Header

I Torsdags hakade vi på husvagnen på min bil så rullade vi upp mot Örebro och var på Torpkonferensen! Första gången någonsin jag körde med något typ av släp bakom bilen, så nervös! Haha. Men det gick prima, vi alla lever ju! Fredag förmiddag åkte jag in till Örebro för att hämta Johannes som var med och firade midsommar med mig och min familj. Det har varit en riktigt bra helg, är så nöjd med allt! God mat, dans kring midsommarstången (för första gången på mååånga år), binda kransar, fika, vänner, spel, lovsång. Wow.
Nu väntar en vecka jobb och sen ledighet! Wiho!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

(Före)

(Efter)

(Före)

(Efter)

Kom hem och fick en chock då pappa renoverat om i princip hela köket! Ser ni vilken stor skillnad? Jag tycker det är så fint! Min pappa kan han. Lite småfix kvar och det ska bland annat upp en spisfläkt men ändå. Jag älskar det!

Likes

Comments

Igår var det avslutning och mitt bibelskoleår är nu slut. Det har varit det absolut bästa som hänt mig i hela mitt liv. Den Bibelskolan har något extra. Visst är det kul att vara hemma och ha släkten nära, men det är samtidigt så tomt då mina vänner inte längre är nära och de är också min familj. Men jag är tacksam för att detta inte är slutet, det är bara ett avslutat kapitel och dessa fantastiska människor finns med i nästa kapitel också. Inga ord kan på något sätt beskriva vad jag fått vara med om det här året, det har varit magiskt och totalt livsförvandlande. Jag är så tacksam! Och Livskraft 16/17 - till er har jag bara kärlek.

Likes

Comments

Kära hjärtanes! Jag har ju glömt att lägga upp bilder från hajken vi var på kom jag på, så här får ni en liten bomb!
Nu är det tre dagar kvar på bibelskolan och jag är så full av känslor men så tom på samma gång. Kan verkligen inte förstå att jag inte längre kommer bo på denna plats med dessa människor längre. Det är helt obegripligt. Men jag tackar Jesus för gemenskap och för att han följer mig vart jag än sätter mina fötter. Jag får tänka att denna resa tar inte slut här, utan nu fortsätter vi livets resa tillsammans.

Likes

Comments

Hemma efter en tuff men välsignad vecka på Sweden Rock! Vem hade kunnat tro att jag skulle åka på rockfestival och berätta om Jesus? Haha, så kan det gå. Men vi har fått se Jesus på så många sätt. Vi har fått så fina samtal med folk, människor har blivit helade och ett speciellt möte jag var med om var när vi sjöng välsignelsen över två tjejer innan vi åkte och de bara grät. Människor har verkligen fått möta Gud och fått känna hans frid mitt i kaoset, och det är så fantastiskt! Jag är tacksam för denna vecka men det är skönt att vara tillbaka för en sista vecka på Ralle.
Tack Sweden Rock!


Läs mer om veckan här: http://www.varldenidag.se/nyheter/hardrockare-fick-mota-guds-karlek/Bbbqfl!4q5nByO9qQTKQ23nrOAww/

Likes

Comments

Borta bra men hemma bäst. Förlåt för så extremt dålig uppdatering men när vi kom hem från Cypern åkte vi direkt på hajk med klassen (där det för övrigt inte fanns någon täckning) och nu är vi på väg till Sweden Rock för en vecka där! Ska skärpa mig, har sååå mycket bilder att visa er. Haha, men nu rockar vi! Vi hörs!

Likes

Comments

Här är kvällen innan självaste vandringen började. De första två dagarna åkte vi med bil och såg på sevärdheter så som Barnabas grav! (Se nedan)

Här steg Paulus i land när han började sin resa på Cypern!

Här kära vänner, det var här det hände. Apg 13:4-12 hände på denna plats. Ståthållaren satt på den upphöjda ytan som ni ser bakom altan-grejen (som var där för att man skulle kunna ta bilder osv). Så coolt!

VI KLARADE DET! Det har varit det tuffaste jag någonsin gjort men ändå så roligt! Första dagen gick vi närmre 3 mil (av 8 sammanlagt) och det tog oss ca 12h att gå i mål den dagen. Vi gick över berg och har fått se fantastiska utsikter vart man än vände blicken. Det är svårt att skriva ner allt för det har varit en speciell resa och vi har fått se så mycket. Men första dagen blev väldigt tuff på slutet men jag tog mig i mål.
Dag två var det VARMT. Vindstilla och utan skugga en bra bit tills vi kom fram till ett kloster där vi åt vår lunch. Sen skulle vi upp för ett berg och hjälp vad vi fick kämpa! Sista biten upp var en lång och ordentligt brant backe som jag sent kommer glömma. Fy så jobbigt. Men vi tog oss fram även den andra dagen! Både första och andra dagen åt vi Meze på kvällen, aldrig testat det innan så det var kul! Det är alltså att det langas ut smårätter på bordet under tiden man äter. Testa det någon gång!
Dag tre var både roligast och jobbigast. Mestadels av tiden gick vi genom floder och som djupast gick vattnet ända till midjan (på mig som är 1,78 lång). SÅ KUL. Det jobbiga kom när skorna började torka lite och man hade sand i skorna. Tips: när ni har blåsor, undvik att få sand i skorna... jag kan lova er att jag aldrig haft så ont någonstans i hela mitt liv som jag hade i fötterna och benen de sista 7 km då jag haltade mig fram. Jag vägrade ge upp. Det var otroligt tufft och jag är såsåså tacksam för det härliga gäng jag fick gå med som har peppat mig genom det här. TACK. Men jag lyckades ta mig till Paphos och det är jag stolt över!

Det har varit ett riktigt äventyr och vi har varit så välsignade under resan. Wow.
Nu blir det att vila upp sig dessa två dagar och på måndag åker vi eventuellt till Blue Lagoon!

Likes

Comments

I onsdags landade vi! Vi har haft två bra dagar här hittils förutom att jag efter en promenad på stan i torsdags brände mig på axlarna även fast jag smort in mig... sååå be gärna för att det ska försvinna tills imorgon för då börjar pilgrimsvandringen! Vi ska gå ungefär 8 mil och räknar med att komma tillbaka på fredag eller lördag. Så vi går i typ en vecka! Har aldrig vandrat så förut, speciellt inte i en sådan här värme, så det blir en utmaning!
Idag ska vi ta bussen till en strand som ligger lite längre bort. Igår var vi vid "vår" strand som ligger bara två minuter från vår lägenhet. Så idag har vi fixat matsäck och drar på äventyr!
Vi hörs!

Likes

Comments

OJ vad mycket som händer nu och WOW vad Gud är god! Det största som hänt sen sista jag skrev är detta: På en kvällssamling bad några vänner för att min ansträngningsastma skulle försvinna och guess what!? Den försvann!!! Har tidigare kämpat med att springa några hundra meter utan inhalator och nu har jag tagit springturer på 3-5km! När jag sprang en runda märktes jag även att jag glömt knäskyddet (får inte springa utan då riskerar jag att slita av en muskel) och guess what!? Det gjorde inte ont och jag har inte haft ont sen dess! Två flugor i en smäll! AMEN skulle jag vilja säga på det!

Som grädde på moset gällande knät så hade vi en cykelutflykt i helgen där vi cyklade runt Ralången med matsäck och fika! Jag cyklade alltså 2,6 mil utan smärta i varken knä eller bröstkorg. Det mina vänner är ett mirakel! Bilderna är från den turen. Så fantastiskt vackert och vilket väder vi fick! Wow! Vi åt lunch i en kohage vid vattnet och fikade senare på en äng. Sånt är så värdefullt, jag älskar det!

Imorgon far vi in till Huskvarna för påskkonferensen Tre Dagar som vi volontärar på! Det håller på till söndag, sen är det lov! Jag blir dock kvar på skolan till Tisdag då jag åker till Linköping då och vidare till flyget på Onsdag som vid 13-tiden lyfter mot Cypern!

Likes

Comments

Vilken fantastisk helg. Eller jag kanske ska säga ännu en fantastisk helg. Här finns bara tacksamhet. I fredags avslutade vi en lovsångsvecka med kördag och strålande sol, sååå underbart!
I lördags åkte vi till en ö i en å och grillade och lekte lekar. En otroligt vacker plats! Denna helgen har jag verkligen fått njuta av naturen, och den är ju helt magisk!

Igår var vi i solen heeeela dagen så nu är vi som stoppljus i ansiktena allihopa. På kvällen gick vi upp till fälten och satte oss och såg på solnedgången. Så magiskt vackert! Vilken Gud vi har! Efter solnedgången spelade vi brännboll på fältet och då hade himlen blivit rosa. Otroligt tacksam för allt jag får vara del av, livskraft är precis vad jag får här. Gud är verkligen god.

Likes

Comments