Hej alla finisar!
Jag hade ju lovat er att jag skulle göra ett inlägg igår (Måndag) och jag kan säga att jag hade gjort ett inlägg och skulle sen efter att jag hade skrivit lägga in bilder men helt plötsligt så försvann allt och jag blev så trött på mig själv så jag stängde ner allt vilket jag ber om ursäkt för.
Men nu sitter jag här igen med ännu ett inlägg, som några kanske redan vet så är jag ju i Göteborg nu och min bästa vän som dock bor på Tjörn en liten bit ifrån Göteborg :)
Jag bor ju hos henne för tillfälligt då mamma har lite strul med vissa saker så då får jag vara här tack vare min bästa vän.
Idag är det 1 vecka sen som jag kom till Göteborg och under den tiden har jag varit och shoppat med bästa vän, jag sov hos mamma ifrån söndag till måndag och jag har även varit på Jensen´s med bästa vän och 2 vänner till henne, verkligen jätte mysigt var det.
Även när jag och bästis var och shoppade så fick jag lite saker till mig själv som jag dock inte har tagit några kort på så det är något som ni inte kommer att få se i något inlägg.
Men annars under tiden jag har varit här så har det varit jätte mysigt.
Imorgon (Onsdag) fyller jag 23 och jag har inga planer på något speciellt då jag inte fyller jämt eller något sånt och sen att jag inte är den personen som firar mig heller så.
Men imorgon får jag se vad planerna blir om jag åker till mamma, en vän eller stannar kvar här uppe då Natalie och hennes kille ska sova i Kungälv imorgon.

Idag när min babe skulle iväg och hennes kille skulle jobba så fick det bli att jag tog hand om våran tvättid vilket var jätte skönt då vi behövde få upp allt som vi hade dragit ner.
Efter det så diskade jag upp det som vi hade dragit ner och slängde skräp samt städade undan lite saker här hemma hos dem.

Så nu får jag nog en glad bästa vän vilket jag tycker är jätte kul, dem har verkligen en fin lägenhet och då får man sköta den också och inte stöka ner som jag är så bra på haha.
Men nu tänkte jag att jag skulle slappa det sista innan jag lägger in mina kläder och lite sånt, så nu får alla ha en bra tisdag så hörs vi imorgon antagligen.

★ ☆ ✰ ✯ ✡ ✪ ✶ ✱ ✲ ✼ ✻ ✵ ❇ ❈ ❊ ❖ ❄ ❆ ❋ ❂ ⁂

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Hej alla finisar!
Nu är jag tillbaka med ett nytt inlägg om varför jag är så dålig på att blogga vilket det känns som att jag är varje dag..
Men har inte inspiration till att blogga just nu då det är mycket för mig hela tiden.
Det känns som att jag aldrig har tid till att tänka på bloggen utan att jag lägger all energi åt bara skit vilket jag inte vill då jag älskar att blogga.
Men nu är det snart ny månad vilket betyder att på onsdag så fyller jag år vilket jag har ångest över också då jag inte vill bli äldre men det är så livet är så det är bara att gilla läget eller vad säger ni? :) 
Men tänkte att efter jag har fyllt år och det har lagt sig så ska jag börja blogga iallafall lite varje dag om jag orkar vill säga.
Jag har ju fixat en ny header med nya bilder på mig så får ju lägga upp dem här med då.
Vad jag vet är att det kommer att komma upp ett till inlägg sen när jag har kommit hem så ni får allt vänta på nästa inlägg.

★ ☆ ✰ ✯ ✡ ✪ ✶ ✱ ✲ ✼ ✻ ✵ ❇ ❈ ❊ ❖ ❄ ❆ ❋ ❂ ⁂

Likes

Comments

Godkväll alla läsare!
Nu är jag tillbaka efter att ha legat sjuk här hemma, eller sjuk och sjuk har mer haft ont i magen och varit illamående men nu är allt bra igen efter att jag har vilat i 3 dagar.
Det har inte hänt så mycket sen jag bloggade senast mer än att jag var och hälsade på min moster innan jag blev sjuk, vilket var skönt så att jag inte smittade dem med något.
Efter det så har jag inte gjort så mycket mer än att ta det lugnt, fick igår av mammas ex ett par as snygga hörlurar och ingen blev ju gladare än jag.
Får även se om jag inte åker till min andra halva imorgon och stannar hos henne ett par dagar för att ha något att göra då jag inte har ett skit att göra.
Men får ta reda på det mer ikväll, men nu ska jag kolla film med mamma så ni alla får ha en mysig kväll så hörs vi..

★ ☆ ✰ ✯ ✡ ✪ ✶ ✱ ✲ ✼ ✻ ✵ ❇ ❈ ❊ ❖ ❄ ❆ ❋ ❂ ⁂

Likes

Comments

Hej alla fina människor efter jul & nyår!
Nu är jag tillbaka igen efter att ha haft en stor paus ifrån bloggvärlden. 
Varför jag har haft en paus är för att det har hänt ganska mycket sen senast jag bloggade därför har jag inte bloggat, eller rättare sagt jag har inte orkat.
Men nu är det nytt år och nya möjligheter så nu hoppas jag fan att detta året blir bäst och inga problem som blir jobbiga för mig.
Som ni kanske ser så har jag ändrat lite i vad som kommer att handla om i min blogg, då det är komplicerat allt med förhållande hit och dit.
Därför kommer min blogg inte handla om någon pojkvän just nu då jag inte vet vart jag står någonstans i det..
Men eftersom att det är nytt år så ska jag bli bättre på att blogga, för det var ett av nyårslöftena som jag hade så nu blir det förhoppningsvis bättre.
Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul & nyår och att ni har massa planer för 2016 som jag har.
Men nu säger jag god fortsättning så hörs vi i nästa inlägg!

​​
★ ☆ ✰ ✯ ✡ ✪ ✶ ✱ ✲ ✼ ✻ ✵ ❇ ❈ ❊ ❖ ❄ ❆ ❋ ❂ ⁂


Likes

Comments

​Hej finisar!
Ååhh jag hade ju verkligen lovat er att jag skulle skriva ett inlägg nu i veckan men varför jag inte har gjort det än är för att jag har varit sjuk hela veckan :/ jag har varit jätte förkyld har bara velat ligga i sängen mer eller mindre vilket jag har gjort, därför har det inte blivit något bloggande denna veckan.
Därför tänkte jag bara skriva de att nu till veckan som kommer så kommer det att komma upp 1-2 inlägg om där jag skriver bland annat om mina 2 diagnoser så håll utkik nästa vecka då jag kommer att ha tid till att sitta och skriva ner lite.

Hoppas att ni har en bra helg det har jag, har fullt upp med massa saker så jag önskar er alla en trevlig helg så hörs vi till veckan!

Likes

Comments

Hallå alla människor!
Nu är jag tillbaka igen efter att ha haft en stor paus ifrån bloggandet.
När jag tog pausen så bloggade jag på forme.se men så kände jag att jag ville tillbaka till denna sidan då jag fattade denna lite mer än vad jag gjorde med forme.se.
Denna bloggen kommer att handla mycket om mitt liv, även ett liv med 2 diagnoser som jag kommer att prata mycket om hur det är att leva med det och så vidare.
Jag kommer även att skriva mycket om min vardag med pojkvän och snart katt och hur det är att leva tillsammans med sin kille i snart 2 år och sen helt plötsligt bara ändra på det igenom att flytta hem till mig igen då jag har min egna lägenhet.
Allt och lite till kommer att skrivas på denna bloggen och gillar du inte det jag skriver så kan du klicka ner denna bloggen.
Jag hoppas att ni kommer att gilla det jag skriver och att just du som läser kommer att vilja följa mig och min vardag.

Ha det så gott alla så ses vi snart igen! 

Likes

Comments