Halloj! Har provat på att blogga på nouw nu ungefär två månader, men måste säga att jag inte riktigt gillar denna bloggportal lika mycket som blogg.se, så kommer börja bloggar där igen. 

Tycker allt med designen, att göra inlägg, ladda upp bilder och sånt är mycket smidigare att göra där, plus att språket på denna sida är lite sådär, det blandar massa mellan engelska och finska vilket är lite jobbigt. 

karlstromlina.webblogg.se

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - napsauta tästä!

Likes

Comments


Var och handlade lite i morse, och bestämde mig för att gå förbi porslinsavdelningen och titta lite. Fick då syn på denna mugg och blev helt säker på att jag absolut behöver den. (egentligen inte eftersom mitt skåp redan är fullt av muggar men)

Nu är det dags att titta på ett CSI avsnitt och inviga den nya muggen med lite mörkrostat kaffe. 

Likes

Comments


​Förra veckan hade jag semester, och tur med vädret hade jag ju verkligen. Typ enda veckan hittills i sommar det faktiskt varit varmt. Kärlek till det finska sommarvädret alltså <3
 Katten fick följa med mig och Hannes och testa på villalivet två dagar den veckan, och jag tror han verkligen gillade det. ​Han tyckte det var spännande att få springa omkring där ute och undersöka saker. Det är nog lite synd att han annars måste vara inne hela tiden eftersom vi bor i lägenhet, but that's life. Han verkar nog inte klaga så mycket :) 

Har ganska länge funderat på att försöka få fram min naturliga hårfärg, och har nu under en tid sakta men säkert fått det ljusare, och jag börjar vara nöjd med den nuvarande färgen. Jag tror även att det borde matcha min naturliga ganska bra, så nu är det bara att låta det växa ut och se. 

Och jo, jag borde få priset som årets mest inaktiva bloggare. Men kanske jag lyckas bättre nu när jag inte riktigt har något annat att göra än arbeta.  

Likes

Comments

Halloj!

Håller nu just på att flytta ut ur min lilla 24 kvadratmeters lägenhet, och in till en betydligt större. Största orsaken till flytten var att jag och min pojkvän ville ha en gemensam bostad, samt att katten Alfons skulle ha mera utrymme att springa på. Och han gillar verkligen denna nya lägenhet!

Likes

Comments


Äntligen är mössan på huvudet och betyget i handen!

Likes

Comments


​Det börjar närma sig sommar, vilket också innebär att studenten börjar vara nära. De slutliga studentresultaten borde komma denna vecka, och själva student
dimissionen äger sedan rum den 30.5.

Det är otroligt skönt att det börjar bli varmare! Det bästa med sommaren är att det börjar vara ljust på nätterna nu också, det gör allt mycket mysigare. Och så är det ljust när man far till jobbet på morgonen eller när man kommer hem sent på kvällen, det gör att dagens känns mycket lättare.  

Ser sjukt mycket framemot denna sommar! 


Likes

Comments

 
Denna lilla filur hämtade jag hem i förrgår. Har alltid velat ha ett husdjur, men eftersom flera i min familj är allergiska har vi inte kunnat ha något. Men eftersom jag nu bor själv bestämde jag mig för att skaffa en liten kisse. Och här är han nu. 
Han är väldigt busig av sig, börjar leka med allt han hittar. Men samtidigt är han också riktigt mysig. Redan första natten här kom han uppklättrande i sängen för att sova, istället för att sova på sin egna säng på golvet. Soooo cute <3  

Likes

Comments