God morgon allihopa!

Sitter just nu och skriver vad vi gjort på crosskolan.
Uppvärmning, körning och nedvarvning. 🏍🌫

Ikväll åker jag till Eslöv då vi ska äta ute och fira Kims far. 😊

Likes

Comments

i helgen var vi i Kristianstad och gick GTU 1 ( grund tränar utbildning ).

Jag kom dit där som en ovetande person men när jag gick utanför dörrarna på söndagen så kände jag att jag lärt mig så otroligt mycket.
Vi pratade om träning i puberteten, psyket, träningsformer, musklerna, fick böcker som vi kan förfriska minnet i och i slutet av dagarna så var vi i en idrottshall.

En otroligt rolig och lärorik helg med fantastiska människor. 🙌

Igår åkte jag och mor upp till Jämke för att förbereda inför årsmötet och prisutdelningen på fredag.
Så vi letade fram lottringar, bestick, tallrikar osv,  klistrade priser och packade ner allt i lådor. 🏆

När vi kom hem träffade jag Tuva en stund innan hon skulle hem. 😊💖

Likes

Comments

Rosor, choklad, örhängen, skor, tavla med två hjortar, en dekoration med två stycken som formar ett hjärta och två stycken dekorationer som är rådjur med kläder.

Han slutar aldrig att överraska. 💖

Likes

Comments

Igår var det alla hjärtans dag och dagen började med jobb.
Efter jobbet åkte jag och Kim iväg för att äta plankstek och sen åkte vi hem. Öppnade varandras presenter och hade det mysigt innan vi åkte till morfars grav för att tända ljus.

Hittade inte hans gravsten i den frusna snön först men efter mycket letande så fann vi den tillslut. 🕯❤

Senare åkte vi in till Kristianstad för att kolla på bio, assassin's creed blev det. Filmen är baserad på något spel som Kim har spelat. Den var lite dryg i början men sen blev den bättre. 😊

Jag är nöjd och jag hoppas att han också blev nöjd med gårdagen. 💖

Likes

Comments

Två stycken tavlor som gärna får pryda min vägg i framtidens hem. 😍

Likes

Comments

Portioner: 1 ugnsplåt (10 port)

1 dl sesamfrö
1 dl pumpakärnor
1 dl solroskärnor
1 dl majsmjöl
1/2 dl hela linfrö
1/2 tsk salt
1/2 dl rapsolja
2 dl kokande vatten

Detta recept är gjort för 1 ugnsplåt (10 port) portioner.
När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna.
I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

Sätt ugnen på 150°C.
Lägg ett bakplåtspapper på en plåt, ca 30x40 cm.
Blanda alla torra ingredienser och rör i olja och vatten.
Låt svälla ca 15 minuter.
Bred ut smeten tunt på plåten.
Grädda mitt i ugnen ca 1-1½ timme.
Drag över bakplåtspappret med knäcket på ett galler och låt svalna.
Bryt i bitar och servera.

Fri från ägg, gluten, laktos, mjölkprotein och sojaprotein.

Likes

Comments

Igår hände inte så mycket, vi blev rastlösa så vi åkte till Maxi och gick där inne i 1 och 1/2 timme bara för att hitta på någonting. Så fick med mig en massa frukter hem och en ny tränings tröja.

Likes

Comments

Allra första gången jag såg dig var på Sösdala. Du stod utan tröja och pratade med min kusin men det skulle du inte få göra länge då jag behövde henne mer.
Tydligen så var jag en riktig bitch enligt dig  när jag gick fram och bara tog henne ifrån erat samtal. Tanken på att du stod där utan tröja fanns inte utan det fick du berätta i efterhand samt att du fick berätta att det var du som stod där.

Nästa gång jag såg dig var när jag kom in på din instagram, såg någon bild där och tänkte att du är fan ta mig gammal. Dömde efter en bild på dig när du sitter i bilen och ego fotar dig själv. Fanns ingen tanke på att det var du som stod på Sösdala med min kusin.

Tredje gången så började du snapchata med mig och jag undrade vem fasen du var och du skickade en bild på när du hoppar med hojen. Ja jätte smart, vet exakt vem du är med hjälm och allt. Du sa att du var en vän till min kusin, vad du jobbade med, att du körde nilssons, hur gammal du var och vad du hette.
Visste inte att jag pratade med killen som stod på Sösdala.
Jag tyckte att du var skit skum.

4e gången jag såg dig så visste jag om din Instagram och att det var killen på Snapchat men fortfarande inte att det var samma kille som på sösdala.
Vi var på Hörby och jag hade gått bort till Rickard och Micke i varvräkningen och när jag var där så gick din start. I klungan trillade några stycken och du hade din chans att få en bättre placering men det sket du i, du stannade och slängde hojen åt sidan för att hjälpa en person som bokstavligen låg under sin hoj.

Lite senare stod du och dina vänner och pratade med min kusin när jag och Frid kom. Då slängde du fram din näve och presenterade dig. Och jag minns att jag sa att det var jävligt fint gjort, att stanna och hjälpa någon så.

Vi snackade på Facebook med massa skämt, skickade Facebook dekaler till varandra.
Sen kom den dagen jag dumpade mitt ex och dagen efter träffade jag dig, men inte för att det skulle bli någon Love utan för att spela bingolotto och bara ha allmänt trevligt.

Jag skickade och frågade dig om du ville spela bingo med mig och några vänner men jag trodde att du skulle fega men du skickade och frågade om vilken adress. Frid var den som fick snapchata med dig medan jag körde mot Martin och Erica. Trodde att du skulle stå utanför och vänta på att vi skulle komma men du hade bara knackat på och blivit inbjuden så när vi kom blev jag chockad av dig ännu en gång då jag inte trodde att du skulle gå in innan vi kom.

Jag satt och sa det att jag inte kommer vara ute efter någon förhållande då jag bara ville leka av mig efter förhållandet jag nyligen haft.

Någon dag efter bingolotto kvällen så träffades vi igen. Satt uppe och kollade film hela natten och du skulle köra till jobbet tidigt dagen efter. Men du var lika glad för det.
( Morsan ville träffa dig då hon var rädd att du skulle vara någon våldtäktsman/mördare. )

Nästa gång vi sågs var det hemma hos dig, du hade sagt att du skulle begrava min kropp i skogen eller mata den till kräftorna, du hade nog inte bestämt dig riktigt vad du skulle göra. Och vi kollade på White Chicks och du typ sa att jag var tjock när vi var på delen då den smala tjejen står i omklädningsrummet och säger att hon ser ut som en valross.
Där satt jag 1.60 och 55 kilo, vet om att du inte menade det, utan du menade om vi tjejer står så i omklädningsrummet osv.

När man berättar om den gången så tror folk att jag blev arg men ärligt talat så började jag skratta och frågade dig om du säger så till alla brudar du har haft hemma hos dig, och hur tusan har du lyckats få till det.

Vi fortsatte träffas och det gick ganska fort, kanske 1 månad sen var vi ett par.

Första gången jag skulle träffa dina föräldrar var en kräftskiva. Först och främst så kom jag försent med 10 minuter då jag var på 3 timmars under dagen och jag hade inte kört bil dit utan åkt med min far.
Jag och Rickard satt i varvräkningen och pratade om hur hemskt det skulle vara ifall om kräftan skulle spruta när man skulle ta av stjärten. Satt och tänkte på alla pinsamma grejer som kunde ske framför dina föräldrar och deras vänner.
Men istället så tog du tag i det pinsamma och din kräfta sprutade på personen som satt bredvid dig, du satt och tog rumpan på kräftan och lade tillbaka resten av den i skålen så man kunde få ett huvud med klor när man skulle lägga upp några kräftor på tallriken.

Jag var rädd att din familj/släkt skulle vara sådär fin i kanten och att jag inte skulle passa in.

Likes

Comments

Instagram@liinaliljedal