Header

Nu sitter den där. En tatuering med min sons namn. Kan man ångra något så självklart? Föralltid.

Likes

Comments

Jag är för första gången på två månader iväg helt själv utan min bebis. Återbesök på mvc står på schemat och min mamma är snäll och är barnvakt. Jag har blivit så van att jag inte vet vart jag ska ha mina händer... Att ha barnvagnen vart jag än går. En sån frihet men så konstigt och tomt. Känns som jag är gravid på nytt för sist jag var iväg själv sparkade G för fullt i magen.
Imorgon ska jag förhoppningsvis göra något kul. Lägger upp bild om det blir som vi tänkt.. 🙈

Likes

Comments

Min kille och jag igår på min mammas jobb. Tycker han blivit så stor nu de senaste dagarna. Måste vare en kombination av amningen och ersättning.. Vart ska detta sluta 🙈😅

Likes

Comments

Känslan efter ett skrikmaraton och man får en liten stund för sig själv. Även om det kanske bara är en sisådär 30 minuter...
Nu blir det soffan resten av kvällen.

Likes

Comments

Att strosa runt på stan helt själv är verkligen underskattat. Speciellt när lillen sover. Det är liksom inte en självklarhet längre. Regnet vräkte ner utanför så gömde mig inne på NK i någon timme.
Åkte hem till Rebecca och lilla Vera som inte är så liten längre. Hela 3 år nu i dagarna. Längesen men så mysigt. Blev en snabb kaffe innan jag smet hem igen.

Strumporna till vänster fick följa med hem till G. Glada strumpor kan min bebis behöva 😅

Likes

Comments

Nu är det höst på riktigt! Sålänge det inte regnar är hösten riktigt mysig. Att vara mammaledig vid denna tiden är inte jätte jobbigt (trots lite för lite sömn..) inga måsten utan bara vara. På sommaren vill man gärna hitta på så mycket som möjligt. Ta vara på solen osv osv. 🍁
Igår var tanken att ta en sväng till stan. Men nazisterna tog över hela vårat område. Helt sjukt. Finner inga ord. Några timmar senare, när allt lagt sig tog jag och mamma en promenad till focus för att handla och komma ut lite. På samma ställe som allt skedde. Följde hela förloppet live från tv4. Kollade ni också?
Så vi tog en sväng till stan idag istället. Två nya mössor fick följa med hem till G. Hur söt är inte den blåa från united colors of benetton? Hade helt glömt bort att dom säljer barnkläder. En fika på NK blev det också. Otroligt smidigt med småbarn där. Amningsrummet och toaletter nära till hands är en lättnad!

Likes

Comments