Hej! Bloggar idag från bilen,  har nämligen varit och kollat på ishockeymatch med bröderna. Jätte bra spel och fick hålla andan till sista sekund, men tyvärr gick vinsten till bortalaget. Jag och Janne hann ocskå shoppa lite före matchen medans Lucas traskade efter. Ikväll blir det att krypa i säng och vila upp sig tills morgondagen.

Hittade också en härlig bild av farmor i hennes unga år som jag ville dela med mig av

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Stått tomt här ett tag (praktiken börjat, inga intressanta händelser i mitt liv).  Nå iaf,  hade nattskift nu över natten (to-fre) och hade därför en riktig ordentlig sovmorgon. Har inga större planer för idag förutom att skriva några essäer och träffa farmor.  De senaste veckorna har spenderats på praktik och lite annat smått och gott.  De va allt jag hade att skriva om för idag.

Likes

Comments

​Här är några bilder från helgens festligheter, riktigt priima helg 

Likes

Comments

Hej!  Flyttade in till internatet på söndan och inredde rummet tillsammans med Elin. Satt även och pratade med Tilde, Jane,  Elin B och Joel en stund innan de kom mer besök,  rikitit trevligt. I måndas startade skolan kl. 12 och gick igenom tillsammans med klassen hur skolåret kommer se ut. Efteråt fick jag,  Tilde och Emelie skjuts till combo för att shoppa inredning. Vi blev ganska snabbt hungriga så vi for till abc för att äta något snabbt innan Thomas kom för att köra runt lite. Senare på kvällen lade vi upp ljus slingor runt om i internatet. Idag har varit en ganska lungn dag, skolan började med gymnastik och efteråt 1,5 h lektion. Ikv ska vi på bio för att se på Nerve.

Likes

Comments

Regnet har öst ner de senaste dagarna och de e den perfekta ursäkten för att bara ta de lungt.  Så igår var jag med josse till stallet en sväng för att hälsa på flora som är sjuk. Efteråt for vi ti josse en stund och tog de lungt. Idag har vädret fått mig att tänka på hösten och skolan och jag intalar mig själv att ja ska skärpa mig med läxorna men let's be honest kmr ju vara lika lat iår igen haha. Har även börjat måla igen och har varit ganska nöjd med slutresultaten.

Likes

Comments

Hej! Tänkte berätta lite om de senaste 5 dagarna som spenderades i huvudstaden.

Dag 1- Jag,  Lucas, Robin, Milo, Ellu, Tobbe och Jim for iväg till pori med bil för att sedan åka iväg till Helsingfors med buss. Kl. 16 var vi framme i hotellrummet och började packa upp och for sen till butiken för att handla lite. Senare på kvällen utforskade vi helsingfors gator och bara chillade.

Dag 2- på fredan vaknade vi runt 11 tiden och började laga oss färdiga inför första dagen på wknd. Kl.13.30 for vi iväg och köade i ca. 1 h innan vi slapp in på området.  Väl inne gick vi runt och bekantade oss med området och for sedan till Cell stage för att lyssna på DVBBS och måste själv säga att de va en grymt bra feelis. Senare mot kvällen mötte jag upp Fanny & Tua och pratade lite med dem. Kom hem kl12. 30 och for å sov.

Dag 3- helt klart bästa kvällen av alla. Bilderna får tala för sig själva. Men kom hem kl. 01 och började då fira en lyckad wknd festival. Råkade träffa på några fransmän och bjöd in dem på efterfest. Kom i sängs cirka kl. 7 och somnade först 8. Vaknade kl. 14.30 och for ut och åt pizza. Resten av dagen har vi bara tagit det lungt och varvat ner. Ska bli så skönt att åka hem imr och sova i egen säng! All in all har resan varit extremt lyckad och har skapat nya bekantskaper. Nu börjar de bli läggdags fö min del, gonatt! ❣️

Likes

Comments