Hej på er! Nu var det några dagar sen jag kikade in här senast men befinner mig för tillfället i Leipzig och hälsar på Theos mamma. Vi har så otroligt mysigt så jag har inte ägnat en enda tanke åt bloggen eller något alls som har med social medier att göra. Så jäkla skönt att bara komma bort ett tag och släppa allt! Speciellt när det är mitt i julstressen, både i hemmet och i skolan. Återkommer till er på måndag eller tisdag när jag är back to the real life så att säga.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tisdag - min nya favoritdag. Varför? Jo för att det är den enda dagen i veckan som är garanterat skolfri. Och med garanterat skolfri menar jag inte att jag är helt ledig och kan göra vad jag vill, nej så bra ska vi inte ha det. Tyvärr finns det alltid kurslitteratur att läsa eller arbeten att skriva MEN det innebär att dagens outfit alltid består utav mjukiskläder och lägenheten (eller snarare soffan) agerar klassrum. Det är inte ens jobbigt att plugga om man gör det under dessa omständigheter. Så ja, bilden ovan är mitt ''just nu'' och bäst av allt, tre sidor av text kvar och sen är jag done för dagen. Love it.

Likes

Comments

En ny vecka är igång och jag måste säga att jag fick en ganska go mjukstart. Hade en redig sovmorgon men var uppe vid 7:00 i alla fall och gosade ner mig i soffan med täcke och kuddar och åt en lång frukost framför X antal avsnitt av Homeland. Älskar att gå upp flera timmar innan jag ska iväg bara för att kunna njuta av morgonen och verkligen få en lugn och harmonisk start på dagen. Vet att vissa (läs min kära pojkvän) tycker jag är helt dum i huvudet som faktiskt gör detta istället för att bara sova ut men ja, det är lite min grej.

Kom i alla fall iväg till skolan vid elvatiden och passade då på att hämta ut ett paket på Gina tricot på vägen (har beställt en emilkeps som jag längtat såååå mycket efter). Väl framme i skolan hade jag bara ett tre timmar långt lektionstillfälle i PPU (personlig och professionell utveckling) och sen var det bara att vända mot lilla Nynäs igen. Tog en runda förbi gymmet också och körde ett rumppass innan jag tillät mig själv att åka hem.

Middagen är färdig och så nu vankas det lite bulk innan sängen kallar. Sweet dreams.

Annan positiv grej med sovmorgon: man hinner ha lite photo sessions innan man ska iväg. Finns inget att klaga på där inte.

Likes

Comments

God morgon söndag och inte minst första advent!
Det var så gosigt att vakna upp idag och veta att julen är på väg, första steget är taget. Dock hade jag gärna skippat regnet, finns inget som förstör julkänslan så mycket som regn. MEN inget lite julmusik, tänd adventsljusstake och frukost nerbäddad i soffan inte kan fixa. Så ja, det är här jag ligger just nu och göttar mig.

Dagen ska dock inte spenderas i soffan utan jag och Theo ska ta oss ut i detta underbara väder för en första adventsfika hos systern min. Perfekt söndagsaktivitet!

Likes

Comments

Ni vet den där känslan när man vaknar upp på morgonen efter en god natts sömn och bara känner ett lugn i kroppen, som att allt bara fallit på sin rätta plats? Känslan av att sväva på moln och att inget ont kan komma åt en? Att du faktiskt bara är genuint lycklig? Exakt så kände jag i morse. Ren och skär harmoni. Och vet ni vad det bästa är? Mitt liv är inte perfekt, jag kämpar med all möjlig skit och har allt för ofta en stressnivå högre än Mount Everest. Men trots detta har denna otroliga känsla smugit sig på mig. Trots att allt aldrig kommer att bli helt perfekt (hur man nu ens definierar perfekt) så är jag helt fine med det. Jag har det bra precis som det är, som socionomstudent boende i Nynäshamn med världens finaste fästman och en familj jag aldrig kommer vara nog tacksam över. Varför gå runt och må dåligt när man kan må bra? Jag vet att det är lättare sagt än gjort, tro mig, men det är egentligen inte svårare än så. I slutändan handlar det oftast om inställning och med rätt sådan kommer man väldigt långt.

Så gött att sitta här nu och bara inse att det verkligen är så. Kan dock lova er att jag säkert glömt allt detta om en vecka och då sitter och stortjuter över någon sketen bagatell men ändå, stort steg för mig att bara låta detta sjunka in och faktiskt tro på det, om så bara för en dag.

Det är också lite på grund av detta som jag sitter här i denna stund och skriver. Jag älskar att skriva men har alltid känt att en blogg inte riktigt är för mig, vem vill läsa om min skit liksom? Jag tar inte vackra ''inspobilder'' på min fabulösa middag eller 10 000 kronor dyra väska. Jag kan heller inte lova er fem intressanta inlägg per dag där minst ett av dem enbart består av högupplösta foton på min outfit som är ''to die for''. Nope, that's not me. Men jag tänker skriva ändå. Precis om vad jag vill, när jag vill. Detta är något jag gör för min egen skull, just för att jag tycker det är kul. Sen är det väldigt nice om jag får med några på tåget men det är inte det viktigaste.

Men ja, so long so good. Mitt första inlägg, hoppas ni kikar in och läser nästa!

Likes

Comments