Header

Låt det stanna såhär. Inatt kommer jag sova så gott. Jag känner ett lyckorus genom hela kroppen. Asså jag har nog aldrig känt mig såhär lycklig, inte på länge. Men dessa förhoppningar osv. Skärp dig lina! Godnatt sov så gott! På fredag blir det förändring för min del, gissa?
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Well, man kan väl inte ha det annat än fantastiskt här. Men för första gången på ett tag nu känner jag att det inte hade varit fel med lite sällskap, i solen och inte minst efteråt.. Menmen, åhhh uppskattningsvis 27' grader i solen och här ligger jag och försöker koppla bort all uppkoppling som kan vara stressande, det gick väl sådär va? ;) gårdagen blev en riktigt överraskning men sedan får man väl se vart den leder!
Likes

Comments

Hala madrid. Idag går mina klappande händer åt real som jag hoppas ska vinna Champions league. Jag håller på bayern alla dar i veckan men eftersom de blev utslagna så tycker jag att real är värda vinnare! Vad har ni gjort idag? Var nere en sväng på stan med Julia, och sedan hem och grilla med pappa. Vi var ute igår och paddlade med klassen och grillade också, hade jätteroligt verkligen, en härlig klass också! Efter skjutsade Johanna hem mig och vi fick oss många goda skratt! Här lär jag sitta ett tag innan jag måste ta tag i inlämningarna.. Fyyyy!! Vill inte detta mer, men inte långt kvar till sommaren nu! Ha en underbar kväll!


Likes

Comments

Vad vore en dag på slottet. Lite så känner jag efter man kommer hem från Borås, staden som är fett tråkig, död men som det iallafall händer något.- till dalstorp där man kan höra en nål falla. Ligger i solen och läser ännu en bok i Sofi Fahrman's underbara serie med böcker! Får mig att längta ännu lite mer till jag ska bege mig till Norge att jobba för att sedan åka till NewYork. NewYork, hur många gånger har man inte drömt om att bara åka dit? Nej jag vill mer än så, jag vill bli en del av staden. Jag vill att när jag åker från Borås till NewYork ska känna att jag är påväg hem.


Likes

CommentsSå sjukt go låt, bra jobbat Zara!

Likes

Comments

Inga lektioner, ingen bäckäng, ingen stress men massa plugg. Jag trivs så bra att plugga hemma och eftersom onsdag är den värsta dagen så är jag sååå lycklig över att få vara hemma, dessutom är det första hoppträningen för Ann idag. Började dagen med kaffe och restart av 90210


Likes

Comments

Satan va nervös jag är, idrottsprov och spanska tala nationella.... Det får gå som det går helt enkelt! Ha en superbra tisdag!
Likes

CommentsIdag kör vi all kraft på jobbet!

Likes

Comments

Mysig dag i stan, några kronor fattigare men vad ska man göra med pengar om inte spendera dom? Pappa och jag drog en lunch på oliven och sedan var jag tvungen att skynda mig hem till mamma för att rida innan jag nu ska iväg till Julia för att träffa henne och Ida, sen måste jag hinna plugga också. Imorgon jobbar jag, lunch, så titta in på bk i Viared och säg hej!


Likes

Comments

Bio idag med min helt fantastiska vän Ida, först fika, sedan bion The other woman och jag kan nog lätt säga att det var den bästa filmen jag någonsin sätt, och det är ett bra betyg!! Så om ni inte sett den, med din kille, kompis, familj, vad som, vi skrattade oss igenom nästan hela filmen och det var kärlek, vänskap och så sjukt mycket humor. Det är en sån typ av film som jag verkligen älskar! Där allting är såhär ljust och glatt, fina stränder, fina hus, fina skådespelare, asså allt var top notch! Sedan åkte hon hem till mig och vi sköljde rent våra själar med allt tidigare skit med lite vitt och det var sååå skönt! Hej mitt nya liv, jag ser fram emot att leva det med dig! Sov så gott, kram


Likes

Comments