​Nya kategori här i bloggen! 

"näringslära" kommer poppa upp lite här och var, i början lite kort om varje pusselbit,  sen får vi se hur dessa kommer. Men nu kör vi lite info boost och näringsboost framöver!! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hur j*vla underbart väder har inte vi?! Hoppas ni har hoppat i shortsen eller bikinin! Om inte, gå ut nu!!!

Själv sitter jag på kontoret åtminstone i 3,5h till. Men därefter ska jag fort som attan hem och eventuellt ta en promenad eller något annat. Känner mest att jag måste komma ut, speciellt efter att ha suttit instängd i tighta byxor samt kavaj heeeeela dagen. haha han berätta att det var inte kul alls att gå från tunnelbanan i dessa kläder!Likes

Comments

Hur hett är inte färgen grå egentligen? Grå i alla dess skalor och nyanser, det är helt sinnes hur mycket man kan göra men den här färgen. Den kan vara hård och kall. Samtidigt som den är varm och mjuk. Om det är någon nyans som jag önskade få ha på mig/inreda med så skulle det lätt vara grå!

Likes

Comments

​Utsikten över innergården i nya lyan. Längtar till solen och värmen så kan den avnjutas på riktigt!

Likes

Comments

Nike- Stadium.se barnavdelningen//


Nya investeringen! Håller på att gå in dem nu så jag kan avnjuta dem på gymmet senare!

Likes

Comments

Träningsdagboken 16/03

Dagens träning blev en vända till i gymmet. Tränade på en ny anläggning vilket var både otroligt kul och ovant! heh blir lätt att man hittar sin egen rutt på ett gym man går ofta till. I och med flytten så blir det också nya lokaler. Kul med nytt och nya miljöer.


Idag blev det rygg. Såhär såg upplägget ut:

Raka marklyft (1 set uppvärmning*15) 3*12

Latsdrag 4*12-15

push up-drag 3*15

natrual push downs 3*15

+ tre magövningar som jag gjorde i en cirkel med 1-2 min vila emellan.


Sju tusan vad det brände i både mage och rygg när jag gick därifrån! hah kommer kännas så skönt att somna idag!

Likes

Comments

​Hejsan hallå, tjing, pling. 

Tänkte mest komma in och säga hej. Jag lever. Längtar till helgen! Standard onsdag helt enkelt. haha som vanligt helt enkelt. 


Tänkte kika in innan jag ska till gymmet. nämligen så att jag kom på att jag måste ringa ett samtal ang bredbandet. haha tyvärr är telefontiderna ett skämt som jag tycker är mindre roligt just nu när jag hellre tar mitt pick och pack till gymmet än att sitta och vänta på att "4min kötid" (läs: är inne på 17 min nu haha).

Men men snart blir det gymmet sen möta upp en vän , puss på er!

Likes

Comments

​Gröna växter är nog bästa sättet att få lite liv och färg in i hemmet. Just nu har jag tre på prov här hemma och ärligt talat så gör jag allt i min makt att dessa ska överleva. De gröna fingrarna är inget har jag fått från min kära mor haha

Likes

Comments

Sunday brunch med Roomie! Bästa frukosten på länge!

Likes

Comments

Godmorgon!


Då var det äntligen söndag igen (säger ända personen som uppskattar söndagar haha) och helt ärligt så är det en annorlunda söndag än vad som brukar vara. I vanliga fall brukar vakna upp och känna mig lite extra ofräsch haha. inte pga att man har vart ute och festat dagen innan utan för att det har gått en hel vecka utan att man har tagit hand om sig ordentligt! stressa hit och dit.


Därför brukar mina söndagar nästan alltid gå ut på att jag tar lite extra hand om mig själv. Tar en längre dusch ser till att njuta av att pyssla om mitt sinne och min kropp lite extra. Brukar sällan boka upp några måsten på söndagar (det är vardagssysslor haha) bara för att jag tror man mår bra av att ha en sådan dag, 'Bara-vara-dag' .


Men denna söndag är inte alls som andra söndagar. Det mina vänner, är enbart för att allt jag äger och har, är nerpackat i påsar och lådor (fortfarande) sen förra helgens flytt. Så just nu går tiden åt att packa upp, skölja av det som ska sköljas och försöka få någon sorts ordning på saker och ting. haha Man inser verkligen inte hur mycket saker man har fören man flyttar, sick!

Nej men får göra någon liten rutin senare ikväll efter gym ect.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och kolla något serie avsnitt innan det bär av till pankaks-brunsh med roomie.
​(Bilden är från några veckor tillbaka från Lofsdalen. En helt 'vanlig' söndag.)

Likes

Comments