Hej! Sitter just nu i soffan tillsammans med familjen och myser. Har bara legat hemma och slappat idag faktiskt, inte orkat göra någonting. Sov även en stund med Audrina för någon timme sedan, blir så jävla trött av vädret. Grått och blåsigt, usch. Jaha ni, vad har ni gjort idag? Vill gärna ha lite tips på höst aktiviteter, känns mycket lättare att komma saker på sommaren av någon konstig anledning?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Den 9 oktober blev baby Audrina 8 månader, får bli ett inlägg om det nu istället då datumet var mitt i min paus. Såå! Min lilla baby som börjar bli stor.. Gråter. Nu förtiden kan hon kryp/kräla sig fram, hon har 6 tänder, storlek 74 i kläder, hon ställer sig upp mot allt, hon ramlar hela tiden och slår sig, känns som hon blivit mer mammig faktiskt, hon kan säga hej, nej och pappa!!! Hon har sagt mam en gång. Vet inte om det var till mig men vi kan ju låtsas. Hon äter allt jag äter asså kan inte låta bli att ge henne allt för hon sitter där med världens största ögon och ba tittar och säger mmmm och slickar sig runt munnen! Man klarar fan inte den pressen helt ärligt. Mer då? Hennes hår har börjat växa mer nu och hennes små lockar börjar komma fram!!! Jag dööör, har längtat så mycket. Emil har ju afrohår och jag har rakt så vi har väll antagigt att det ska komma lite lockar. De är ju så jävla gulligt! Det var väll de, har säkert glömt något men men..

Likes

Comments

Jag tänkte nu att ni ska ställa massa frågor, vill att ni BOMBAR litterly med frågor så jag kan göra en eller två feta videos där jag svarar på allt! Gör videon när jag fått tillräckligt med frågor! Puss!!

Likes

Comments

Hej allesammans! Är skönhet och hälsa något för dig? Då tycker jag att du ska gå in på min nya facebook sida Beauty by Lina Lundmark! Jag har nämligen precis börjat arbeta inom en amerikansk verksamhet där vi tipsar och berättar om just skönhetsprodukter av allra bästa kvalité. Jag kommer att posta före och efterbilder på mina favoritprodukter för att visa er hur sjukt bra dessa är. Det allra bästa är att dessa produkter är till för både tjejer och killar och alla sort hudtyper. Kommer uppdatera mer om detta när jag själv får mina produkter men så länge kan ni gå in på min sida och kolla på mina kollegors resultat!

Likes

Comments

Hej mina fina läsare!! Fan. Bloggen blev sjukt jävla bortglömd. Mitt mående har gått upp och ner så sjukt. Har mått piss pga känslor och tankar. Men nu, 20 dagar senare är jag back on track. Mår jävla bra. Är tillsammans med mitt livs kärlek Emil igen. Är så glad att vi kommit fram till en lösning och kan dela våran uppfostran till Audrina. Allt känns så jävla bra. Har ett deltidsjobb på g och livet är bara allmänt nice. Hoppas ni mår fett också och känner att ni vill stay here. Ska försöka ta upp youtube också så småningom. 

Likes

Comments

0 motivation till att blogga. Mår dåligt. Kommer tillbaka när jag har något vettigt att skriva.

Likes

Comments

Hej mina fina läsare! Hur mår ni? Jag mår lite halvbra om jag ska vara ärlig. Är extremt trött och har massor med tankar i huvudet om jobbiga saker.. Men that's life. Idag var jag på umo men det blev ingen spiral insatt, vi bokade en tid längre fram för de istället. Åt nyss mammas goda laxpasta till middag, hur gott som helst. Idag fick jag också hem bebis som varit hos hennes pappa i 1,5 dagar. Vi blev så glada att äntligen få se varandra, min lilla prinsessa. Har aldrig saknat någon så mycket som jag kan sakna henne, men hon är ju min så det är väll inte så konstigt.

Likes

Comments

Sitter och vinar med girlsen, har varit i stan hela dagen med min kompis Emma och hennes super söta dotter Melissa, Audrinas nya bästis! Dom va så jävla söta och garva åt varandra hela tiden! För ungefär en timme sedan hämtade Audrinas farmor henne så nu blir det egentid. Puss!

Likes

Comments