Header

Gizmo - min älskade kattbebis

Hej alla fina!
Nu kommer ännu ett inlägg men denna gången blir det ett inlägg om min bebis som jag har gått och skaffat mig.
Jag har länge gått och tänkt på att skaffa en kattunge då jag är i min lägenhet på heltid och det blir ganska ensamt på dagarna när man inte har börjat jobba än vilket jag börjar göra den 20 november.

Jag började redan i augusti med att kolla på kattungar och hittade en kull som var leveransklar i oktober och då tänkte jag att varför inte köra på det så har jag tid att köpa allt till Gizmo som vi har döpt han till.
Väntan blev lång och man gick och väntade på honom hela tiden.
Det blev den 15 oktober och han var leveransklar och vi kunde hämta honom helgen efter.
Jag körde i mer än 2 timmar bara för att hämta hem min lilla bebis men resan var så värd för idag är han världens goaste kattunge, älskar att leka, älskar att sova när sin mamma eller varför inte på henne där han trivs som bäst.
Jag kan inte mer än att älska honom!

Min älskade Gizmo! ♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hej alla fina!
Tillbaka igen efter en lång paus då jag inte har haft något att skriva om.
Men nu är jag tillbaka med lite mer att skriva om ツ​
Det har ju hänt lite sen sist kan man ju säga, jag har hunnit med att göra nya naglar ett antal gånger nu sen sist.
Har ju lite svårt med att ha naglar i typ 1-2 månader, jag brukar vilja ta av mig dem efter 1-2 veckor bara och så går jag utan naglar i typ 3-4 veckor sen fixar jag nya igen och så håller jag på så haha ツ​

Sen har jag även flyttat hem till mig på heltid vilket betyder att jag inte är så mycket i Östersund längre vilket på ett sätt är väldigt skönt då man kommer bort från stressen och allt. 
Men självklart saknar jag stan och att ha nära till allt, men söker för fullt efter lägenhet i Östersund så att man kommer nära lite iallafall!

Sen har jag även gått och skaffat mig ett jobb då jag tyckte det var på tiden att komma ut och träffa lite människor istället för att bara vara hemma hela tiden.
Jag sökte på Dollarstore i Östersund och fick det med en gång vilket var skönt för min del, dock blir det ju att pendla mellan Bräcke & Östersund för min del.
Men till att börja med så börjar jag med 4 timmar då jag har varit sjukskriven i 5 år och kan bara inte börja jobba 8 timmar då jag fortfarande är sjuk i kroppen.

Det har tyvärr inte blivit bättre med min kropp, jag kör på den medicinen som läkaren ger mig men den ger inget resultat än vilket jag tycker är tråkigt.
Jag känner ju att min kropp inte mår bra av alla mediciner som jag trycker i mig, men samtidigt skulle jag inte klara mig i 1 vecka utan dem.
Jag får helt enkelt vänta och hålla tummarna att allt blir bättre med mig längs med tiden som går, jag menar det har ju redan gått 5 år så..

Det kommer att komma ett inlägg till ikväll om min älskling som jag har köpt!
Sen kommer jag även att uppdatera om hur det går med min medicin och allt sånt, även vad som händer med kroppen. 
Men tills dess får ni ha en fin kväll alla fina människor! 

Puss haj ~❀​

Likes

Comments

Vardag

Hej alla fina!
Hoppas att alla mår bra? Själv mår jag väl lite sådär men det är mer för att jag inte har börjat med mina sprutor än vilket jag gör imorgon (Onsdag den 27/7)
Efter att ha väntat så länge med att få nya sprutor och få komma igång så ska det bli jätte skönt nu att få köra igen, jag hoppas även att denna sprutan ska ge effekt så att jag kan bli lite mer rörlig vilket jag inte har varit på länge nu.
Så nästa månad hoppas jag på bra provsvar och att jag tål den här sprutan då jag har reagerat på alla andra och har fått sluta med dem.

Jag har även fått glasögon då jag ser dåligt på långt håll.
I början när jag hade dem var jag rädd för att jag i längden inte skulle passa i dem vilket jag tycker att jag faktiskt gör, jag tycker även att jag ser sjukt bra i dem när jag har smink vilket inte är ofta då jag gillar att gå utan smink.
Ni ser ju bilden på mig när jag har smink, visst ser det bra ut? ツ

Den 23/7 blev det gelénaglar för första gången i mitt liv.
Och ja det är jag som har gjort dem på mig själv och jag är sjukt nöjd med dem.
Jag filar till dem då och då när jag vill att dem ska se mer finare ut, visst jag är nöjd med hur dem såg ut först men det skadar ju inte att testa sig fram lite.
Sen kan jag ju säga att dem här lär jag inte kunna rycka av som jag gjorde det med akrylnaglar som jag också gjorde på mig själv då jag körde från början med akryl då det var lättare att använda.
Dock kan jag tycka att gelénaglar går snabbare och är lättare att använda.
Sen vill jag bara förmedla också om att jag INTE är utbildad då jag har kollat mycket på Youtube och testat mig fram.
Jag har även testat på familjen då jag inte kör riktigt än på folk jag inte känner då det finns risker med allt.

Det var väl lite vad som har hänt sen sist när jag bloggade.
Om jag orkar så ska jag ge er ett till inlägg om hur det gick hos läkaren men det får nog bli till helgen.
Puss haj ~

Likes

Comments

Vardag

Godkväll alla fina!
Tillbaka med ännu ett inlägg.
Inlägget kommer att handla om hur det gick för mig idag hos läkaren då jag äntligen hade tid hos dem idag.
Med tanke på att jag har varit iväg hela maj och början av juni så har det orsakat att jag inte har kunnat träffa rätt läkare utan har fått vänta tills jag bestämde mig för att åka upp igen.
Allt gick bra under tiden jag var iväg fram tills jag var tvungen att sluta med mina sprutor som jag hade, det hela berodde på att jag fick en allergichock som jag var tvungen att sluta med dem.
Hade jag fortsatt med dem under tiden jag hade mina utslag så hade det kunnat gå riktigt illa till därför fick jag sluta med dem.
Dem hjälpte ändå mig ganska mycket i vardagen och fick mig att känna mig någorlunda bra i kroppen.

Så idag var jag tillbaka och fick till svar att det enda som såg bra ut i min kropp var mina njurar och levern men resten var typ åter tillbaka på ruta 1 igen.

Jag lovar er att när jag gick där ifrån så hade jag inget leende på läpparna längre.
Jag mådde så dåligt inom mig att jag bara ville lägga mig ner och gråta!
Jag hade hoppats på att mina värden skulle se lite bättre ut än sist men icke sa nicke och det gjorde mig ledsen.
Där har jag även svaren varför jag inte har orkat något, att jag har varit trött i både kropp och huvud och bara vilja sova mig igenom dagarna.

Det tar på kroppen att behöva må så här när man inte vill det.
Jag kämpar varje dag med att försöka ha ett leende på läpparna men det är inte lätt när kroppen inte vill samarbeta med mig.
Jag skulle göra vad som helst för att få va en normal människa igen, kunna göra allt som jag gjorde inne vilket jag inte kan idag.
Jag ska inte klaga för det finns dem som har det värre, men för en som är sjuk så är det värre än vad alla andra är och då får man tycka det.

Jag fick iallafall försöka klara av ett gympass medans jag var hos läkaren och kan ju säga att det inte var lätt att komma igång igen men så lätt ger jag inte upp om att min kropp ska må lite bättre iallafall.

Med detta så hoppas jag att ni andra har haft en bra dag iallafall.
Puss haj ~❥

Likes

Comments

Vardag

Hej alla fina!
2 inlägg på raken brukar jag aldrig göra men eftersom jag inte bloggade när det var midsommar så passar jag på att göra det nu.
Som rubriken lyder så var jag faktiskt och kollade min syn då jag har tyckt en längre tid att jag ser dåligt.
Men det har inte varit att jag har sett dåligt på nära håll utan mer på avstånd, så jag beslutade mig för att kontakta Synsam om en undersökning för min syn och det visade sig att jag såg dåligt på långt håll som jag misstänkte.

Detta slutade med att jag beställde ett par glasögon till mig själv som jag ska hämta någon gång nästa månad så är inte taggad på att bära runt med dem för är van att inte ha något sånt.
Men lika bra att man vänjer sig som sagt.
Jag har inget emot dem som bär glasögon det är bara jag som är ovan men det kommer ju ändras nästa månad.
Så önska mig lycka till haha!
Puss haj ~❥

Likes

Comments

Vardag

Hej alla fina!
Nu är jag tillbaka igen med ännu ett inlägg och den här gången är det om min midsommar!
Jag och M blev bjudna på middag med släkten, allt började med god trerättersmiddag, men både jag och M orkade bara 2 då vi skulle iväg på kvällen för att planera lördagen med andra vänner.
Efter god middag och lek så åkte vi hem då vi var helt slut i kroppen av att ha varit borta hela dagen.

Lördagen kom och vi planerade att grilla och bara umgås med vänner, dock var inte vädret på vår sida men tackar gudarna för att vi hade bil för annars hade jag inte varit ute.
Kvällen blev trevlig och även lång då vi var hemma sent på natten.
Söndagen blev en slappdag tills på kvällen då vi var och kollade på en bil som var allt för mycket jobb att lägga på så vi tackade nej till bilen så nu är vi ute och letar efter ny bil igen.
Annars har det varit en lugn midsommar för min del!

Hoppas att ni andra har haft en fin midsommar med trevligt folk och bra väder!
Puss haj ~ ❥

Likes

Comments

Vardag

Hej alla fina!
Då var det äntligen fredag igen och det känns så skönt att det är helg.
Sen jag kom upp i tisdags så har jag haft fullt upp hela tiden, jag har fixat hela lägenheten, jag har handlat hem en massa mat och lite annat smått och gott som behövdes i lägenheten ッ
Så har mer eller mindre varit ute varje dag efter att jag har vaknat och fixat mig vilket har varit jätte skönt då det har varit fint väder ute nu och även varmt och skönt.

Till helgen blir det att bara ta det lugnt, fixa lite hemma som man alltid gör ッ
Ska få tummen ur rumpan och tvätta i helgen så att man får rena handdukar och lakan.
Sen ska jag även baka lite tänkte jag så att man har lite gott hemma ifall att man blir sugen, men det är nog ingen risk med tanke på att jag har handlat hem massa fikabröd även en hel del godis och chips så är man sugen så finns det bara att ta för sig.

Har även köpt hem lite saker till balkongen så nu blir det att köpa hem fina blommor och plantera dem sen är det jätte fint där ute så att man kan sitta där ute och njuta av vädret med en kopp kaffe i handen och solen mot sitt ansikte.
Men nu hoppas jag på fint väder i helgen så att man kan vara ute i helgen också och inte bara sitta inne.
Mer inlägg kommer antagligen i helgen annars blir det till veckan om jag kommer på något att skriva.

Bjuder på en sommarbild som är tagen av mig självklart som beskriver vädret denna veckan.
Puss haj ~❥

Likes

Comments

Vardag

Hej alla fina!
Nu sitter jag äntligen på tåget väg upp till kära Östersund.
Nu är min resa i Göteborg slut för mig och jag kommer sakna alla fina människor där, om inte annat så kommer jag sakna bästa mamma, Sonko och självklart bästa lillasyster!
Men efter att ha varit i Göteborg sen den 24 April så var det dags för mig att åka hem igen, dels så slutar ju spårvagnarna att gå mellan den 19 juni till någon gång i Augusti och så länge var inte planen att jag skulle stanna, hade ju varit kul att stanna iallafall till slutet av Juni men så blev det tyvärr inte...

Vad som händer när jag kommer upp vet jag inte riktigt än mer än att det ska bli jätte skönt att få komma hem.
Sen till helgen blir det att ta sig en tripp till Bräcke för att kolla till min lägenhet då jag inte har varit i den sen April månad innan jag åkte ner till Göteborg.
Ska även se om jag kan komma igång med att övningsköra lite också så att jag inte tappar det för det ska va lite tråkigt.
Sen hoppas jag ju även att sommaren har kommit där uppe så att man kan få lite värme nu när det har varit kallt i Göteborg de sista.
Önskar inte regn nu iallafall utan fint väder!

Men det lär komma upp ett till inlägg på bloggen till veckan eller iallafall helgen.
Puss haj ~ ❥

Likes

Comments

Vardag

Hej alla fina!
​Nu var det några dagar sedan jag bloggade sen sista men det är för att det har varit lite mycket när det gäller min lillasysters student och hennes födelsedag som är idag den 6/6..
I​dag blev det ett lugnt firandet med god mat och bara chill vilket är gott det med ibland ッ

​​Nu är det bara 1 vecka kvar tills jag åker hem till Östersund igen vilket ska bli sjukt gott om jag ska vara ärlig.
​Man har ju ändå varit här sen den 24 april och jag har hunnit med så mycket på den tiden.
​Jag har hunnit umgås med min älskade mamma och bästa lillasyster, jag har hunnit träffa min moster och några vänner som jag fortfarande pratar med då och då.
​Tyvärr har jag inte hunnit med att träffa min pappa vilket är lite tråkigt men om jag kommer ner till Göteborg igen vid jul så ska jag ta tag i att träffa han med så har jag gjort det också.
​Men jag har även fått träffa mina 2 småsyskon som var med på min lillasysters studenten vilket jag tyckte var jätte kul eftersom att jag inte har träffat dem på typ 2-3 år nu så det var på tiden att vi träffades nu vilket jag är jätte glad för.

​​Jag har även under tiden jag har varit hos min mamma fått min älskade Ipad vilket jag blev glad över då jag väntade i lite mer än 2 månader på eftersom Telenor ställde till det för mig med att inte skicka rätt Ipad och att leveranstiden var för lång så med all tid som jag fick vänta på denna så fick jag billigare med att betala min telefonräkning och jag fick även en högtalare för att jag fick vänta vilket jag trycker är bra att dem gjorde så, därför tackar jag Telenor för Ipaden, för den billiga telefonräkningen denna månaden och för högtalaren som jag ska hämta när jag kommer hem.

​​Nu när allt är klart här nere snart så ska det bli kul att äntligen få komma hem och fixa allt med både räkningar, lägenheten och min sjukvård som väntar på mig där hemma.
​Det ska även bli skönt att komma igång med träningen och förhoppningsvis en ny medicin vilket ska bli skönt så att man förhoppningsvis efter sommaren kan börja plugga eller jobba.
​Man får ju se vilket som går snabbast att få och vilket som känns skönast, men jag tror att det blir att jag pluggar på distans eller att jag börjar jobbar lite i taget så att jag inte går in i väggen det första man gör
​Men efter 4 år som sjukskriven ska det bli skönt att börja om igen med både jobb och skola vilket jag aldrig gjorde klart innan jag blev sjuk.
​Men nu blickar jag framåt och hoppas på bra år så att jag kan avsluta 2017 men både jobb och skola på distans ッ

​​Men vi hörs ju snart igen, antagligen i veckan eller till helgen.
​Puss haj ~ ❥

Likes

Comments

Vardag

Godkväll alla fina!
Dagen som har varit idag har varit fin som vanligt och även den dagen levererade med god värme som vi behövde :) även fast det har varit en fin dag så har jag känt att mitt humör är fortfarande inte på topp då jag för 4 dagar sedan slutade röka vilket jag tycker är jätte skönt, dels för alla pengar och sen lukten också bara gör en så stor grej av det hela så det var på tiden att sluta med det vilket var bra för min del.

Men även om mitt humör har varit dåligt så tycker jag ändå att det har varit en bra dag, nu på kvällen tog jag mig ut för att fota lite så att man kunde få lite fina bilder vilket jag fick också men har inte fört över dem än till min dator så fick ta en gammal bild som jag tog för många årsen men som fortfarande är lika fin!

Dagen börjar rulla mot sitt slut och jag ska snart krypa ner i sängen för att slå på en film eller om det blir en serie har inte bestämt mig riktigt än vad det blir.
Mer om vad som har hänt sen jag kom ner till Göteborg kommer ni få läsa snart då jag planerar att skriva ett litet längre inlägg här på bloggen, så kanske till helgen så kommer det upp ett inlägg om just min resa till Göteborg.

Men nu säger jag godnatt alla fina!
Puss haj ~ ❥

Likes

Comments