View tracker

Asså den här veckan har bara varit ett rent helvete..

Gått skit & varit kaos på jobbet varje dag iprincip, sjuk personal som resulterat i extrajobb, övertid i onödan och avbokade kunder, plus att man själv fortf är sjuk och super seg när förkylningen aldrig ger sig.. haft huvudvärk varje dag och så trött på dagarna att jag somnat nån tim efter middan ibland. Saker på jobbet e förvunna och gått sönder.. ja herregud.

Har även mått psykiskt dåligt, förutom huvudvärken & tröttheten, men varit så jäkla förbannad på min hyresvärd att jag typ bröt ihop.. jag & stoffe får ju panik i min lilla 1:a, ialf jag.. och måste hitta större så fort som möjligt, men min hyresvärd vill inte att jag byter med nån.. helt utan anledningar, han bara tjurar så vi missade världens bästa chans till en underbar 3:a.. med världens sämsta ursäkter.. och idag vette sjutton va som hände, men var så deppad hela dan tills det tillslut sprack och jag bröt ihop..antagligen för allt som hänt i veckan som bara släppte, livet blir inte alltid som man vill och är inte enkel. Tror jag fick rejäl hormonrubbning idag haha.. händer ofta med mig.

Gick ialf över till syrran & hennes kille ikväll och bakade pepparkakor bl.a försökte komma på andra tankar! Slutar ju dock alltid med att man spårar och gör snuskiga ist hahah..


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vid 10 åkte jag, syrran å hennes kille till pappa i Stugun och hämtade mina julsaker och en gran till Sanna! Visade Jens den lilla byn, inge å se haha, sen hem mot stan igen och handla för att kunna göra pepparkakshus sen, förra året var det första gången jag någonsin gjort eget pepparkakshus, jag sa "aldrig mer.." haha, herregud va vi höll på..i 5 tim höll vi på.. delar lossnade inte från plåten, dom åkte i golvet nygräddad å hela processen fick göras om, sockret kletade överallt..Stoffe svor var 5:e minut 😂 och ändå gick jag med på att testa i år igen... vet ni? det gick helt OK haha! Gjorde ett mindre projekt den här gången, ett vanligt litet hus ist för en borg 😜

När jag kom hem sen hade älsklingen gjort världens godaste middag!! Kött, ungs stekt potatis,bea, smörstekta champinjoner me tomater och bacon lindade sparris.. har man världens bästa pojkvän? svar ja! ❤

Sannas hus på G.. Jens hus spårade ur tror jag, vafän äre på väggen? 😂 Jens:"det är ju willson från cast away"!?

Fick ett fint hjärta av Sannis... ignorera min k*k där bakom till Stoffe.. 😂

Fick bli en snabb & simpel bakning haha, helt OK resultat för dagen. Sannas porträtt grisar på oss fick flytta in..

Likes

Comments

View tracker

Bästa Amanda gjorde juliga naglar på mig i veckan, sjukt nöjd!!

Han gå in på 2 affärer igår på "Black Friday" påväg hem från jobbet runt 5, och var smockat med folk så fick gå slalom genom stan! E så sjukt trött på ordet "black friday" nu efter allt tjat på radion, sms, reklam osv så jag tror jag dör haha..

Och idag blev det shopping dag med mamsen, kikade lite julklappar & nytt pynt, han inte ens äta frukost innan vi drog så blev vrålhungrig haha.. hämtade sen upp Stoffe & så drog vi till momma & moffa på marsipan tårta, lussebullar, munkar å pepparkaks punchrullar! Jätte mys!!

Nu e ja så trött så jag har världens huvudvärk... puss på er!

Likes

Comments

Legat hemma med världens huvudvärk hela dan, uppsvullen hals, täppt och illamående.. men inte ska man deppa för det, snön faller som bara den hur fint som helst ute, och jag försökte mig på en ny tavla dom stunder jag mådde bättre! Bara gjort motivet än, nu e bara frågan hur ja ska färglägga den :) Blev riktigt nöjd hitills

Likes

Comments

Jag gör ju oftast bara svart/vita teckningar osv för tycker det är lite svårt med färger, inte för att de e svårt å måla me färg det är ju exakt samma sak som me svart/vitt, utan att använda RÄTT sorts färg på rätt underlag och rätt penslar.. för det spelar roll. Men ialf så började jag på en tavla i Februari i år (haha längesen nu) men efter jag gjort själva elefant huvudet så tog det stop och visste inte hur jag skulle fortsätta utan å förstöra hela tavlan x) Så den har bara stått ofärdig i 9 månader nu, tills igår då jag började kladda på den för tänkte nu jäklar ska den bli klar nån gång haha. Och såhär blev den... inte riktigt som jag tänkt, otroligt skev haha men ändå charmig. Så den blev helt OK ändå!:)

Nu ska den säljas till den som vill ha, för färgerna passar inte hemma hos mig än 😊

Idag är det söndag och jag blev tvär sjuk igår eftermiddag, asså det sa verkligen bara PANG 💢 från ingenstans så börja jag tok nysa, snoret bara rann å rann och halsmandeln svall upp, haha helt sjukt. Så nu sitter jag med min 2:a kopp té och försöker ladda upp ny film på tuben ;)

Likes

Comments

Vid 11 kom pappa, farmor & farfar till stan och bjöd mig & syrran på "brunch" buffé på cafe´t sanna jobbade på förut! För Sannisen fyller 21 idag, jises christ! Sen åkte dom hem och jag & Sanna gick vi upp till henne igen och väntade in Stoffe & mamma så blev det kladdkaks fika!

NU...blire tydligen filmkväll me Sanna & Jens, whop

Likes

Comments

Ledig tisdag - Och jag passar på att njuta, dock har det regnat hela dagen så nu kommer ju all snö från veckans snöstormar att smälta bort säkert.. 😔 Har suttit och pillat med några tatuerings beställningar också så dom blir klara!

Passade även på att tvätta, både jag & syrran får ju låna catét´s tvättmaskin nere i deras källare för finns inge tvättstuga. Men är sjukt creepy där nere...i början när jag flyttade in vägrade jag gå ner där bland allt spindelväv och tog alltid med tvätten till mamma haha.. Bor världens jäkla bauta spindel där nu så fick världens panik!! Men annars äre helt OK å va där, är ofta ledigt så:)

Kom precis hem, va iväg å handla till middan, blir pappas älgfärs biffar & potatis, fyfan va gott.. Mmm mm!! 😜👌

Likes

Comments

Har 3 tatuerings beställningar som måste bli klar så suttit me dom ikväll å börjat pilla lite, kan sitta hur länge som helst innan jag blir nöjd haha..:P Får se när dom blir klar:)

Likes

Comments