Som jag skrev i tidigare inlägg skyllde det bli till ett fredagsfys pass, även fast jag tränat varje dag sedan i måndags. Var egentligen inte alls peppad på det och så är det ibland. Gav mig iväg och kroppen sa nej, segade mig runt ca 2.7 km innan jag tillslut gick hem igen.

Jag liksom många andra gillar att bara köra på, finns det energi så kan man. Det här är något jag jobbar otroligt mycket med, att det är OKEJ ATT VILA. Jag vet att de flesta är helt införstådda i att kroppen måste återhämtas och det är just det den gör en vilodag, det är då framsteg byggs och vi utvecklas fysiskt. Kost är en stor del men återhämtning/sömn är lika viktig den.

Det som fungerar för mig är att planera in vilodagarna. Om jag har fasta vilodagar så blir det nästan som en "motivation". Jag älskar att träna men när väl vilodagarna kommer och man egentligen kan göra det man vill så är det också ganska skönt. Det ger mig också motivation att verkligen ta ut mig de dagarna jag tränar, få den där hemska (men härliga) träningsvärken och ara känna att jag äger!!

Yes så dagens pass är helt enkelt en tankeställare!! VILA om du behöver vila, har du ingen lust? nej då anser jag att det pga din kropp inte vill just idag. Hitta en balans och se dig själv som en vinnare som låter just din kropp att vila!

Nu ska jag duscha, äta lite mellis och sedan träffa alla mina fina tjejer! Ha en fin fredagskväll allihopa!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments