Header

Godmorgon! Slängde ihop lite bananpannkakor till frukost imorse. På bilderna ovan ser ni allt som behövs, super enkelt!
Idag är jag ledig. Ska tvätta och senare gå upp till farmor. Ska försöka hinna träffa Linnea och Z en stund också.
Hoppas ni får er bra dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har vaknat flera gånger och kommit på mig själv att drömma om förlossningen. Det är hur lugnt och harmoniskt som helst. Ingen smärta eller panik alls. Jag går istället runt och blir vän med alla på min avdelning. Börjar tvätta deras kläder som om det vore det mest naturliga...😂 Vet att det närmar sig med stormsteg nu, men att det skulle vara så kul att föda barn visste jag inte haha!
Annars rullar livet på, bokstavligt talat. Känner mig som en boll. Dagarna försvinner fortare än dom kom. Kanske för att jag sover bort de flesta dagarna när jag inte jobbar. Skärpning!

Likes

Comments

Alltså stolarna!! De berömda "öglan" stolarna. Jag bara måste ha dom i svart...

Likes

Comments

Alla dessa fina blommor överallt, man blir så glad! 🌸🌺
Som sagt. Har flyttat hem till mina föräldrar i drygt en och en halvvecka nu då min lägenhet är kaos. Dom håller på att byta ut massa i avloppen osv så blir mysigt att komma tillbaka till mitt gamla rum ett tag. När allt är klart skall minis säng upp osv. Inte långt kvar nu ju!

Likes

Comments

Vill göra det klart en gång för alla nu. Jag har INTE blivit lämnad av pappan till mitt barn. Vi har aldrig varit tillsammans. Antar att det är många av er som funderar, spekulerar och allt vad ni kan tyckas göra. Sluta upp med det! Det är inga känslor inblandade (från min sida iallafall) och jag kan heller inte relatera till att bli lämnad i sticket, gravid och blödig. För så är inte fallet. Jag kan heller inte föreställa mig hur det är att bli lämnad av sin kille/pappan till barnet då jag själv aldrig varit där. Men jag kan bara tänka mig hur jobbigt det är och hur ont det gör. När man målar upp en bild om den perfekta familjen som snart kommer växa fram, i takt med att den lilla där inne växer och utvecklas.

Så ni som tycker synd om mig, peppar mig för hur stark jag är som går igenom detta själv. Talar om för mig vilken tur det är att jag har en stöttande familj och vänner som bryr sig om mig. Visst är det helt fantastiskt, och visst behöver vi alla familj och vänner. Men dom stöttar inte mig för att dom behöver. Utan dom finns där, precis som dom alltid har gjort. Så bara lägg ner. Behöver inte era kommentarer. För det är inte synd om mig. Och jag är inte stark för att jag går igenom en graviditet helt själv. Jag är inte stark för att jag måste. Jag är stark för att det är sån jag är som person, med eller utan ett växande liv i magen.
Vill inte pika någon. Jag vill bara inte att ni ska gå runt och undra hur sjuttsingen den där tjejen tänkte. Fast det kommer ni göra ändå, det vet jag.

Likes

Comments

Godmorgon måndag! Är så tacksam att jag aldrig börjar jobba tidigt på morgonen. Behöver verkligen min sömn nu alltså...
Ska bara vara hemma och ta det lugnt innan en natt på jobbet sen.
Hoppas ni får en bra start på veckan! <3

Likes

Comments

Blev helt kär i dessa kaffekoppar inne på Jerkstrands. Ett nyöppnat café vid domkyrkan förövrigt! ☕️

Likes

Comments

Magen i vecka 27 och nya blommiga byxor från Zara 🌺

Likes

Comments

Idag går vi in i vecka 27. Har kommit till de stadiet då det varken går fort eller långsamt. Blir påmind när jag ser mig själv i spegeln eller när någon säger "åh du är så fin med rundare ansikte, det klär dig!" Något man kanske inte bör säga till någon som är gravid? Jag orkar inte ens reagera. Vill bara ha honom här. För nu känns ingenting kul längre. Dagarna går och jag kommer på mig själv att jag nog är den tråkigaste människan på jorden just nu. Vill bara äta och sova i stort sätt haha!
Sista månaden på jobbet sen är det jag och mini tills han börjar dagis och jag börjar plugga igen.

Likes

Comments