Likes

Comments

Dagen har varit fartfylld.
Idag när jag kom hem så letade vi efter Pelle som betett sig konstigt i helgen men vi hittade inte honom någonstans.
Men som tur var glömde jag hörlurarna hemma så när jag vände om så såg jag honom ligga där på gräsmattan. För att komma undan mig och mor så gick han under trappan. Men vi lyckades locka in honom i Rockys korg med kattmat.

Ringde först till Bromöllas veterinär men de hade fullbokat så ringde till Kristianstad och fick tid samma dag, halv 1. Körde in dit direkt så vi var 1 timme tidigare. Tiden gick fort och vi fick snabbt ett rum.

Hon vägde Pelle som ligger på 5 kilo, kollade hans tänder, lite tandsten men tänderna såg bra ut och så kände hon på honom och han var i bra form för sin ålder ( 12 år ) sa hon.

Han hade en böld från något kise slagsmål så de tog in honom för operation och vi kunde hämta honom halv 3 igen.
Vi hämtade medicinerna till honom medan de opererade, sen på hem vägen fick vi köpa kattlåda och kattsand då vår katt är en ute katt.


Har aldrig behövt fixa medicin till ett djur innan så blev som ett frågetecken när de sa att jag skulle hämta det på Apoteket. Djur apotek eller apotek som vi går på ?!. 😂😂

Nu har han dränering, typ ett öppet sår som ska läka inifrån.

Likes

Comments

När hjärtat kom hem idag så gick vi ut och sköt lite på några burkar och efter det beslutade vi oss för att åka in till Malmö för att köpa lite nytt.

Kom hem med detta. 🙈

Likes

Comments

I fredags ville tydligen inte Rocky att jag skulle åka till Kim, vilket jag gjorde ändå.

Efter att vi lagat mat så kom Pontus och Oscar för att de dagen därpå skulle ut i skogen o skjuta soft air gun. De satt uppe till tre på natten med förberedelser medan jag sov. Vaknade någon enstaka gång när de stod utanför och sköt.

På lördagen hade jag den lilla "lägenheten" för mig själv. Plockade undan lite innan jag satte mig vid datorn, kände mig hängig hela dagen. När killarna kom hem blev det mat och bilspel.

Igår satt vi bara framför tvn tills vi skulle åka hem till Linn.
Älskar hur kreativ hon är, vill man ha inspiration till DIY så kan man verkligen finna den hemma hos dem. Satt och myste med katterna, ville ha med den lille svarta hem men Kim sa nej.
😂 Han kommer ge med sig en dag, jag lovar.


Somnade på soffan när vi kom hem, haft en sådan huvudvärk så det kändes som om hela huvudet skulle sprängas och illamående också.

Idag mår jag bättre, har lite huvudvärk kvar men inte så farligt.
Sitter och letar julklappar på nätet och drömmer mig bort...

Likes

Comments

Igår åkte jag och mor till Kristianstad för att köpa en ny fläktrem till bilen, då den andra gick sönder i förgår när vi körde från jobbet. Lysena slocknade och de flesta lampor började lysa i panelen. 🚙
Blev även att åka inom blomsterlandet, köpte 2 vita orkidé krukor, en flugtrumpet, vasen rosorna står i och något till Kims mor.
🌹

På kvällen målade jag ett rådjurs huvud som jag fått av Kims far. Dock så är jag inte klar än.

Likes

Comments

Hämtat mor på massage och nu sitter jag framför en serie som jag snart tittat slut på. Första serien jag ser helt klart på. 😂

I skålen är det turkisk yoghurt, havregryn, blåbär, solrosfrön och nötter. Lite gotte innan jag sätter mig på cykeln nere i källaren för att trampa på.
🚴🏼‍♀️

Likes

Comments

I fredags tryckte Kim på publicera knappen på Facebook så att våran gemensamma sida kunde visas för mänskligheten.

L.K Media, en sida med lite mer än bara bilder.

Likes

Comments