Sitter just nu i Klaras lägenhet i Falun. Vi hade nämligen planerat tidigare i veckan att ha en "systerdag" och den blev idag. När jag kom hit gick vi och kollade i några affärer och åt sedan vi på O'Learys. Nu sitter vi nedbäddade i sängen med en massa tända ljus och kollar på PH.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Idag åkte jag och mamma till Fagersta för att hälsa på mormor. När vi väl kom dit åkte vi raka vägen till kyrkogården. Där gjorde vi bl.a. morfars grav lite höstfin med ljung och granris. Efter det köpte vi med oss mat och åkte hem till mormor igen. Mycket prat om gamla minnen och tokigheter vi har haft för oss. En mysig dag helt enkelt.

Likes

Comments

Fredag, vilket innebär jobbhelg för min del. Hade ett kvällspass idag och imorgon är det 7-16 som gäller. Men på söndag väntas ledighet och den kommer spenderas hos mormor i Fagersta!

Likes

Comments

Såhär ser det ut i mitt rum de flesta kvällarna. Släckta lampor och tända ljus. Dels för att det är så himla mysigt men det blir så varmt och skönt också i mitt lilla rum. Nu ligger jag nedbäddad och ser det senaste avsnittet av Grey's Anatomy. Imorgon väntas kvällsjobb vilket innebär sooooovmorgon!

Likes

Comments

​Hade ett kortpass på jobbet idag, 8-12. Efter det gick jag och fick massage eller snarare en tillrättning av ryggen. Det tar på ryggen och axlarna att jobba inom vården även fast jag bara jobbat 1(!)år inom det. Sedan bar det av hem till Markus där jag hängde tills han skulle börja sitt nattskift.

Likes

Comments

Så jävla mycket kärlek det finns bakom dessa bilder, något så otroligt. Mina tjejer. Dem som alltid finns där, alltid ställer upp och alltid står bakom ens rygg. Girlpower när den är som bäst. Mina tjejer är bättre än dina tjejer <3

Likes

Comments

Igår var jag iväg till Borlänge och gjorde min första tatuering! Det gjorde inte alls så ont som jag trodde det skulle göra faktiskt. Gjorde den hos min morbror och hans fru som har en egen tatueringsfirma, Par i hjärter heter dem. Fick tatueringen i 20-årspresent av dem, så himla gulligt. Blev jättenöjd med den och det är säkert inte den sista man gör.. Efter det gick Lisa, Markus en sväng på kupolen där jag bl.a. fick med mig en fin silverklocka hem.

Likes

Comments

Fredagskvällen spenderades med Markus. Vi hade lite "spa-kväll" hemma hos mig och bara hade det så mysigt. Efter det kollade vi Project x och taggade till inför lördagen..

Lördagen bjöd på lite festligheter hemma hos Malin och Simon. Där spelade vi olika roliga kortspel som Crille fick oturen att förlora i hela tiden haha! En lugn och rolig kväll med vänner helt enkelt.

Likes

Comments

6 bilder ifrån konserten med Justin idag. Den var gryyym är allt jag kan säga! Tyckte han var jättebra för 3 år sedan också när han var här i Sverige, men precis som honom har även hans musik mognat nu också. Vilket märks! Även kul att se skillnaden i publiken för 3 år sen jämfört med nu. Då var det bara tjejer och då menar jag BARA tjejer på konserten. Nu var det allt från småtjejer till vuxna till killgäng haha!

Likes

Comments

​På vägen hem från Idre tog vi en avstickare till Fulufjällets nationalpark och Njupeskär. Har varit så sugen på att se vattenfallet så nu bestämde vi oss för att äntligen göra det. Farmor och farfar var kvar nere runt parkeringen och gick runt medan jag sprang upp till fallet. Var verkligen häftigt att se! Vägen upp dit var också jättefin.

Likes

Comments