Stor pådrag idag på ön, IRONMAN! Verkligen en folkfest både här och i Kalmar. På förmiddagen har vi suttit med vänner och hejat fram dessa tappra mänskorna & nu väntar vi in lille Elliott som ska sova klart därefter fortsätter vi hejandet i Kalmar.


Elliott trivdes i nya soltältet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hämtade ut dessa godingar från H&M home idag.

/ 49,59 st

Lite förvaring blev det också, tänkte dock ha påsen som blomkruka. Bilderna är lånade från hm.com

Likes

Comments

Blev ett inlägg sen bloggtorka.. Nu har vi bott i vårt hus i 3 Måndader ungefär.

Vi är supernöjda och har kommit tillrätta på nedervåningen. vi köpte alltså ett nyckelfärdigt hus som det heter. Man får alltså då ett inflyttningsklart hus med en klar nedervåning, Öv får man göra själv eller anlita en firma. Vi valde tex att sätta glas i köket i stället för kakel så lite sånt smått har vi fått vänta på men nu är det också på plats.

Min sambo tillika trolovade A har snickrat på altanen på semestern och även den blir såå bra. Nu är vi tillbaka i vardagen igen och ska försöka sätta lite rutiner med den lille som hunnit bli 6månader.

Lånade första bilden av Smålandsvillan, så ser inte riktig vår trädgård ut hehe. Men jag hoppas på en inbyggd pool o trallen nästa sommar. Vi har dock inte kupan utan två takfönster istället.

Likes

Comments

Det är verkligen inte jag att blogga ...verkligen inte alls. Jag kan inte stava och inte skriva underhållande.​ Men jag kan ju prova innan jag slänger bloggen i sjön.

jag heter Lina och bor ihop med min sambo A.  Jag går och bär på vår son som beräknas komma i Februari i år.

Vi håller samtidigt på att bygga villa Kalmar med inflytt i April i år.

Tanken är att bloggen ska handla om husbygget med inredning och alltdärtill samt om bebislivet som sägs vara ett 'helt annat liv" 

Just nu är jag sugen på massa inredning till huset men man är ganska begränsad när man har graviditetspenning. .. 

Vi har varit på 10årskalas för min systerdotter som fyllde 10år idag, bjöds på tacos och kladdkaka som jag föråt mig på. Nu blir det På spåret som det pensionerer vi är! 

Likes

Comments