Header

Drygt två månader kvar till jul nu. Jag vet inte om jag vill att tiden ska gå fort eller långsamt.. Jag älskar dock allt som hör julen till!

Nu ska jag åka in till stan och möta upp mina tjejer för en sushi-dejt. Jag uppskattar verkligen mina lediga dagar mitt i veckan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Godmorgon fina! Idag är jag ledig och tänker inte göra mycket för världen. förutom en fika i stan med Jasmine ikväll <3 Jag ska vara hemma och börja packa lite smått. Rensa kläder, man har så mycket som man inte ens använder. Tänkte köpa lite kul i inredningsväg i stan sen också. Visar er vid ett senare tillfälle. 

Hoppas ni får en bra dag

Likes

Comments

Ny vecka, nya problem. Dock har jag inga problem så långt ögat når. Väldigt nöjd med mitt liv för tillfället. Om man får vara de utan att någon tar illa upp?
Efter jobbet idag mötte jag upp mamma. Tog en latte och köpte med mig sallad hem. Sprang även in i min kära kusin Linn. Vill inte avslöja för mycket, men håll ögonen öppna. För i vår kommer hon synas i tv3 i en ny serie som börjar. Ska bli så kul att se! Med bland annat blondin Bella och annat skoj!

Likes

Comments

Så mysigt med alla löv nu på hösten!

Åkte hem till mammas moster i Kungälv där vi fikade och myste hela dagen.
Kolla mina naglar... Kaos! Är verkligen behov av nya men jag får vänta ett tag till då jag vägrar gå till någon annan och hon är på semester..

På kvällen gick vi på bio. Jag, mamma och pappa. Vi såg den nya Jack Reacher och jag lyckades sitta still hela filmen. Wiho!!
Nu blir det snart 2-årskalas för lilla Vera som inte är så liten längre... <3

Likes

Comments

Idag hade jag tid hos min nageltjej. Jag var tvungen att avboka då min förkylning tagit över mitt liv. Så idag har jag bara varit hemma. Legat i sängen med datorn hela dagen. Kollat på film och snorar som ett litet barn. Sovit en timma hit och dit osv. Såna här dagar behövs ibland. Men jag klarar verkligen inte av att vara inne en hel dag.. Tur att det är mörkt och grått ute iallafall. Får mig att känna mig lite mer lyckad.

Likes

Comments

Nybakade bullar i mängder. Nu blir det bonde söker fru!

Likes

Comments

Om 45 dagar kommer bebis. Som vi längtat! Vi har klurat på killnamn, kollat på inredning och ätit lunch i stan jag och Linnea. Det är så overkligt när en av mina närmsta vänner ska ha en liten människa att ta hand om. Jag har känt Linnea sen vi sprang runt på gården och lekte i sandlådan. Nu väntar hon en son som kommer om fem veckor.. Det är en sån mäktig känsla. Jag var den som fick reda på att hon var gravid först av alla. Jag vaknade upp till ett sms med en bild på graviditetstestet. Ringde Linnea direkt och det enda jag fick fram var "du skojar?!?!!??" Jag är så glad för din skull och så stolt så du anar inte. För den situationen du är i är det inte många som hade klarat av.

Likes

Comments

​Okej sanningens ögonblick..... Jag har lovat mig själv så länge nu att ta tag i träningen igen. Så länge att jag inte ens orkar tro på mig själv längre haha! 

Får sån ångest när jag kollar tillbaka när jag tränade dagligen, 1-2 pass om dagen. Och nu ingenting. Men jag är en periodare när det gäller allt. Ingenting att skylla på men sån är jag. Var på gymmet en stund igår för att bli lite varm i kläderna. Med världens förkylning + mensvärk på det. BRA start ändå. Men jag är igång. Jag lovar! 🔥

Likes

Comments

Som ni ser är det rätt tomt i min lägenhet för tillfället. Det är en heldel att fixa innan jag kan börja bo där. Fyllt på med glas osv. Men det fattas lite som sagt. Men det kommer!
Lägenheten är inte speciellt stor då det är en 1a. Men det räcker för mig ett tag då jag ändå inte är hemma så mycket.

Likes

Comments

Är det inte supermysigt med alla dessa fina löv överallt? Hösten må vara kall och grå, men färgerna är fantastiska så länge det inte regnar!

Likes

Comments