Har hatt fri siden mandag, og skal ikke på arbeid før på fredag. Jeg har vært utrolig sliten, så jeg har sovet litt vell lenge og egentlig ikke orket å gjøre noe spesielt. Det har vært litt vanskelig å snu døgnet etter tre nattevakter. Så jeg sover ganske sent på natten og våkner mellom klokken 13 og 16. I går våknet jeg klokken 16. Det er ille. Sov bort hele dagen. Ellers har jeg vært ganske sliten i kroppen og har gått ned litt over 2 kg på noen dager. Laget nemlig proteinrundstykker så har levd på det de siste dagene. Har ikke hatt særlig matlyst. Nå i natt håper jeg at jeg klarer å sovne tidlig. Jeg har heller ikke hatt motivasjon til å dra på trening.

Det er deilig å koble helt ut selv om jeg har følt meg rar dem siste dagene. Tror jeg har jobbet altfor mye i en lang periode og nå sier kroppen at det er nok. min venninne min spurte om hvor mange helger jeg har hatt fri på et år. Jeg sa at det går nok å telle på en hånd. Vi kom fram til at jeg kanskje har hatt fri fem helger. Da har jeg som oftest vært ute å reist.

I dag og i går har jeg koblet helt av. I går hadde hadde jeg besøk av en venn og i dag av June. Jeg laget en bedre middag til oss, og etter det lagde vi en sunnere kake til dessert. Så spilte vi kort og bare pratet i flere timer. I morgen har jeg planer om å stå opp tidlig. Dra på trening, på butikken og så dra med June til Finland. På fredag er det back to work og være der i en uke!!


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Jeg tenker stadig på om det var rett av meg å ta beslutningen om å flytte til Ålesund i sommer. Tro meg. Jeg er på en måte helt sikker på å flytte. Jeg er lykkelig i Ålesund, og elsker alt som har med Ålesund å gjøre. Byen, folkene, hobbyene og i tillegg at jeg har et nettverk der. Jeg kan ikke beskrive den lykkerusen jeg får når jeg lander i Ålesund. Den er helt spesiell. En form for kjærlighet. Jeg har også fått meg en kjempefin leilighet midt i byen. En drøm jeg har hatt i fire år. Når jeg bodde i Ålesund måtte jeg vell og merke bo hos min mormor på grunn av det økonomiske. Det var også en fordel, men jeg ble etterhvert ganske lei av det. Det er helt topp for meg. Alt veldig sentralt og i gåavstand. Hvis kjæresten min kommer så er det ekstra bra. Planen er at vi skal møtes i juli og dra sammen til Ålesund. Hvis han får komme vell og merke. Har gjort mitt og sendt han alle papirene. Jeg har en større trivselsfaktor i Ålesund, enn jeg har i Lakselv. Det er en av faktorene til at jeg vil flytte på meg igjen. Sist gang jeg tok turen ned i oktober var det ikke et helt rett tidspunkt for meg. Var snar med å komme tilbake til Lakselv, selv om jeg fikk en kjempefin velkomst. Det gikk blant annet på at det ikke ble slik som jeg så for meg. I tillegg at det ikke var ok for meg å flytte til mormoren min igjen. Jeg ser for meg en framtid i Ålesund og at mine barn i framtiden skal vokse opp der. Jeg ønsker at jeg skal bo sammen med kjæresten min i den fine leiligheten min.

Jeg har mange grunner til å flytte. Trivselsfaktoren er det viktigste.

Nå har jeg også innsett hvor heldig vi er i Finnmark økonomisk. Jeg kan jobbe så mye jeg vil og også nedskrevet mye på studielånet per år. Selv om jeg har også innsett at man ikke kan jobbe altfor mye og at helsa også er viktig. Hvis jeg skulle blitt her måtte jeg fått en ordentlig turnus og holde meg til 100% jobb. Det er også lettere å få fast jobb her og vi har en fantastisk natur på vinteren og sommeren. Nå til dags er jeg konstant på jobb. Det er livet mitt. Så jeg tenker ofte på hva jeg skal prioritere i valget mitt. Trivsel eller økonomi og fast jobb. Det er så vanskelig.Likes

Comments

Endelig har jeg en fridag, trodde aldri dagen skulle komme. Har vært på jobb i syv dager, og jeg var meget trøtt når jeg kom hjem i går. Sov på sofaen i to timer før jeg dro i seng klokken 2300 og sto opp klokken 1230 i dag. Sliten sa du! I dag har jeg hørt på kroppens signaler om at jeg er sliten. Så jeg prioriterte å ta en lang dusj og spise godt. Jeg ville egentlig på trening, men kuttet det ut i dag. Det skal jeg gjøre i morgen. Jeg prioriterte heller ikke å ordne siste papirene til min kjære, men det skal jeg også gjøre i morgen. Må få ordnet alt, slik at han kan komme til meg snarest!

Nå venter jeg på at en venninne av meg skal bli ferdig på jobb. Vi skal ut på tur og også grille. Det er ikke så veldig fint vær ute, men delvis sol og overskyet. Håper ikke det kommer noen regnbyger. Føler jeg må koble helt av, fordi det har blitt altfor mye jobb i det siste. Jeg skal jobbe i helga, og det blir min fjerde eller femte helg på rad på jobb.


Klem!! Ønsker dere en fin dag videre!❤


Likes

Comments

Akkurat nå: Jeg sitter å slapper av, noe som jeg også skal gjøre resten av dagen. Er meget sliten etter min sjette arbeidsdag og nattevakt. I morgen er det min syvende arbeidsdag før en fridag. Jeg skal få ordnet papirene til kjæresten min slik at han komme til meg i juli. Gjenstår litt skrivearbeid så jeg skal se hva jeg får gjort i dag. Slik at jeg får sendt det denne uken. Ellers venter jeg på fotballkamp! Norge- Sverige privatlandskamp på tv.

Ukens tanke
: Jeg må tenke mer på meg selv angående jobb. Jeg jobber egentlig altfor mye, noe som fører til at jeg blir ekstremt sliten. Jeg er redd for å møte veggen på et tidspunkt. Det var like før jeg møtte veggen i november, og da var jeg veldig nedfor. Dette på grunn av 120-130 % jobb. Seks, syv og åtte dager på jobb. Kun en fridag innimellom og to dager i blant etter hardkjør. Jeg klarer aldri å kun holde meg til 100 % jobb. Selv om jeg gang på gang sier jeg må være streng med meg selv. Per nå har jeg lyst å tjene opp penger i siste innspurt før jeg flytter til Ålesund. Selv om det ikke er alt og at jeg må tenke på helsa. Mange, mange har sagt at jeg jobber altfor mye, og at jeg ikke må det.

Ukens sang: Jeg elsker fotballsanger generelt. Hører på mange av klubbsangene fra lag i tippeligaen, men også fra andre lag i Europa. kjente fotballag. Så ukens sang må bli " Juventus theme song - Storia de un grande amore"

Ukens middag: Den er vanskelig! Det må bli mammas gode hjemmelaget pizza eller pappas sprøe hele kylling med ris, løk og godsaus!

Ukens cravings: Den nye proteinrike kefir med mango eller blåbærsmak! Knekkebrød med babylone ost!

Ukens humør: Veldig variert. Kan være litt nedfor om jeg er sliten fra jobb og det har skjedd mye. Frustrert. I andre perioder har jeg vært meget glad og flirt som bare det. Spesielt med mine gode venninne og i samtaler med mamma.

Ukens høydepunkt: Fikk lønn og feriepenger! Det har blitt ordentlig sommer i Finnmark. I forrige uke var det ordentlig varmt rundt 20 varmegrader og sol.

Ukens nedtur: Jeg har spist lite og også ikke fått trent for mye. Jobben tar all energien min, og jeg har sjeldent tid til å spise på jobb. Må heller prioritere andre ting da. Jeg elsker å trene, så når jeg har fri så finner du med på treningsstudio. Ellers prioriterer jeg søvn pga jeg jobber mye kveld og natt. Ellers var det litt trist at foreldrene mine er reist, og jeg ser ikke dem før om tre uker!

Likes

Comments

Da jeg var 19 år i 2013 gjorde jeg et valg som skulle forandre livet mitt. Men hva gjorde jeg egentlig? I april 2013 ble jeg kjent med en meget kjekk ung mann på facebook. Vi snakket med hverandre konstant hver eneste dag. Om alt og ingenting. Alt mellom himmel og jord egentlig. Vi så hverandre via skype hver eneste kveld, som oftest hadde vi en avtale rundt klokken 23 på kvelden. Etterhvert som tiden gikk fikk vi mer og mer lyst til å møtes ganske raskt. Problemet var at jeg måtte reise til en annen verdensdel. Det var ikke hvilken som helst mann jeg hadde blitt så betatt av og interessert i. Tro meg i starten var ikke foreldrene mine så begeistret for dette. Jeg husker det som i går at jeg spurte mamma om hun kunne komme på rommet mitt fordi jeg hadde noe å fortelle henne. Hun sa det ikke var tale om, og at de sikkert kom til å bruke meg for å få penger og at jeg kanskje ble kidnappet. At noe alvorlig kom til å skje. Diverse fordommer og stereotypier. Jeg ble forbannet og stakk ut for en lang luftetur. Etterhvert som det begynte å gå opp for henne så sa hun at jeg måtte bli enda bedre kjent med han før jeg kunne reise til han. Ihvertfall at jeg hadde snakket med han i et halvt år. Med tiden tok de dette bedre og bedre. Jeg fortsatte å snakke med han konstant. Vi drømte om å være sammen i virkeligheten og var på en måte i et forhold. Dette uten å ha møttes. Jeg spurte vell han om han var singel og han svarte nei. Da skjønte jeg at han så på meg som en kjæreste.

Når det hadde gått et halvt år og jeg hadde høstferie. Så sa vennene mine at jeg burde ta sjansen å reise til han. Fordi hvis ikke kunne jeg angre. Jeg letet overalt på internett etter flybilletter. Det var desverre ikke direktefly fra Oslo da, så jeg måtte mellomlande og også bytte flyselskap og flyplass. Jeg så ingen annen utvei, fordi det var da jeg hadde litt fri fra skolen og faktisk kunne reise. Jeg hadde aldri reist med fly alene så langt, og ihvertfall ikke på så store flyplasser. Moren min sa at hun håpet jeg ikke angret og at alt kom til å gå bra for meg. At jeg måtte gjøre det som var best for meg. Så var dagen kommet. Den 3. Oktober 2013 startet jeg den lange reisen. Først bar det til Oslo, med en overnatting. Før jeg videre skulle til Brussels airport og videre til Charleroi flyplass 40 rundt minutter unna. Deretter var det et fly som skulle ta meg videre til Agadir. Med Ryanair. Verste flyselskapet jeg har vært bort i. Når jeg begynte den lange reisen var det andre flypassasjerer som spurte om jeg virkelig reiste alene. Jeg fikk heldigvis hjelp hos dem til å finne fram på flyplassen i Brussel. Taxisjåføren var også litt overrasket, men var hyggelig å hjalp meg helt inn på flyplassen.Jeg fikk fort en del problemer da jeg ankom Charleroi. Jeg var så nervøs og spent. Jeg fikk plutselig problemer med telefonen min og å få kontakt med han via mobilen min. Ikke hadde jeg internett heller. Jeg måtte jo si ifra at jeg var på tur til han og at alt gikk bra. Etterhvert ringte han meg og var desperat over å høre hvor jeg var og om alt gikk bra. Jeg sa at alt gikk bra og at jeg ventet på at innsjekkinga skulle åpne. Han sa at han skulle ta meg godt i mot og også kysse meg. Han fortalte at hele familien skulle komme å hente meg. Da jeg landet i Agadir var jeg utrolig spent. Jeg var spent hele reisen. Det virket som om hjertet mitt var på tur ut av kroppen. Jeg kom inn på flyplassen og det tok en stund i passkontrollen. Jeg var nervøs, spent og skalv. Etter en stund kom jeg ut til baggasjebåndet og jeg kunne ikke se han. Jeg fikk panikk. Jeg gikk litt videre og plutselig så jeg det var en som vinket på meg og ba meg gå ut døra slik at jeg kom til gangen på flyplassen. Jeg gikk, men stoppet opp. Jeg var nervøs. Tenkte mye. Hvordan ser jeg ut? Er klærne fine? Er håret fint? Jeg så at han venter på meg. Tilslutt måtte jeg bare gå ut. Jeg gikk. Jeg falt pladask. En meget kjekk mann møtte meg. Han tok meg i hånda og hilste. Klemte meg og kysset meg på munnen. Han tok kofferten, sekken og hånden min. Vi holdt hender et stykle før han sa at familien hans ville møte meg. Jeg hilste fint og klemte moren og hilste fint på faren. Vi gikk til bilen. Jeg trodde det var en drøm. Var jeg virkelig med han? Hele veien hjem kysset han meg på munnen. Hver gang moren så mot oss så sluttet han. Da vi kom hjem til han, hilste resten av familien hans på meg. Broren og søstrene. Jeg visste jo ikke hva som møtte meg da vi var på tur hjem til han. Vi spiste et bedre måltid og jeg fortalte familien om livet mitt. Senere på kvelden tok vi oss en tur til byen. Gikk hånd i hånd. Han kjøpte meg røde roser, fordi han hadde sagt han skulle gjøre det over nett. Den første natten måtte jeg sove med søstrene hannes, keg fikk ikke sove første natten. I et nytt hjem og tilværelse. Jeg sendte han flere meldinger i løpet av natten. Neste natt fikk jeg lov å sove med han. Jeg var tryggere da og sov som en stein. Fire år senere er jeg fortsatt lykkelig med han!!


Likes

Comments

Jeg har en fridag igjen etter en intens helg på jobb. Jeg merker det veldig at jeg er nyutdannet sykepleier i blant og har absolutt alt av ansvar. Jeg har forsåvidt blitt vant til tilværelsen da jeg har arbeidet i snart et år. Jeg jobber så mye jeg kan for tiden, da jeg har lyst å få spart opp en del penger før jeg flytter om en måneds tid. Jeg gleder meg utrolig mye til å komme meg til vakre Ålesund igjen. I dag har jeg kjedet meg. Jeg har faktisk hjulpet mamma med å rake plenen i fire timer. Treningsstudio var stengt i dag, så dit må jeg i morgen. Jeg drar så ofte jeg kan på treningsstudio når jeg har tid. Elsker å trene styrke. Trenger fortsatt å endre litt på kostholdet mitt. Jeg har fem dager jobb denne uken, helt ok for min del. Jeg er fortsatt ikke helt blitt kvitt forkjølelsen min heller.
Likes

Comments

Ukens sang: Marcus og Martinus - Like it Like it!

Ukens middag: Det må bli kylling, ris og pappas godsaus! Eller kanskje den deilige lammesteika vi hadde i dag!

Ukens cravings: Det må bli den ferdige byggrynsgrøten fra coop som man varmer i mikrobølgovnen. Den er veldig god. Samt egg! Jeg bare elsker å spise egg.

Ukens humør: Veldig variert. Jeg har mye tanker. Savner kjæresten min. Noen ganger er jeg litt deppa andre ganger veldig glad og overivrig. Nå er jeg humøret mitt så som så. Jeg er sliten etter arbeidshelg og mer som surrer som jeg ikke skal gå inn på her.

Ukens høydepunkt: Har begynt med prosessen om å få kjæresten min hit i juli, så vi kan dra sammen til Ålesund. Jeg håper virkelig det ordner seg. I tillegg har jeg fått mamma med på noen turer i naturen!

Ukens nedtur: Var veldig syk i uken som var med kraftig forskjølelse. Var hjemme og kjedet meg. Samt mindre jobb. Jeg føler ikke at jeg har et liv i Lakselv når jeg ikke jobber. Ikke har jeg mange venner her, og trening er nesten det eneste alternativet når jeg har fri. Gleder meg til å komme til Ålesund!

Ukens favorittbilde:

Likes

Comments

Jeg var i Ålesund fra den 18.mai til 24.mai og storkoset meg. Jeg var på farten hver eneste dag. Bytur, shopping, besøk, fotballkamp, turer i naturen og visning av en leilighet. I tillegg var det kjempefint vær. Rundt 15-20 varmegrader nesten hver eneste dag. Ordentlig vår med andre ord. Jeg ville ikke forlate Sunnmøre i det hele tatt og skulle bare ønske jeg kunne bli der nede. Jeg kom hjem til snø og kulde. Ja, det er ordentlig kaldt i Finnmark nå. Temperaturen ligge på rundt 2-3 varmegrader og snøbyger og haglbyger om hverandre. Det er sykt å tenke på at det er juni. Så den store vær forandringen gjorde meg trolig syk denne uken. Har vært kraftig forkjølet. Den siste nattevakten min måtte jeg kaste inn håndkle. Jeg kunne ikke presse meg på jobb når jeg var så syk. Så nå har jeg hatt tre dager fri og er klar for jobb igjen i helga.

I mens jeg var i Ålesund i noen dager så ordnet alt seg for meg! Jeg ble så utrolig glad. En drøm jeg har hatt i fire år har blitt virkelig. Jeg har nemlig fått meg en kjempefin leilighet midt i byen. Det var mange på visningen, men jeg fikk dem. Jeg leier den til en grei pris. Dette med tanke på at alt er inkludert i prisen og meget sentralt. Gå avstand til alt og også til jobb. Slik at jeg flytter i juli og da kommer mest sannsynlig kjæresten min også. Som nevnt tidligere har jeg jo også fått meg jobb! Så jeg kan ikke vente med å komme meg inn i den nye leiligheten min. Det skal bli godt å bo alene etter å ha bodd med min mormor i 3 år. Det blir selvfølgelig vemodig å forlate jobben i Lakselv, men jeg gleder meg til å starte et nytt kapittel i livet. Ja, det er også mange fordeler med å bo her. Jeg kan jobbe så mye jeg vil og få nedskrevet mye på studielånet. Jeg er fortsatt ung og har lyst å prøve ut litt andre ting før jeg eventuelt flytter hjem når jeg har etablert meg. Jeg kan ikke vente med å komme på plass i favorittbyen med favorittmannen min. Møte vennene mine der titt og ofte, besøke den vakre naturen, dra på alle fotballkamper på CLS.. Alt som hører med! Jeg er så glad og har nå siste innspurt i Lakselv.


Klem og ønsker dere alle en fin pinsehelg!!
Likes

Comments

Endelig har jeg en frihelg etter å ha jobbet tre eller fire helger på rad. Bortsett fra at den begynte dårlig etter at AaFK tapte mot Vålerenga er det herlig. Jeg gleder meg til å ligge litt ekstra å dra meg i morgen tidlig. Deretter skal jeg dra med mamma på den årlige storhallmessa. Det er mange boder som selger forskjellige ting. Et slags marked. Ellers skal jeg bare se på runden i tippeligaen.

Jeg savner kjæresten min så veldig mye. Det er nå snart 2 måneder siden sist jeg så han og det er fortsatt kanskje to måneder til jeg ser han igjen. Jeg må jobbe, og han skal mest sannsynlig komme hit i juli og bli en god stund framover. Da må jeg jobbe, jobbe og jobbe. Vi har hatt den lange avstanden i 4 år nå, jeg er vant til det. Håper bare alt ordner seg mellom oss snart slik at vi slipper å være fra hverandre så lenge. Vi har en litt crazy kjærlighetshistorie som er som en romantisk komedie. Flere mener at jeg bør skrive en bok om det, og elsker å høre på meg fortelle om oss og vår historie.

Elsker han så høyt.... 😍❤

God helg alle sammen!!
Likes

Comments

Siden jeg gikk på ungdomsskolen rundt 2008/2009 har jeg hatt et problem som har vært med meg daglig. Jeg var en av de populære jenta i klassen, men mistet tilslutt de gode vennene mine på grunn av utseendet og stil blant annet. Altså et normalt jentedrama. Jeg ble skviset ut av gjengen min. Etter dette slet jeg veldig og fikk også en meget dårlig kroppsholdning. Jeg sliter fortsatt med en veldig dårlig kroppsholdning, noe som medfører at jeg ofte får vondt i ryggen min. Jeg merker ikke selv at jeg ikke går og står normalt. Det er blitt en vane å ha en slik kroppsholdning. De som kjenner meg best bruker ofte å kommentere at jeg må rette meg opp i ryggen. Jeg hører på hva dem sier og gjør mitt beste for å stå rett. Noen sekunder etter derimot har jeg glemt at jeg har en meget dårlig holdning.

Nå i det siste har jeg innsett at jeg må gjøre noe med problemet. Dette etter å til og med ha fått kommentarer på treningsstudio av folk jeg ikke kjenner om å rette meg opp i ryggen. Jeg er på en måte glad for å at folk sier det. Fordi da kan jeg faktisk ha fokus på å rette meg. Fordi jeg vet ikke selv at jeg er slik. På en annen måte blir jeg såret fordi jeg så gjerne skulle vært foruten dette problemet. Moren min kommenterer daglig at jeg må endre holdningen min. Jeg hadde først tenkt at jeg måtte få henvisning til fysioterapi, men nå har jeg funnet et annet alternativ for å lære meg og bli vant med å stå rett. Dette er nemlig en ryggstøtte jeg skal ha under klærne mine. For eksempel på jobb, trening og hjemme. Har tenkt å bruke den i en periode. Bestilte den på apoteket i dag, og den kommer om noen dager. Jeg har også mer vondt i ryggen og har også muskelknuter. Noe jeg har hatt de siste dagene også. Spesielt i korsryggen, selv om det er skuldrene og øverste del av ryggen jeg sliter mest med. Jeg skal også fortsette å ta ryggøvelser på treningsstudio og få mer muskler noe som også kan hjelpe meg. Dette ved å være rett i holdningen.

Jeg vil ikke at folk skal tenke at jeg sliter alvorlig psykisk fordi jeg har dette problemet. Det er bare det at jeg er blitt så vant til det at jeg må nesten bare venne meg av det ved hjelp av hjelpemidler. Ryggstøtten koster vell rundt 900 kroner. Håper den så inderlig hjelper på meg. Jeg vil slettes ikke ende opp med pukkelrygg og se ut som en 90 åring når jeg kun er i 20-årene.

Likes

Comments