Världens snyggaste fransar från lashgoalsbyn.com! Om ni uppger koden Lina i utchekningen så får ni 10% rabatt på erat köp!

Använde dessa när jag var ute igår och shit vad jag älskar dom! Så naturliga men ändå så extrema, perfekta för fest!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Är i kungshallen och käkar med Emma och Melissa, vi ska snart dra till nått lekplace för barnen. Blir häng med dom hela dagen och sen ska jag och Audrina sova över hos en kompis. Hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments

Nu har vi äntligen fått hem Audrinas efterlängtade skor från loppi eventet som vi var på för några veckor sedan. Är alldelses kär i dessa små skor! Det är storlek 21 på båda skorna så det är lite att växa i vilket bara är bra, tror hon kan ha dom till sommaren.

Nu har Audrina 6 par skor sammanlagt vilket nästan är mer än vad jag har, haha nej men nästan. Tycker det är så kul att köpa skor och kläder till henne, allt är så litet och gulligt och vem älskar lixsom inte mini saker? Blir alltid så kär i allt jag ser som är för barn!

Likes

Comments

Godmorgon! Fick precis amerikanska pannkakor som min mamma lagat till frukost, var super gott!! Idag har vi inga planer än så länge eller jo, vi ska förhoppningsvis till min mormor där några släktingar också kommer vara. Så det blir väll att hänga med dom hela dagen.

Vill även passa på att säga TACK till den fina responsen som jag fått angående mitt "Jag är ensamstående" inlägg, har fått en klump varje gång jag ska titta på vad jag fått för kommentarer då jag trodde att människor skulle hoppa på mig och skriva dumma saker, men oj så fel jag hade! Ni är ju helt fantastiska, fått ett sånt stöd. Tack systrar!

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Kajal HÄR / 2. Eyeliner HÄR / 3. Ögonskugga HÄR / 4. Mascara HÄR / 5. Läppstift HÄR / 6. Rouge HÄR / 7. BB creme HÄR

Likes

Comments

Enstamstående mammor! Vart är ni? Jag vill ge er all cred i världen!! Jag beundras av er styrka. Fan va bra ni är (och jag)! Nu har jag fått känna på hur det är att ha fullt ansvar för ett barn helt själv, dag ut och dag in. Att bara få känna känslan att personen du skaffade barn med en gång i tiden inte längre finns där. Jag blir så otroligt ledsen, inte med tanke på mig själv utan med tanke på Audrina. Mitt hjärta brister när hon går runt och ropar "pappa!!". Även fast hon är liten så känner hon ju att hon saknar den andra personen som varit med henne hela hennes liv men plötsligt bara är borta. Jag valde inte detta ska ni veta. Jag vill mer än allt att Audrina ska få vara med sin pappa, men som jag kämpat för att det ska funka men det är tyvärr bara jag som kämpar för det. Jag är nu ensamstående mamma, kanske inte på papper men det är jag. Jag har allt ansvar över Audrina. Och visst är det jobbigt, svårt och frustrerande i vissa stunder men jag vet att jag är så pass stark att jag klarar av detta. Jag ville ha barn, och jag tänker stå vid min dotters sida för alltid!

Jag blir otroligt skrämd av dagens samhälle där pappor bara kan sticka utan att någon höjer på ögonbrynen, alla dessa människor som påriktigt försvarar detta beteénde och ba "ja men papporna mår ju dåligt" men när en mamma gör något sådant då är hon förmodligen psykiskt sjuk. Att en föräldrer kan välja att bara lämna, är så otroligt känslokallt. Hur kan man göra så som föräldrer? Hur?!

Jag är iallafall så tacksam över min fina dotter, som jag älskar dig. Aldrig någonsin ska jag lämna dig. Du är mitt allt

Likes

Comments

Inlägg i samarbete med Beconfident.se

När ni köper Tandblekning premium white beconfident.se så får ni produkten WhiteAmin och en gratis blekningspenna på ert köp med koden Lundmarklina-beconfident. Dessa produkter är alltså högkvalitativa som är 100% säkra, testade och godkända av läkemedelsverket. Så vill ni ha ett snyggare och vitare leénde, så har ni ett perfekt erbjudanade här! 


Jag har länge velat göra riktig tandblekning men har inte haft råd och då är ju detta helt klart ett jättebra alternativ! Ekonomiskt och riktigt bra.

Likes

Comments

Snön är tillbaka!! Jag gråter, vill verkligen inte ha kallt väder nu, var helt säker på att det skulle bli vår nu efter alla dessa varma dagar.. Sveriges jävla väder är ju hel knas. Jaja! Nog om det!

Idag är det påskafton, antar att det är idag man letar påskäggen? Tror nog att min lillebror och Audrina ska få leta, ska bli kul att se lillplutt springa runt och se om hon kan hitta de. Haha asså jag är så chokad över att jag inte fått ett påskägg nu under påsken, kan inte inse att jag är vuxen och då får man tydligen inga. Vill inte låta bortskämd men när jag i alla år fått ett, så helt plötsligt är jag för stor. Hemskt ju om jag tänker efter, tiden går så fort även för mig, det är inte bara Audrina som växer och blir äldre. Vill bli 20 år men därefter får tiden gärna stå still. 20 is the shieeet.

Likes

Comments