Jag har under denna vecka försökt påbörja en förändring i min kost. Jag har övergått från pesketarian till vegetarian och ska under detta år även försöka övergå helt till vegan för att det är målet! Men för övrigt ska jag utesluta socker och vitt mjöl så mycket som möjligt.
Frukosten ännu består utav te med knäckemackor, lättmjölk med fiberrika flingor, äggröra eller havregrynsgröt.
Litet snack mellan frukost och lunch eller lunch och middag är antingen, en frukt eller nötter.
Lunch är fruktsallad med två knäckemackor på sidan av eller kokt ris eller bönpasta, vanlig grönsallad med antingen yoghurt på sidan av eller bönpasta, kokta grönsaker med antingen två knäckemackor på sidan av eller bönpasta, eller lite bär - frukt - och sallad.
Middag kan vara en grönsallad, grönsakssoppa med valfria kokta grönsaker på sidan av, lite potatis och fruktsallad, grönsak -och bär smoothie osv.

Det är lite av vad jag äter numera & träningen kommer jag sakta igång med också. Jag är dålig på kontinuerlig träning då jag kan hoppa över en hel vecka oså. Men nu de senaste veckorna har jag kommit igång med det också.
Känner att jag är påväg till ett hälsosammare liv, men med tanke på hur jag är kommer det säkert inte hålla länge hehe...

Bild ifrån morgonens frukost som bestod av te och havregrynsgröt med kanel och lättmjök toppad med lite blåbär

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har varit lite upptagen denhär veckan trot eller ej. Jag lyckades inte somna en ända blund i onsdags så var inte jättepigg första dagen i skolan så efteråt gick jag bara och tog en kopp te på vau sen hem och sov. I torsdag var jag och shoppade lite i stan mötte på ett par kompisar käkade middag oså. Fredagen var detsamma som Onsdags typ förutom att jag drog på en liten get together efter fikan. Lördagen var det fest och idag har jag bara tagit det lugnt, tog en promenad. Nu ska jag äta middag, vi hoppas på mer uppdatering i framtiden <3

Likes

Comments

Idag är det den 2 januari 2018. Mitt nyårslöfte var att skapa en blogg för att det är något jag velat göra länge men speciellt under hela 2017. Nu sitter jag här, funderar på om bloggen ska publiceras eller inte med rädslan att bli dömd. Jag har gått igenom helvettet och tillbaka men har ändå hjärtan i hals gropen för en sån här liten sak. Skam har ett väldigt bra grepp runt mig. Det finns så mycket som håller en tillbaka, speciellt av rädsla att andra ska tycka illa om en. Måste sluta grubbla och bara göra, att inte ha så mycket konsekvenstänkande är ju mer likt mig trots allt.

Nu publiceras bloggen. Den 9 Januari efter en veckas betänketid om jag borde eller inte borde.

Vi hörs och ses!

Likes

Comments

Instagram@linalofgrenss