Header
View tracker

Hej på er allihop.

Tänkte faktiskt jag skulle ta upp bloggandet igen och kolla om jag vill fortsätta! Har varit ledig från skolan nu i ungefär 1månad och dagarna går så himla fort känns det som.. Jag arbetar lite från och till nu på sommaren och umgås med kompisar och på häljerna blir det väl fest oftast som står på schemat. Annars står mitt liv ungefär på samma ställe och trampar förutom att jag ska byta skola och linje helt och hållet till kosmetolog. Har inte trivts här i gamla vasa på närvårdare av personliga skäl och andra skäl också. Flyttar till internatet i Jakobstad och ska bo där ända tills jag fyller 18 och tvingas att flytta ut. en helt ny start i livet och nya ansikten och en liten utmaning att klara mig helt själv,men tror det kommer gå bra förhoppningsvis!

Likes

Comments

En toppen hälg är förbi! I lördags slutade det med att vi for till nabben med vöro boar! En toppen kväll,verkligen! Idag hade jag så sjukt ont i magen så jag lämnade hemma,uschusch! Misslyckades med hygienpassprovet i måndas också. Ikväll åker jag till internatet igen eftersom jag ska försöka åka till skolan imorgon. Tänkte bjuda på lite bilder från senaste tiden!

  • 275 readers

Likes

Comments

Nu ede allt för länge sen ja skrev här men livet har rullat på. Har börjat i YA på närvårdar linjen,dom första dagarna var jag osäker på mitt val men det har blivit mycket bättre ju längre tiden har gått. Har också flyttat till internatet och de är faktiskt för det mesta riktigt roligt. Ikväll är det åminne men har ingen lust att far,så har andra planer istället. På tisdag ska jag till frissan och bli mörkhårig igen,äntligen!!

  • 316 readers

Likes

Comments

en vecka av sommarlovet har redan rusat förbi! har jobbat endel,och umgåts med kompisar. förra lördagen var det fagerö som jag hade för höga förväntningar på.. men en helt okej kväll iallafall.

i fredags var jag ute och körde bimmer💙 med sandra,claus och knutar som blev en lyckad kväll!

igår var vi på hemmafest till vörå som blev en lyckad kväll! kom hem idag och sovde nån timme och sedan åkte jag till malax igen och åt bollglass och umgicks med S&J❤️ kom hem tidigt och ska kolla serier en stund och sen ta natten

lite övriga bilder

hahaha lol

Likes

Comments

fyfan vad jag saknar klassen redan efter en vecka! trodde aldrig vi kunde ha så kul som vi haft,alla skratt varje timme fögyllde dagen. kom jätte nära världens finaste Anna!❤️❤️ känns så jävla tomt då int man får sitt å skratt ti dina dåliga skämt och bortförklarningar. bubben❤️ och Matts var den jag skrattade mycket med också. domhär 3 åren har gått så jävla snabbt.. och alldeles för snabbt i slutet då man kände alla så bra osv..men livet går vidare,men 9H kommer alltid finnas i mitt ❤️

Likes

Comments

Veckan har gått snabbt.. I tisdags var det 3 olyckshändelser på samma kväll,usch! Vila i frid Anders❤️ du är saknad.

I Onsdags var jag till frissan och lagade mera slingor! Nästan blond igen,känns bra till sommaren.

Idag har vädret varit på topp och bra humör! Har varit i Malax hela kvällen,träffat Sandra,Jere och Kenneth! Sista riktiga skoldagen är över. Skööönt!! Imorgon är det fredag och vi skall med klassen till Strampen och äta,ska bli riktigt roligt! 9H❤️ Nu har jag just varit i duschen och ska ta natten.
Skolavslutning på Lördag och dessutom Fagerö på kvällen! Kan int bli nå myki bättre! Läängtar.

Likes

Comments

De va ett bra tag sen ja skrev nå här.

Jag har fyllt år för exakt en månad sedan och haft påsklov osv.. Till födelsedags present fick jag bland annat en Ipad Air och pengar osvosv. Har varit på olika fester och petalax danser och umgåts med Sandra nästan varje dag, har även varit i Oravais en del och umgåtts med kompisar där. Och ÄNTLIGEN har jag skrivit sista provet i KH!! En jävlit skön känsla! Bara några få dagar kvar till friheten och sommarlovet.


Igår och idag har jag bara varit hemma och inte i skolan eftersom jag haft sjuk hals och inte känt för att åka till skolan. På lördag är det åminne öppning som gäller! Taggad till tusen. En av sommarens höjdpunkter faktiskt och då tänker jag inte vara sjuk! Imorgon är det väl sekärt malax som står på schemat efter skolan för att umgås med S,K och J ❤

Tänkte bjuda på lite bilder från senaste tiden då jag har varit frånvarande härifrån.


Likes

Comments

Likes

Comments

Ha int blogga på år å dagar men ha varken haft nån lust elo ork! Jae sjuk IGEN,hostar å hostar. Usch.. Hoppas jae frisk ti fredan då de e petalax,skolan går sådäär och snart börjar alla prov. Skoltrött till 1000! Tänkte bjuda på bilder från senaste tiden så får ni se vad ja har sysslat med! Kram
  • 943 readers

Likes

Comments

Dagarna rullar åpåå i sin egen takt.. Har varit på bio igår med flickorna och kollade mockingjay! Sjukt bra film. Blev hämtad 12 tiden och for till bergö övernatten. Kom hem imorse och gjorde absolut inget.. Blev upphämtad 7 tiden av kenneth och åkte till malax där vi plockade upp sandra och for ut och körde. En bra kväll! Mycket pratas om allting som jag kände jag böhöver just nu.. Imorgon åker jag och sandra till bergö igen och spenderar dagen där. Taggar nyyåår på onsdaag!!!
  • 1155 readers

Likes

Comments