Header

Tog en promenad in till stan i det fina vädret igår. Tills jag blev för varm och prompt skulle åka spårvagn sista biten...

Måndag igen ja. Jag är så trött så trött.. Vill bara ligga hemma och glo in i väggen. Men det väntar jobb inatt. Annars ser veckan lugn ut. Åker upp till Orust över helgen. Behöver komma bort och bara vara känner jag.

Blev tacos till middag igår. Mums!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Förutom att jag vaknat flera gånger inatt har jag haft en bra morgon. Det där med att sömnen påverkas när man är gravid kan jag hålla med om.. Men jag antar att det kommer och går som allt annat!
Annars då? Solen skiner och jag är ledig. Blir nog en lunch i solen någonstans. Varför sitta hemma när man kan slösa pengar haha!

Likes

Comments

Här var jag gravid i vecka 12. Tycker ni jag ser gravid ut?

Nu har vi gått in i vecka 23. Det har alltså gått tre veckor sen jag fick reda på att jag väntar en liten pojke. Nu går tiden väldigt långsamt måste jag säga...

•Det är först nu jag känner mig gravid på riktigt. Jag tycker att det är jobbigt att knyta skorna för att magen känns så stor. Undra hur det kommer vara längre fram då..

•Jag blir andfådd för minsta lilla och kommer på mig själv att gå väldigt långsamt

•Jag har börjat känna sparkar och hicka dagligen. Främst på kvällen när jag är still vaknar han till liv där inne. Tror tillochmed jag kunde ana en liten fot häromdagen?

•Jag får ett plötsligt sug efter kolsyra. Spelar ingen roll om det är Cola eller bara kolsyrat vatten.. Och salt, älskar fortfarande soja mest av allt!

•Jag har börjat packa BB-väskan i mitt huvud. Vad jag ska ha med mig för kläder till bebis och även till mig själv. Vad jag ska ha på mig när jag åker till förlossningen.. Det där är nog lite överdrivet. Men jag ska bannemej lägga fram ett outfit som jag kan ha inom räckhåll när det är dags. Vägrar att ligga på golvet och gråta för att jag inte vet vad jag ska ha på mig haha! (Vet att det hade blivit så..)


Likes

Comments

Vet inte riktigt hur jag ska skriva detta på ett bra sätt. Eller finns det ens ett bra sätt att skriva det på?
Det handlar alltså om abort. Om valet att välja bort sitt egna barn. För mig fanns det inte på kartan. Men för honom, för min sons pappa var det de enda han ville. Det han än idag hade hoppats på. Men här är jag idag, gravid utan pappa till mitt barn.

Jag är glad. Glad att jag lyckats vara stark nog att bestämma över min egna kropp. Glad för att jag inte lät mig övertalas. För visst var det jobbigt i början. Det har lett till att jag inte längre har någon kontakt med barnets pappa. Han är inte delaktig överhuvudtaget och har aldrig varit. Trots att han snart är 30 år gammal är han riktigt omogen i sitt sätt. Jag vill inte snacka skit men det är så det ligger till och jag är trött på att ljuga. Trött på att skydda honom trots att han visste precis hur det låg till. Trött på att spela när någon frågar om jag träffat en bra kille. Men jag skäms inte, jag skäms inte ett dugg! Jag är stolt och det är han som borde skämmas. Hur det blir när bebis är här kan jag inte svara på. Men för tillfället vill jag inte ha med honom att göra. Jag tyckte om honom innan han visade sitt rätta jag, det gjorde jag verkligen. Och det är så irriterande att se hur han förstör för sig själv. För jag vet, att innerst inne är han världens finaste kille...

Är jag självisk när jag väljer att behålla mitt barn? Alla vet hur ett barn blir till så varför gömma sig när han själv gjort ett val? 

Likes

Comments

•Jag är 25% italiensk. Min morfar är född och uppvuxen i Italien. Därav mitt efternamn.

•Jag är otroligt rädd för fyllegubbar/uteliggare. Ingen aning varför men har alltid varit. Kan gå omvägar för att slippa se dom. När min mormor passade mig när jag var liten kunde jag inte sova för att det satt en fyllegubbe på bänken utanför hennes fönster...

•Jag är extremt sällskapssjuk. Tycker det är skönt att vara själv men Max två timmar på en dag. Är därför alltid hos mina föräldrar trots att jag har en egen lägenhet.

•När jag var liten var jag sjukligt blyg. Så fort någon pratade med mig fick jag nästan panik. Idag älskar jag att lära känna nya människor och vill gärna ha massa folk runt omkring mig.

•Jag är extremt envis. Ska alltid ha sista ordet och vägrar inse att jag har fel. (Vilket jag aldrig har hehe...)

Likes

Comments

Precis ätit en supergod middag på en italiensk restaurang med mamma och pappa. Kolla bara på bilderna!

Likes

Comments

Nu börjar magen verkligen synas! Tillochmed framifrån... Imorgon går vi in i vecka 23. Kan inte bestämma mig om det går fort eller långsamt..

Hej! Haft en super mysig dag. Startade med våfflor till frukost. Våffeldagen imorgon ju! Hade sedan en lugn och skön förmiddag. Börjar verkligen känna mig gravid på riktigt nu. Andfådd för minsta lilla, klumpig och vilar helst hela tiden.. Tog mig in till stan med mamma en stund iallafall.
Nu blir det en lugn kväll framför teven.

Mina nya naglar som jag gjorde igår. Känner mig så tjejig för en gång skull haha!

Blev sushi-lunch med mamma tidigare i stan <3

Fick även med mig dessa skorna hem. Hur coolt med guld?!

Likes

Comments

Hur kan man vara så glad att det är fredag trots att jag varit ledig flera dagar? Legat vaken i sängen sen halv åtta. Försökt somna om men icke.. Kollat lite ex on the beach och kikat runt på bloggar. Viktigt att vara allmänbildad osv....
Lilleman har haft hicka och sparkat runt om vartannat. Tror han är sugen på frukost!

Likes

Comments

Startade morgonen med att må skit. Tog mina järntabletter på tom mage (vilket jag inte gör om!!) och spydde som en gris... Eller ja, fanns ju inget att spy upp haha! Men efter lite frukost mådde jag bra igen och kunde ta mig till stan. Fick med mig en ny garderob hem. Det där med att alla tröjor blir för korta är inte ens kul längre..
Och kolla min lunch på bilderna. Farmor är bra på att skämma bort mig! Nu har jag en pigg liten kille i magen som sparkar för fullt. Gissar på att det är nya Zlatan. Eller så blir han hockeyspelare som sin far 😅

Likes

Comments

Har i samarbete av twistshake fått ta emot denna nappflaska 🍼 Hört massa bra om deras produkter och nu längtar jag lite extra efter att jag och G kan börja använda våran 💙 I samband med detta har jag även en rabattkod till er! Skriv bara in "josephinecelia20" i kassan när ni beställer så får ni 20% Bra va?! (Twistshake.com)

Godmorgon! Nu sticker jag in till stan en sväng med farmor. Lite lunch och shopping innan jag får fina naglar igen.
Ha en bra dag i solen!

Likes

Comments