Header
View tracker

Jag har ingen ork att uppdatera här för tillfället. Jag är för upptaget med livet just nu. Återkommer när det känns rätt. Hoppas ni klarar er ett tag till!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Brunch med Jasmine <3
Nu blir det mys i Haga och jul på Liseberg ikväll!

Likes

Comments

View tracker

Denna årstiden förstör mig totalt. Har gått runt och frusit hela dagen... Ätit lunch med farmor och fixat lite ärenden.
Nu ligger jag nerbäddad i sängen och känner att jag behöver sova hela livet minst!

Likes

Comments

Herregud vilken dag... Jag är helt slut som människa! Så mycket tankar och känslor. Men jag är glad över alla fina människor jag har runt om mig.
Snart kommer även soffan osv till mig och min lägenhet kan börja kännas som ett hem.

Likes

Comments

Nu finns du i mitt liv och det är det finaste och sköraste jag har. Det är som något litet nyfött jag håller i mina händer och det är genom snäll beröring och enorma mängder kärlek som jag kan få det att överleva. Du kom in i mitt liv som en liten välbehövd tornado och det enda jag ville ha i hela den här världen som fyllt mitt liv med så mycket skit, var någon som du. Jag sa bara veckor innan jag träffade dig att jag är trött på idioter som behandlar mig illa och nästa kille jag träffar ska fan vilja vara med mig, vilja träffa mig, vilja kyssa mig hela tiden överallt. Och det får ta den tid det tar!

Likes

Comments

Godmorgon! Eller godförmiddag kanske man ska säga? Jag vaknade dock nyss för de blev lite sent igår...
Ska hoppa in i duschen snart och sen blir det lunch i stan med Rebecca och Vera. Vera sover hos mig inatt igen så de blir mysigt!
Annars blir det en väldigt lugn helg med jobb och småfix i lägenheten <3

Likes

Comments

Nu ska jag sova i min säng själv för första gången <3

Likes

Comments

Du pussar mig på kinderna för att du inte vet vad som pågår. Du tror att du vet allting, du tror att du känner mig, men du har inte en aning om vem jag är. Du vill lära känna varenda lilla bit av mig för att du tror att det kommer att göra saker bättre. Men egentligen kommer sanningen bara att göra för ont, du kommer att hålla för dina öron och du kommer ångra att du någonsin frågat mig, haft viljan, eller försökt att ens lyssna och förstå det jag säger. Det gör ont, men du ser inte, du hör inte, för du vill inte.

Likes

Comments

Hon smsar dig inte lika ofta. Hon ringer dig inte längre. När hon väl skriver till dig så skriver hon inte söta saker. Hon tar sin tid och svara dig och när du försöker starta en argumentation så märker du att hon inte bryr sig. Hon får dig att känna dig patetisk. Killar skriver på hennes sida och du lägger märke till att hon faktiskt svarar tillbaka, att hon går vidare. Hon börjar flirta och träffa andra killar och du börja inse hur vacker hon faktiskt är. Hon är fantastisk, visst är hon? Synd, för du förlorade henne. Det fanns en tid då du var hela hennes värld, hennes allt. Hon ville verkligen va med dig, men du puttade henne åt sidan. Du misslyckades för att sedan inse att hon var stark nog att släppa dig och nu helt plötsligt älskar du henne? Vet du ens hur mycket smärta du gav henne? Så kom inte med ditt "jag saknar dig" snack. Hon är borta, gubben. Långt borta!

Likes

Comments

Godmorgon tisdag! Efter jobbet idag ska jag hämta Vera på dagis. Bara hon och jag i 24 timmar så mysigt!

Likes

Comments