Mornings

Likes

Comments

Gav ju Stoffe en helg med övernattning & spa paket i julklapp och det utnyttjade vi den här helgen för å fira Alla hjärtans dag! Dom hade gjort så gulligt på rummet vårat med handduks svanar och ett varsitt choklad hjärta! :)

Blev spa med en spa rutin & varsin necessär med produkter vi fick när vi kom dit och sen 3 rätters middag innan vi däckade i denna underbara hotell säng.. Sjukt god mat & dryck och sjukt skön säng!!! haha..

Vid 7 imorse drog Stoffe på gymmet och jag låg kvar till 8, sen blev det en mega hotell frukost! Fanns typ allt.. och sen blev det mer spa innan lunch buffén! Och ännu mer spa efter det haha..

Nu e man mör i kroppen.. Sjukt behövlig helg!!

Likes

Comments

Gick upp och gjorde lite lyx brunch åt mig & älsklingen idag!

Jag har ju inte mått på topp senaste dagarna, legat sömnlös med magsmärtor & ont i njurarna, sura uppstötningar och kallsvettats.. börjar tro det är nått annat än bara njursten. Men ska tydligen röntgas på sjukhuset nu den 22! Och ser dom inget då så blir det ny utredning.. less på att ha ont nu.


Likes

Comments

Sjukt längesen jag gjorde nån manipulations bild nu igen, som jag älskar mest av allt! Blir så lite tid till allt man älskar när man bara jobbar på dagarna..

Tänkt filma en video tutorial nästa gång, från början till slut, som en vlogg, om ni skulle vilja:) sjukt kul!

Likes

Comments

Pampig film musik - Nått drickbart - Fram med alla färger - Hamna i din kreativa bubbla - Må bra

Likes

Comments

Tillbringat förmiddan med att försöka få till nå fräna bilder till min reklam fotografering, men blir aldrig som jag vill så blev så less.. Fick ju hem min lilla studio igår (as billig haha) så hållt på å pillat med det!

Vid 2 blev man bjuden på storsjöteatern av gull momma med mamma & mommas syrra på Östersundsrevyn! Inte så jätte rolig va den faktiskt..som den brukar haha. 50% politik man inte fatta ett skit av, 30% sång som e så långtråkigt och 20% roligt, dvs 2 akter typ.. så de va som vanligt x)

Nu ska jag få i mig nån mat, och pilla med reklam bilder sen blire nog lite Mello mys ❤

Likes

Comments