Header
View tracker

Kan det inte bli mars nu!! Massa kul att se fram emot. RUL 3e mars sen tar jag tåget till Stockholm med mamma för att bo på mitt favorithotell. Någon som känner igen sig? Jag fyller även 24 år i mars.. Herregud vad tiden går. Hade det inte varit för att jag ska ha bebis så hade jag känt mig gammal och haft lite smått ångest. Men nu ser jag fram emot att bli 25, med en liten 8 månaders bebbe vid min sida. Låt tiden gå fort!

Likes

Comments

Startade denna lediga fredag med en lunch på JOS med min madre. En gång i tiden var jag stammis där. Men nu under min graviditet har jag inte varit så sugen på "kall" mat.. Men sallad i all ära. Bebben behöver mycket grönt och likaså jag.

Strosade runt lite i stan. Letade lite inspiration på bland annat rum21 och artilleriet. Finns inget roligare än inredning! Mitt lilla projekt där hemma har stannat av en aning. Nu är det bara bebisgrejer i mitt huvud...

Och på tal om bebisgrejer... Vagnen är nu spikad och klar! Har snöat in mig på Emmaljunga. Stod mellan denna nya modell eller super Viking. Har klämt och provkört färdigt nu. Får bli denna vagn till att börja med. Jag älskar sittdelen mest så lär ha den ett tag. Funderade lite på bugaboo MEN jag är av någon anledning allergisk mot deras liggdel.. Tycker den känns för fyrkantig och plastig. Dock älskar jag sittdelen på den. Men nu har jag bestämt mig.

Likes

Comments

Alla, eller de flesta av oss har en bild om hur den perfekta "familjebilden" ska vara. Det är en mamma och en pappa, bra utbildning och helst ska man vara gift också. Men vem har sagt att det är så livet ser ut egentligen?
Nu förtiden tycker jag mest att de som gift sig har skiljt sig. För att sedan gifta om sig och börja om på nytt.

Sanningen är den att de finns dom som så gärna vill ha barn men efter år av försök inte lyckas. För barn är ingen självklarhet. Jag ser detta som en gåva jag fått och att det faktiskt var menat att de skulle bli just såhär.

Jag har fått många frågor om jag bor ihop med pappan till mitt barn. Då denna graviditet inte var planerad. Och svaret är nej. Jag bor helt själv och jag är singel. Så ligger det till och så kommer det antagligen också förbli. Vi kom överens om att det var bäst så. Men inte kommer jag bli en sämre mamma för det. Tvärtom! Jag mår bra så här och det finns inget som kan stoppa mig från att förbli lycklig. Jag kommer älska mitt barn gränslöst och bli den bästa mamman till mitt barn.
Så nu vet ni lite mer om det också.

Likes

Comments

Började dagen hemma hos @Linneahellström för lite mys med henne och lille Sakarias 💙

Mötte sedan upp Jasmine för en fika på condeco. Världens finaste tjej!

Höll mig kvar i stan i några timmar innan jag mötte upp Rebecca och lilla Vera för middag på Waynes. Blev lasagne med mozzarella och pesto. Mums!!

Likes

Comments

Lilla kulan. Som just nu bara syns på kvällen.. Vecka 14, (13+2) idag 🐸

Idag ska jag tvätta och bara hålla mig hemma innan jobbet senare.
Hoppas ni får en bra onsdag!

Likes

Comments

Iskallt ute. Bättre att vara hemma och vara lite produktiv och mysa istället. Idag gjorde vi lite müsli här hemma. Resultatet får vi smaka på sen.

Likes

Comments

Så fascinerande, overkligt och underbart! Allt såg fint ut med bebis än sålänge. Ett fint litet tickande hjärta. Åh mitt lilla gryn <3

Likes

Comments

Mötte upp mamma efter jobbet. Tog en fika och fick även med mig ett par byxor hem. Lite positivt att min mage inne vuxit så mycket än...
Vi bestämde oss för att åka hem och baka bullar. Så fruktansvärt kallt ute ju!

Nu blev bullarna precis klara. Ska ta mig ett bad och mumsa lite sen. Imorgon är vårat första ultraljud. Så spännande!!

Likes

Comments

Idag har jag sovit för länge. Varit för trött hela dagen och inte gjort något vettigt alls. Ibland får man ha såna lediga dagar.
Köpte en smoothie på Frölunda torg pågrund av dålig matdag och ett illamående som kom smygandes. Gick sedan runt där i min ensamhet, trött snurrig men glad.
Nu blir det snart fredagsmys med mamma <3

Likes

Comments

Jesus vilket väder vi haft idag.. Blir mer trött än vad jag redan är. Höll mig inomhus hela dagen innan jag åkte till jobbet. Träffade Rebecca och Vera en sväng också

Nytt till bebis från Kappahl. Älskar deras newbie! Får bli väldigt neutrala färger nu innan vi vet vem som gömmer sig där inne. Finns så mycket fint att köpa men vi får vänta tills vi vet lite mer.

Likes

Comments