Hej!! Jag vill ju blogga, men tiden är inte riktigt rätt just nu. Men jag kommer att komma igång i mitten på Januari, så kom tillbaka då fina ni så får ni massor med inlägg! Puss så länge

Likes

Comments

Hej! Idag börjar en helt ny månad, alltså November. Så jag hade tänkt att ändra mina matvanor bara så, varför inte lixsom? Ska helt enkelt sluta äta socker samt dra ner på kohlydrater. Varför? Jo för att jag testat den dieten förut och den passar mig riktigt bra. Ni kommer att få se mycket mer om den här dieten på bloggen, kommer visa upp nästan varje dag vad jag äter för att ni ska få en liten inblick i vad man kan och inte kan äta, ifall att ni skulle vilja testa detta. Mitt mål är som många andras att gå ner i vikt. Vill satsa på vikten jag hade innan jag blev gravid vilket var 48kg. Den här dieten är riktigt bra om du vill få ner vikten snabbt och det finns inte något skadligt med dieten. Man får i sig nästan allt man behöver, dock är väll ingen diet "bra" för kroppen men jag tänkter köra ändå. Får se hur länge jag klarar mig utan min choklad, faan det kommer bli tufft men vill man bli smal så får man kriga lite.

Här har vi då dagens frulle, inte ascharmig bild men ni fattar grejen?

Likes

Comments

Godmorgon! Audrina får börja dagen med lite fruktsmoothie och mamma tar någon macka bara. Herregud, inatt var det en riktigt jobbig natt för mig. Nu har jag blivit smittad av förlylningen som funnits här hemma. Ni vet när man är så täppt att det inte ens går att andas? Så har jag haft hela natten. Riktigt jobbigt! Är lite småsur också då jag hade lite planer för dagen, men undrar om jag inte ska göra det jag tänkte ändå. Får se om jag orkar helt enkelt. Hoppas ni får en grym dag så hörs vi lite senare.

Likes

Comments

Varit så nära min mamma som jag är idag.

Trott på mig själv, mitt självförtroende har alltid varit dåligt men nu börjar det bättra sig med åren!

Haft analsex.

Klippt Audrinas naglar, det är min mamma som gjort det i 8 månaders tid haha!

Tyckt om min kropp.

Piercat mig på en studio, har endast gjort det själv.

Gjort något jag ångrar, jag tror att allt händer för en anledning.

Tatuerat mig, men fan, vill so bad gör massor!! Men är för feg och vågar inte. Måste isåfall vara stupfull eller hög på någon smärtfridrog haha.

Jag har aldrig varit bra i skolan, menar verkligen aldrig. Har aldrig kunnat göra en uppgift helt själv, vet inte vad som är fel på mig men tycker att det är så jävla tråkigt speciellt när något säger åt mig att jag måste göra detta.

Likes

Comments

Jaha ni. Här har ni snyggingen. Kolla mitt hår!! Ser helt sjukt ut, så jävla fult. Ska dock gå till friören inom kort och fixa till allt för såhär kan jag inte gå runt längre. Jag gömmer mitt hår i min stora halsduk för att ingen ska se ojämnheterna haha. Ni kommer få se resultatet senare, ska inte spoila något i förväg.

Idag har jag hunnit varit på ett möte och pratat om framtiden lite grann, får hoppas att allt håller i sig och mina drömmar kommer i uppfyllelse! Vi har inga speciella planer inför kvällen men än att det blir tacos till middag, mums! Kanske blir en film lite senare också, får se när lilla uppmärksamhets bebisen somnar haha! Henne kan man absolut inte kolla film med. Hoppas ni alla får en härlig fredags kväll, ta det lugnt!

Likes

Comments

Vill tipsa om några av mina fantastiska produkter från mitt företag! Har nämligen äntligen fått hem dom och kan därför börja testa det själv och därmed visa för och efterbilder för er!

Först och främst har vi det otroliga läppglanset som ger upp till 40% förstoring av läpparna. Men hur kommer det sig? Jo, läppglanset stimulerar nämligen kollegenproduktionen i läpparna vilket då lett till en förstoring på max 28 dagar. Kroppens protein består 75% av kollagen så vi kan därför konstatera att detta inte är något skadligt ämne.

Sedan har vi världens bästa tandkräm! Den gör dina tänder så mycket vitare, motverkar plack, skyddar mot karies, innehåller inget blekmedel samt tar bort fläckar! Dröm tandkrämen eller vad säger ni??

Det var då två av alla möjliga tips jag har på min Beauty sida. Känner ni att ni blev intresserade av någon eller kanske båda produkterna? Då tycker jag att ni ska klicka HÄÄÄÄÄR för att komma till min sida och skicka iväg ett dm, glöm inte att gilla för massor med andra skönhet och hälsa tips!

Likes

Comments