• Landet

    " Senaste dagarna har spenderats i lugn och ro med Tuva på vårat sommarställe. Skönt med miljöombyte…"

  • Octopus candle holder

    " Hur snygg inredningsdetalj? Finns bland annat att köpa på Artilleriet. "

  • slappedag

    " Hallå på er! Igår jobbade jag ett pass mellan 11-19 på Fredsgatan. Därefter åkte jag hem och gjord…"

Postad i: Vardagligt

Senaste dagarna har spenderats i lugn och ro med Tuva på vårat sommarställe. Skönt med miljöombyte.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Vardagligt

Hallå på er!

Igår jobbade jag ett pass mellan 11-19 på Fredsgatan. Därefter åkte jag hem och gjorde mig iordning för att sedan bege mig mot avenyn och träffa Saranda. Vi förkrökade tillsammans med ett gäng som vi sedan tänkte dra ut med, men planerna ändrades och det slutade med att jag och Saranda åkte hem till mig och sov istället. Måste faktiskt säga att det var skönt med en lugn lördag för omväxlings skull samt mysigt med en sleepover.

Har inga planer för dagen annars än att ta det lugnt. För tillfället så håller jag på att tvätta samtidigt som jag kikar på möbler och inredning till min nya lägenhet (!!). Mer info om detta kommer i framtiden ;)

Likes

Comments

Postad i: Vardagligt

Next up: jobb

Likes

Comments

Postad i: Vardagligt

Idag gick jag äntligen på sommarlov och detta firades in med en burgare på Tugg i sällskap med några klasskamrater. Mums!

Likes

Comments

Postad i: Vardagligt

Några bilder från Tuvas mottagning idag. Nu är jag hemma och byter om en snabbis för sen ska vi iväg på Donners studentfest på Parklane. Ska dock försöka komma hem någorlunda i tid inatt eftersom jag har skolavslutning direkt följt av jobb på Evas Paley imorgon. Eftersom pridefestivalen kickar igång så lär jag ha fullt upp med kunder hela dagen så ett par timmars sömn är absolut nödvändigt.

Likes

Comments

Postad i: Vardagligt

Idag var jag och Mathilda i skolan en snabbis och lämnade tillbaka de sista skolböckerna. Kändes lite onödigt att göra sig iordning för att åka till skolan och sedan bara vara där i 10 min innan man begav sig hemåt igen så vi vandrande istället vidare på stan. Jag köpte blommor till Tuva som har sin studentmottagning idag och Mathilda fick med sig två supersnygga scarves hem.

Därefter satte kaffesuget in så vi åkte förbi Kafferosten. Jag tog en latte och hon testade deras oreocake, mycket gott.

Likes

Comments

Postad i: Vardagligt

Hej jag lever! Tänkte att jag skulle dela med mig av lite bilder från i lördags då Hanna hade födelsedagsbrunch. Trots att hon, Ella och Alice varit på summerburst och festat tills sent kvällen innan så lyckades dem fixa det hela jättebra. Det bjöds på både god mat och gott sällskap och jag hade det verkligen supertrevligt. Tack Hanna!

Likes

Comments

Postad i: Mode

Snubblade på dessa på instagram för ett par veckor sedan och föll pladask. Igår tog jag tag i saken och beställde hem dem så om 4-6 dagar pryder dessa äntligen mina fötter. 349 kr på Zara.

Likes

Comments

Postad i: Vardagligt

Dagen till ära: frukost + plugg @ da Matteo

Long time, no see. Kom hem från New York i måndags och sen dess har bara vardagen rullat på som vanligt med samhällsprov idag, psykologiredovisning imorgon och både engelskatal och prov som väntar på mig på fredag. Känns lite trögt med skolan just nu, men med tanke på att det bara är ca en månad kvar till sommarlov så är det bara att stå ut och tänka positivt. Att vädret äntligen tillåter en att ta en frukost ute i solen samtidigt som man pluggar hjälper dock till en hel del.

Likes

Comments