Header

Musik, Tankar, Vardag

Ugh. Vad är mitt liv? På riktigt ska någonting gå framåt som man tänkt sig? Hur ska man ens göra vad man vill? Ugh. Jag kan bara försöka komma framåt men det är SÅÅÅ JÄVLA SVÅRT. Så då får jag panique och gör allt jag kan men så blir ingenting bra. Så då gör man inget. Sen får jag ännu mer panique för att jag gör INGET så då gör jag bara nåt som bli asdåligt. ¯\_(ツ)_/¯

Svårt att göra det jag vill också. Det går liksom inte att bli vad man vill alltid men jag SKA det. Så enkelt är det bara. Fast. Det är ju inte enkelt. Svåraste någonsin. Jag kan inte plugga till det. Jag kan inte gå 3 år och ha det jätte kul på en utbildning och sen komma ut o ha de där jobbet. Det funkar liksom inte så som för andra och ibland förstår INGEN mig och då vänder jag mig till videos på Jim Carrey. Då känns det lite lättare allting men det är bara fram tills nästa dag. Ugh.

Vad ska vi konstnärliga människor som inte klarar oss ta vägen egentligen? Är vi alla bara lurade till att vi kan bli vad vi vill och att vi väntar eller hoppar av de som inte känns "helt rätt" som Soran säger? Ska vi alla konstnärliga personer få depression och svälja piller tills vi dör av självmord eller tills paparazzi dödar de konstnärliga själar som kunnat komma ut med sin "konst"? Ska jag aldrig vara helt nöjd? Jag vill också kunna plugga 3 år i skolan, DET ÄR KUL ATT PLUGGA! och sen vill jag kunna gå ut och börja jobba precis som er som pluggar till förskolelärare. MEN det kommer ALDRIG att hända. Jag som har en sådan själ kommer aldrig att ha en sådan säkerhet. Man vet aldrig när nästa jobb, nästa lön, nästa hit, kommer. Jag väljer det livet. Men min hjärna klarar inte av det ibland just nu eftersom att jag inte kommit så långt ÄN. Hade jag nu jobbat med det jag velat hade jag inte brytt mig så mycket om en sån hög säkerhet utan bara den är OK.
Jag kan också åka och plugga musik någonstans om jag vill. Men efter det då? När man pluggat de 3 åren och man inte kunnat jobba med det man vill? Då kan jag inte plugga till något annat mer "säkert", då har jag redan spenderat de pengarna och sen får man ta något skitjobb. DET FÅR ALDRIG HÄNDA MIG. Jag tänker att om man inte har en plan B, så kommer den inte distrahera mig från plan A. Och då kommer plan A att lyckas. Men jag är även fucked up så jag vet inte om jag klarar det. Nåväl. Ett Jim Carrey klipp till, lite godis. Sen in i tankarna igen imorgon. Fan vad jag bara önskar jag kunde vara som en av er. Kanske en polis. En doktor. En lärare. En som jobbar heltid någonstans. Men... även ni kanske inte är helt nöjda. Man kanske bara aldrig blir det. Och de kanske man bara får finna sig i. Men jag vet inte om jag kan det. Jag kanske vägrar att bara finna mig i det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Skönhet, Vardag

Tjena! Vad snygg jag blev på bilden under. Haha!

Sitter med ansiktsmask och dricker celsius och käkar min favvo mat att göra just nu, haha.

Kollar på outsiders nu innan jag, Moa och Augustus ska se på någon film och käka lite skit. Imorgon ska vi in på stan och se på bio! Fan vad roligt.

Det är så jobbigt att ibland har jag INGET att skriva trots att jag VILL blogga och ofta har jag sååå mycket jag vill skriva men hinner bara med ett kort inlägg eller vet inte vart jag ska börja. Ugh.😒

Jobbigt att lägga in bilder från olika ställen. Hihi.

En på Outsiders har tourettes och säger till sina djur att hon ska avliva de och att de är fula. En annan tjej på Outsiders har fobi för skägg...

Jag har fobi för killar utan skägg.

Likes

Comments

Musik, Shopping, Vardag

Jag är så himla rolig (får man säga så?) för att när jag köper något och kassörskan frågar "Ska det vara en present?"
Så säger jag ja, för då kan jag öppna det jag köpt, och så känns det som en present till mig själv, en investering och som något jag faktiskt behövt. 😬 Köpte en bok som jag ska skriva mina låtar i. Den var såååå fin och nu behöver jag skriva mer än någonsin för att jag vart med om så mycket fucking skit det senaste att om jag inte skriver nåt om det kommer jag gå undeeeeer. 😫

Nu vilar jag lite på en bänk innan jag ska gå hem. Fan vad skönt att duscha och ta på mig pyjamas DIREKT när jag kommer hem. Är fortfarande sjuk. Och jag tänker bara vara hemma från och med nu.

Likes

Comments

Vardag

Idag skulle Mimmi på fest så gissa vem som får vara barnvakt?! Jag!!! Kul!!! 😃 Det gick jätte bra, han är ju en väldigt glad prick oftast. Han grät bara EN gång! 😂

Jag är dessutom väldigt sjuk. Det har jag nog fått från Mimmi men jag fick lite starkare, typ. Hoppas det är bättre imorgon. Inatt och natten innan var hemska! Fick vakna inatt vid 5 och ta 2 tabletter och försöka somna om. 🙄 Sen kändes det bättre när jag vaknade 8. Och nu har det inte känts som att mitt huvud ska sprängas på hela dagen. Näsan är bara värre idag. Så det är väl det som blir nu istället.
Nu käkar jag popcorn, choklad och dricker Cola. Ser på Blended på tv. Sen tänkte jag se lite Halvvägs till himlen, har för mig att första säsongen var rolig. Sen börjar ju Harry Potter 20.00, så det får väl bli den kanske. Ska hålla mig vaken till Mimmi kommer hem. 😬 Och trösta Robin när han vaknar ibland.

Hoppas ni alla mår bra. ❤️

Likes

Comments

Vardag

Jag älskar att dricka celcius då och då. Min favorit är vilda bär. Såklart. 😬 Jag försöker komma igång med träning och kände för att dricka en nu. Jag ska inte ta ut mig hårt idag alls. Bara röra mig lite. Tränade varje dag nyss typ och nu inget. 🙄 Bra, Lina.

Längtar skitmycket till min födelsedag. Ska ha en jätte kul dag. Har inte planerat allt nu utan har olika förslag. Får berätta hur det blir sen.
Jag har börjat kolla på en serie på Netflix som heter Crazy ex girlfriend. Den är faktiskt rolig! Lite fånig typ. Men har panik typ hela tiden för jag inte har någon som jag vill se hela tiden. Kollar typ tio min av tre olika serier och sen får jag panik och kollar på YouTube där folk snackar om konspirations teorier. 😬😇

Likes

Comments

Shopping, Skönhet, Vardag, Musik

Ni fick ju bara se ett smakprov på min klänning på bilden med min celcius. Så här kommer en lite bättre. 😬😇 Jag gick ju runt och kollade affärerna på torget på Fredagen. Samma sak på Lördagen. ALLIHOP. Kände mig aldrig riktigt nöjd. Åkte vidare till Nordstan efter flera timmar på torget med Angelica och Andréa. Kollade ÖVERALLT. Hittade inget. TILLS... 17.45. En jävla KVART innan de stänger. Det finns så mycket fint jag skulle kunna köpa till vardags men tänker mig så många regler till dop. Ville inte komma i en svart klänning som får mig att se ut som jag är en festprisse som ska festa i stan. Något som täcker mer. Någon i en inte för jobbig färg. Ja... Det blev ju beiget tillslut.

Testade en grön och min moster sa att det var MYCKET bättre än allt beiget jag testar. Vad hittar jag då efter 30 min? En beige klänning. Men jag kunde inte leta längre. Den var bättre än allt andra. Passar bra med min nya stil också. 😎😬

Jag fick inte säga det innan, men jag skulle sjunga på dopet. Make you feel my love. Glömde såklart lite text. Men det gick bra ändå. Det var ju för Robin! ❤️ Jag hann bara ta en snabb bild på honom innan, haha.

Likes

Comments

Shopping, Skönhet, Vardag

Påväg till Robins dop nu och tog med mig en Celcius som ska smaka äpple och ingefära. Kanske blir lite piggare. Mår SKIT idag. Skönt att lägga sig i sängen hemma sen. Men skönt att träffa släkt. Ska åka dit lite tidigare för att hjälpa till lite. Så jag hann inte käka innan morfar hämtade mig. Fick liksom bli en dålig frukost. Som jag hade hemma. Det blev sugrör för att jag har läppstift 😬 Men jag föredrar det oftast faktiskt.

Förstör jag min nya klänning nu kanske. 😬 Haha jag har fixat en ny tumme som ni ser. Eller nagel... men det blir som en helt ny tumme med naglar. 😬 (Känner att jag vill använda den smileysen mycket idag, tydligen😬 passar med allt.)
Under klänningen ville jag inte ha NÅGRA linjer så jag har "instagram bh-n" på mig som jag köpte för jätte länge sedan. Alltså... den är inte bättre än någon annan klister bh enligt min åsikt... den blir liksom likadan. Om den är billigare än en annan klister bh tycker jag ni kan köpa den. Men onödigt om den e dyrare eller så. 😏Dessutom är den ju lite större och bökigare. Men allt kan ju va olika på alla människor. Så blev den iallafall på mig. Var tvungen att testa. 🙈

Likes

Comments

Shopping, Skönhet, Vardag

Var tvungen att hitta något att ha på mig imorgon och eftersom jag alltid är i god tid så fick det bli idag. Gick timmar på torget idag (även igår) och hittade INGET. Jag la faktiskt undan en klänning efter en stund men kände mig inte helt nöjd så jag åkte in till stan istället för att se om jag hittade något där. Jag hade ögonen på ett par örhängen som jag hittade på instagram. Så de gick jag bara o köpte direkt.

Det blev de till vänster. De va de jag hittade på instagram. Men stod och vägde mellan dessa ett tag.

Sen blev mina lösnaglar förstörda :) Så nu får jag fixa en ny tumme inför imorgon.🙄😬😇😂

Likes

Comments

Tankar, Vardag

Mina mostrar är bäst ingen protest! ☺️ Man blir på bättre humör genast av dom. 😬
Har vart hemma hos Mimmi varje dag denna veckan. Sov över Mån-Tis och passade Robin en stund när Mimmi tränade. 💪🏼 Sen var vi på dopsamtal på Tisdagen för att Robin ska döpas på Söndag. Idag fixade vi också en sak. Så att nu är vi redo inför Söndag liksom. 😬😎

Jag har en gruppchatt med mina mostrar där vi skriver varje dag och det brukar finnas minst 88 sms att läsa när man inte vart vid mobilen ett tag. Okej, kanske en överdrift. Men det HAR hänt. 😂 Och jag är en som skickar många små tills jag är klar. Allt kommer liksom inte i ETT sofistikerat välformulerat sms.

Sen hinner jag inte med den JÄÄÄÄÄVLA bussen!!! Den sista går från Stenungsunds station till mitt område efter 21. Och bussen TILL Stenungsunds station brukar komma typ exakt när den sista bussen hem går. Så då får man gå TRETTIO MINUTER, i en våldtäktsgränd.
För att den SISTA bussen inte kunde vänta på Göteborgsbussen i två minuter? Man får väl tänka positivt. Det finns iallafall bussar. 😎

Vi käkade en liten kvällsmat och kollade på ett program om par som gått på en dejt/dejtat i två år/gjort slut. Där de fick svara på frågor som de ställde till varandra. Tillsammans med en lögndetektor.
Tänk va bra om alla pratade öppet och ärligt med varandra. 😇

Godnatt❤️

Likes

Comments