Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Jag har nu efter tre och ett halvt år tagit socionomexamen. I fredags hade vi examensceremonin och igår grattade släkten mig. Dessa tre år har verkligen gett mig mycket. Jag har bland annat träffat vänner jag kommer ha med mig för livet, som jag idag inte skulle klara mig utan. Jag har växt så otroligt mycket som människa och lärt mig så otroligt mycket saker, och framförallt lärt mig mycket av mig själv och om mig själv. Det ska bli spännande nu att se vad det nya kapitlet i mitt liv har att erbjuda. Jag har redan smygstartat redan i slutet av januari och jobbar nu på socialtjänsten. Det ska bli kul det här.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • Filed under: LIVET

Likes

Comments

Här ovan ser ni tre bilder från Bulgarien där jag och min sambo var i somras, tyckte om det landet väldigt mycket av vad jag hann se haha. Men dessa bilder blev jag faktiskt väldigt nöjd med, ingen redigering alls tror det eller ej.

  • Filed under: RESOR

Likes

Comments

Lite detaljer ifrån vardagsrummet. Längtar tills vi flyttar till större framtiden så man kan inreda ännu mer hehe. Just nu bor vi i en etta, dock på 43 kvm, så det är en stor etta. Men ska bli skönt att i framtiden ha i alla fall ett rum till. Hur bor ni?

Likes

Comments

FÖRLÅT för usel bildkvalité!! Har försökt rädda dem med lite redigering hehe. Men ville hinna ta bild på dem innan jag hade hunnit börja använda dem och det var så dåligt ljus då jag tog dem. Men här är i alla fall mina nya sminkborstar från Helen Torsgårdens egna märke, beybey beauty. Har inte hunnit prova alla än, men de jag provat ÄLSKAR jag. Mjuka, snygga och de är så lätta att arbeta med. Ångrar inte en sekund att jag köpte dessa. Älskar också att de är så snyggt packade.

Likes

Comments

Här ovan har ni mina smutsiga sminkborstar Hahaha, men har nu tvättat dessa. Dock blev det typ ingen skillnad så är i behov av nya. Men har precis fått sms om att jag har ett paket att hämta och där i ligger mina nya borstar! Kommer självklart att visa dem här.

Likes

Comments

Den här ansiktsmasken fick jag av mamma i julklapp. Jag älskar den. Ett stort tips till er! Min absoluta favorit.

  • Filed under: TIPS

Likes

Comments

Från en helg i Köpenhamn.

  • Filed under: RESOR

Likes

Comments

En lugn lördag idag och jag passar på att ta en promenad ute i det fina vädret.

  • Filed under: LIVET

Likes

Comments

GOD MORGON! Måndag, vilket innebär en ny vecka. Jag har en hatkärlek till måndagar. Ogillar måndagar för det innebär då att helgen är över, men gillar måndagar för att för mig blir det som en chans att "börja om om ni förstår vad jag menar? Denna måndag börjar jag med att ha skola hela dagen. Min sista vecka på högskolan nu, på söndag ska sista inlämningen in. Känns helt sjukt att jag snart är klar.

  • Filed under: LIVET

Likes

Comments