taxi in till stan där jag och Audrina mötte upp Sofia. Vi fick en supergod nyttig frukost samt en redovisning om barnskor. Dom hade så söta smä skor, ska få hem två par i nästa vecka som jag kommer att visa upp för er!

Nu är vi påväg hem, får se vad vi hitta på men tänkte göra någon rolig aktivitet med Audrina. Ska även göra lite lunch till oss och bara mysa!

Likes

Comments

Som sagt har vi varit på Aquaria idag. Jag, Audrina, Emma och Melissa. Var jätte kul faktiskt, såg massor med fina fiskar och växter! Barnen verkade också tycka att det var kul.

Kom hem för några timmar sedan, mår sådär nu. Försöker verkligen hålla humöret uppe nu för tiden men går ju sådär när alla andra är så jävla arga konstant. Vill så gärna hitta en egen lägenhet, men är sjukt svårt. Vill bara ha ett jobb och flytta så fort som möjligt. Ni vet den där känslan att man bara är ett stort problem för folk. Att det är bättre om personen försvinner. Så känner jag. Kul va? Hatar att tvingas till saker man egentligen inte vill..

Likes

Comments

Hej! Imorse fick jag skjuss till Bålsta där min kompis Emma och hennes dotter Melissa bor. Har varit hemma hos dom och myst hela dagen, vi lagade lite mat och tog de lugnt. Nu är vi påväg till Aquaria, ska bli kul och se hur små tjejerna reagerar när de får se alla störa fiskar! Vi får höras senare, puss!

Likes

Comments

Har spenderat dagen med Audrina och Sofia i Farsta centrum, vi har lekt på deras lekrum, ätit och shoppat lite. Nu blir det hemgång för mig och Audrina, ska väll städa rummet lite och bara mysa med bebis. Vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Hej på er! Hur mår ni? Själv är det helt ok faktiskt. Är just nu hemma hos Sofia och Matte, sov här inatt. Haha har typ blivit inneboende här, dom tar hand om mig så mycket, så gos. Idag ska jag även hämta min lilla tjej som varit hos Emil i några dagar. Har saknat henne! I veckan måste jag ta tag i att skriva ett cv, men de är så jobbigt haha.. Nej men fan måste ta tag i de så jag kan söka lite jobb. Hoppas att ni får en härlig måndag så ska jag försöka uppdatera er senare, puss!

Likes

Comments

Har du och Emil gjort slut? - Ja! De var ett tag sedan nu, vi båda tog beslutet och är nöjda med det. Inga frågor mer då mitt privatliv inte angåer er! Självklart har vi delad vårdnad om Audrina.

Vill du ha fler kids? - Jodå, nångång om jag träffar den rätta.

Skulle du kunna ha ett svenskt barn? - Eftersom att jag är svensk blir ju mitt barn också de..??

Vad brun du är! Vad använder du för att bli så brun? Och vilka ögon, wow! Har du linser? Eller är det din naturliga ögonfärg? - Tack, jag solar mest solarium! Min riktiga ögonfärg faktiskt!

Vad använder du för fransar? Damn säger jag bara - Meeen!! Tack fina! Jag köper dom från Wish

Hej Lina! Jag undrar vad du har för naturlig hårfärg och vad du använder för hårfärg när du färgar håret? - Min naturliga hårfärg är blond, jag använder svart/brun, tar alltid den billigaste haha!

Likes

Comments