Hej alla fina!
Idag har jag fått sätta mig ute i solen (!) och bara fått lugna ner mig lite. Jag har sååå otroligt mycket jag vill göra! Och det jobbiga är ju just att det finns så många alternativ. Jag drömmer om allt ifrån att vidareutbilda mig i dans till att missionera i Afrika. Supermega kluven är vad jag skulle kalla det! Jag vill så mycket. Jag vill se världen, se alla vackra platser som Gud har skapat på denna jord. Det finns så otroligt mycket att se, så mycket att upptäcka. Så det ska bli fantastiskt roligt att få åka till Cypern på min individuella praktik! Vilket äventyr.

Vad drömmer ni om?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Igår åkte vi till Göteborg för att träffa teamet där! Även Ulricehamns-teamet åkte dit. Vi pratade, körde jeopardy som Johannes hade satt ihop och åt pizza och kladdkaka. Supertrevligt!
Senare på eftermiddagen trotsade vi det blöta vädret och så åkte vi alla in till stan. Efter en sväng i nordstan så satte vi oss på ett riktigt mysigt café som hette condeco och fikade. Innan vi åkte hem så gick vi en omväg till parkeringshuset och såg stan lite. Göteborg är så fint! Har aldrig riktigt tyckt om städer, jag vill ju gärna bo mer åt landet, men Göteborg har sin charm! Skulle nästan kunna bo där. Ett tag bara.

Ja där har ni min gårdag! Är ganska trött och hängig idag, kom hem ganska sent igår... Men nu ska vi snart iväg då vi är hembjudna på middag. Har precis planerat kvällen då vi ska hålla i scouterna. Det blir tipspromenad med bibeltema! Aldrig gjort det förut men det ser lovande ut så det blir säkert bra!

Vi hörs!

Likes

Comments

Tänk vad mycket fint som gömmer sig i skogarna! Här hamnade jag på dagens promenad. Försöker gå en promenad varje dag men det är inte lika lätt när man inte har en hund att gå med! (Alltså när man måste gå ut) Saknar min lilla Smula.
För övrigt kämpar jag fortfarande mot förkylningen... Men vad är en förkylning när det finns vacker natur och det är extrapris på mango på Ica? Nej juste, ingenting.

Likes

Comments

Tog en promenad i det mulna vädret och plötsligt börjar det regna. Det var väldigt skönt faktiskt. Blött var det också. Men det var så härligt att få gå ut i regnet med lovsång i lurarna och känna att man levde. Regn är inte alltid så dumt!
Vi har haft en lugn vecka, vi har varit lediga det mesta så nu till helgen blir det mer att göra. Men det var skönt att få koppla av lite och så var det ju så fint väder! Tacksamt.

Likes

Comments

Här har jag spenderat större delen av dagen! Är SÅ tacksam för sol. Tacktacktack Jesus för sol!! Satt här i termosar och t-shirt mot en vägg i ett soligt vindstilla väder och skrev av mina anteckningar. Vilken dag. Och imorgon kommer en till. Wow. Då ska jag nog ut och gå om solen kikar fram igen. Det blir bra!

Likes

Comments

Back at it! Vi är nu tillbaka i Månsarp för tre veckors praktik! Idag var vi i en mindre församling ute på vischan som bestod av ca 25 medlemmar, otroligt mysigt. Efter fikat där var vi hembjudna på lunch och ikväll var det bönestund i kyrkan där bland annat jag delade ett vittnesbörd. En riktigt härlig dag helt enkelt!

Likes

Comments

Både igår och idag har vi åkt skridskor på sjön. Idag hade vi även med varm choklad och nybakade dumle/kladdkake-muffins. Gårdagen var otroligt vacker och vi åkte i solnedgången tills solen gått ned och himlen var helt rosa. Naturen är så otroligt vacker. Jag är oerhört tacksam över dessa människor som förgyller mina dagar och gör dom till det bättre. Tack Jesus.

Häromdagen bokade vi även resan till individuella praktiken!! Vi är ett gäng på fyra personer som ska till Cypern i en månad och nu är det bokat! Wohooo!!

Likes

Comments

Här är en video från helgen då vi var ett gäng på 10 personer som åkte till Finspång för att leda lovsång, be för och hänga med ungdomar, dela vittnesbörd, predika och hålla seminarium. Vilken helg! Man må vara slutkörd idag men wow vilken helg vi har fått!

Likes

Comments

Solen skiner och jag är omringad av jordens finaste vänner! Vi gick ner till sjön som var täckt av tjock is så vi gick runt och tog en tacksamhetsrunda och lyssnade på lovsång där. Så otroligt vacker natur! Wow! Jag är så otroligt tacksam för allt, vilken välsignelse.

Likes

Comments

Idag började jag dagen med att åka ut till Överby för att köpa något... som jag glömde vad det var... och jag kom aldrig på vad det var jag skulle ha och nu är jag här fortfarande helt ovetandes om vad jag skulle ha!!! Så frustrerande!! Haha..
I övrigt har vi njutit av snön och Shannon kom hot med sin pojkvän och vi åkte till Trollhättan och åkte skridskor. Jag vill vara på isen hela tiden och lära mig nya saker, haha det är så otroligt roligt!!! Önskar jag hade en pt i skridskoåkning.
Imorgon ska jag packa klart innan jag och mina syskon ska med mamma ut och äta och sen ska vi bowla! På söndag blir det frukost hos mamma då hon fyller år och sen åker jag hem till Aneby! Konstigt när man säger både hem till Aneby och hem till vargön...

Likes

Comments