Igår tog jag och Anna en roadtrip med några goa människor. De ringde och sa att dom var ute och åkte och fråga om vi skulle med så vi tänkte varför inte liksom. Brukar bli ganska långt uppehåll innan vi ses då dom bor strax utanför Göteborg, men är alltid lika kul när vi väl ses.

Hade ställt klockan på 8:20 idag då jag hade ett teamwod pass bokat på crossfiten, ett pass där man jobbar i grupper, riktigt kul faktiskt. Vid 10 tiden var jag och Anna och tränade och resten av dagen spenderade jag ute på altanen med datorn och en filt. Vid 7 tiden lagade jag och några till tacos som vi sedan åt, riktigt gott. Mamma och Pappa tog tidigare idag tåget ner till Helsingborg för att spendera två dagar där med några kompisar så är även tvungen att ta hand om Vilma med. Nu får vi helt enkelt se vad kvällen leder till, tror dock det bara blir en hemmakväll för min del. Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!! Som vanligt var det crossfit på schemat idag och var faktiskt ett av det bästa passen jag varit på, var helt slut efteråt, så som det ska vara haha. Fick även köpt en nyckel eller vad man nu ska kalla det så jag kan vara där inne på gymmet och kunna träna utanför passen med, hoppas på att jag ska kunna använda den flitigt. Imorgon är det äntligen fredag och det ska bli så skönt. Dock springer verkligen veckorna bara förbi och det är väll bra, men känns som jag inte hinner med något, ligger verkligen efter med allt iallafall skolarbeten, men men det får jag ta tag i när jag väl är tillbaka i skolan. Nu ska jag kolla en video på youtube innan jag lägger mig. Puss & Kram. 

Likes

Comments

Åhh hur snäll är inte min mamma? Idag när hon kom hem från stan hade hon köpt med sig denna till mig. Har länge varit i behov av en ny parfym då min har varit slut sen ett tag tillbaka. Så det kunde inte sitta bättre med en ny idag. 

Börjar inte fören 16:00 idag så nu under dagen har jag hunnit plugga med Anna en stund och även hunnit äta lite lunch. Är fortfarande förkyld med och vet inte om det bara är förkylning eller om det kan bero på pollen också? Har iallafall tagit allergi tablett precis så får väll se om det hjälper. 

Likes

Comments

​Hej på er, hur mår ni? Jag har varit hemma idag från praktiken på grund av att jag har blivit förkyld igen, har varit sjuk med jämna mellan rum väldigt länge nu och det känns inte normalt? Har inte gjort något idag förutom att kolla youtube, äta och sova hela dagen. Tänkte att jag ska försöka gå imorgon och om jag känner att det inte funkar får jag bara gå hem igen. 

Nu ska jag fortsätta kolla på youtube och just det hur bra är inte Therese Lindgren? verkligen favorit youtubern, blir så inspirerad av henne. Jaja ska sluta tjata nu. Ha en fortsatt trevlig måndag. Puss!

Likes

Comments