Då Kim är iväg hela helgen och spelar airsoft så passade jag på att åka till Möbelnytt i Sölvesborg och Klubbkompis i Broby för att kika på möbler med mor och Filip.
Vi körde även förbi något hus som ligger ute på Hemnet för att kolla hur det låg men näää, ingenting för oss. 🏡

Får se vad morgondagen har att erbjuda. 😄

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa! ✨

För 1 år sedan var jag och Kim på hotell gässlingen och hade det jätte mysigt. Så gissa vad jag gjorde för någon dag sen?.

Jag bokade en lördag till söndag där. Ska bli så mysigt att bara komma iväg lite, äta god mat, ta någon massage, mysa på hotell rummet på kvällen och bara njuta av varandras sällskap. ❤️

Tackar mor, far och bror för 2 års presenten.
{ Bilderna är från google. }

Likes

Comments

• Kastrull med lock
• Kantareller
• Salt ( om man vill ) Lägg kantarellerna i kastrullen. Salta med 1/2 tsk per liter svamp. ( Ibland använder jag inte salt )


Lägg på locket och låt koka 5-10 min. Jag kollar svampen efter 5 min och om den behöver kokas mer så väntar jag yttligare 5 min.
Frysning; Ös svampen med spad i plastburkar, fyll dem till 2 cm från kanten. När svampen kallnat, förslut och frys in.

Likes

Comments

Räknat på 10 kräftor.

• 3 Liter vatten
• 1 Falcon 0,5 % Smakfull alkoholfri, brun burk.
• 1 sockerbit
• 1DL salt
• 1 klase dillBlanda allting i en gryta och koka upp.



När det kokar ordentligt flyttar du dillen åt sidan i kastrullen och häller i kräftorna, täck över med dillen igen.
Ställ timern på 9 minuter och vänta.
När timern ringer är de klara, jag lägger dem i fryslådor med spa ( vattnet i kastrullen och någon dill ) då jag ska frysa ner dem men de går såklart att äta varma också.

Likes

Comments