Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godeftermiddag mina fina!

Hoppas ni alla mår bra, själv börjar mitt humör bli mycket bättre tror de är pågrund av vädret som gör mig mycket gladare & piggare!

Igår gick jag äntligen på LOV & det känns inte alls dumt faktiskt, fick äntligen sova ut imorse och de behövdes efter en väldigt trött men seg vecka!

Idag fyller min bror år och vi hade bestämt hela familjen att vi skulle överraska honom med resturang och spela bowling men så var han tvungen att jobba...så typsikt när man väl planerar något! Blir ändå en hemmakväll för mig idag, ska ändå på lite festligheter imorgon kväll för Emilia & Sandra fyller 18 år och då ska de firas rejält!

Puss puss

Likes

Comments

Hej !

Som ni kanske har märkt så har jag inte varit så aktiv det senaste som jag brukar vara ? Jag har bra förklaring till varför. Mitt liv har verkligen varit som bergodalbana rakt upp och ner har hänt VÄLDIGT mycket de senaste både stora och små saker som gör mig både arg, ledsen och irriterad. För de första så har jag och min pojkvän gjort slut..för de andra de med buss olyckan som har fått mig att inse många saker samtidigt som man verkligen mår dåligt och lider precis som alla andra, så hemskt vill bara spola tillbaka tiden. Det har verkligen varit många andra små grejer i vardagen som man blir väldigt trött på att de ens ska uppstå just nu när de är som jobbigast. Tappade som sagt min telefon i backen igår och då sprack skärmen, fick lägga ut 1300 kr på det, gymmet gick as dåligt igår, har backat på en bil & på de har jag mycket i skolan just nu, här var bara några saker jag rabblade upp men orkar inte skriva allt för de skulle bli en hel roman... jag vill verkligen inte lägga energi på sånt här, bara fokusera på allt bra här i livet med tanke på det lika gärna kan ta slut imorgon? men när allt händer på en och samma gång då är de inte så jävla lätt som alla tror att bara skita i saker och lägga de bakom sig. Har man inte upplevt de själv så vet man aldrig hur de känns.

Kanske låter som jag klagar på minsta lilla grej men de är så läget ligger till och kände att jag bara ville skriva av mig och jag jobbar mig uppåt för varje dag som går och nu är de bara för mig att bli klar med allt i skolan och tagga till balen/student som är om ca 2 månader!!! Kan ni fatta att de är så himla nära nu? Ni får ha en fortsatta fin eftermiddag, puss och kram ni alla är guldvärda ❤️

Likes

Comments

Hejsan Svejsan!

Hur står de till med er ?? Med mig är de toppen! Ligger äntligen ner bäddad i sängen trött efter dagens träningspass.

Idag tränade jag själv för att Johannes tränade med vän och eftersom jag följer ett schema så är de alltid rygg/biceps & baksida axlar som gäller på torsdagar.

Det blev över förväntan så skönt när allt går åt rätt håll, man får en sån energi och kick av träningen när den flyter på som den sak, framförallt alla dessa resultat som smått börjar titta fram.

Puss & kram !

Likes

Comments

Gårdagen blev över förväntan!

Startade dagen som vanligt i skolan med en kökslektion fram till 2, sen bar de av hemåt till mig tsm med Ben Paw för att fixa och förbereda oss för utgång som skulle hållas till i Borås och de var en utav de bästa utgångarna på väldigt länge.

Kom hem runt halv 4 i natt pågrund av att jag körde hem lite människor & vaknade ca 1 idag, kändes skönt att bara få sova ut. Idag har jag inga planer alls faktiskt så får se vad kvällen tar mig puss och kram sålänge ha en fortsatt din lördag.

Likes

Comments

Hejsan Svejsan!

Helgen har lett mot sitt slut, hade mer en gärna önskat att helgerna skulle vara längre!

Jag befinner mig just nu i min säng, varm efter bastun & med en trött kropp efter gårdagens utgång med härliga vänner.

Jag vill önska er en fortsatt fin söndag och hoppas ni haft en lika bra helg som jag haft så ska jag fortsätta mitt letande efter en film att försöka somna till.

Puss & kram

Likes

Comments

Hej!

Nu är det sista dagen på lovet och de känns både skönt och jobbigt, inte alls kul att gå upp tidigt imorgon men är ännu närmare studenten, så taggad!!

Igår blev de en lugn Lördag en behövlig sådan, blev en storstädning i mitt rum & förberedelser för en 3-rätters middag med familjen, så mysigt att bara få spendera tid med familjen.

Idag är planen att gå upp och göra en god frukost för jag ligger fortfarande kvar i sängen hehe och sedan blir de att spela sims och ikväll ska jag gymma och basta är tanken.  

PUSS PÅ ER!!

Likes

Comments

Idag spenderade jag min fredagskväll hemma hos Sara och Niklas, två riktigt underbara vänner, vi hade en riktigt hemmakväll idag där vi gjorde tacos och myset framför en film, Simon dök upp efter sin träning. Runt 1 tiden nån gång drog jag och Simon därifrån för alla blev trötta, Sara skulle ändå upp och jobba vid halv 7 men de blev ändå en riktigt mysig & trevlig kväll.

Just nu ligger jag ner kurrad i sängen framför en film och legat vaken här ett bra tag. Min dag har varit väldigt lugn, städade hos pappa på morgonen för lite extra cash haha, sen for de ner till gymmet och idag var de favorit kroppsdelarna som stod på schemat: bröst/triceps & axlar.

Lovet börjar gå mot sitt slut men har verkligen njutit så mycket jag kunnat och absolut haft ett riktigt bra lov. Hoppas ni som har lov nu har haft detsamma!

PUSS & KRAM !

Likes

Comments

Gokväll!

Ligger här i sängen bredvid älsklingen, denna dagen har bara bestått utav film. Har börjat Kolla på en serien som heter DEXTER som finns på Netflix något jag verkligen rekommenderar, så bra och rolig på samma gång.

Känns skönt med söndag efter en bra helg och dels behöver jag inte ha sån ångest för att jag ska gå upp tidigt Imorgon eftersom att jag har sportlov nu, så himla skönt att få sova ut och bara ta dagarna som dom kommer!

Puss & kram

Ifrån: Ullared
storlek: XS
Pris: 199kr

Likes

Comments