Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Vardagligt

Igår var jag, Tuva och Emmy på en workshop och gjorde våra egna parfymer. Det var superkul men faktiskt mycket svårare än förväntat. Jag snickrade ihop en egen lukt av ros, bergamott, lavendel, pomerans och cederträ som jag blev väldigt nöjd med. Använder vanligtvis inte parfym i särskilt stor utrsträckning men det kanske blir ändring på det nu när man har sin alldeles egna unika doft.

Likes

Comments

Postad i: Tips

Har följt Valeria Lipovetsky på youtube sedan ungefär 2 månader tillbaka och blir bara mer och mer förtjust i henne för varje video hon laddar upp. Hon är modell och mamma och i sina videor så fokuserar hon mycket på skönhet och modellandet men framförallt så lägger hon mycket fokus på hälsa, självkänsla, och välmående från insidan. Blir alltid så himla motiverad på att ta hand om mig själv efter att ha sett någon av hennes videor.

Likes

Comments

Postad i: Vardagligt

Senaste dagarna har spenderats i lugn och ro med Tuva på vårat sommarställe. Skönt med miljöombyte.

Likes

Comments

Postad i: Vardagligt

Hallå på er!

Igår jobbade jag ett pass mellan 11-19 på Fredsgatan. Därefter åkte jag hem och gjorde mig iordning för att sedan bege mig mot avenyn och träffa Saranda. Vi förkrökade tillsammans med ett gäng som vi sedan tänkte dra ut med, men planerna ändrades och det slutade med att jag och Saranda åkte hem till mig och sov istället. Måste faktiskt säga att det var skönt med en lugn lördag för omväxlings skull samt mysigt med en sleepover.

Har inga planer för dagen annars än att ta det lugnt. För tillfället så håller jag på att tvätta samtidigt som jag kikar på möbler och inredning till min nya lägenhet (!!). Mer info om detta kommer i framtiden ;)

Likes

Comments

Postad i: Vardagligt

Next up: jobb

Likes

Comments

Postad i: Vardagligt

Idag gick jag äntligen på sommarlov och detta firades in med en burgare på Tugg i sällskap med några klasskamrater. Mums!

Likes

Comments

Postad i: Vardagligt

Några bilder från Tuvas mottagning idag. Nu är jag hemma och byter om en snabbis för sen ska vi iväg på Donners studentfest på Parklane. Ska dock försöka komma hem någorlunda i tid inatt eftersom jag har skolavslutning direkt följt av jobb på Evas Paley imorgon. Eftersom pridefestivalen kickar igång så lär jag ha fullt upp med kunder hela dagen så ett par timmars sömn är absolut nödvändigt.

Likes

Comments