Header

Egentligen har jag försökt starta om den här bloggen så många gånger och verkligen försökt blogga ordentligt. Det har jag ju uppenbarligen inte lyckats med. 

Tänker inte ens försöka övertala mig om att jag ska bli bättre på det för de kommer jag inte lyckas med. Det kommer sluta med att jag skriver när jag känner för det eller bara vill skriva av mig. 

En sån kväll är det just nu. Jag vill bara skriva av mig. Få bort känslorna inom mig och må bra. Skrika rakt ut och känna hur ångesten släpper. För jag vet ju de, att den där ångestattacken kommer snart. och hur gör jag då? Jag har aldrig varit själv när det hänt innan. Jag har alltid haft J där. Men han har inte varit här på 4 månader. 

Jag omringar mig av människor som inte betyder något, människor som inte ser, hör eller förstår. Men när dem är borta då? När jag sitter där själv och låter känslorna komma? Vad gör jag då?

Min bästa vän sitter just nu flera mil bort, i ett annat land och kommer inte hem förrän om tre veckor. Min största styrka kommer hem om tre veckor och fram tills dess är jag maktlös. Osynlig och svagast i världen. 

Likes

Comments