Header

I tisdag skrev jag tenta, och efter har jag varit ledig, och vi är faktiskt lediga ända fram tills kommande tisdag. Det går inte riktigt att beskriva hur skönt det faktiskt är att kunna släppa allting och bara fokusera på sig själv och sitt välmående utan att ha några som helst andra krav runt omkring sig.

Bilderna ovan är från efter tentan när det var solande solsken i Kalmar! Jag och några tjejer i klassen passade på att gå ut till Kalmarslott och bara njuta! Helt fantastiskt va det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I onsdags kom jag till Vetlanda och jag har varit här sen dess. Under vistelsen här har jag, kollat och hockey, pluggat och tränat. Idag åt jag och Alexander lunch ute, det är väl det bästa med helg, att man kan lyxa till det lite extra. Jag har också kollat på en massa skidresor eftersom att jag är otroligt sugen på en skidresa i år! Nyss gjorde jag en god smoothie på apelsin, mango och banan! Den blev riktigt god!

Likes

Comments

Tre bilder från helgen då jag var hemma och firade min syster som har tagit examen. Mamma och pappas hus blev också inflyttningsklart under helgen, så har hängt där en del med också, visst är utsikten från vardagsrumsfönstret underbar?

Efter en helg med partaj var det dags för kursstart igen, och denna gången läser jag Statistik I. Nu är jag återigen i Vetlanda hemma hos Alexander och bara tar det lugnt, nästan i alla fall, har nämligen hållit på att städa hela dagen och snart ska jag och handla inför vårt tacomys ikväll!

Likes

Comments

Två bilder från när snön föll inne i Karlskrona hemma hos mamma och pappa. Jag älskar verkligen den mysfaktorn man får när det ligger snö ute, även om det inte är lika skönt när man väl är ute. När jag och Alexander var i Jönköping i fredags var det verkligen ruskigt kallt ute och inte alls skönt, man önskade bara att man fick komma in i värmen när man väl va ute! Och det kan varit därför min förkylning blev värre än den redan var dagen efter, hehe.

Och så två till bilder fast från gårdagen, när jag och Alexander slappade i soffan mestadels hela dagen. Skönt och behövligt. På kvällen åt vi tacos, kollade på film och åt grönsaker och dipp! En riktigt höjdarkväll helt enkelt. Idag är Alexander och spelar match vilket innebär att jag är hemma själv, och jag tänkte passa på att plugga hela dagen och ta det lugnt!

Likes

Comments

Igår åkte jag från Karlskrona till Jönköping för att spendera en heldag där med Alexander. Det blev en lyckad dag med shopping, pinchos och bio. Idag är jag däremot mindre glad då jag har åkt på en förkylning med feber, så jag kommer stanna i soffan hela dagen för att återhämta mig. Ha en fin dag!

Likes

Comments

Då var alltså år 2017 här! Det är helt sjukt vad tiden flyger iväg. Jag hade ett fantastiskt bra nyår med både god mat och trevligt sällskap. Nu är det dags att återvända till verkligheten efter en tids ledighet, har ju förvisso ledigt i en vecka till, men snart är det dags för tenta och därför måste jag såklart plugga en del också. Och alltså vilket jäkla väder det är ute idag!! Inte en moln på himlen, så underbart!! Jag tänkte ta mig ut en runda så att man kan njuta av solskenet, det är inte varje dag solen tittar fram.

Ha en fantastisk dag!!

Likes

Comments

Godkväll på er alla, kvällen har jag spenderat med ansiktsmask och charkbricka, det fick bli en liten då det bara är jag som äter det. Tidigare idag har jag och Alexander varit och kollat en runda på stan och efter det kollade vi på hockey. För tillfället kollar vi på parlamenten och det kommer vi göra resten av kvällen!

Likes

Comments

Godmorgon, jag sitter just nu och dricker kaffe efter att ha ätit frukost. Jag ska snart ta cykeln till skolan för en sista lektion denna veckan. Efter att jag gjort alla ärenden jag har idag ska jag köra till Vetlanda och hänga med Alexander hela helgen. En perfekt helg helt enkelt!

Likes

Comments

Idag passade jag på att hänga upp min coffee guide som har stått på golvet idag. Mycket mer hemtrevligt nu måste jag säga! Den finns att köpa HÄR !

Likes

Comments