Om vi får en dotter kommer hennes initialer vara C.C & om vi får en pojk kommer hans vara T. ( andranamn har vi inte kommit överens om än. )

Men först ska vi flytta ihop i hus & jag vill gärna vara gift innan vi skaffar barn. 💒🤵👰💍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förra veckan bestod av :

Avslutning med crosskolan vilket innebar tacos, bowling & utdelning av diplom. Vi tränare fick också varsitt diplom samt ett pris av alla som varit med på crosskolan. Jättehäftigt pris. 😍
Tack så mycket fina ni! ❤️

Jag fick hem utbildnings materialet till guldhjälm, skickade ut mail angående guldhjälmsutbildningen.📧📝📅

Vi var & tittade på en varsin bil till mig & far i lördags efter det gjorde vi hemmagjord pizza & körde upp den lilla crossbussen på vinterförvaring. 🚗💨

Igår städades det där hemma, far & Kim i garaget & så klistrade Kim dekaler. Nu är det bara min hoj kvar som ska få sina kläder designade, hemskickade & klistrade. 🏍️💨

Ny vecka & nya tag.

Imorgon åker jag till Ronneby med far då jag & en handfull med andra ska på en dialog kväll med SISU idrottsutbildarna Blekinge.

På onsdag börjar jag hålla i min sista guldhjälmsutbildning för i år. 📝

På söndag åker jag & far för att kolla på ett hus då Kim jobbar så kan han inte följa med. 🏡

Likes

Comments

" Igår blev jag småsur & gick en runda, han sprang ifatt mig, försökte ta min hand & när jag vägrade ge honom den så ställde han sig framför mig, tog tag i mig & höll mig tätt intill sig. Där stod jag som i en film, i hans famn ❤️ "

~ Följ mig på twitter; LinaLiljedal

Likes

Comments

i lördags frågade han mig vad jag önskade mig i julklapp, vet inte svarade jag.
Men igår kom jag på det & berättade för honom vid matbordet. Jag önskar mig en citronpress sa jag, han tittade snett på mig efter att ha försökt gissa sig till en fransk bulldog.

Tydligen för billigt då man kan få tag på en citronpress i princip gratis på wish.

Om det nu är så billigt så vill jag ha yoshimura avgasrör sa jag.
Halva i julklapp & nästa halva när jag fyller år, men du kan sätta dit allt samtidigt men dela upp presenten. 5.000 i julklapp, 5.000 i födelsedagspresent, som hittat. 😘

Likes

Comments

Grattis på farsdag pappa!

Du har alltid varit min förebild, att hålla igång så många bollar i luften som du gör är otroligt!
Du sköter ett eget företag & när du kommer hem får du hålla på med svemo, jämkes hemsida, hjälpa folk med anmälningar, sköta tidtagningen, åka iväg på möten, vara ordförande, hjälpa till på crosskolan & uthyrningen, sköter Nilssons motorcup hemsida, meka, vara tävlingsledare, domare, hjälpa till på jämke.
Typ varje helg är du bokad, varje dag är du bokad. Du är nästan aldrig iväg med oss & tränar för att du har så mycket.

Du gör så otroligt mycket som många alls inte ser. vilket också gör att jag är rädd, rädd för att du ska gå in i väggen. Du tar på dig alldeles för mycket än vad en människa egentligen klarar av. Är du en superhjälte? det verkar inte bättre.

Pappa, jag älskar dig & jag vill att du ska leva tills du är minst 100 år. För jag har hört att superhjältar lever ganska länge. ❤️

Likes

Comments

lite peppande quotes från google i höst mörkret som håller på att falla. 🍁🍂🍁🍂

Likes

Comments

Min nyårs klänning kom idag så det första jag gjorde när jag kom hem var att testa den. Sen tog jag en nap, blir så jäkla trött under vintertiden.
När jag vaknade så ställde jag mig o gjorde en äppelkaka & lemonad. 🍎🍏🍋
Nu kallar duschen sen sängen.

Ni får ha det så bra så länge. 😄

Likes

Comments

Igår kväll när jag hade somnat försvann min pojkvän.
Han låg & pillade på mobilen medan jag försökte sova & när jag vaknade första gången under natten så var han borta, trodde att han gått på toa & snart skulle komma tillbaka så jag somnade om. Men andra gången jag vaknade var han också borta.
På morgonen hörde jag ytterdörren låsas upp & hans röst hördes i hallen & sedan i köket när han skulle äta frukost.

Men vart var han under hela natten ?
Den frågan ställde jag mig, först trodde jag att han satt vid datorn i rummet bredvid men så var inte fallet.. Han hade varit & pillat, men inte på vad som helst, utan en hoj i garaget.

Likes

Comments

Detta tyckte jag såg riktigt mysigt ut!
Fast jag hade haft en annan säng.

Likes

Comments