Header

Idag har jag varit överallt och ingenstans. Aldrig en lugn sekund när jag är med Jasmine. Men som jag tycker om den tjejen! Gäller att passa på nu när man faktiskt är "mammaledig" utan bebis. Och detta vädret kan man inte slänga bort.
Nu ligger jag däckad i sängen, efter några latte shopping och en skön dusch. Det tar på krafterna att vara med folk som inte är gravida haha! Ibland glömmer jag bort att jag inte har min gamla energi längre...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Då var veckan äntligen kommen. Känns rätt sjukt ändå. Att jag bara har två dagar kvar att jobba.. Sen får jag liksom se vart livet vill ta mig. Lät väldigt poetiskt måste jag säga!
Just nu känns allt väldigt långt borta. Men jag minns ändå marsmånad som igår. Tänk att det är två månader kvar av denna graviditet?! Jesus.
Nu måste jag springa till bussen. Ha en bra start på veckan!

Likes

Comments

En av de vanligaste frågorna som gravid måste nog vara om man har någon craving... Och helt ärligt har jag inte haft det förrän nu. Har tidigare varit sugen på allt egentligen. Men nu är det extremt mycket vattenmelon. Inte bara att äta så utan även i tex dricka, har ni smakat den nya mer med vattenmelon? Alltså, jag dör för den just nu! Är så nyfiken på celsius vattenmelon. Men den som väntar på något gott... 🍉

Likes

Comments

Idag har jag varit helt slut hela dagen. Sovit dåligt till och från osv. Blev en fika i solen tidigare idag och en promenad. Fy för att känna sig så klumpig och osmidig när värmen kommer på riktigt sen...

Likes

Comments

Kom precis hem från Jasmines överraskningsfest. Hon fyller år imorgon och hade tänkt att vi skulle gå ut och äta ikväll hela gänget. Men hennes pojkvän hade andra planer...
Kolla så mysigt han hade fixat till henne! Pizza och fina vänner, vad mer kan man begära?
Och herregud vilka fina människor. Bråkar redan om vem som ska få vara barnvakt till lillen. Pratar och gullar med magen. Så mycket kärlek runt omkring mig!

Likes

Comments

Vecka 18 - vecka 31
Dåliga bilder men lite kul att jämföra. På bilden till vänster visste jag inte att det var en pojke men jag hade mina aningar. Och nu känns det som att jag känner honom trots att vi aldrig har träffats. Är inte det lite märkligt? Är så glad att jag valde att behålla dig mitt lilla frö. För mig var du så självklar från första stund <3

Likes

Comments

Hur fina vänner har jag inte?! En super mysig liten picknick vid operan tidigare ikväll. Nu är jag HELT slut. Ska ta en dusch och hoppa i säng faktiskt. Imorgon blir det lunch och lite häng i stan, det är ju Göteborgsvarvet så lär vara hur mycket folk som helst på gatorna.

Likes

Comments

Det är slutet på veckan och vi går in i Vecka 31 (imorgon) Nu känner jag verkligen att tiden rinner iväg. Kan bero på att jag har något kul planerat nästan varje dag. Solen skiner och tankarna går automatiskt till något annat. Men mitt upp i allt känner jag mig stor och klumpig. Speciellt när jag umgås med vänner som inte är gravida... Man blir ständigt påmind om att man inte längre är i sin bästa form haha! Jag har endast två jobbpass kvar nästa vecka vilket känns helt galet. Bra men samtidigt skrämmande. Har inte så mycket att tillägga sen förra veckan. Hittills har jag gått upp 10 kg, känns dock som 20 ibland... Hoppas att jag stannar på Max + 13 sen startvikt 😅 för jag trivs verkligen inte i denna kropp alltså!

Annars då? Fredag, solen skiner och jag har en ledig helg. Idag har jag inte mycket inplanerat. Eventuellt träffa Jasmine och Johanna och sitta på någon uteservering i eftermiddag. Imorgon ska vi iallafall fira Jasmine som fyller år på söndag.

Hoppas ni får en bra helg! <3

Likes

Comments

Alla dagar borde startas såhär, med en bra vän och frukost i solen. Övar lite på "mammalivet" 👌🏻☀️

Likes

Comments

Alltså wow! Vilken respons jag fick igår av inlägget jag skrev. Man tror alltid att man är ensam om vissa saker men så fel man kan ha. Jag har aldrig varit rädd för att folk ska döma mig. Men vissa saker försöker man att hålla lågt bara. Men varför egentligen, varför ska vi behöva skämmas? Man kommer alltid längst med att vara ärlig. Och vi får aldrig glömma att vi tjejer är grymma. Vi är fan bäst!

Nu ska jag in till stan och äta en mysig frukost med min fina vän. Hoppas ni får en bra dag! <3

Likes

Comments