Idag var vi ett gäng som åkte in till Gränna och gick i många av alla polkagrisbutiker. Man kunde även se på hur de gjorde polkagrisarna och fick provsmaka nybakade polkagrisar. Så gott! Otroligt mysig plats. Kullersten och en massa små butiker, och en maaaaassa karameller. I en liten klädbutik fanns även en golden retriver hund som jag fick gosa med. Dagens höjdpunkt, haha!
Nej men jag har haft en otroligt mysig höstdag, imorgon blir det nog mest att öva piano för min del!
Vi hörs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har vi haft en halv retreat dag vilket innebär en hel förmiddag i tystnad. Det bästa var timmen då jag var ute och gick, sprang, dansade och sjöng på en liten landsväg med Jesus. Vilken känsla, det måste jag göra oftare. Jag skulle beskriva den känslan med ordet "frihet". Så härligt. På min rock'n'roll tur längs vägen fick jag verkligen se vilken fin natur det är här. Nu tänker nog de flesta "men lina, bor inte du i skogen?", och svaret är jo. Det är mest träd här men det är väldigt fina träd vill jag lova. Kolla bilderna bara! Så fint här. Tänk på träden. Hur de varje höst tappar sina löv och dör på ett sätt, livet rinner av dom. Och sedan på våren så blommar allting ut och får liv igen, och nästa höst börjar det om. Varje år får naturen nytt liv!! Wow säger jag bara.

Likes

Comments

Idag är första dagen då jag fått göra det praktiska inom lovsångsledarlinjen, så roligt! Haft bland annat ensemble, sång och piano och det var riktigt kul. Trivs riktigt bra här!
Nu i helgen händer inte mycket, det är bönehelg här så kanske ska gå på något seminarium annars åka till Jönköping och kanske öva på pianot. Det blir i alla fall en helg fylld av massa fina vänner och en massa Jesus!

Likes

Comments

Hej alla glada! Oktober är här, träden är klädda i alla möjliga olika färger och jag lär mig spela piano och lär mig så fantastiska saker på dagarna. Så tacksam över att jag är här!
Idag har vi förutom lektioner spelat innebandy och fotboll, kört vilse, lekt lekar, spelat pingis, bakat pizza, klappat en hundvalp och jag har övat piano! En fin dag helt enkelt. Imorgon kommer mamma hit så då ska jag visa henne runt i mina nya hemtrakter! Det blir mysigt!

Har även börjat läsa boken ni ser på bilden, hittils är den superbra! Köp den!

Likes

Comments

Idag har jag badat i ett vattenfall för första gången. I början var det svinkallt men när kroppen började domna var det rätt skönt. Måste göras om! Otroligt häftig känsla. Har idag även bakat hallonpaj och frallor för första gången. Mycket nytt idag! Överraskade även gästläraren med att ha köpt fula outfits på second hand och klätt oss i det...
Måste även säga att det har varit en sjukt bra vecka här på Ralle. Vi har haft otroligt bra undervisning av en man som heter Stojan i tre hela dagar. Det har varit den absolut bästa veckan hittils!

Likes

Comments

Gooood eftermiddag allihopa! Denna helg har varit fantastisk och den är inte slut än. Igår åkte jag in till Huskvarna där jag spenderade några timmar med min älskade pappa som kommit hela vägen till Småland. Efter det när jag var tillbaka på Ralle gick hela klassen ner till vindskydden vid vattnet och grillade marshmallows och banan med choklad! Sen var vi 9 personer som sov i vindskydden inatt, så otroligt mysigt! Måste verkligen göras om. Vi låg även på taken och kollade på stjärnhimlen och insåg hur oerhört små vi är. Tänk liksom hur stort universum är, och där låg vi som små pluttar på ett tak i en värld som om man tänker efter egentligen inte är så stor, och Gud vet precis hur många hårstrån vi pluttar har på våra huvuden. Hur coolt är inte det??

Likes

Comments

​Idag har jag haft en fantastisk dag med klassen. Efter en otroligt trött förmiddag fixade vi såpa-brännboll på idrotten som avslutades med vattenkrig och vattenrutschbana! Så otroligt kul.

Nu på kvällen blev det mys i soffan med hembakat bröd och te. Så mysigt och så gott! Nu ska jag sova, godnatt!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Igår åkte vi ett gäng in till Jönköping och åt mat, gick i en bokaffär och storhandlade tacosaker. Efter att vi kommit tillbaka till skolan övade vi in en kör låt som vi ska sjunga idag i en kyrka! Avslutade dagen med tacomys och lejon kungen. En riktigt mysig dag!

Likes

Comments

HEJ alla glada! Nu har bibelskolan börjat så därför har det varit dåligt med inlägg på bloggen. Jag trivs som handen i handsken redan nu och hoppas det fortsätter så! Bilderna är från idag då vi blev utmanade att hitta saker och göra massa grejer, bland annat bada i sjön. Man sjönk till knäna i botten, därav min missnöjda min. Men det var skönt! Tills man kom upp och frös någon timme...
Men jag ville mest säga att jag kommer spendera mycket tid borta från telefonen så därför kommer det kanske inte bli lika mycket bloggande... Men håll ut!

Likes

Comments