Header

Jag vill självklart ge Gabriel ett syskon någon gång i framtiden. Drömmen hade ju varit att "få klart" småbarns-tiden så snart som möjligt. Att ha ett syskon som är nära i ålder. Det vill säga två års skillnad. Dom får nytta av varandra och jag kan börja "leva" när barnen blivit äldre. Det kommer såklart inte bli så. Jag kommer inte skaffa fler barn på minst tre år. Om jag ens kan få fler barn. Jag är otroligt tacksam för den lilla skatt jag lyckats skapa. Barn är faktiskt ingen självklarhet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är det bara jag som tycker att bilderna inte riktigt hänger med här i bloggen? Dom laddas inte så man kan se dom utan det kommer bara text... Hmm. Har tappat suget på att blogga just därför. Blir även så när jag går in på andras bloggar här på nouw. Mycket märkligt.
Hur som helst. Jag och G har fått en lägenhet. Äntligen ska han få ett eget rum! Det där med att inreda är ett evighets-projekt. Men det finns inget roligare. Letar inspiration överallt. Hade så gärna velat jobba inom inredning.
Jaja nu måste jag sova. Gabriel ligger bredvid mig och snarkar så sött. Hans rum lär vara ett gästrum/avlastningsrum ett bra tag. För det är ju så mysigt med en bebis tätt intill....

Likes

Comments

Tänk vad livet förändrats på bara ett år. Idag är det exakt ett år sedan det där plusset på stickan visade sig. Tänk vad bra det blev tillslut. Och tänk att det var Gabriel som låg där i min mage hela tiden. Kommer aldrig förstå...

Likes

Comments

Lilla älsklingen. Igår blev han tre hela månader. Jag har varit dålig på att "träna" honom. Det vill säga nacken, ryggen osv. Och det märks. Han är väldigt ostabil forfarande... Men nu övar vi på och märker sån skillnad på bara två dagar! Så kul. Nu blir det att öva öva öva. Kolla bara hur gulligt det är när han sitter själv. <3

Likes

Comments

De flesta ser amning som något självklart. Och om man inte ammar gör man något fel. Men för mig var det bara ett stress moment. Panik och skrik. Gabriel kom inte till ro. Om det var för att jag inte hade tillräckligt med mjölk eller om han inte riktigt förstod hur han skulle göra vet jag inte. Det var BVC-besök flera gånger i veckan för att han inte gick upp i vikt. Han var en stor bebis från början (vägde 4,6 kg vid födseln) men när han var en månad hade han knappt gått upp ett halvt kilo. Alla bebisar går ner i vikt första tiden. Men han fortsatte bara nedåt. Det är först nu, när han blivit tre månader som han kommit upp på strecket. Igår nådde han precis 6 kg. Kan inte påstå att jag tyckt att han varit liten men barnmorskorna vet bäst. Så för att göra en lång historia kort. Jag helammande tills han var dryga 2 månader. Sista månaden med enbart ersättning har varit en lättnad för både mig och G.
Om jag kommer försöka amma mitt nästa barn vet jag inte. Det ligger långt fram i tiden...

Likes

Comments

Nytt och fint från Livly. <3
Godmorgon! Jag är dålig på att uppdatera här, jag vet. Lovar att bli bättre. Det händer inte så mycket på dagarna. Jag och G tar dagarna som dom kommer. Och nu när det börjar bli kallare myser vi gärna inne. Men några promenader hinner vi allt med.
Imorgon åker vi till Ullared med mamma och min mormor. På torsdag blir det möte med prästen. För om två veckor vankas det dop för lillen. Tre månader. Tiden springer verkligen iväg! Och på tal om det, på fredag ska han få sitt tremånaders-vaccin. Men det är över lika fort.

Likes

Comments

Dom där ögonfransarna kommer få varenda tjej och kille på fall. Lik sin mamma 🙈

Likes

Comments

Kanin och byxor från Livly. <3

Likes

Comments