View tracker

Har haft jobbhelg den här helgen men hann ändå med att träffa Lisa och Elin i fredags kväll. Vi tog någon drink ute och satt och berättade ikapp vad som hänt den senaste tiden. Riktigt mysigt och trevligt var det, ännu fler tjejkvällar behövs! Imorgon ska jag äntligen få träffa Markus som kommit hem från Norrland efter drygt 2 veckor. Som jag har längtat <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Såhär har kvällen sett ut. Liggandes i sängen med tända ljus, kollandes på film. Har kommit in i en filmperiod just nu vilket jag aldrig brukar kolla på annars. Är alldeles för rastlös av mig för att kunna sitta och se en hel film. Men nu har det varit mysigt att slå på en film och krypa ner i sängen när det varit så kallt.

Likes

Comments

View tracker

I fredags var vi hembjudna till Linda på jobbet på AW. Hon hade gjort supergoda pajer som vi åt och drack gott till. Vart ju full fart på AW:n så att säga haha! Men det var jättekul tyckte jag i alla fall att träffas utanför jobbet och umgås.

Likes

Comments

Två bilder ifrån veckan när Malin, Lisa och jag hade en liten "greek-night". Malin bjöd på så god mat! Mår alltid så bra när jag får umgås med dem två.

Likes

Comments

Vaknade upp hemma hos Markus till detta fina vinterland med sol.

Spenderade sedan eftermiddagen med Crille hemma hos mig. Vi drog på oss vinterkläderna och satt oss ute och grilla lite korv. Så härligt att bara sätta sig ned i varsin brassestol och bara njuta av solen.

Likes

Comments

Fick en sådan fantastisk julkänsla idag när jag var på jobbet! Kan ju ha någonting att göra med att en gamling på jobbet redan hade satt upp en adventsstake haha! "äh vadå, det är ju snart jul ändå" var hans argument. Så när jag kom hem från jobbet bakade jag saffransbullar med vanilj och lyssnade på julmusik samtidigt. Recept här. Så nu längtar man ännu mer till julen.

Likes

Comments

Idag åkte jag och Markus till Borlänge för en liten shoppingdag. Vi började med Kupolen där vi strosade runt i olika affärer och sedan tog vi en fika på Waynes. När vi hade gjort klart Kupolen drog vi vidare till Ikea. Väl där var vi vrålhungriga så det första vi gjorde var att käka. Sedan tog vi varvet på Ikea men till min förvånad inhandlades inget där. En mysig dag och han fick helt klart godkänt som pojkvän när det kom till shoppingsällskap ;)

Likes

Comments

I lördags var vi iväg och firade Malin som hade fyllt 20! När vi kom dit bjöds det på god sangria.

Det var halloweentema så alla hade klätt ut sig, var så kul! Allt från reseledare till hippies.

Me and my main love.
Bästa födelsedagsbarnet <3

Likes

Comments

Idag jobbade jag ett kvällspass. På ett sätt älskar jag att jobba eftermiddag då jag kan sova ut på morgonen och hinna greja med allt jag behöver innan det är dags för att jobba. Men samtidigt är det ändå en jobbig känsla att behöva gå och vänta hela dagen på att man ska börja jobba. Att sedan behöva åka till jobbet när alla andra kommer hem och missa middagarna hemma när vi sitter och pratar om dagen tar emot. Lika är det att jobba helg och behöva missa roliga utgångar, kalas och utflykterna som görs då. Eller att man inte bara får vara hemma och mysa med den man tycker extra mycket om. Med det sagt så pendlar det från dag till dag hur man känner inför jobbet. Vilket det säkert gör för alla. Men sedan kommer de här stunderna när man verkligen känner att man gör något viktigt och blir berörd på riktigt.

Jag skulle in och hjälpa en liten och mycket gammal dam i säng. En liten tant som inte öppnar munnen i onödan utan mest går i sin egen värld. När jag väl fått henne i säng säger jag godnatt och är på väg ut ur rummet. Hon mumlar då något i stil med att det var något hon skulle säga till mig, men som hon hade glömt av. Jag sätter mig ned på huk bredvid hennes säng och vi försöker tillsammans lista ut vad hon tänkte på. Det tar inte lång tid innan jag inser att hon nog inte alls hade glömt av att säga något, utan hon ville bara inte att jag skulle gå. Hon tar tag i min hand och kramar den rätt hårt. Hon frågar vilken dag det är. Plötsligt sitter vi och pratar om hur hon träffade sin man när hon var ute och dansade och vi pratar om deras kärlekshistoria. Då och då släpper hon min hand för att klia sig snabbt i ansiktet, men lika snabbt greppar hon tag om den igen. Hon skrattar när jag säger att jag bara är 20 år och hon själv är 103 år. Jag kollar lite snabbt på klockan och ser att den är 20.40, jag slutar 21.00. Innan det ska jag hinna skicka in mina rapporter, hänga in nycklarna och lämna in medicinpengarna. Jag säger att jag måste gå för att jag slutar snart. Hennes leende försvinner lite snabbt och säger "nej måste du verkligen det?". Jag förklarar för henne att jag måste fixa några saker innan jag slutar, men att vi förhoppningsvis ses imorgon. Då kommer det där lilla leendet tillbaka och hon kramar min hand lite extra hårt. Jag säger godnatt, släcker lampan och går därifrån.

Jag är bara en vikarie. Jag har inte jobbat inom det här yrket i 30 år som många andra av mina kollegor har. Men det betyder inte att jag skuttar till jobbet av glädje varje dag. Vissa dagar släpar man sig dit och andra skuttar man (nästan) dit faktiskt. Vissa dagar känns det som att man verkligen bara torkar skit och sedan torkar ytterligare lite mer skit. Men sedan kommer de här tillfällena som berör en. Att en människa som inte känner mig på något sätt alls vill hålla min hand. Det går rakt in hjärtat.

Likes

Comments

Mina nya choker från H&M. Köpte den för endast 39kr, hur värt?

Likes

Comments