Känns som vardagarna rullar på lika hela tiden med skolan, träningar, ridning och plugg. Men i helgen så va jag först på kurs och red för en isländsk tränare. Gick riktigt bra men mycket vi måste träna på. Sen i lördags var jag och firade min storebror som fyllde 22 år. Då va vi ut och åt, va jätte mysigt. Nu är det tillbaka till skolan och vardagen igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

"Beauty is not long hair, skinny legs, tanned skin or perfect teeth. Believe me. Beauty is the face of who cried and now smiles, beauty is the scar on your knee since you fell when you were a kid, beauty is the circles when love doesn’t let you sleep, beauty is the expression on the face when the alarm rings in the morning, it’s the melted makeup when you have a shower, it’s the laughter when you make a joke you’re the only one who can understand, beauty is meeting his gaze and stopping understanding, beauty is your gaze when you see him, it’s when you cry for all you paranoias, beauty is the lines marked by time. Beauty is what we feel in the inside which also shows outside us. Beauty is the marks the life leaves on us, all the kicks and the caresses the memories leave us. Beauty is letting yourself live."

Likes

Comments

Har haft en jätte bra helg med massor av ridning. I fredags så åkte ja ut till mamma och red på min häst som verkligen börjar känna att de är vår och är alldeles för pigg nu. Sen på kvällen hade vi lite främmande och åt middag o så. I lördag var vi på islandshäst tävling och kolla sen åkte hem och red igen. På kvällen kom Hanna så gjorde vi middag och kolla på Melodifestivalen. Sen vart de mer ridning idag och träning på kvällen.

Likes

Comments

Kom nyss hem från att ha varit och firat min lilla kusin som fyllde 11 år idag. Vi åt massa kakor och tårta och va jätte mysigt. Hon fick pengar av mig som hon ska komma in till stan så ska vi gå och shoppa någon dag.

Likes

Comments

Idag så har vi varit ute på rörberg hela dagen och haft lite genomgångar inom farligt gods och sen gick vi ut och träna på att släcka med en handbrand släckare. Alltid lika kul att vara där ute.

Likes

Comments

Igår var jag hos frisören och fixa håret. Åkte dit och visste exakt hur ja skulle fixa håret men sen när ja satte mig i stolen så ångrade jag mig och ville göra nå annat. Hade beslutsångest om ja skulle bli mörkare eller ljusare så då sa min frisör "varför inte göra båda" så blev de också. Men är jätte nöjd!! Syns tyvärr inte jätte bra på bilderna.

Likes

Comments

Idag börja min morgon som igår att jag åkte tidigt till stallet men idag gick det faktiskt att rida för vädret var mycket bättre. Så då red vi och sen har jag fixat lite i stallet och nyss ätit lite lunch inne hos mamma och tänkte snart gå ut i stallet igen. Tänkte vara här hela dagen för imorgon är de tillbaka till vardagen och skolan.

Likes

Comments

Idag åkte jag tidigt till stallet och skulle ut och rida men de blåste så himla mycket så de gick verkligen inte att rida. Min häst är jätte känslig och kände att de inte var värt de. Så förhoppningsvis är de bättre väder imorgon. Så vi pyssla lite i stallet sen gick vi in till mamma och fika lite. Sen åkte jag hem och fixa mig lite sen åkte vi till mormor och fira henne. Vart en lugn men skön lördag.

Likes

Comments

Förra veckan fick jag reda på en riktigt rolig sak som kommer hände i sommar och de är att jag ska till stuteriet lipica i Slovenien och praktisera i 3 veckor! Idag va jag på möte om det och nu känns det lite mer verkligt. Åker i början av juli med en tjej från Gävle som jag inte känner. Vi kommer att bo precis vid stallet och jobba ganska så mycket. Vet inte riktigt vad vi kommer att göra med de kommer nog vara mycket städa och mocka. Sen borsta hästarna och hjälpa till på tävlingar och sånt som dom brukar ha där. Men vi kommer även få ledig tid och då hinner man förhoppningvis se massor för Slovenien är så himla fint och ligger precis på gränsen till Italien. Jag har hållit på med hästar sen jag var 2 tror jag och älskar de fortfarande så de här var verkligen de bästa stället jag kunde hamna på.

Likes

Comments

Hann gå på stan lite idag och hittade den här jätte fina tröjan. Älskar verkligen färgerna och tröjan sitter jätte bra. Hittade den på bikbok för bara 149 kr vilket den verkligen var värd.

Likes

Comments