Här ovan ser ni tre bilder från Bulgarien där jag och min sambo var i somras, tyckte om det landet väldigt mycket av vad jag hann se haha. Men dessa bilder blev jag faktiskt väldigt nöjd med, ingen redigering alls tror det eller ej.

  • Filed under: RESOR

Likes

Comments

Lite detaljer ifrån vardagsrummet. Längtar tills vi flyttar till större framtiden så man kan inreda ännu mer hehe. Just nu bor vi i en etta, dock på 43 kvm, så det är en stor etta. Men ska bli skönt att i framtiden ha i alla fall ett rum till. Hur bor ni?

Likes

Comments

FÖRLÅT för usel bildkvalité!! Har försökt rädda dem med lite redigering hehe. Men ville hinna ta bild på dem innan jag hade hunnit börja använda dem och det var så dåligt ljus då jag tog dem. Men här är i alla fall mina nya sminkborstar från Helen Torsgårdens egna märke, beybey beauty. Har inte hunnit prova alla än, men de jag provat ÄLSKAR jag. Mjuka, snygga och de är så lätta att arbeta med. Ångrar inte en sekund att jag köpte dessa. Älskar också att de är så snyggt packade.

Likes

Comments

Här ovan har ni mina smutsiga sminkborstar Hahaha, men har nu tvättat dessa. Dock blev det typ ingen skillnad så är i behov av nya. Men har precis fått sms om att jag har ett paket att hämta och där i ligger mina nya borstar! Kommer självklart att visa dem här.

Likes

Comments

Den här ansiktsmasken fick jag av mamma i julklapp. Jag älskar den. Ett stort tips till er! Min absoluta favorit.

  • Filed under: TIPS

Likes

Comments

Från en helg i Köpenhamn.

  • Filed under: RESOR

Likes

Comments

En lugn lördag idag och jag passar på att ta en promenad ute i det fina vädret.

  • Filed under: LIVET

Likes

Comments

GOD MORGON! Måndag, vilket innebär en ny vecka. Jag har en hatkärlek till måndagar. Ogillar måndagar för det innebär då att helgen är över, men gillar måndagar för att för mig blir det som en chans att "börja om om ni förstår vad jag menar? Denna måndag börjar jag med att ha skola hela dagen. Min sista vecka på högskolan nu, på söndag ska sista inlämningen in. Känns helt sjukt att jag snart är klar.

  • Filed under: LIVET

Likes

Comments

Två bilder från nyårsafton. Den första skålar jag in tolvslaget med min kärlek och på den andra får jag min nyårskyss. Hoppas ni hade en underbar nyårsafton.

  • Filed under: LIVET

Likes

Comments