När man får äta middag på golvet

Hej hopp!! Blev en "Hejdå Lina afterwork" i fredags för att jag slutar på torsdag, så blev lite utgång med jobbet efter en helvetes vecka haha! Fredagen var såå lång.. klev upp 5 på morron, jobbade till halv 6 på kvällen och hade sammanlagt 35min rast på hela dan då ja slängde i mig lunch, sen var det bara att snabbt springa på affären, göra sig iordning och sticka.. utan middag.. ja va SÅ slut. Och onsdagen ska vi inte ens tala om, då blev det 13tim jobb me 35min rast, var död!

Så den här helgen har ialf bestått av att sälja möbler, kläder å skor och idag skjutsade vi lite grejer hem till pappa som får ligga i hans skrubbar sålänge som jag inte kommer få med till Göteborg:)

Så nu är det snart tomt här.. fick äta middag på golvet, vilket för övrigt var as mysigt haha 😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

När man passar på å utnyttjar ledig dag 

Syrran, hennes sambo Jens & kusin Elin ville upp på Oldklumpen på dagstripp innan vi for hem, och jag va inte sen att hänga på! Vi brukar ju gå upp varje sommar, förra året gick ja upp med Stoffe :) Är ju sån sjukt sagolik utsikt så man dör!

Likes

Comments

Less på att va sjuk

Fy sjutton vad less jag varit på att vara sjuk.. Va till läkaren igen i torsdags och fick veta att jag fortfarande efter 2 veckor hade infektion i halsen som tydligen tagit om!? Och eftersom alla misstänker mögel här som gör mig sjuk konstant och aldrig går över så följde jag med till stugan i Olden mellan torsdag kväll och idag söndag. Och vet ni? Det sa bara pang så blev jag typ frisk.. så fort jag kom ifrån lägenheten och ut i friska fjäll luften så blev jag bra! Så det skulle ju inte förvåna mig om jag blir lite små tussig igen nu när jag kmr hem.. då vet man ju orsaken.

Läste ut boken "I bunkerläkarens våld" i helgen också, en verklighetsbaserad händelse om kidnappningen förra året som liknar fritzel fallet.. ni MÅSTE läsa den!! Eller lyssna på ljudbok på Bookbeat.com! Sjuk bok...

Likes

Comments

Hej fina ni! Känns som jag slutat blogga helt och hållet nu.. tänker inte ens på det längre, för första gången på 8 år som ja bloggat på skoj 😄 haha..

Har ialf haft semester nu, dock haft sån jäkla otur..som vanligt! Dels för ja varit ledig hela Juli och haft MAX 3 dar me sol!? Jämtländsk sommar i ett nötskal. Men sen har jag såklart åkt på å varit sjuk..igen.. Haft halsfluss, infektion i kroppen och ögoninflammation i BÅDA ögonen.. i nästan 2 veckor snart 😂 Så jag har alltså missat både ett filmjobb, hela stråket & hela Storsjöyran.. som var anledningen att ja överhuvudtaget tog semester nu i Juli. VAD är oddsen? 😂 varit så galet less..

Vi är dock ganska säkra nu både jag & Stoffe att det kanske är mögel i min lägenhet, det MÅSTE va det?! Både han & jag har varit sjuka konstant när vi bott här..och alltid långdragna sjukdomar.. som nu, och alltid extremt.. sjukt farligt ju!

MEN..som tur är så kommer jag bara bo kvar här i 1 månad till, sen flyttar jag nämligen ner till Göteborg!! Lämnar mitt underbara Jämtland! Stoffe har redan flyttat ner då han började sin pilotutbildning idag, och jag fick inte klartecken förrän idag om jag fick bo med honom där han bor nu eller inte i en stuga han hyr sålänge, så nu kan jag också flytta ner!😁 Är dock lite stressad över allt som måste fixas.. jobbar Augusti ut så har en månad på mig att få ihop mer pengar, sälja alla mina möbler och kontakta hyresvärden osv.. även börja söka jobb där nere!

Börjat med att rensa ut min garderob och fick seriöst bort hälften haha.. hur mycke kläder som helst som ska säljas och 20 par skor. Sjukt skönt å rensa ibland!

Likes

Comments

Through My Phone 📱

Jag & Stoffe tog en "mini semester" och bestämde oss för att sova över en natt på Quality Hotel Frösö Park och gå på spa 2 dar! Dels för att han snart måste flytta ner till GBG om en vecka då han börjar studera och jag inte kan flytta med än förrän vi hittat gemensamt boende där nere och måste va särbos kanske till jul :( och dels för att jag bara har 1 v kvar av semestern och är sjuk ds, så var otroligt nice och få åka dit och bara njuta!

Dock måste jag ännu en gång ge kritik åt restaurangen där och deras personal.. sist va det ju en tjej som servera oss som dels TOG min tallrik innan jag ens va klar och hade fulla munnen me mat!!?? hahah asså vem gör ens så?? och trodde corona var en cider?! och hade allmänt less attityd.. den här gången beställde ja en HALV räkmacka först och hon låtsades typ inte höra, fick en hel iallafall och sa till och hon lovade att ta halva priset sen ist vilket hon såklart inte gjorde.. Sen velade vi mellan 2 rätter, en buffe´vi inte visste va som ingick och en grillrätt med fint kött, tänkte buffén borde ju ha ännu mer olika kött, så frågade om råd och hon rekomenderade starkt buffén, vilket var ett fiasko.. bara lax & fläsk. thats it.. Dyrt är det också, så skärpning på frösöpark.


Likes

Comments

Tog tåget ner till Härnösand mellan torsdag och söndag för och hälsa på bästa Ramona och hennes familj! Träffas ju inte så ofta och har aldrig varit i Härnösand förut så var en rolig tripp! 😊 Åkte på utflykt, tog en foto tripp, hade filmkväll, gick ut på krogen och fylle badade på natten, sjukt kul haha!

Likes

Comments