Fick för en vecka sen hem dessa sjuka sneakers! Asså riktigt ögongodis, riktigt bra skor såhär till hösten då dom är vattentäta, eller asså jag har gått i en och annan vattenpöl och inte blivit blöt rättare sagt haha!

Är iallafall helt kär i dessa och vill ni passa på att köpa något från JFR så tycker jag att ni ska använda min rabattkod som heter LUNDMARK20! Detta gäller allt förutom rea produkter. Länk till hemsidan; https://www.jfr.se/

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vaknade för en timme sedan så jag hörde min dotters röst vid dörren, min lilla bebis! Hon har spenderat två dagar hos sin mormor så blev såå glad att får se henne igen!! Nu ligger vi mest och myser med välling. Ska försöka få henne att sova middag nu när som helst. Ha en underbar dag så hörs vi under dagen! Btw kommer gårdagen vlogg upp ikväll!

Likes

Comments

Sitter hemma hos Alice och vinar, vi har käkat pizza och nu bara myser vi. Inte träffat bruden på feeett länge så är så glad att få vara tillbaka med min mini twini!! Vloggar även hela kvällen och den kommer upp imorgon. Ha en fet lördag, puuuss!!!

Likes

Comments

Folks! Va gör ni? Jag ba softar i min soffa helt obrydd om världen. Bakis och klantig liksom. Hallååå om 10 dagar åker jag, Emil, Audrina och vår vän Morad till fucking MALTA!! Så piss taggad det är helt sjuk, kommer såklart blogga samt vlogga där nere, asså åh kommer bli så kul! Som jag saknat riktig sommar, ska bli så kul att åka med Audrina också, tror hon kommer tycka att det är jätte roligt med lite ny miljö med massa vatten och så! Har även en tanke om att göra en packa med mig video (ni vet en sån som typ alla youtubers gör), asså varför inte liksom? Behöver ju videos till min kanal för att få upp mina följare och visningar, eller ja det är ju de som är själva målet. Så vad tycker ni om det?

Likes

Comments

Godmorgon! Audrina vaknade för någon timme sedan och då fick det bli ett morgonbad som hon älskar, hon fick leka med lite schampoo flaskor osv och nu sitter vi bara och myser framför tv:n.

Idag kommer jag att ladda upp youtube vloggen som jag filmade igår, den är redigerad och klar. Trodde att videon skulle bli högst typ 10 minuter men nej duu, den var typ 40 minuter?! Så var tvungen att redigera bort massor, dock var det ganska onödigt matrial så det var inte så stor grej. Men shit asså vad jag bara kan snacka med en kamera, jag ba babblar på medans vissa är sjukt obekväma. Men det är väll det som krävs om man ska ha en youtube kanal. Hoppas ni är taggade iallafall, ha dock i åtanke att jag SUGER på detta och inte riktigt vet hur jag ska göra, detta är ju trots allt min första vlogg.

Likes

Comments

Hej på er! Kom hem för någon timme sedan efter en förmiddag i friska luften. Vi gick till parken utmed där vi bor och lekte en massor, spelade även in början på min första vlogg!!! Sen hittade Audrina lite kompisar som hon började lekta med, tycker de är så gulligt när småbarn leker asså vill typ gråta, Audrina ska alltid gå fram och ba HEEIIIII!!! Haha så söööt!

Nu har Audrina precis somnat och jag kommer få ha någon timmes egentid, tänkte käka och kolla lite youtube!

Likes

Comments

Hallå!!! Jag är tillbaka för typ 18406 gången. Något är ju fel på mig men jag kan verkligen inte bestämma om jag vill blogga eller inte. Just nu vill jag det iallafall. Får se hur länge jag håller på men ska verkligen försöka (som alla andra gånger som gick åt helvete) anywaaayz! Hur mår ni guys? Det är fin fint med mig, sommar och sol. Haha dock är ju Sveriges väder ett skämt och jag blir bara depfrimerad av att bo här men men!

Hur ser mitt liv ut i dagsläget då? Jag och Emil är tillsammans och vi bor nu hemma hos Emil, lyckligast just nu skulle jag påstå. Audrina mår hur bra som helst och lillan fyller snart 1,5 år(!!!!) sjukaste någonsin??

Hoppas ni är taggade på att följa våran resa genom livets fram och motgångar. Puuuss!

Likes

Comments