Hej på er! Jag ville bara skriva ett snabbt inlägg för att hålla min blogg uppdaterad. Idag har jag haft fullt upp hela dagen med en massa, har varit lite överallt då jag behöver köpa in lite nya grejer innan jag åker, känner jätte mycket stress då jag inte hittar visa saker jag behöver köpa in men det för lösa sig, mitt fel som inte gjort det tidigare. Annars har jag haft en jätte bra dag med fint väder, hoppas ni haft en jätte bra dag så hörs vi.
Kram Lina

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Idag har det varit en skön dag, det har vart fint väder, så jag gick ut och fotade lite bilder, jag bor i hus så vi har en gård där vi planterat en massa & i början av våren planterade vi jordgubbar så idag plockade vi dem första mogna jordgubbarna dem var super goda, nu ligger jag i min säng och ska snart käka mat, sen tänkte jag dra en snabbis till gymmet och köra ett litet pass. Hoppas ni har en bra kväll.
Kram Lina

Likes

Comments

Hej på er! Som jag skrev i mitt första inlägg åker jag utomlands om 5 dagar och jag har inte börjat packat än. Jag ska vara borta i en lång period som är 1månad och 2 veckor, och är lite rädd att jag glömmer packa ner något viktigt, det är som sagt en resa som kommer vara fylld av sol, bad, mat och en massa äventyr. Ska börja kolla runt lite bland mina grejer och se vad jag ska ta med har också köpt in en massa nya kläder, badkläder, solglasögon, skor mm.

 Hoppas ni har en fortsatt bra dag.

Kram så länge!

Likes

Comments

Hej!
Jag är en tjej som fyller 15 i år och heter Lina, jag har länge funderat på att skaffa en blogg då jag har ett intresse till att skriva och ta foton, på min blogg tänkte jag uppdatera lite om vad jag gör dagligen och en massa foton. Nu under sommaren händer också en massa kul då jag åker utomlands om 5 dagar vilket ni kommer få veta mer om i andra inlägg, hoppas verkligen ni tycker om min blogg och följer det jag gör så hörs vi i andra inlägg.

Puss Lina

Likes

Comments