View tracker

En lugn lördag idag och jag passar på att ta en promenad ute i det fina vädret.

  • Filed under: LIVET

Likes

Comments

View tracker

GOD MORGON! Måndag, vilket innebär en ny vecka. Jag har en hatkärlek till måndagar. Ogillar måndagar för det innebär då att helgen är över, men gillar måndagar för att för mig blir det som en chans att "börja om om ni förstår vad jag menar? Denna måndag börjar jag med att ha skola hela dagen. Min sista vecka på högskolan nu, på söndag ska sista inlämningen in. Känns helt sjukt att jag snart är klar.

  • Filed under: LIVET

Likes

Comments

View tracker

Två bilder från nyårsafton. Den första skålar jag in tolvslaget med min kärlek och på den andra får jag min nyårskyss. Hoppas ni hade en underbar nyårsafton.

  • Filed under: LIVET

Likes

Comments

Efter att ha varit i skolan hela dagen så är det nu dags att åka på innebandyträning. Inget julledigt här inte. Puss på er!

Likes

Comments

View tracker

Efter jag har varit på fotokursen så har jag försökt att fota så mycket som möjligt och jag passade då på att fota granen så länge den är uppe. Tycker ändå bilderna blev bra för att inte ha redigerat dem. Vad tycker ni?

Likes

Comments

HEJ! Den här dagen började med jobb 09.00-14.00 och sedan har jag städat lite här hemma, slängt in en tvätt och fixat med adventsljusen till imorgon. Helt sjukt att det redan är första advent imorgon. Om cirka två timmar ska jag och Klas hem till hans föräldrar på middag. Men är jättehungrig nu redan hahaha så måste äta något mellanmål. Hoppas ni får en fin lördag!

Likes

Comments

God morgon på er! Den här fredagen har jag fullt upp. Ska först nu jobba 09.30-13.30 och sedan har jag skola 16.00-18.00. Efter det ska jag hänga med tjejerna. Ville egentligen bara kika in här för att önska er alla en underbar dag. Puss & kram!

  • Filed under: LIVET

Likes

Comments

Har bland annat ätit brunch två gånger och jag har blivit mörkhårig. Jag gymmar och spelar innebandy som förut. Jag går i skolan och har bara cirka två månader kvar till examen. Jag har bokat en weekend med tjejerna i klassen, en examenspresent till oss själva. Jag har även sett Justin Bieber live. 

Tanken med att börja skriva här igen är inte att bara skriva om mina dagar. Jag har bokat en fotokurs i december, så tanken är att den här bloggen ska ha fokus på fotografering och min utveckling i det. Såklart kommer det komma andra inlägg också och speciellt nu till en början. Hoppas det här blir bra.

  • Filed under: LIVET

Likes

Comments

Helgen i Västervik var väldigt bra, var så kul att få spela innebandy igen och umgås med fina människor. Vill gärna åka tillbaka och spela nästa år. Nu när jag har varit hemma har jag städat, tvättat, jobbat och träna, samt passat på att sova ut på morgonen och ta igen förlorad sömn. Har även spelat mycket Pokémon med Klas (haha ja jag är beroende). Nu i dagarna som kommer ska jag städa lite mer, ska träna och jobba. Sen på torsdag åker jag till Finland med laget på träningsläger.

Likes

Comments