View tracker

En halv dag senare, dvs massa timmar, så är min första målning i photoshop med en ritplatta klar!! Asså jag har alltid varit perfektionist..men för en gång skull så måste jag säga att jag är otroligt STOLT över mig själv nu haha.. jag trodde ALDRIG att jag skulle få till det såhär bra på första försöket?! asså what.. jag är i chock.. och de e fasen ovanligt haha 😂 herregud vad kul det här var..👍

Likes

Comments

Fick ju en ritplatta av hjärtat i julklapp btw!❤ Velat ha en rätt länge och har provat en gång förut men tyckte det va så jäkla svårt! Men nu när jag har en så måste ja ju lära mig, och det är ju hur kul som helst!! haha.. Fattar inte att jag inte använt ritplatta förut, är ju 10ggr bättre än en mus!? Im in love! Dock är det ju lite svårt.. men bara man kommer in i det så, träning träning!!! Man vänjer sig ganska fort har jag märkt 😊

Min första teckning ever i PS med ritplattan...haha.. helt OK för å va första gången, lite skakiga konturer osv 😂

Sitter nu å tränar för fullt, vill kunna göra lika verklighetstrogna teckningar i PS som i IRL, hur lång tid det nu kommer ta haha, fett svårt..

Likes

Comments

Fick ett litet makeup ryck i helgen och testade göra "mermaid skin" under huden, blev ganska coolt haha, vill ni se en liten och enkel tutorial så kolla min video här ovan jag slängde ihop:)

Likes

Comments

Är man ledig 3 dar måste man passa på att ta fram kreativiteten när man äntligen har tid! Fortsatte på min Deer tavla och lekte lite med smink, båda videos kommer upp inom kort!;)

Likes

Comments

Beskriv året med 3 ord

Spännande, roligt, utvecklande

Blev mitt lugnaste nyår på länge! Varken jag eller Stoffe orkade dricka eller göra nått överhuvudtaget, så blev bara chill hemma med go middag & mys! Gick ner till badhusparken i 20min till tolvslaget, det räckte!:)

Har mått SÅ mycket bättre det här året än förra, vilket är toppen!! Dock går åren så sjukt snabbt så det är inte klokt!! helt sjukt alltså.. vart försvinner tiden??

Årets bästa bild

Trolltungan/Norge

Vart reste du?

Tror bara jag reste till Stockholm & Norge 2016, blev mycket jobb och grejer istället!:) Och fick dessutom upp ögonen ännu mer för rörlig bild/film än nånsin och skaffade äntligen bättre redigerings program! Film är faktiskt så SJUKT kul!!

Vad såg du mest fram emot?

Tror jag mest såg fram emot ett nytt fräscht år att börja med Kristoffer ❤ Och vad som väntade oss och vad som skulle hända:) Ser fram emot många fler år med honom!

Gjorde du något som du aldrig gjort förut?
 • Jag fick mina bilder publicerade i tidningar i Italien
 • Jag fick designa egna muay that boxnings shorts som säljs i Thailand
 • Jag fick gelé naglar för första gången
 • Jag började sälja tecknade porträtt som sido jobb
 • Jag startade en youtube kanal och hamnade på nyheterna
 • Jag fick småjobb som makeup artist inom SFX
 • Vandrat upp för berg tills jag brutit ihop av utmattning
 • Säkert mycke mer haha..
Planer för 2017?

Har så mycket jag vill göra men samtidigt vill jag bara ta saker som det kommer & leva i nuet! Men det jag vill ha som mål i år är bl.a

 • Hitta ny större lägenhet!! så jag & stoffe slipper trängas i min lilla 1:a...
 • Göra en USA roadtrip och samtidigt hälsa på Stoffes pappa som är därifrån
 • Vara mer kreativ och få mer tid till det än va ja haft nu
 • Göra mera film, och mer aktiv på youtube
 • Måla fler tavlor och sälja
 • Kanske börja streama
 • Byta jobb
 • Växa som person

Likes

Comments

Haft en väldigt mysig jul & födelsedag! 😊 Trots att jag vägrar fylla mer haha..får panik av å bli äldre när ja inte är där jag vill i livet än å tiden bara flyger.. blir sjukt stressad.

Jag, Stoffe, syrran & Jens va ialf hos mamma på uppesittarkvällen med gotta, vann inget as usual😜

Och på Julaftons morron fick jag först mini frukost på sängen av Stoffe som gratta mig, sen gick vi över till syrran & Jens och käka gröt frukost (utom jag som e laktos int. x) och öppna mina presenter!

Sen vid 14 börja alla komma, åt god mat, kika kalle, fick massa fina presenter & julklappar, och mös till film sent på kvällen! Va helt slut redan vid 8 haha..

Så imorse tog vi sovmorron till 11, sen bar det iväg till Stoffes släkt på julbord! Mätt & glad och fick gosa me bebis så va jätte mys haha..

E dock HELT slut.. somnade mellan middan & efterrätten och sen i bilen påväg hem, så kommer sova gott inatt!😄

Likes

Comments

Längesen jag var såhär sjuk nu.. visst ja e ofta sjuk mer eller mindre haha (syrran e värre dock, som har stamkort på HC) 😂 Men den här veckan har INTE varit kul..

Hade bara en riktigt ond hosta i måndags, och kollegan ja va me hela dan fick hög feber och kräktes så misstänkte ganska fort att nu äre kört.. och yes, samma natt fick jag feber! Och hade i typ 3 dygn utan att de la sig. Längesen jag hade så hög feber, va helt borta haha.. huvva inge kul alls!!

Har ju dock världens underbaraste pojkvän som tar hand om en, lagat soppa, köpt hem glass å frukt osv. får nästan dåligt samvete som han får hålla på haha ❤ va skulle ja gjort utan dig Kristoffer!

Nu e febern borta ialf, men fortfarande dunder förkyld.. och har fått djävuls hostan från helvetet.. hostar seriöst HELA tiden så tror de blöder i halsen asså.. hostar tills ja spyr, sjukt trevligt! Nu vill ja bli frisk!!!😪

Å jag som verkligen sett fram emot den här fredagskvällen btw. För jobb kollegorna är på after work nu med julbord & kollar småstadsliv på gamla teatern, och här ligger jag & missar allt...mfl

Likes

Comments