Akkurat nå: Sitter foran tven å slapper av med min kjære. Har hatt høstferie siden forrige torsdag og har vært en uke hos familien min i Finnmark. Slapper nå av før jeg begynner på jobb igjen på mandag. Nyter hvert minutt jeg får sammen med Rachid før han må forlate meg den 11. november. Vil helst ikke at den dagen skal komme. Har det så utrolig fint sammen med han. Vi vurderer å være lenge våken i dag og se på flere fotballkamper på tven. Har kun tatt det helt rolig i dag, bortsett fra en bytur.

Ukens tanke: Vi er veldig spente og håper vi har gjort et riktig valg nå. Får se hva som skjer i nærmeste framtid. Skjer det så skjer det. Har også hatt det utrolig fint med familien min og fått tatt med Rachid til Nordkapp. Det satte han stor pris på. En annen tanke er at jeg er så utrolig glad for at foreldrene mine liker han så utrolig godt og sier at han er en skikkelig husfar. Jepp. Han vasket hele huset til foreldrene mine og hjelper alltid pappa med oppvasken og også utendørs. Min kjære snille og gode kjæreste!

Ukens sang: I og med at jeg er med kjæresten mine hele tiden nå så må det bli en arabisk sang. Kanskje Khalad - Encore une fois eller kanskje babylone- Zina!

Ukens middag: Den er vanskelig! Det må kanskje bli pappas stekte fjellrøye med tilbehør eller kongekrabbene som foreldrene mine laget til oss.

Ukens cravings: Definitivt svart te med mint, nærmere bestemt marokkansk te som min kjære er så flink å lage!

Ukens humør: Er veldig, veldig glad og lykkelig for tiden! Har mannen jeg elsker i nærheten av meg konstant.

Ukens høydepunkt: Det må bli at jeg var i barnedåp til min guddatter og endelig møtte mange i familien min igjen. I tillegg at vi fikk oss en tur til Honningsvåg og på Nordkapp. Flere år siden sist. Måtte mimre tilbake til tiden da jeg brukte å være med faren min på jobbturer til Honningsvåg.

Ukens nedtur: Måtte si farvel til mine foreldre som jeg nå ser veldig sjeldent. Jeg elsker å være i nærheten av dem og tilbringe tid med foreldrene mine. Heldigvis er dem bare en telefon unna og heldigvis skal de snart komme å besøke oss i Ålesund!


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Det er en god stund siden sist jeg oppdaterte bloggen min. Jeg har kommet godt på plass i Ålesund nå. Foreløpig angrer jeg ikke et sekund på at jeg flyttet hit igjen. Jeg stortrives i leiligheten min og ellers. Jobben min er helt topp, jeg stortrives der også. I tillegg er det nok av jobb å få. Det var det jeg var bekymret for før jeg flyttet, men til nå har det vært topp.

Det har også vært en del venting og en nervepirrende tid å få svar på om min kjære kan komme på besøk til meg, og han kommer faktisk om 10 dager. Vi fikk svar for en uke siden, og jeg er overlykkelig. Jeg gleder meg til å tilbringe de to neste månedene med han. Det blir godt å ha en person å være med konstant, når jeg ikke er på jobb. Jeg elsker å være på jobb, og hadde det vært opp til meg så hadde jeg jobbet hver eneste dag. De er litt strengere her, med at jeg kun skal jobbe 100 %.. Liker å være på jobb og være sosial og møte mange mennesker. Det blir litt ensomt til tider å bo alene, og i det på mine fridager. Jeg gleder meg sånn til at han kommer og vi kan finne på mye i lag. Bare det å komme hjem til han etter jobb. Dra ut å spise, på byturer, ut i naturen, fotballkamper, trening, shopping og alt som hører med. Jeg skal jobbe fra i morgen og helt til jeg skal til Oslo for å hente han Lørdag den 16. september. Han kommer så sent med flyet, at jeg ikke ønsker at han skal overnatte i Oslo alene. til neste dag. Spesielt når han ikke er så kjent. Det er hele 6 måneder siden sist jeg så han, det er altfor lenge siden. Det er kun fordi det tok hele 2 måneder å få svar på om han kunne komme på besøk til meg eller ikke. Det skyldtes en liten feil sist gang han var her. Da vi var to dager mer enn han hadde krav på. Heldigvis gikk det uansett i orden.

Jeg har også blitt hektet på en sunn livsstil. Det vil si sunn mat og trening. Jeg er litt overivrig og har sluttet å spise usunt, Det går for det meste i proteiner og vitaminer. Håper dette kan fortsette når han kommer, bare at jeg må endre litt på matvanene mine, Han har fortalt meg at han skal lage middag, mens jeg er på jobb. Det skal bli godt å komme hjem til ferdig mat. Jeg savner mine foreldre veldig mye, og man kan trygt si at jeg ringer moren min hver eneste dag. Heldigvis skal jeg og kjæresten min til Lakselv på besøk til familien min snart, og foreldrene mine skal også komme på besøk til oss i oktober. De gleder seg til å få oss på besøk.

Vi skal også bruke tiden her på å ta et stort valg, det vil si at vi snart må ta et valg. Det er noe vi begge har utrolig lyst til, men på grunn av noen utfordringer feks med at han bor langt unna så kan det bli litt vanskelig. Heldigvis fikk vi noen råd hos ambassaden som fortalte at hvis han kom til riktig tidspunkt hjem igjen så kunne de gi han lengre visum neste gang vi søker etter jul. Så vi skal høre på deres råd, slik at han kan være hos meg lengst mulig og at de kan hjelpe oss med prosessen videre. Jeg er uansett evig takknemlig for at han har fått lov å komme til meg i hele to måneder. Det skulle egentlig bare mangle. Vi har vært i lag i snart 5 år. Forrige gang han søkte så sa de som intervjuet han at han måtte ha en kjempesnill kjæreste som hadde ventet på han i flere år. Hehe.

Elsker deg så høyt! Gleder meg til å få deg hit snart! 

Likes

Comments

Har hatt fri siden mandag, og skal ikke på arbeid før på fredag. Jeg har vært utrolig sliten, så jeg har sovet litt vell lenge og egentlig ikke orket å gjøre noe spesielt. Det har vært litt vanskelig å snu døgnet etter tre nattevakter. Så jeg sover ganske sent på natten og våkner mellom klokken 13 og 16. I går våknet jeg klokken 16. Det er ille. Sov bort hele dagen. Ellers har jeg vært ganske sliten i kroppen og har gått ned litt over 2 kg på noen dager. Laget nemlig proteinrundstykker så har levd på det de siste dagene. Har ikke hatt særlig matlyst. Nå i natt håper jeg at jeg klarer å sovne tidlig. Jeg har heller ikke hatt motivasjon til å dra på trening.

Det er deilig å koble helt ut selv om jeg har følt meg rar dem siste dagene. Tror jeg har jobbet altfor mye i en lang periode og nå sier kroppen at det er nok. min venninne min spurte om hvor mange helger jeg har hatt fri på et år. Jeg sa at det går nok å telle på en hånd. Vi kom fram til at jeg kanskje har hatt fri fem helger. Da har jeg som oftest vært ute å reist.

I dag og i går har jeg koblet helt av. I går hadde hadde jeg besøk av en venn og i dag av June. Jeg laget en bedre middag til oss, og etter det lagde vi en sunnere kake til dessert. Så spilte vi kort og bare pratet i flere timer. I morgen har jeg planer om å stå opp tidlig. Dra på trening, på butikken og så dra med June til Finland. På fredag er det back to work og være der i en uke!!


Likes

Comments

Jeg tenker stadig på om det var rett av meg å ta beslutningen om å flytte til Ålesund i sommer. Tro meg. Jeg er på en måte helt sikker på å flytte. Jeg er lykkelig i Ålesund, og elsker alt som har med Ålesund å gjøre. Byen, folkene, hobbyene og i tillegg at jeg har et nettverk der. Jeg kan ikke beskrive den lykkerusen jeg får når jeg lander i Ålesund. Den er helt spesiell. En form for kjærlighet. Jeg har også fått meg en kjempefin leilighet midt i byen. En drøm jeg har hatt i fire år. Når jeg bodde i Ålesund måtte jeg vell og merke bo hos min mormor på grunn av det økonomiske. Det var også en fordel, men jeg ble etterhvert ganske lei av det. Det er helt topp for meg. Alt veldig sentralt og i gåavstand. Hvis kjæresten min kommer så er det ekstra bra. Planen er at vi skal møtes i juli og dra sammen til Ålesund. Hvis han får komme vell og merke. Har gjort mitt og sendt han alle papirene. Jeg har en større trivselsfaktor i Ålesund, enn jeg har i Lakselv. Det er en av faktorene til at jeg vil flytte på meg igjen. Sist gang jeg tok turen ned i oktober var det ikke et helt rett tidspunkt for meg. Var snar med å komme tilbake til Lakselv, selv om jeg fikk en kjempefin velkomst. Det gikk blant annet på at det ikke ble slik som jeg så for meg. I tillegg at det ikke var ok for meg å flytte til mormoren min igjen. Jeg ser for meg en framtid i Ålesund og at mine barn i framtiden skal vokse opp der. Jeg ønsker at jeg skal bo sammen med kjæresten min i den fine leiligheten min.

Jeg har mange grunner til å flytte. Trivselsfaktoren er det viktigste.

Nå har jeg også innsett hvor heldig vi er i Finnmark økonomisk. Jeg kan jobbe så mye jeg vil og også nedskrevet mye på studielånet per år. Selv om jeg har også innsett at man ikke kan jobbe altfor mye og at helsa også er viktig. Hvis jeg skulle blitt her måtte jeg fått en ordentlig turnus og holde meg til 100% jobb. Det er også lettere å få fast jobb her og vi har en fantastisk natur på vinteren og sommeren. Nå til dags er jeg konstant på jobb. Det er livet mitt. Så jeg tenker ofte på hva jeg skal prioritere i valget mitt. Trivsel eller økonomi og fast jobb. Det er så vanskelig.Likes

Comments

Endelig har jeg en fridag, trodde aldri dagen skulle komme. Har vært på jobb i syv dager, og jeg var meget trøtt når jeg kom hjem i går. Sov på sofaen i to timer før jeg dro i seng klokken 2300 og sto opp klokken 1230 i dag. Sliten sa du! I dag har jeg hørt på kroppens signaler om at jeg er sliten. Så jeg prioriterte å ta en lang dusj og spise godt. Jeg ville egentlig på trening, men kuttet det ut i dag. Det skal jeg gjøre i morgen. Jeg prioriterte heller ikke å ordne siste papirene til min kjære, men det skal jeg også gjøre i morgen. Må få ordnet alt, slik at han kan komme til meg snarest!

Nå venter jeg på at en venninne av meg skal bli ferdig på jobb. Vi skal ut på tur og også grille. Det er ikke så veldig fint vær ute, men delvis sol og overskyet. Håper ikke det kommer noen regnbyger. Føler jeg må koble helt av, fordi det har blitt altfor mye jobb i det siste. Jeg skal jobbe i helga, og det blir min fjerde eller femte helg på rad på jobb.


Klem!! Ønsker dere en fin dag videre!❤


Likes

Comments

Akkurat nå: Jeg sitter å slapper av, noe som jeg også skal gjøre resten av dagen. Er meget sliten etter min sjette arbeidsdag og nattevakt. I morgen er det min syvende arbeidsdag før en fridag. Jeg skal få ordnet papirene til kjæresten min slik at han komme til meg i juli. Gjenstår litt skrivearbeid så jeg skal se hva jeg får gjort i dag. Slik at jeg får sendt det denne uken. Ellers venter jeg på fotballkamp! Norge- Sverige privatlandskamp på tv.

Ukens tanke
: Jeg må tenke mer på meg selv angående jobb. Jeg jobber egentlig altfor mye, noe som fører til at jeg blir ekstremt sliten. Jeg er redd for å møte veggen på et tidspunkt. Det var like før jeg møtte veggen i november, og da var jeg veldig nedfor. Dette på grunn av 120-130 % jobb. Seks, syv og åtte dager på jobb. Kun en fridag innimellom og to dager i blant etter hardkjør. Jeg klarer aldri å kun holde meg til 100 % jobb. Selv om jeg gang på gang sier jeg må være streng med meg selv. Per nå har jeg lyst å tjene opp penger i siste innspurt før jeg flytter til Ålesund. Selv om det ikke er alt og at jeg må tenke på helsa. Mange, mange har sagt at jeg jobber altfor mye, og at jeg ikke må det.

Ukens sang: Jeg elsker fotballsanger generelt. Hører på mange av klubbsangene fra lag i tippeligaen, men også fra andre lag i Europa. kjente fotballag. Så ukens sang må bli " Juventus theme song - Storia de un grande amore"

Ukens middag: Den er vanskelig! Det må bli mammas gode hjemmelaget pizza eller pappas sprøe hele kylling med ris, løk og godsaus!

Ukens cravings: Den nye proteinrike kefir med mango eller blåbærsmak! Knekkebrød med babylone ost!

Ukens humør: Veldig variert. Kan være litt nedfor om jeg er sliten fra jobb og det har skjedd mye. Frustrert. I andre perioder har jeg vært meget glad og flirt som bare det. Spesielt med mine gode venninne og i samtaler med mamma.

Ukens høydepunkt: Fikk lønn og feriepenger! Det har blitt ordentlig sommer i Finnmark. I forrige uke var det ordentlig varmt rundt 20 varmegrader og sol.

Ukens nedtur: Jeg har spist lite og også ikke fått trent for mye. Jobben tar all energien min, og jeg har sjeldent tid til å spise på jobb. Må heller prioritere andre ting da. Jeg elsker å trene, så når jeg har fri så finner du med på treningsstudio. Ellers prioriterer jeg søvn pga jeg jobber mye kveld og natt. Ellers var det litt trist at foreldrene mine er reist, og jeg ser ikke dem før om tre uker!

Likes

Comments

Da jeg var 19 år i 2013 gjorde jeg et valg som skulle forandre livet mitt. Men hva gjorde jeg egentlig? I april 2013 ble jeg kjent med en meget kjekk ung mann på facebook. Vi snakket med hverandre konstant hver eneste dag. Om alt og ingenting. Alt mellom himmel og jord egentlig. Vi så hverandre via skype hver eneste kveld, som oftest hadde vi en avtale rundt klokken 23 på kvelden. Etterhvert som tiden gikk fikk vi mer og mer lyst til å møtes ganske raskt. Problemet var at jeg måtte reise til en annen verdensdel. Det var ikke hvilken som helst mann jeg hadde blitt så betatt av og interessert i. Tro meg i starten var ikke foreldrene mine så begeistret for dette. Jeg husker det som i går at jeg spurte mamma om hun kunne komme på rommet mitt fordi jeg hadde noe å fortelle henne. Hun sa det ikke var tale om, og at de sikkert kom til å bruke meg for å få penger og at jeg kanskje ble kidnappet. At noe alvorlig kom til å skje. Diverse fordommer og stereotypier. Jeg ble forbannet og stakk ut for en lang luftetur. Etterhvert som det begynte å gå opp for henne så sa hun at jeg måtte bli enda bedre kjent med han før jeg kunne reise til han. Ihvertfall at jeg hadde snakket med han i et halvt år. Med tiden tok de dette bedre og bedre. Jeg fortsatte å snakke med han konstant. Vi drømte om å være sammen i virkeligheten og var på en måte i et forhold. Dette uten å ha møttes. Jeg spurte vell han om han var singel og han svarte nei. Da skjønte jeg at han så på meg som en kjæreste.

Når det hadde gått et halvt år og jeg hadde høstferie. Så sa vennene mine at jeg burde ta sjansen å reise til han. Fordi hvis ikke kunne jeg angre. Jeg letet overalt på internett etter flybilletter. Det var desverre ikke direktefly fra Oslo da, så jeg måtte mellomlande og også bytte flyselskap og flyplass. Jeg så ingen annen utvei, fordi det var da jeg hadde litt fri fra skolen og faktisk kunne reise. Jeg hadde aldri reist med fly alene så langt, og ihvertfall ikke på så store flyplasser. Moren min sa at hun håpet jeg ikke angret og at alt kom til å gå bra for meg. At jeg måtte gjøre det som var best for meg. Så var dagen kommet. Den 3. Oktober 2013 startet jeg den lange reisen. Først bar det til Oslo, med en overnatting. Før jeg videre skulle til Brussels airport og videre til Charleroi flyplass 40 rundt minutter unna. Deretter var det et fly som skulle ta meg videre til Agadir. Med Ryanair. Verste flyselskapet jeg har vært bort i. Når jeg begynte den lange reisen var det andre flypassasjerer som spurte om jeg virkelig reiste alene. Jeg fikk heldigvis hjelp hos dem til å finne fram på flyplassen i Brussel. Taxisjåføren var også litt overrasket, men var hyggelig å hjalp meg helt inn på flyplassen.Jeg fikk fort en del problemer da jeg ankom Charleroi. Jeg var så nervøs og spent. Jeg fikk plutselig problemer med telefonen min og å få kontakt med han via mobilen min. Ikke hadde jeg internett heller. Jeg måtte jo si ifra at jeg var på tur til han og at alt gikk bra. Etterhvert ringte han meg og var desperat over å høre hvor jeg var og om alt gikk bra. Jeg sa at alt gikk bra og at jeg ventet på at innsjekkinga skulle åpne. Han sa at han skulle ta meg godt i mot og også kysse meg. Han fortalte at hele familien skulle komme å hente meg. Da jeg landet i Agadir var jeg utrolig spent. Jeg var spent hele reisen. Det virket som om hjertet mitt var på tur ut av kroppen. Jeg kom inn på flyplassen og det tok en stund i passkontrollen. Jeg var nervøs, spent og skalv. Etter en stund kom jeg ut til baggasjebåndet og jeg kunne ikke se han. Jeg fikk panikk. Jeg gikk litt videre og plutselig så jeg det var en som vinket på meg og ba meg gå ut døra slik at jeg kom til gangen på flyplassen. Jeg gikk, men stoppet opp. Jeg var nervøs. Tenkte mye. Hvordan ser jeg ut? Er klærne fine? Er håret fint? Jeg så at han venter på meg. Tilslutt måtte jeg bare gå ut. Jeg gikk. Jeg falt pladask. En meget kjekk mann møtte meg. Han tok meg i hånda og hilste. Klemte meg og kysset meg på munnen. Han tok kofferten, sekken og hånden min. Vi holdt hender et stykle før han sa at familien hans ville møte meg. Jeg hilste fint og klemte moren og hilste fint på faren. Vi gikk til bilen. Jeg trodde det var en drøm. Var jeg virkelig med han? Hele veien hjem kysset han meg på munnen. Hver gang moren så mot oss så sluttet han. Da vi kom hjem til han, hilste resten av familien hans på meg. Broren og søstrene. Jeg visste jo ikke hva som møtte meg da vi var på tur hjem til han. Vi spiste et bedre måltid og jeg fortalte familien om livet mitt. Senere på kvelden tok vi oss en tur til byen. Gikk hånd i hånd. Han kjøpte meg røde roser, fordi han hadde sagt han skulle gjøre det over nett. Den første natten måtte jeg sove med søstrene hannes, keg fikk ikke sove første natten. I et nytt hjem og tilværelse. Jeg sendte han flere meldinger i løpet av natten. Neste natt fikk jeg lov å sove med han. Jeg var tryggere da og sov som en stein. Fire år senere er jeg fortsatt lykkelig med han!!


Likes

Comments

Jeg har en fridag igjen etter en intens helg på jobb. Jeg merker det veldig at jeg er nyutdannet sykepleier i blant og har absolutt alt av ansvar. Jeg har forsåvidt blitt vant til tilværelsen da jeg har arbeidet i snart et år. Jeg jobber så mye jeg kan for tiden, da jeg har lyst å få spart opp en del penger før jeg flytter om en måneds tid. Jeg gleder meg utrolig mye til å komme meg til vakre Ålesund igjen. I dag har jeg kjedet meg. Jeg har faktisk hjulpet mamma med å rake plenen i fire timer. Treningsstudio var stengt i dag, så dit må jeg i morgen. Jeg drar så ofte jeg kan på treningsstudio når jeg har tid. Elsker å trene styrke. Trenger fortsatt å endre litt på kostholdet mitt. Jeg har fem dager jobb denne uken, helt ok for min del. Jeg er fortsatt ikke helt blitt kvitt forkjølelsen min heller.
Likes

Comments

Ukens sang: Marcus og Martinus - Like it Like it!

Ukens middag: Det må bli kylling, ris og pappas godsaus! Eller kanskje den deilige lammesteika vi hadde i dag!

Ukens cravings: Det må bli den ferdige byggrynsgrøten fra coop som man varmer i mikrobølgovnen. Den er veldig god. Samt egg! Jeg bare elsker å spise egg.

Ukens humør: Veldig variert. Jeg har mye tanker. Savner kjæresten min. Noen ganger er jeg litt deppa andre ganger veldig glad og overivrig. Nå er jeg humøret mitt så som så. Jeg er sliten etter arbeidshelg og mer som surrer som jeg ikke skal gå inn på her.

Ukens høydepunkt: Har begynt med prosessen om å få kjæresten min hit i juli, så vi kan dra sammen til Ålesund. Jeg håper virkelig det ordner seg. I tillegg har jeg fått mamma med på noen turer i naturen!

Ukens nedtur: Var veldig syk i uken som var med kraftig forskjølelse. Var hjemme og kjedet meg. Samt mindre jobb. Jeg føler ikke at jeg har et liv i Lakselv når jeg ikke jobber. Ikke har jeg mange venner her, og trening er nesten det eneste alternativet når jeg har fri. Gleder meg til å komme til Ålesund!

Ukens favorittbilde:

Likes

Comments

Jeg var i Ålesund fra den 18.mai til 24.mai og storkoset meg. Jeg var på farten hver eneste dag. Bytur, shopping, besøk, fotballkamp, turer i naturen og visning av en leilighet. I tillegg var det kjempefint vær. Rundt 15-20 varmegrader nesten hver eneste dag. Ordentlig vår med andre ord. Jeg ville ikke forlate Sunnmøre i det hele tatt og skulle bare ønske jeg kunne bli der nede. Jeg kom hjem til snø og kulde. Ja, det er ordentlig kaldt i Finnmark nå. Temperaturen ligge på rundt 2-3 varmegrader og snøbyger og haglbyger om hverandre. Det er sykt å tenke på at det er juni. Så den store vær forandringen gjorde meg trolig syk denne uken. Har vært kraftig forkjølet. Den siste nattevakten min måtte jeg kaste inn håndkle. Jeg kunne ikke presse meg på jobb når jeg var så syk. Så nå har jeg hatt tre dager fri og er klar for jobb igjen i helga.

I mens jeg var i Ålesund i noen dager så ordnet alt seg for meg! Jeg ble så utrolig glad. En drøm jeg har hatt i fire år har blitt virkelig. Jeg har nemlig fått meg en kjempefin leilighet midt i byen. Det var mange på visningen, men jeg fikk dem. Jeg leier den til en grei pris. Dette med tanke på at alt er inkludert i prisen og meget sentralt. Gå avstand til alt og også til jobb. Slik at jeg flytter i juli og da kommer mest sannsynlig kjæresten min også. Som nevnt tidligere har jeg jo også fått meg jobb! Så jeg kan ikke vente med å komme meg inn i den nye leiligheten min. Det skal bli godt å bo alene etter å ha bodd med min mormor i 3 år. Det blir selvfølgelig vemodig å forlate jobben i Lakselv, men jeg gleder meg til å starte et nytt kapittel i livet. Ja, det er også mange fordeler med å bo her. Jeg kan jobbe så mye jeg vil og få nedskrevet mye på studielånet. Jeg er fortsatt ung og har lyst å prøve ut litt andre ting før jeg eventuelt flytter hjem når jeg har etablert meg. Jeg kan ikke vente med å komme på plass i favorittbyen med favorittmannen min. Møte vennene mine der titt og ofte, besøke den vakre naturen, dra på alle fotballkamper på CLS.. Alt som hører med! Jeg er så glad og har nå siste innspurt i Lakselv.


Klem og ønsker dere alle en fin pinsehelg!!
Likes

Comments