Lina Lundberg

Började dagen med frukosten ni ser på bilden ovan. Enkelt, mättande och gott! I övrigt har min fredag mest spenderats antingen med en bok i handen eller städandes och packandes. Gjorde bort grovstädet igårkväll men sedan fastande jag framför några youtubevideor och så kom jag inte längre med det. Nu har jag äntligen tagit tag i mitt liv och flyttat bort massa grejer i rummet så att jag har någon annanstans att sitta förutom sängen vilket alltid är kul. För tillfället sitter jag i bilen på väg hem och ikväll ska vi äta middag på stugan vilket blir både gott och kul om jag känner min släkt rätt.

Likes

Comments

​Idag har det inte hänt mycket intressant alls i Lina Lundbergs liv. Sov lite för länge, satte mig med en tekopp och en av sju böcker som hör till detta moment och började läsa. Trögt gick det och boken känns inte relevant till det vi egentligen fokuserar på i kursen men det är bara att kriga sig igenom den. Tog mig längre i den än jag faktiskt trodde jag skulle lyckas med på en dag så belönade mig själv med kattmys och lite lyxigare middag - klyftpotatis och kyckling istället för rester, hehe.

Nu ska jag ta och städa lite och eventuellt tvätta lite också. Sedan ska jag packa för jag ska nämligen hem i helgen! Blir så mysigt. 

Likes

Comments

Selfie / Firade att första tentan var avklarad

Del av utklädnaden på filsittningen / Taggad på mottagningens första utgång / Finsittning

Bästa slytherin som tog hem hela mottagningen

Skogsmys från en helg i Piteå / Pappa på besök / Systeryster på besök

En av otaliga mysstunder med Lukas

Selfies, selfies och åter selfies

En vy jag går förbi ungefär varje morgon på väg till bussen

There you have it, en snabb recap på vad jag haft för mig de senaste två månaderna i bilder. Någon bättre sammanfattning än det kommer det inte bli, dels för att jag inte orkar och dels för att jag verkligen inte kommer ihåg allt jag gjort. Har blivit kass på att dokumentera min vardag men det tänkte jag väl försöka ändra på nu. Ni är några få tappra själar som klickat er in i princip dagligen här sen i augusti, eloge till er! Förhoppningsvis får ni lite fler inlägg att läsa i fortsättningen.

Likes

Comments

3 låtar jag lyssnar på just nu:

Eyes Shut - Years & Years

Över - Movits!

To Build A Home - The Cinematic Orchestra


3 saker jag borde göra:

Skolarbete

Ta beslut snabbare

Renbädda


3 saker jag saknar:

Pianot i mitt rum

Att inte känna att jag hela tiden missar någonting

Lunchrasterna på gymnasiet


3 saker som stressar mig:

Otydliga och diffusa instruktioner

Att känna mig osäker

Att tiden går så fort


3 saker som lugnar mig:

Musik

Kramar

Naturen


3 saker jag ser fram emot:

Nästa gång jag får krama min hund

Återsittningen

Att skaffa en egen katt


3 saker jag tänkt på ofta den senaste veckan:

Familjen

Movits! nya album

Pengar


3 datum som väcker känslor i mig:

2 oktober

12 juli

31 augusti


3 varumärken vars produkter jag inte vill vara utan:

Norrmejerier

Sunsilk

Apple


3 ord jag tycker om:

reverie

norrsken

ej


3 materiella saker jag älskar:

Duntäcken

Klänningar

Musikinstrument


3 saker jag gör varje dag:

Lyssnar på musik

Somnar för sent

Överanalyserar


3 veckor då jag var lycklig mest hela tiden:

Studentresan

Handbollsskolan 2010

Sista veckan i september 2010


3 drömmar jag har:

Att beröra människor med någonting jag skrivit

Att någon gång i framtiden leva svenssonlivet med villa, vovve och volvo

Att besöka så många platser som möjligt


3 saker jag tycker är viktiga:

Respekt

Att känna sig bekväm

Människors lika värde


3 saker jag vill ha:

All ny bra musik i en enda spellista på Spotify

Oändligt med motivation

Den perfekta kappan


3 saker jag har:

För många olästa böcker

Hundratals bilder med samma motiv

Världens bästa människor runt mig


3 saker jag ska försöka göra:

Strukturera mitt lärande

Bli bättre på att laga mat från grunden

Börja om att blogga

Likes

Comments

Tre måltider från de senaste dagarna. Man älskar ju mat.

Och bara sådär så bor jag i en ny stad efter 19 år i samma lilla Piteå. Kom hit igår kväll till ett tomt hus och installerade mig lite. Hängde upp kläder och försökte skapa lite ordning innan jag gav upp och vigde resten av kvällen till serietittande.
Idag däremot har jag kollat på nya datorer eftersom min är långt ifrån bra, köpt lite nödvändigheter och kollat på fotboll x2. Införskaffade mig bland annat en kalender så att jag kan strukturera upp livet nu när jag börjar något nytt. Har tillbringat någon timme till det nu ikväll och det börjar faktiskt ta form. Imorgon börjar det nya kapitlet på riktigt och jag känner allt på samma gång - förväntan, rädsla, glädje och sorg, men framförallt så ska det bli så skönt att faktiskt starta och verkligen ta steget. Nu väntar något avsnitt av Awkward innan jag ska försöka få mig några timmars sömn så jag i alla fall kan låtsas vara en människa som fungerar innan lunchtid. Sov gott!

Likes

Comments

Ja hörrni. Vad säger man? Sommaren är inte min bästa årstid för bloggande. Har mest jobbat, återhämtat mig, hängt med familj och vänner, festat lite och tagit vara på den vecka med sol vi faktiskt fick genom att mest hänga på stugan.
Just nu är livet ett enda virrvarv och allt känns som att det går i ultrarapid. Försöker mest greppa tanken att jag kan kalla mig själv umebo innan slutet på veckan och att jag inom några dagar dessutom kan kalla mig själv universitetsstudent - någonting jag för sex månader aldrig skulle ha kunnat tänka mig att jag skulle göra i höst.
Annars gör jag tappra försök att klämma ut det mesta och bästa av sommar-Piteå innan jag åker samtidigt som packning och flyttfix tar upp stor tid. Lugn-och-metodisk-Lina och ångest-och-stresspanik-Lina avlöser varandra flera gånger per dag och det är känslomässigt kaos i mitt huvud. Jag har ju aldrig varit bra på att lämna saker och hantera stora förändringar med annat än panikslagen ångest och gråt. Rädd att lämna och att förlora någonting och rätt osäker om det faktiskt är någonting bra - eller kanske rent utav bättre - som väntar. Men det lär bli bra, trots hjärnspöken som säger annat.
Hur som helst hade jag en tanke om att försöka göra bloggen till en lite aktivare plats igen så det är vad jag försökte påbörja nu. Vad som verkligen händer får framtiden utvisa.

Likes

Comments

Hej på er allihop. Längesen sist. Anledningen? Jag har fått jobb. Och sen har jag jobbat. Typ rätt så jättemycket. Tiden som varit över har jag mest använt för att sova eftersom jag varit så himla trött tack vare alla nya intryck och allt jag försökt lära mig om dagarna och kvällarna. Trivs iallafall jättebra på hemtjänsten där jag nu jobbar vilket känns väldigt kul! Har jobb där i en månad till och vad som händer efter det är väldigt oklart. Just nu lutar det dock mot en flytt till Umeå och att börja plugga men vad som händer får vi se. Nu vet ni då att jag lever i varje fall.

Likes

Comments

Lite bilder från gårdagens midsommarfirande som innehöll både släktmys och häng med vänner. Hann förbi en fest lite också och träffade massa folk vilket var väldigt trevligt. En ganska perfekt midsommar faktiskt!

Likes

Comments

Så stört att det på riktigt ser ut så här plus är varmt klockan elva en torsdagskväll. Så sjukt. Jag har upplevt detta varje sommar, växt upp med det och haft det som en självklarhet men ändå blir jag lika full av förundran över hur vackert det faktiskt är. Fylls bara av en stillhet och ett lugn som är så otroligt fint av vyer som denna. Naturen är ju nu något alldeles särsklit. Några kassa mobilbilder gör det hela allt annat än rättvisa.
Förutom energipåfyllningen ovan har jag varit på Kaleido och lyssnat på stand up poetry en sväng vilket var riktigt coolt. En helt ny upplevelse. Dessutom har jag äntligen (!) gjort upp mina planer för morgondagen. Förhoppningsvis får jag både äta kakan och ha den kvar, men hur det blir med det återstår att se! Nu väntar några välbehövliga timmars sömn inför morgondagens firande.

Likes

Comments