Header

Fick äntligen fräscha naglar hos fina Hanna igen! Viktigt med lite vardagslyx förstår ni... Blev korall färg denna gången. Lite vårigt sådär!

Åkte hem och provade en av alla mina klänningar. Och kolla magen?! Den syns verkligen när jag har klänning. Så gulligt!

Likes

Comments

Tjoho fredag igen! Ska strax kila iväg och fixa mina naglar. Bästa på hela månaden. Imorgon blir det matmässan med mamma och pappa sen jobbar jag på söndag. Låt denna helgen gå fort!! Kan knappt vänta en vecka till... Kissar på mig av nervositet.

Likes

Comments

Vet inte om jag någonsin kommer känna mig bekväm i min kropp som gravid... Känner mig för tillfället bara svullen överallt och tjock. Om man inte känner mig tror man bara att jag är lite smårund! Usch. Kommer nog sakna magen om ett år eller något kanske..

Likes

Comments

Varit med farmor på stan en sväng idag. Hon ville se vilken vagn jag skulle köpa så fick gå en sväng till babyproffsen för hundrade gången. Jag är nog igenkänd där nu.. Haha! Ni som missat vilken vagn jag ska köpa. Här har ni den. Emmaljunga nxt90. Älskar den och vill ha den nu! Men får vänta någon månad innan jag beställer. Den tar ju ganska mycket plats

Tog sedan en fika på brogyllen. Årets första semla! Usch jag tycker egentligen inte ens det är gott.. Ändå trycker jag i mig minst en varje år.

Vem blir inte glad av blommor??

Likes

Comments

Graviditeten sätter sina spår. Jag stör mig på ALLT och ALLA! Hur dom pratar, sitter, går, äter osv osv. Blir irriterad om någon pratar med mig nästan. Jag hittar fel på allt haha!
Jag har alltid hittat fel på folk. Letat fel för att sedan kasta dom. En otroligt dålig egenskap jag har och det är jag medveten om. Det är en stor anledning till varför jag är singel. Jag har träffat tusentals killar. Men hittar alltid något litet som jag hakar fast mig vid. Tillslut blir det de enda man ser och det funkar ju inte. Och så håller det på.. Mina vänner skrattar åt mig. "Har du träffat en ny kille? Jag ger dig två veckor innan du tröttnar"
Just nu skyller jag på graviditeten. Men innerst inne vet jag att jag måste jobba på detta. För det är jag som är problemet, inte dom. Sorry guys!!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Så typiskt mig.. Så fort solen tittar fram tror jag att sommaren är påväg! blir lika besviken varje gång haha..

Kikade iallafall runt på lite bikinis. Då jag är beräknad i juli kommer jag vara större än någonsin i sommar. Jag tycker även det är så fint med baddräkt på gravida. Dock inte alla som passar i det. Vi får hoppas att jag bara får mage och kan se hyfsat fräsch ut. Viktigt att skydda magen ju! Har dessutom aldrig ägt en baddräkt. Hmm...

Likes

Comments

Usch vilken grå måndag. Tittar ut genom fönstret och vill inte alls gå ut. Idag är jag lika dyster som denna dag typ. Vad är februari för jävla månad egentligen? Tror att jag är någon poet eller något. Skärpning hörni!
Längtar redan till ikväll. Har blivit en sån där tråkig gravidtant som ligger hemma i soffan och glor tv. Måndagar och tisdagar är bäst! thirteen, bonusfamiljen, händig man sökes, paradise hotel, ung och bortskämd, parneviks... Har jag missat något?
Ja ni förstår. Det händer inte mycket i mitt liv för tillfället.

Eller jo, går in i vecka 19 idag! Bebis växer så det är inte klokt. 11 dagar kvar till RUL. Ja jag räknar dagarna. Sekunderna och minuterna också. Är såå nyfiken så jag spricker!!

Nu ska jag snart ta mig ut i vårat underbara väder. Bebis behöver maaaat!

Likes

Comments

Bion igår var bra. Mycket bättre än den första om ni frågar mig. Dock är det en sån hysteri om dessa filmer vilket jag egentligen inte förstått mig på.
Annars då? Jag är trött och seg. Ätit dåligt i helgen vilket jag känner av. Vecka 19 imorgon. Helt sjukt ju!
Köpte med mig lite smink idag. Jag som knappt vet vad det är... Men om det är någon gång man måste se extra pigg och fräsch ut så är det nu, under graviditeten. Jag som annars är en solarietorsk är ju blekare än någonsin nu när jag inte kan sola. I-landsproblem tänker ni va!

Likes

Comments

Äntligen fått upp min lilla rosett från svenskt tenn. Här med två av mina favoritväskot, mulberry och LV.
Hittade dock inga guldskruvar.. Sånt kan störa mig rejält haha! Men det får duga!

Likes

Comments